Današnje spoznaje..
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 4 of 40
Page 4 of 40 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40
Re: Današnje spoznaje..
pismejker wrote:Auffffff..e pa puno srece ti doista zelim,ali stvarno...bacim zle cini na drzavne sluzbenike,lupace pecata,poreznu upravu,Regoča,lokalne šerife,i sve zlobne i zlonamjerne po pitanju postenog vlastitog posla...pas im kosti poglobao,dao Bog..a tebi lako poslovanje i puno dobre zarade..
kakve veze ima Regoč sa Trinynom firmom? bit će ti je gdjegod stao na tvoj prijetvorni žulj
Guest- Guest
regres,13tu placu i ostale benefite,koje su im komjunisti omogucili,a oni kao pravi nacionalni patrioti,to i zadrzali za sebe..nemos ti od komjunista stvoriti profesionalca u kapitalizmu...kao niti od ghovneta tortu..Triny wrote:Samo uskratiti džeparac.pismejker wrote:Pride im jos zviznuti trisku preko usiju,da se dovedu u red.. ...taj soj strvinara sam uvijek prezirao..Triny wrote:Hvala.
Lupače pečata i Regoče ignorirati maksimalno.
Guest- Guest
eto Triny ti je odgovorila..metilda wrote:pismejker wrote:Auffffff..e pa puno srece ti doista zelim,ali stvarno...bacim zle cini na drzavne sluzbenike,lupace pecata,poreznu upravu,Regoča,lokalne šerife,i sve zlobne i zlonamjerne po pitanju postenog vlastitog posla...pas im kosti poglobao,dao Bog..a tebi lako poslovanje i puno dobre zarade..
kakve veze ima Regoč sa Trinynom firmom? bit će ti je gdjegod stao na tvoj prijetvorni žulj
Reg .lupa pecate i uhljeb jest...navodimo kao primjer..osobno mi je jako simpa,unatoc politickom sukobljavanju..
Guest- Guest
nego da se vratimo spoznajama... evo, ja jako volim moju nevjestu... ne žive sa mnom ali zato gledam jutjubiće Silente jer vokalistica sliči na nju..
volim i Dubrovnik, grad moje mladosti .. predivan spoj .. još jednom..
volim i Dubrovnik, grad moje mladosti .. predivan spoj .. još jednom..
Guest- Guest
metilda wrote:a vi poznajete Regoča osobno?
a ti poznajes ovwe i one koje kvalificiras,osobno?...
Guest- Guest
pismejker wrote:metilda wrote:a vi poznajete Regoča osobno?
kvalificiram ih na temelju njihovog pisanja..
ako Regoč nije napisao da je uhljeb kako ga takvim možete kvalificirati?
Guest- Guest
Opet ti nes prejudiciras..da,napisao je na pitanje,jeli radi u drzavnoj upravi..posto radi-Uhljeb jest...jednom je i u ljutnji rekao,da je Uhljeb,a zato nam je simpa,sto je priznao...Ne brini Mety ti za Reg-a..necemo mi njemu nis lose raditi niti reci..metilda wrote:pismejker wrote:metilda wrote:a vi poznajete Regoča osobno?
Nego.mene zanima,jesil ti Model Plus..onako zamaman kao sto samo zamamni mogu biti na mojim slikama?
Guest- Guest
pismejker wrote:Opet ti nes prejudiciras..da,napisao je na pitanje,jeli radi u drzavnoj upravi..posto radi-Uhljeb jest...jednom je i u ljutnji rekao,da je Uhljeb,a zato nam je simpa,sto je priznao...Ne brini Mety ti za Reg-a..necemo mi njemu nis lose raditi niti reci..metilda wrote:pismejker wrote:metilda wrote:a vi poznajete Regoča osobno?
Nego.mene zanima,jesil ti Model Plus..onako zamaman kao sto samo zamamni mogu biti na mojim slikama?
glavno da ne mislite ništa zlo Regoču..
a za ovo drugo ti neću reć... a kako mogu izgledati sa 60 godina
Guest- Guest
metilda wrote:pismejker wrote:Opet ti nes prejudiciras..da,napisao je na pitanje,jeli radi u drzavnoj upravi..posto radi-Uhljeb jest...jednom je i u ljutnji rekao,da je Uhljeb,a zato nam je simpa,sto je priznao...Ne brini Mety ti za Reg-a..necemo mi njemu nis lose raditi niti reci..metilda wrote:pismejker wrote:metilda wrote:a vi poznajete Regoča osobno?
Osobno ne zelim Zlo nikome,pa niti Kozojebima,ako postivaju pravila igre u uljudjenim drzavama..Da vidimo Regoca,sve bi zavrsilo okretanjem vola na raznju,hektolitrima pifa i tako..nekom zamamnom Snašom bogate straznjice...
Pa moš izgledat isuho daskasto...i onako kao sokacke snase....e sad...tko bi ga zna...???
Guest- Guest
vola na ražnju bih i ja rado probala pa stavila sam bila svoju fotku, nisi je očito vidio.
Guest- Guest
Ja želim da ima što manje Regoča.metilda wrote:pismejker wrote:Opet ti nes prejudiciras..da,napisao je na pitanje,jeli radi u drzavnoj upravi..posto radi-Uhljeb jest...jednom je i u ljutnji rekao,da je Uhljeb,a zato nam je simpa,sto je priznao...Ne brini Mety ti za Reg-a..necemo mi njemu nis lose raditi niti reci..metilda wrote:pismejker wrote:metilda wrote:a vi poznajete Regoča osobno?
Trinity-
2014-04-17
Pa Mety..cisto usporedbe radi...Regoča u RH ima otprilike u broju,u kojem ih ima u Svabiji..e sad,ipak je Svabija 80 miljona ljudi...kuzis sad zasto ne volimo Regoče..misleim ne regoca kao takvog,nego svu tu gomilu u upravi i birkokraciji...Kostaju previse drzavu,i drzava se ne moze razvijati..metilda wrote:Triny wrote:Ja želim da ima što manje Regoča.
ne sumnjam
Nego Mety,kako jos idu ONE stvari..isto,usporilo,ubrzalo...otelo se kontroli???
Guest- Guest
spoznah danas da nisam mogla spoznati jel glupo ili tupo ili mu noge smrde
orion- Posts : 2287
2017-06-06
uuuuu ..Yahh!!! ...hvala lijepa Mety-Lejdy...zahvaljujem punim kapacitetom motjnog srca...metilda wrote:jedna "duhovna" za sveca i bogomdanog pismejkera
Guest- Guest
kakva guzletina...svjeza,tesko je takvu naci u mesnici
My Brother Billo- Posts : 2237
2017-04-17
oko podneva promet u kicovoj mesnici oslabi.. valjda svi spavaju.. čak i soros-uhljebi
Guest- Guest
Page 4 of 40 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40
Similar topics
» Današnje spoznaje..
» Karta današnje BIH u budućnosti
» Tko su u stvari danasnje 'antifa' organizacije?
» Današnje žene vol. II, , luđakinja optužila muškarca da ju je izbacio iz vozila u vožnji...
» Kolindina granitna zapovjed Hasimu:Ima da danasnje granice budu uklesane u kamenu
» Karta današnje BIH u budućnosti
» Tko su u stvari danasnje 'antifa' organizacije?
» Današnje žene vol. II, , luđakinja optužila muškarca da ju je izbacio iz vozila u vožnji...
» Kolindina granitna zapovjed Hasimu:Ima da danasnje granice budu uklesane u kamenu
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 4 of 40