Današnje spoznaje..
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 3 of 40
Page 3 of 40 • 1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40
Re: Današnje spoznaje..
Triny wrote:HITRO.HR uopće nije hitro.
hahahahaaaaa...... pa zar još uvijek postoji.
u mom selu prije par godina stavili dvije žene koje su radile na bonitetu i tatistici, bez obuke - tek im nešto suflirano u hodu - tak da nije da nije zaživilo već je umrlo prije toga.
orion- Posts : 2287
2017-06-06
O postoji...
Dođem rezervirati ime za firmu i pita gospođa šta znači ime?!
Gledam ju u čudu i kažem da je kombinacija imena i prezimena kćerinog i mojeg.
E, kćer mora napisati izjavu da se slaže da dva slova iz njenog imena mogu biti u imenu firme. ?!
Napisano.
Onda dva tjedna treba da se odobri ime.
Sad se čeka rješenje o otvaranju. Tjedan dana već.
E, kćer mora napisati izjavu da se slaže da dva slova iz njenog imena mogu biti u imenu firme. ?!
Napisano.
Trinity-
2014-04-17
Triny wrote:O postoji...
Napisano.
ideš
ooooo pa to je kod vas odrađeno - mislim ta dva tjedna traje provjera u DŽS ili tamo negdje da već ne postoji isto ime. A rješenje o otvaranju za tjedan dana - to je ne da je hitro, već je super hitro
2017-06-06
Ma je klinac. To sve sporo. Vrijeme ide, treba raditi.
Trinity-
2014-04-17
dafuq..??? 1994.kad sam ja otvorio firmu,samo sam trebao na trgovacki u Osijeku doci sa hrpom imena,koja su onda ubacivali u Kompjuter..ne moze,ne moze ne moze,moze..oke..problem solvan..dakle u nekih 15 minuta..Triny wrote:O postoji...
Napisano.
Guest- Guest
pismejker wrote:dafuq..??? 1994.kad sam ja otvorio firmu,samo sam trebao na trgovacki u Osijeku doci sa hrpom imena,koja su onda ubacivali u Kompjuter..ne moze,ne moze ne moze,moze..oke..problem solvan..dakle u nekih 15 minuta..Triny wrote:O postoji...
Napisano.
kajtebi je .... nije sada 1994 godina ... sad smo informatički povezani svi sa svima ...dok to prođe kroz pustinju i prašumu svih mogućih matrica treba dana .....
2017-06-06
Pa i sad na netu sam provjeriš ime, ali nije dovoljno, moraju oni pečatirati.
Trinity-
2014-04-17
..a tak nekak..vise kompjutera sada,vise semora cekati-sasvim logično...orion wrote:pismejker wrote:dafuq..??? 1994.kad sam ja otvorio firmu,samo sam trebao na trgovacki u Osijeku doci sa hrpom imena,koja su onda ubacivali u Kompjuter..ne moze,ne moze ne moze,moze..oke..problem solvan..dakle u nekih 15 minuta..Triny wrote:O postoji...
Napisano.
kajtebi je .... nije sada 1994 godina ... sad smo informatički povezani svi sa svima ...dok to prođe kroz pustinju i prašumu svih mogućih matrica treba dana .....
Guest- Guest
Poanta je da se to mora i platiti.Triny wrote:Pa i sad na netu sam provjeriš ime, ali nije dovoljno, moraju oni pečatirati.
Trinity-
2014-04-17
Auffffff..e pa puno srece ti doista zelim,ali stvarno...bacim zle cini na drzavne sluzbenike,lupace pecata,poreznu upravu,Regoča,lokalne šerife,i sve zlobne i zlonamjerne po pitanju postenog vlastitog posla...pas im kosti poglobao,dao Bog..a tebi lako poslovanje i puno dobre zarade..
Guest- Guest
Hvala.
Lupače pečata i Regoče ignorirati maksimalno.
Trinity-
2014-04-17
sretno ....Triny wrote:Yep, zatvaram obrt, otvaram firmu.
2017-06-06
Pride im jos zviznuti trisku preko usiju,da se dovedu u red.. ...taj soj strvinara sam uvijek prezirao..Triny wrote:Hvala.
Guest- Guest
Samo uskratiti džeparac.pismejker wrote:Pride im jos zviznuti trisku preko usiju,da se dovedu u red.. ...taj soj strvinara sam uvijek prezirao..Triny wrote:Hvala.
Trinity-
2014-04-17
pismejker wrote:Auffffff..e pa puno srece ti doista zelim,ali stvarno...bacim zle cini na drzavne sluzbenike,lupace pecata,poreznu upravu,Regoča,lokalne šerife,i sve zlobne i zlonamjerne po pitanju postenog vlastitog posla...pas im kosti poglobao,dao Bog..a tebi lako poslovanje i puno dobre zarade..
kakve veze ima Regoč sa Trinynom firmom? bit će ti je gdjegod stao na tvoj prijetvorni žulj
Guest- Guest
Page 3 of 40 • 1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40
Similar topics
» Današnje spoznaje..
» Karta današnje BIH u budućnosti
» Tko su u stvari danasnje 'antifa' organizacije?
» Današnje žene vol. II, , luđakinja optužila muškarca da ju je izbacio iz vozila u vožnji...
» Kolindina granitna zapovjed Hasimu:Ima da danasnje granice budu uklesane u kamenu
» Karta današnje BIH u budućnosti
» Tko su u stvari danasnje 'antifa' organizacije?
» Današnje žene vol. II, , luđakinja optužila muškarca da ju je izbacio iz vozila u vožnji...
» Kolindina granitna zapovjed Hasimu:Ima da danasnje granice budu uklesane u kamenu
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 3 of 40