Današnje spoznaje..
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 22 of 40
Page 22 of 40 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40
Re: Današnje spoznaje..
Noor wrote:a vjerujem....ni kod mene isto
dosjetili smo se, uzimamo ostatke hrane iz jednog restorana i to uz dobrotu vlasnika besplatno, velika mu hvala
Katekizam Katoličke Crkve koji u točkama 2415 – 2418 govori o pravilnom odnosu prema životinjama.
Između ostaloga, Katekizam kaže kako Bog životinje „okružuje svojom providonosnom skrbi“ te da su ljudi dužni „prema njima biti dobrohotni“, podsjećajući „s kojom su nježnošću sveci, kao sveti Franjo Asiški ili sveti Filip Neri, postupali prema životinjama“.
Guest- Guest
Ne postoje toliko čvrsti i teški okovi koje nam netko silom nametne, koliko mogu biti oni koje sami sebi stavimo dobrovoljno.
Guest- Guest
Ako si se uputio prema cilju i putem počeo zastajkivati i kamenjem gađati svakog psa koji laje na tebe, nikad nećeš stići na cilj.
Guest- Guest
Rabarbara wrote:Ne postoje toliko čvrsti i teški okovi koje nam netko silom nametne, koliko mogu biti oni koje sami sebi stavimo dobrovoljno.
to ide malo drukčije. netko ti silom nametne sila ne treba biti fizička nego psihološki pritisak, persuazija, gaslighting i razne druge psihološke metode. onda dođe do prihvaćanja tih tuđih okova kao svoje. to je dobro poznata metoda pranja mozga. ima i filmova na tu temu.
Guest- Guest
Ljubav mijenja sve, čini prelijepim i ono što vam se bez ljubavi čini beznačajnim
Guest- Guest
danas sasvim običan utorak, niš novo nisam spoznala
…… situacija da za svaku sitnicu koja se treba obaviti u banci, da čovjek treba biti kao kobac, a k tomu i poprilično bezobrazan nije ništa novoga......
…… situacija da za svaku sitnicu koja se treba obaviti u banci, da čovjek treba biti kao kobac, a k tomu i poprilično bezobrazan nije ništa novoga......
orion- Posts : 2287
2017-06-06
ucinio sam bas dobro djelo jucer, i nisam nikom rekao, ha! :proud
(sem ovdje anonimno)
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
dosad sam mislio da samo žohari i\ili štakori mogu preživjeti extremne uvjete kao što su nuklearna apokalipsa i sl.no mislim da to vrijedi i za komarce,muhe i ostale bube,nikak da zahladi da se to barem malo uništi..
mizantrop-
2017-05-01
poznat mi je taj osjećajkic wrote:
ucinio sam bas dobro djelo jucer, i nisam nikom rekao, ha! :proud
(sem ovdje anonimno)
to je dobro činiti iz dva razloga, nekome učiniš dobro djelo, a ti se nakon toga baš dobro osjećaš
2017-10-06
Ako ugledate slonica, s cilindrom na glavi, kako lebdi na plastu sijena u kojeg je utaknut propeler..
... trebate upitati za autora slike.
... trebate upitati za autora slike.
Guest- Guest
ne vjeruj nikome pa ni sebi,percepcija zapažanja je obična varka a ne postoji ni šesto čulo
mizantrop-
2017-05-01
mizantrop wrote:ne vjeruj nikome pa ni sebi,percepcija zapažanja je obična varka a ne postoji ni šesto čulo
….daklem, sve je slučajnost
2017-06-06
orion wrote:mizantrop wrote:ne vjeruj nikome pa ni sebi,percepcija zapažanja je obična varka a ne postoji ni šesto čulo
Naravno da nije. Niti slučajnost, niti varka, niti iluzija. Ne obraćaj pažnju na takve lamentacije.
Guest- Guest
Speare Shaker wrote:orion wrote:mizantrop wrote:ne vjeruj nikome pa ni sebi,percepcija zapažanja je obična varka a ne postoji ni šesto čulo
Naravno da nije. Niti slučajnost, niti varka, niti iluzija. Ne obraćaj pažnju na takve lamentacije.
naravno da nije :) ….. htjela sam da pisac malo obrazloži rečeno mišljenje ….
2017-06-06
jeste li ikada u životu izgubili dragu osobu.. ne da je umrla..ne da je otišla, nego da su je odveli u nepoznatom smjeru.. ljudi koji misle da joj čine dobro.. osjećate se bespomoćno i boli vas u grudima a nemoćni ste... ne možete učiniti baš ništa da je vratite... tako se ja sada osjećam... kao da je umrla, kao da me je ostavila ...
Guest- Guest
gotovo je, konačno....čak ni tarapane nije biloNoor wrote:kocka je bačena, sad će biti tarapane...ehehe
2017-10-06
Page 22 of 40 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40
Similar topics
» Današnje spoznaje..
» Karta današnje BIH u budućnosti
» Tko su u stvari danasnje 'antifa' organizacije?
» Današnje žene vol. II, , luđakinja optužila muškarca da ju je izbacio iz vozila u vožnji...
» Kolindina granitna zapovjed Hasimu:Ima da danasnje granice budu uklesane u kamenu
» Karta današnje BIH u budućnosti
» Tko su u stvari danasnje 'antifa' organizacije?
» Današnje žene vol. II, , luđakinja optužila muškarca da ju je izbacio iz vozila u vožnji...
» Kolindina granitna zapovjed Hasimu:Ima da danasnje granice budu uklesane u kamenu
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 22 of 40