Današnje spoznaje..
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 9 of 40
Page 9 of 40 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40
Re: Današnje spoznaje..
metalhead wrote:15 mačaka?kaj si ti neka stara vještica?jbt pa da su žive već bi se barem jedna vratila,wtf?!?
moja današnja spoznaja;bolje umret kao mlad,bogat i lijep leš nego star,ružan,sam i siromašan čekat penziju i smrt..
moja spoznaja je ova: osim ako ćeš se ubiti sad kad si lijep mlad i bogat morat ćeš proć ovo sa star, penzioner i na kraju smrt
Guest- Guest
gud Lord..!!! hvala Bogu...hranbi mačiće dobro da cim prije porastu i pocnu se brinuti o sebi...drzim palceve onim preostalima da se vrate Mama-Metildi..metilda wrote:My Brother Billo wrote:mozda ih je macka premjestila
izgleda da je bio u pitanju pas lutalica koji ih je dobro prestrašio i rastjerao.. vratile su se 4 mame i 6 mačića, možda se do noći svi vrate
Guest- Guest
moze bitimetilda wrote:My Brother Billo wrote:mozda ih je macka premjestila
izgleda da je bio u pitanju pas lutalica koji ih je dobro prestrašio i rastjerao.. vratile su se 4 mame i 6 mačića, možda se do noći svi vrate
My Brother Billo- Posts : 2237
2017-04-17
vratila su se još dva i mislim da se sa preostalo troje mogu pozdraviti.. bili su premaleni da bi preživjeli napad noćnog krvnika...
Guest- Guest
jebiga..moglo je i gore proci..nego bas me zanima sto je bilo u pitanju..da je pas,on bi poklao i ostavio..ne jedu psi macke..ovo jenesto drugo bilo u pitanju...metilda wrote:vratila su se još dva i mislim da se sa preostalo troje mogu pozdraviti.. bili su premaleni da bi preživjeli napad noćnog krvnika...
pasmumaterpoharo i sjeme mu se zatrlo...
Guest- Guest
Netko te nešto treba (besplatno) i još je bezobrazan. Neće ići...
Trinity-
2014-04-17
Već sutra...orion wrote:uvijek može bolje, veće, gore, vrućije ......
Trinity-
2014-04-17
psm i cucku ovo već postaje zamorno .....ne pomaže ni voda tekućica, ni voda penjačica, ni voda stajačica ...tek za kratko hladan tuš.
Bivanje po cijele dane pod klimom - osjećam se kao zamorac
orion- Posts : 2287
2017-06-06
ajde, još samo 7-8 dana i gotovoorion wrote:psm i cucku ovo već postaje zamorno .....ne pomaže ni voda tekućica, ni voda penjačica, ni voda stajačica ...tek za kratko hladan tuš.
Guest- Guest
Noor wrote:ajde, još samo 7-8 dana i gotovoorion wrote:psm i cucku ovo već postaje zamorno .....ne pomaže ni voda tekućica, ni voda penjačica, ni voda stajačica ...tek za kratko hladan tuš.
ne plazi mi jezik
... lako se tebi pravit važna kad si na Islandu
2017-06-06
kic wrote:
nekad u antici su ljeta bila glavna za vojne pohode..
kako :^^
možda je bilo vruće, al su vremenske prilike bile stabilne / bez kiše, poplava, snjegova/ a i bilo je najviše hrane .......
2017-06-06
mislim da tu nije bilo puno herojskoga, to su bili GO muskima od obitelji i zene :^^
Ljudi su stvarno stoka. Uvijek gledaju rejting i na osnovu njega procjenjuju. Oćem igrati belu i svi me isključuju :D
Guest- Guest
pa ne mos vjerovat, i noc je bila pretopla, prviput da nisam morao pritvorit prozor :/
Spavanje na 19 stupnjeva pod dekicom i friskim zrakom je prava milina i covjek je ujutro odmoran i dobro ispavan...
Guest- Guest
Page 9 of 40 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40
Similar topics
» Današnje spoznaje..
» Karta današnje BIH u budućnosti
» Tko su u stvari danasnje 'antifa' organizacije?
» Današnje žene vol. II, , luđakinja optužila muškarca da ju je izbacio iz vozila u vožnji...
» Kolindina granitna zapovjed Hasimu:Ima da danasnje granice budu uklesane u kamenu
» Karta današnje BIH u budućnosti
» Tko su u stvari danasnje 'antifa' organizacije?
» Današnje žene vol. II, , luđakinja optužila muškarca da ju je izbacio iz vozila u vožnji...
» Kolindina granitna zapovjed Hasimu:Ima da danasnje granice budu uklesane u kamenu
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 9 of 40