Današnje spoznaje..
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 24 of 40
Page 24 of 40 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40
Re: Današnje spoznaje..
pismejker wrote:...danasnja spoznaja..Ne mre se zenama reci da lazu o seksu,inace ti lockaju temu..mdaaaa...
@ teta-Metilda...prijevod teksta je gugl translator...prilicno fail..ebga..
pa mora ti je lockati, trebao si je staviti na sex e sad koliko bi žene bile iskrene na toj temi to bi bila prava spoznaja
Guest- Guest
..trčim...!!!!metilda wrote:pismejker wrote:...danasnja spoznaja..Ne mre se zenama reci da lazu o seksu,inace ti lockaju temu..mdaaaa...
@ teta-Metilda...prijevod teksta je gugl translator...prilicno fail..ebga..
pa mora ti je lockati, trebao si je staviti na sex e sad koliko bi žene bile iskrene na toj temi to bi bila prava spoznaja
Guest- Guest
ustvari ne...dok bi postavio temu,jopet bi po meni drvlje i kamenje..bolje ne..
Guest- Guest
pismejker wrote:ustvari ne...dok bi postavio temu,jopet bi po meni drvlje i kamenje..bolje ne..
pa čega se bojiš.. o sexu svi lažu.. i ja sam tamo jednom izrekla vrhunsku laž i svi je uzeli za istinu... i nabijali mi je kasnije na nos..
Guest- Guest
to je bilo iz ljubomore :)metilda wrote:pismejker wrote:ustvari ne...dok bi postavio temu,jopet bi po meni drvlje i kamenje..bolje ne..
pa čega se bojiš.. o sexu svi lažu.. i ja sam tamo jednom izrekla vrhunsku laž i svi je uzeli za istinu... i nabijali mi je kasnije na nos..
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Noor wrote:to je bilo iz ljubomore :)metilda wrote:pismejker wrote:ustvari ne...dok bi postavio temu,jopet bi po meni drvlje i kamenje..bolje ne..
mah, ne mislim da je u pitanju ljubomora, par postova kasnije sam rekla da se na sexu može najbolje lagati :D
nego, gdje nestade pis.. da nije skužio da rujka nešto laže B-)
Guest- Guest
navratit ce...
nego, eto danas sam spoznala da ne moram sebe uvijek upregnuti na pocetak zaprege....ide to i ako se, kao i drugi ponekad, pravim grbava
nego, eto danas sam spoznala da ne moram sebe uvijek upregnuti na pocetak zaprege....ide to i ako se, kao i drugi ponekad, pravim grbava
vjerojatno cu vec sutra to i ja zaboraviti, ali stavit cu si u podsjetnik bar 1x tjedno :)metilda wrote:ja to svako malo zaključim pa zaboravim i potežem li potežem
2017-10-06
Gnječ je tvoj susjed?metilda wrote:Gnječ wrote:metilda wrote:Rabarbara wrote:Spoznala sam da nakon dugog ne pisanja i dalje nemam što pametno napisati. A bedasta tema je preminula
napiši meni nešto na pp, ja sa ti ionako malo bedasta po prirodi
da samo po prirodi. ti si bedasta i pokući i popolju a i pa forumu...
priznaj da me voliš takvu
Guest- Guest
Rabarbara wrote:Gnječ je tvoj susjed?metilda wrote:Gnječ wrote:metilda wrote:Rabarbara wrote:Spoznala sam da nakon dugog ne pisanja i dalje nemam što pametno napisati. A bedasta tema je preminula
napiši meni nešto na pp, ja sa ti ionako malo bedasta po prirodi
da samo po prirodi. ti si bedasta i pokući i popolju a i pa forumu...
priznaj da me voliš takvu
ma ne, on ima moći da me vidi gdje god da sam
Guest- Guest
eeee..evo me vodje..a Ako Koza laze,rog ne laze..jel..metilda wrote:Noor wrote:to je bilo iz ljubomore :)metilda wrote:pismejker wrote:ustvari ne...dok bi postavio temu,jopet bi po meni drvlje i kamenje..bolje ne..
mah, ne mislim da je u pitanju ljubomora, par postova kasnije sam rekla da se na sexu može najbolje lagati :D
nego, gdje nestade pis.. da nije skužio da rujka nešto laže B-)
Guest- Guest
Noor wrote:znaš li zašto?metilda wrote:forum propada
Došli zli i istjerali pitome.
Guest- Guest
Speare Shaker wrote:Noor wrote:znaš li zašto?metilda wrote:forum propada
2017-10-06
Speare Shaker wrote:Noor wrote:znaš li zašto?metilda wrote:forum propada
došli pitomi i istjerali zle. za promjenu malo promjene nikad ne škodi jel šejkeru ti koji voliš tematske rasprave samo da bi ih sjebao ili tvoja metildica koja je propuvala na auspuh od ljutnje i bijesa...aben samo što ne pukne po šavovima od bijesa već 7 dana gladuje nema mu više hrane na forumu... i to je to forum propada jer troje zločinaca više nemaju hrane.
Guest- Guest
Već sedmi dan je kišilo
ko sa mnom da je čitav svijet
zaboravljen.
A ti si se nasmiješio
i nebo se nasmiješilo
u isti tren.
I život svoj si listao
i zvijezde su svjetlucale
u život moj
a onda si me ljubio
ko ptice što su kucale
na prozor tvoj
Ja slavim večeras
dan ljubavi tvoje
u kući za ptice
u kući za dvoje ...
Ja slavim večeras
dan ljubavi tvoje
u kući za ptice
u kući za dvoje ...
ko sa mnom da je čitav svijet
zaboravljen.
A ti si se nasmiješio
i nebo se nasmiješilo
u isti tren.
I život svoj si listao
i zvijezde su svjetlucale
u život moj
a onda si me ljubio
ko ptice što su kucale
na prozor tvoj
Ja slavim večeras
dan ljubavi tvoje
u kući za ptice
u kući za dvoje ...
Ja slavim večeras
dan ljubavi tvoje
u kući za ptice
u kući za dvoje ...
Guest- Guest
Page 24 of 40 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40
Similar topics
» Današnje spoznaje..
» Karta današnje BIH u budućnosti
» Tko su u stvari danasnje 'antifa' organizacije?
» Današnje žene vol. II, , luđakinja optužila muškarca da ju je izbacio iz vozila u vožnji...
» Kolindina granitna zapovjed Hasimu:Ima da danasnje granice budu uklesane u kamenu
» Karta današnje BIH u budućnosti
» Tko su u stvari danasnje 'antifa' organizacije?
» Današnje žene vol. II, , luđakinja optužila muškarca da ju je izbacio iz vozila u vožnji...
» Kolindina granitna zapovjed Hasimu:Ima da danasnje granice budu uklesane u kamenu
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 24 of 40