Današnje spoznaje..
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 10 of 40
Page 10 of 40 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40
Re: Današnje spoznaje..
Triny wrote:Orion je (opet) promijenila avatar.
pomirila se sa vrućinom, spoznala da niš od negodovanja i kukanja, vratila se u normalu ....
orion- Posts : 2287
2017-06-06
U nedjelju vam predvidjaju oficijelno 40 gradiiiii..u hladu....glave ne vadite ispod ladne vode..
Guest- Guest
je, kod mene na islandu jučer bilo svega 39orion wrote:Noor wrote:ajde, još samo 7-8 dana i gotovoorion wrote:psm i cucku ovo već postaje zamorno .....ne pomaže ni voda tekućica, ni voda penjačica, ni voda stajačica ...tek za kratko hladan tuš.
Bivanje po cijele dane pod klimom - osjećam se kao zamorac
ne plazi mi jezik
... lako se tebi pravit važna kad si na Islandu
Guest- Guest
RealFeel 42°C.Noor wrote:kako je prošlo?Triny wrote:Moram do grada...za sat vremena...
RealRealFeel 142°C.
Eto tako.
Trinity-
2014-04-17
medij - brzina zvuka
guma 150 m/s
ugljikov dioksid 266 m/s (na 20°C)
kisik 317 m/s (na 20°C)
zrak 319 m/s (na - 20°C)
zrak 343 m/s (na 20°C)
pluto 500 m/s
helij 981 m/s
etanol 1 170 m/s
olovo 1 250 m/s
vodik 1 280 m/s
benzen 1 320 m/s
voda 1 485 m/s
krv 1 570 m/s
mineralno ulje 1 740 m/s
drvo, bukovo 3 300 m/s
beton 3 750 m/s
bakar 4 700 m/s
željezo 5 170 m/s
staklo 5 500 m/s
mramor 6 150 m/s
aluminij 6 300 m/s
what-
Noor wrote:je, kod mene na islandu jučer bilo svega 39orion wrote:Noor wrote:ajde, još samo 7-8 dana i gotovoorion wrote:psm i cucku ovo već postaje zamorno .....ne pomaže ni voda tekućica, ni voda penjačica, ni voda stajačica ...tek za kratko hladan tuš.
Bivanje po cijele dane pod klimom - osjećam se kao zamorac
ne plazi mi jezik
... lako se tebi pravit važna kad si na Islandu
....nema zime za eskime
na povratku s posla na mjernoj stanici bilo cijelih 40 celzijucsovaca, na asfaltu milijon .....
orion- Posts : 2287
2017-06-06
najbolja tableta je retro gym... stalno okopavanje učvrstilo je moje mišiće i psihu tako da smo ovaj put posao od mjesec dana završili za samo četiri dana.. ako imate problema sa neurozama ili nesanicom odite kod susjeda i pitajte ga ima li što raditi na njegovoj zemlji...
Guest- Guest
Iskreno obozavam raditi u zemlji.metilda wrote:najbolja tableta je retro gym... stalno okopavanje učvrstilo je moje mišiće i psihu tako da smo ovaj put posao od mjesec dana završili za samo četiri dana.. ako imate problema sa neurozama ili nesanicom odite kod susjeda i pitajte ga ima li što raditi na njegovoj zemlji...
Bolje od bilo kakve teretane...
Guest- Guest
Nikada mi neće biti jasne osobe koje su to u mogućnosti, a ne iskoriste...kic wrote:
dane kada ne idem plivati osjecam potracenima..
Guest- Guest
mate wrote:Nikada mi neće biti jasne osobe koje su to u mogućnosti, a ne iskoriste...kic wrote:
dane kada ne idem plivati osjecam potracenima..
Guest- Guest
Cohesion causes water to form drops, surface tension causes them to be nearly spherical, and adhesion keeps the drops in place.
Page 10 of 40 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40
Similar topics
» Današnje spoznaje..
» Karta današnje BIH u budućnosti
» Tko su u stvari danasnje 'antifa' organizacije?
» Današnje žene vol. II, , luđakinja optužila muškarca da ju je izbacio iz vozila u vožnji...
» Kolindina granitna zapovjed Hasimu:Ima da danasnje granice budu uklesane u kamenu
» Karta današnje BIH u budućnosti
» Tko su u stvari danasnje 'antifa' organizacije?
» Današnje žene vol. II, , luđakinja optužila muškarca da ju je izbacio iz vozila u vožnji...
» Kolindina granitna zapovjed Hasimu:Ima da danasnje granice budu uklesane u kamenu
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 10 of 40