časni čovjek Provizorko Krstičević
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
veber-
2014-12-30
Re: časni čovjek Provizorko Krstičević
vjerodostojnost i stabilnost prije svega,evo i ja sam bio kratak.
vili40-
2015-08-02
što je glede optužbi radio dorh za vrijeme milanovićeve vlade?
Guest- Guest
sva sreća pa se sad sve pokrenulometilda wrote:što je glede optužbi radio dorh za vrijeme milanovićeve vlade?
vili40-
2015-08-02
vili40 wrote:sva sreća pa se sad sve pokrenulometilda wrote:što je glede optužbi radio dorh za vrijeme milanovićeve vlade?
pa mislim, licemjerno je optuživati čovjeka protiv kojega ni vaša vlada nije ništa poduzela
Guest- Guest
je užasno , a on častan.metilda wrote:vili40 wrote:sva sreća pa se sad sve pokrenulometilda wrote:što je glede optužbi radio dorh za vrijeme milanovićeve vlade?
pa mislim, licemjerno je optuživati čovjeka protiv kojega ni vaša vlada nije ništa poduzela
a kako to da ti kod njega ne smeta kao kod orepića da je bio podoficir jna koji je u hv došao još kasnije od orepića jer je morao još neko vrijeme izviđati tovarnik iz pravca šida da vide šta ustaše rade?
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
i ti pričaš gluposti, normalno da joj ne smeta šta je čovek bio crveni kmer jna-komunist kad je posle ušo u komunističku partiju HDZ oni ti po onoj titovoj priznaju samo sud svoje partije. pa vidiš da noktima i zubima brani zlostavljača dece i sama je krala pare s komunistima ali dok si u partiji sve ti je oproštenokaja wrote:je užasno , a on častan.metilda wrote:vili40 wrote:sva sreća pa se sad sve pokrenulometilda wrote:što je glede optužbi radio dorh za vrijeme milanovićeve vlade?
a kako to da ti kod njega ne smeta kao kod orepića da je bio podoficir jna koji je u hv došao još kasnije od orepića jer je morao još neko vrijeme izviđati tovarnik iz pravca šida da vide šta ustaše rade?
bora-corba- Posts : 501
2015-08-20
Ne znam na što se odnosi tema, a ako je o ostavci, slažem se s Berom. Neopoziva ostavka ne opoziva se pa Plenky treba predložiti novoga obambenoga ministra.
bujrum @regyRegoč wrote:Ne znam na što se odnosi tema, a ako je o ostavci, slažem se s Berom. Neopoziva ostavka ne opoziva se pa Plenky treba predložiti novoga obambenoga ministra.
di ti je prijatelj @longi
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Šta bujrum?debotoijusto wrote:bujrum @regyRegoč wrote:Ne znam na što se odnosi tema, a ako je o ostavci, slažem se s Berom. Neopoziva ostavka ne opoziva se pa Plenky treba predložiti novoga obambenoga ministra.
di ti je prijatelj @longi
Longi se hladi još dva dana, piše na Infu.
Regoč wrote:Ne znam na što se odnosi tema, a ako je o ostavci, slažem se s Berom. Neopoziva ostavka ne opoziva se pa Plenky treba predložiti novoga obambenoga ministra.
Samo što ostavka nije bila neopoziva nego ponuđena, druga je priča kako su je intepretirali Jutarnji i Bernardić, svatko iz nekih svojih razloga.
Guest- Guest
Može dati mandat na raspolaganje i može dati ostavku. Voljel bih čuti njegove izvorne rieči, ali mnim da je rekal "ostavka".slidingdoorsoperator wrote:Regoč wrote:Ne znam na što se odnosi tema, a ako je o ostavci, slažem se s Berom. Neopoziva ostavka ne opoziva se pa Plenky treba predložiti novoga obambenoga ministra.
Samo što ostavka nije bila neopoziva nego ponuđena, druga je priča kako su je intepretirali Jutarnji i Bernardić, svatko iz nekih svojih razloga.
bora-corba wrote:i ti pričaš gluposti, normalno da joj ne smeta šta je čovek bio crveni kmer jna-komunist kad je posle ušo u komunističku partiju HDZ oni ti po onoj titovoj priznaju samo sud svoje partije. pa vidiš da noktima i zubima brani zlostavljača dece i sama je krala pare s komunistima ali dok si u partiji sve ti je oproštenokaja wrote:je užasno , a on častan.
Nikome normalnom neće smetati što je bio prija rata ako se tijekom rata iskazao obavljajući svoje dužnosti u HV-u.
Kod Orepića nije problem što je bio prije nego u jednostavnoj činjenici da je bio i ostao potpuno nesposoban obaviti bilo koji od povjerenih mu poslova.
Guest- Guest
Meni je drago što sam Hrvat.
crvenkasti-
2014-04-17
Regoč wrote:Može dati mandat na raspolaganje i može dati ostavku. Voljel bih čuti njegove izvorne rieči, ali mnim da je rekal "ostavka".slidingdoorsoperator wrote:
Ako ostavka nije prihvaćena od predsjednice i premijera, a on sam kaže da će nakon odmora odlučiti hoće li inzistirati na njoj, onda je jasno da je za sada samo ponuđena i da nije neopoziva.
Druga je priča što je Jutarnji i Bernardić nadaju bilo kakvoj pukotini u vladi kako bi mogli reći da su sa prijevremeni izbori najbolje riješenje za Hrvatsku.
Treća je priča što je ta ekipa evidentno retardirana jer je jasno kome u ovom trenutku po anketama raste popularnost na hrvatskoj političkoj sceni, a kome pada i kako bi završili ti izbori.
Guest- Guest
crvenkasti wrote:Meni je drago što sam Hrvat.
Sad još dodaj da si glup i genocidan pa si ispunio svoju dnevnu dozu trolanja za danas.
Guest- Guest
- Dajem ostavku na mjesto ministra obrane. Više nisam ministar obrane - kazao nam je u u 14 sati i 10 minuta ministar obrane Damir Krstičević.
Citat prema http://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/neocekivana-i-neopoziva-ostavka-ministra-obrane-damir-krsticevic-za-jutarnji-objasnio-zbog-cega-je-odlucio-povuci-tako-radikalan-potez/6379619/
Citat prema http://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/neocekivana-i-neopoziva-ostavka-ministra-obrane-damir-krsticevic-za-jutarnji-objasnio-zbog-cega-je-odlucio-povuci-tako-radikalan-potez/6379619/
Ovo zvuči kao ostavka, a ne davanje mandata na raspolaganje.
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Časni čovjek Damir Krstičević
» Mesić ima svog favorita za predsjednika-Miroslava:Mnogi će se iznenaditi što će taj čovjek napravitisto-ce-taj-covjek-napraviti156
» Taj čovjek... Ma mislim, čovjek, crnac neki
» casni sud imovinskog pokreta u akciji
» Krstičević part 666
» Mesić ima svog favorita za predsjednika-Miroslava:Mnogi će se iznenaditi što će taj čovjek napravitisto-ce-taj-covjek-napraviti156
» Taj čovjek... Ma mislim, čovjek, crnac neki
» casni sud imovinskog pokreta u akciji
» Krstičević part 666
Page 1 of 2