"SRBIJA, SRBIJA"! Navijači Levskog zgranuli Hrvate!
Page 4 of 13
Page 4 of 13 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 11, 12, 13
Re: "SRBIJA, SRBIJA"! Navijači Levskog zgranuli Hrvate!
ajde bolje se cuvqaj da te neki cigos ne saceka iza kuta i ispalija..dzango wrote:Ne diže ti se?vuksadinare wrote:jua jastrebu nisam jebao mater ni prije niti cu poslije..a zna se sto ide kad nekom jevbes mater na ovom forumu..moze me vrijeđati s pogrdniom imenima ali mi nece jebat mater..kapišdzango wrote:Pazi ovu jajaru tovarsku.vuksadinare wrote:ide banjastreb wrote: Mene je bilo sramota kad sam vidio ona naslikavanja i grljenja sa Šipcima po Kosovu. Jeste li vi normalni,jeba vam vrag mater??? Gdje vam je pamet??? Gdje vam je dostojanstvo???
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Misliš da me prijavi adminima? Pa nisu Cigani pičke ko tovari. On nabod, ja nabod, on nabod, ja nabod.... pa ko ostane na nogama.vuksadinare wrote:ajde bolje se cuvqaj da te neki cigos ne saceka iza kuta i ispalija..dzango wrote:Ne diže ti se?vuksadinare wrote:jua jastrebu nisam jebao mater ni prije niti cu poslije..a zna se sto ide kad nekom jevbes mater na ovom forumu..moze me vrijeđati s pogrdniom imenima ali mi nece jebat mater..kapišdzango wrote:Pazi ovu jajaru tovarsku.vuksadinare wrote:
ide ban
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
..nema tu pickanja kad se nekom opsuje mater..nismo na utakmici i u cetri oka..ovo je javni prostor i svaka rijec je na vagidzango wrote:Misliš da me prijavi adminima? Pa nisu Cigani pičke ko tovari. On nabod, ja nabod, on nabod, ja nabod.... pa ko ostane na nogama.vuksadinare wrote:ajde bolje se cuvqaj da te neki cigos ne saceka iza kuta i ispalija..dzango wrote:Ne diže ti se?vuksadinare wrote:jua jastrebu nisam jebao mater ni prije niti cu poslije..a zna se sto ide kad nekom jevbes mater na ovom forumu..moze me vrijeđati s pogrdniom imenima ali mi nece jebat mater..kapišdzango wrote:
Pazi ovu jajaru tovarsku.
2015-09-08
vuksadinare wrote:ide banjastreb wrote: Mene je bilo sramota kad sam vidio ona naslikavanja i grljenja sa Šipcima po Kosovu. Jeste li vi normalni,jeba vam vrag mater??? Gdje vam je pamet??? Gdje vam je dostojanstvo???
zasto ??
pizzon2- Posts : 1267
2017-05-25
2015-09-08
vuksadinare wrote:jua jastrebu nisam jebao mater ni prije niti cu poslije..a zna se sto ide kad nekom jevbes mater na ovom forumu..moze me vrijeđati s pogrdniom imenima ali mi nece jebat mater..kapišdzango wrote:Pazi ovu jajaru tovarsku.vuksadinare wrote:ide banjastreb wrote: Mene je bilo sramota kad sam vidio ona naslikavanja i grljenja sa Šipcima po Kosovu. Jeste li vi normalni,jeba vam vrag mater??? Gdje vam je pamet??? Gdje vam je dostojanstvo???
Ako ti je opsovao mater zaslužio je ban. I to ja kao jedan od najdugovječnijih forumaša i nepisani karakterni i moralni autoritet amenujem.
Jastrebe obuci se u kostrijet i pospi pepelom , te odsluži svoj ban.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
2015-09-08
Nema vage sa jajarama sa adminove sise. Jebeš tebe indijanca ako ti admin ispravlja krive Drine. Budi muško i dobij ban a ne pičketina sa pederskim tužbalicama.vuksadinare wrote:..nema tu pickanja kad se nekom opsuje mater..nismo na utakmici i u cetri oka..ovo je javni prostor i svaka rijec je na vagidzango wrote:Misliš da me prijavi adminima? Pa nisu Cigani pičke ko tovari. On nabod, ja nabod, on nabod, ja nabod.... pa ko ostane na nogama.vuksadinare wrote:ajde bolje se cuvqaj da te neki cigos ne saceka iza kuta i ispalija..dzango wrote:Ne diže ti se?vuksadinare wrote:
jua jastrebu nisam jebao mater ni prije niti cu poslije..a zna se sto ide kad nekom jevbes mater na ovom forumu..moze me vrijeđati s pogrdniom imenima ali mi nece jebat mater..kapiš
Pička.epikur37 wrote:vuksadinare wrote:jua jastrebu nisam jebao mater ni prije niti cu poslije..a zna se sto ide kad nekom jevbes mater na ovom forumu..moze me vrijeđati s pogrdniom imenima ali mi nece jebat mater..kapišdzango wrote:Pazi ovu jajaru tovarsku.vuksadinare wrote:ide banjastreb wrote: Mene je bilo sramota kad sam vidio ona naslikavanja i grljenja sa Šipcima po Kosovu. Jeste li vi normalni,jeba vam vrag mater??? Gdje vam je pamet??? Gdje vam je dostojanstvo???
Ako ti je opsovao mater zaslužio je ban. I to ja kao jedan od najdugovječnijih forumaša i nepisani karakterni i moralni autoritet amenujem.
2014-04-19
Pička.vuksadinare wrote:..prosim lepo
2014-04-19
vuksadinare wrote:red je red..
to nije bilo klasincno psovanje majke
vise je to bilo neko negodovanje
zna se sta je psovanje majke, sestre i sl.
pizzon2- Posts : 1267
2017-05-25
normalno da nisi skuzio inace slabo kopcas..ja sam rekao moze me nazivati pogrdnim imenima necu traziti ban..mozemi govoriti picko tovarska i slicno..necu ni za to trazit..ali mi jebat mater i spominjat mater i oca u negativnom kontekstu..to necu dozvoliti nikome..pa da sam sto puta pickadzango wrote:Nema vage sa jajarama sa adminove sise. Jebeš tebe indijanca ako ti admin ispravlja krive Drine. Budi muško i dobij ban a ne pičketina sa pederskim tužbalicama.vuksadinare wrote:..nema tu pickanja kad se nekom opsuje mater..nismo na utakmici i u cetri oka..ovo je javni prostor i svaka rijec je na vagidzango wrote:Misliš da me prijavi adminima? Pa nisu Cigani pičke ko tovari. On nabod, ja nabod, on nabod, ja nabod.... pa ko ostane na nogama.vuksadinare wrote:ajde bolje se cuvqaj da te neki cigos ne saceka iza kuta i ispalija..dzango wrote:
Ne diže ti se?
2015-09-08
svako spominajnje matere u kontekstu jebanja nema opravdanaj i slus...netko ubije nekoga zbog krive rijeci..ili te recenicepizzon wrote:vuksadinare wrote:red je red..
2015-09-08
joj serete ko grlice, opsovao je mater općenito, a ne direktno vuku.epikur37 wrote:vuksadinare wrote:jua jastrebu nisam jebao mater ni prije niti cu poslije..a zna se sto ide kad nekom jevbes mater na ovom forumu..moze me vrijeđati s pogrdniom imenima ali mi nece jebat mater..kapišdzango wrote:Pazi ovu jajaru tovarsku.vuksadinare wrote:ide banjastreb wrote: Mene je bilo sramota kad sam vidio ona naslikavanja i grljenja sa Šipcima po Kosovu. Jeste li vi normalni,jeba vam vrag mater??? Gdje vam je pamet??? Gdje vam je dostojanstvo???
većina forumaša ima poštapalicu:jebem ti mater ili jebem ti boga ili napuši se kurca ili odi u pizdu materinu.
big deal.
2014-12-30
I ne moraš. I ti se njemu naspominješ svega što mu se za kvaku hvata umesto što se tužakaš kao pička. Ja nikoga nisam tužio ovih 10 godina na forumu. Ako mi ide na kurac, pesnaja u vugla, među rogove, i gotova stvar. Neće moje bitke da vode neki adminčići i šta ti ja znam kakva još pešovanija.vuksadinare wrote:normalno da nisi skuzio inace slabo kopcas..ja sam rekao moze me nazivati pogrdnim imenima necu traziti ban..mozemi govoriti picko tovarska i slicno..necu ni za to trazit..ali mi jebat mater i spominjat mater i oca u negativnom kontekstu..to necu dozvoliti nikome..pa da sam sto puta pickadzango wrote:Nema vage sa jajarama sa adminove sise. Jebeš tebe indijanca ako ti admin ispravlja krive Drine. Budi muško i dobij ban a ne pičketina sa pederskim tužbalicama.vuksadinare wrote:..nema tu pickanja kad se nekom opsuje mater..nismo na utakmici i u cetri oka..ovo je javni prostor i svaka rijec je na vagidzango wrote:Misliš da me prijavi adminima? Pa nisu Cigani pičke ko tovari. On nabod, ja nabod, on nabod, ja nabod.... pa ko ostane na nogama.vuksadinare wrote:
ajde bolje se cuvqaj da te neki cigos ne saceka iza kuta i ispalija..
dzango wrote:Pička.epikur37 wrote:vuksadinare wrote:jua jastrebu nisam jebao mater ni prije niti cu poslije..a zna se sto ide kad nekom jevbes mater na ovom forumu..moze me vrijeđati s pogrdniom imenima ali mi nece jebat mater..kapišdzango wrote:Pazi ovu jajaru tovarsku.vuksadinare wrote:
ide ban
Pa ne baš rekao bi gagi.
Kod vas srba kad jedan drugom jebete mater znači da ste si dobri...jel.
Onda dajete ruku jedni za drugog i lupate ši šamare jer se volite.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Pa ubi ga, šta jedeš govna.vuksadinare wrote:svako spominajnje matere u kontekstu jebanja nema opravdanaj i slus...netko ubije nekoga zbog krive rijeci..ili te recenicepizzon wrote:vuksadinare wrote:red je red..
tolerirao sam i toleriram na ovoj temi njegovo cetnikovanje i srbovanje i cak se sprdam..ali necu preko nekih osobnuih stvari prijeci i tocka..veber wrote:joj serete ko grlice, opsovao je mater općenito, a ne direktno vuku.epikur37 wrote:vuksadinare wrote:jua jastrebu nisam jebao mater ni prije niti cu poslije..a zna se sto ide kad nekom jevbes mater na ovom forumu..moze me vrijeđati s pogrdniom imenima ali mi nece jebat mater..kapišdzango wrote:Pazi ovu jajaru tovarsku.vuksadinare wrote:
ide ban
većina forumaša ima poštapalicu:jebem ti mater ili jebem ti boga ili napuši se kurca ili odi u pizdu materinu.
big deal.
2015-09-08
Jebeš mu mater. Uglavnom se ne žalimo adminima.epikur37 wrote:dzango wrote:Pička.epikur37 wrote:vuksadinare wrote:jua jastrebu nisam jebao mater ni prije niti cu poslije..a zna se sto ide kad nekom jevbes mater na ovom forumu..moze me vrijeđati s pogrdniom imenima ali mi nece jebat mater..kapišdzango wrote:
Pa ne baš rekao bi gagi.
Kod vas srba kad jedan drugom jebete mater znači da ste si dobri...jel.
Onda dajete ruku jedni za drugog i lupate ši šamare jer se volite.
To je Jastreb namjerno napravil da bi mogel doplivat do mene. Prek ceste (morja) smo si od večeras.vuksadinare wrote:red je red..
Odahnut ćete malo od mog društva. Al sam do ponedjeljka.
A ti si Vuče baš Hlebinac pa ne kopčaš igru.
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
Potraži stručnu pomoć, al ne od admina neg od stričeka u bijelom.vuksadinare wrote:tolerirao sam i toleriram na ovoj temi njegovo cetnikovanje i srbovanje i cak se sprdam..ali necu preko nekih osobnuih stvari prijeci i tocka..veber wrote:joj serete ko grlice, opsovao je mater općenito, a ne direktno vuku.epikur37 wrote:vuksadinare wrote:jua jastrebu nisam jebao mater ni prije niti cu poslije..a zna se sto ide kad nekom jevbes mater na ovom forumu..moze me vrijeđati s pogrdniom imenima ali mi nece jebat mater..kapišdzango wrote:
big deal.
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
Page 4 of 13 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 11, 12, 13
Similar topics
» Češki navijači napali albanske i vikali "Kosovo je Srbija"
» DSHV: I Srbija i HR ignorišu vojvođanske Hrvate
» Kosovski ministar:Srbija ruskim stilom želi tlačiti nas i Hrvate
» Bivsi pripadnik Belih Orlova spasio Hrvata(Hrvate) od svojih cetnika pa ga Srbija proglasila krivim za zlocine na Ovcari
» Ahahahahaha 'Srbija it's ok'.U Haag-u razočarani:'Srbija skrenula s puta...'
» DSHV: I Srbija i HR ignorišu vojvođanske Hrvate
» Kosovski ministar:Srbija ruskim stilom želi tlačiti nas i Hrvate
» Bivsi pripadnik Belih Orlova spasio Hrvata(Hrvate) od svojih cetnika pa ga Srbija proglasila krivim za zlocine na Ovcari
» Ahahahahaha 'Srbija it's ok'.U Haag-u razočarani:'Srbija skrenula s puta...'
Page 4 of 13