Bivsi pripadnik Belih Orlova spasio Hrvata(Hrvate) od svojih cetnika pa ga Srbija proglasila krivim za zlocine na Ovcari
Page 1 of 1
Bivsi pripadnik Belih Orlova spasio Hrvata(Hrvate) od svojih cetnika pa ga Srbija proglasila krivim za zlocine na Ovcari
http://www.maxportal.hr/premium-sadrzaj/vilim-karlovic-prezivio-sam-pokolj-na-ovcari-a-iz-dorh-a-me-nitko-nije-pozvao-na-razgovor/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Bivsi pripadnik Belih Orlova spasio Hrvata(Hrvate) od svojih cetnika pa ga Srbija proglasila krivim za zlocine na Ovcari
..spasis hrvata ili hrvate i zavrsis u cuzi u Srbiji lazno optuzen da je on ubijao hrvate na ovcari..a seselj i vucic setaju jos su na visokim polozajima i jos se bune
2015-09-08
Re: Bivsi pripadnik Belih Orlova spasio Hrvata(Hrvate) od svojih cetnika pa ga Srbija proglasila krivim za zlocine na Ovcari
ne vjerujem
neka fantazy storija
neka fantazy storija
2015-09-08
Similar topics
» 'MASLENICU' nije prezivjelo 490 marticevaca,knindji,vucica,ocepuranih belih orlova,arkanovaca...
» "SRBIJA, SRBIJA"! Navijači Levskog zgranuli Hrvate!
» Vesna Pusić milijun Hrvata proglasila krajnjom desnicom
» Tri pijana četnika,,Ovo je Srbija''
» Bivši predsjednik FBiH i predsjedavajući Parlamenta BiH iz HDZ-a: Doktor Laza mi je spasio život. Umro je jedan veliki čovjek i još veći humanist.
» "SRBIJA, SRBIJA"! Navijači Levskog zgranuli Hrvate!
» Vesna Pusić milijun Hrvata proglasila krajnjom desnicom
» Tri pijana četnika,,Ovo je Srbija''
» Bivši predsjednik FBiH i predsjedavajući Parlamenta BiH iz HDZ-a: Doktor Laza mi je spasio život. Umro je jedan veliki čovjek i još veći humanist.
Page 1 of 1