"SRBIJA, SRBIJA"! Navijači Levskog zgranuli Hrvate!
Page 13 of 13
Page 13 of 13 • 1, 2, 3 ... 11, 12, 13
Re: "SRBIJA, SRBIJA"! Navijači Levskog zgranuli Hrvate!
moj je pa ga moram branitepikur37 wrote:mutava baštarda wrote:Jeste li vi normalni,jeba vam vrag materepikur37 wrote:mutava baštarda wrote:koji vam je kurac... prekomjerno granatirate vuka... jastreb mu je opsovao mater... ..
Gdje, citat....!?
U prvi mah sam podržao ban jer sam mislio da stvarno jeste, premda mi to nije u njegovoj prirodi.
Međutim poslije se ispostavilo da je to nešto uopćenom i u diskusiji...
I to je tebi psovanje matere i za ban...
aj ne seri i ti
vucina je ispao picka i ende.
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
mutava baštarda wrote:moj je pa ga moram branitepikur37 wrote:mutava baštarda wrote:Jeste li vi normalni,jeba vam vrag materepikur37 wrote:mutava baštarda wrote:koji vam je kurac... prekomjerno granatirate vuka... jastreb mu je opsovao mater... ..
Gdje, citat....!?
U prvi mah sam podržao ban jer sam mislio da stvarno jeste, premda mi to nije u njegovoj prirodi.
aj ne seri i ti
Nije tvoj nego je tvoje obzirom da je pička :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
pismejker wrote:dobro..jedan dan bana i nije nes posebna kazna ja grupno jebanje majki....vuksadinare wrote:e jbg naisao je na krivog i to na onog koji ej bio na tekmi u albaniji...kojima je i bila upucena psovkapismejker wrote:nece,jer ban nije zasluzio..kujis,nije tebi majku spominjao..ito u rangu kad Longi pojebe svim galaktickim stvorenjima majku...opcenito i uzrak...bezopasnovuksadinare wrote:dao bi mu kicus ban da sam ga htio fiskalski obraditi..nije mi se dalo otezati...i prigovore slati... ....mogao sam odustati cak sam namjeravao do bana..ali opet me kopkalo ono pa pomoci cu jastrebu sa banom..jer mu ej to prvi ili jedan od rijetkih..po sistemu..'bolej sprijeciti nego lijeciti'...jastreb je pametan i nadam se da ej iz ove kazne izvukao pouku..pismejker wrote:Kicuš mu niti ne bi dao ban,nego odnekud doletio onaj Nadobudni i hop..!! Jastreb odleti doslovno..
jel si i ti retardirana budala ili ti je pa cukar ??? pa jebote onda se nemojte čuditi što hrvatskom vladaju psihopate i kriminalci kad i ovdje na forumu Vlada ista čardak bagra. eto kako se to postiže: negativnom selekcijom. baniraš onoga koji nije zaslužio ban a ne baniraš odnosno nagradiš onoga tko je ban zaslužio. i tako ti to ide svuda. gdje vidiš rasulo smrad i gnjilež na djelu je negativna selekcija. u ovom slučaju na forumu negativnu selekciju rade admini.
i sad samo neka netko pokuša reći da dižem nepotrebnu larmu odmah ću odgovoriti neka se sjeti kakvu su larmu dizali čardak ekipa na forumu kad nešto nije bilo po njihovoj volji. to nije bila samo larma to je bila čardak pobuna sa ucjenom čoporativnog napuštanja foruma ako nije po njihovim pravilima. evo metilde s onom jebenom kokoši na banneru. KOKOŠ? USKRS? UVREDA!!!!!
Last edited by Gnječ on 21/7/2017, 12:06; edited 1 time in total
Guest- Guest
sad ga i ti pretjeruješepikur37 wrote:mutava baštarda wrote:moj je pa ga moram branitepikur37 wrote:mutava baštarda wrote:Jeste li vi normalni,jeba vam vrag materepikur37 wrote:
Gdje, citat....!?
aj ne seri i ti
Nije tvoj nego je tvoje obzirom da je pička :D
dzango wrote:Šiptarskim kurcoljupcima.vuksadinare wrote:e jbg naisao je na krivog i to na onog koji ej bio na tekmi u albaniji...kojima je i bila upucena psovkapismejker wrote:nece,jer ban nije zasluzio..kujis,nije tebi majku spominjao..ito u rangu kad Longi pojebe svim galaktickim stvorenjima majku...opcenito i uzrak...bezopasnovuksadinare wrote:dao bi mu kicus ban da sam ga htio fiskalski obraditi..nije mi se dalo otezati...i prigovore slati... ....mogao sam odustati cak sam namjeravao do bana..ali opet me kopkalo ono pa pomoci cu jastrebu sa banom..jer mu ej to prvi ili jedan od rijetkih..po sistemu..'bolej sprijeciti nego lijeciti'...jastreb je pametan i nadam se da ej iz ove kazne izvukao pouku..pismejker wrote:Kicuš mu niti ne bi dao ban,nego odnekud doletio onaj Nadobudni i hop..!! Jastreb odleti doslovno..
Sad ćeš vidjeti, smrade četnički!
Molim ban za Đanga jer vrijeđa Hrvate!
crvenkasti-
2014-04-17
Jesam. Priznao sam da su oni što su se lizali sa Šiptarima pičke kurcolizačke.vuksadinare wrote:..eto priznao si..dzango wrote:Šiptarskim kurcoljupcima.vuksadinare wrote:e jbg naisao je na krivog i to na onog koji ej bio na tekmi u albaniji...kojima je i bila upucena psovkapismejker wrote:nece,jer ban nije zasluzio..kujis,nije tebi majku spominjao..ito u rangu kad Longi pojebe svim galaktickim stvorenjima majku...opcenito i uzrak...bezopasnovuksadinare wrote:
dao bi mu kicus ban da sam ga htio fiskalski obraditi..nije mi se dalo otezati...i prigovore slati... ....mogao sam odustati cak sam namjeravao do bana..ali opet me kopkalo ono pa pomoci cu jastrebu sa banom..jer mu ej to prvi ili jedan od rijetkih..po sistemu..'bolej sprijeciti nego lijeciti'...jastreb je pametan i nadam se da ej iz ove kazne izvukao pouku..
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
naređujem adminiam da prekinu ovu nepotrebnu diskusiju jer kvare si tema od nekih pojedinaca...inace cu vazeti pravilnik foruma u ruke...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Pičko ustaška.crvenkasti wrote:dzango wrote:Šiptarskim kurcoljupcima.vuksadinare wrote:e jbg naisao je na krivog i to na onog koji ej bio na tekmi u albaniji...kojima je i bila upucena psovkapismejker wrote:nece,jer ban nije zasluzio..kujis,nije tebi majku spominjao..ito u rangu kad Longi pojebe svim galaktickim stvorenjima majku...opcenito i uzrak...bezopasnovuksadinare wrote:
dao bi mu kicus ban da sam ga htio fiskalski obraditi..nije mi se dalo otezati...i prigovore slati... ....mogao sam odustati cak sam namjeravao do bana..ali opet me kopkalo ono pa pomoci cu jastrebu sa banom..jer mu ej to prvi ili jedan od rijetkih..po sistemu..'bolej sprijeciti nego lijeciti'...jastreb je pametan i nadam se da ej iz ove kazne izvukao pouku..
Sad ćeš vidjeti, smrade četnički!
Molim ban za Đanga jer vrijeđa Hrvate!
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Page 13 of 13 • 1, 2, 3 ... 11, 12, 13
Similar topics
» Češki navijači napali albanske i vikali "Kosovo je Srbija"
» DSHV: I Srbija i HR ignorišu vojvođanske Hrvate
» Kosovski ministar:Srbija ruskim stilom želi tlačiti nas i Hrvate
» Bivsi pripadnik Belih Orlova spasio Hrvata(Hrvate) od svojih cetnika pa ga Srbija proglasila krivim za zlocine na Ovcari
» Ahahahahaha 'Srbija it's ok'.U Haag-u razočarani:'Srbija skrenula s puta...'
» DSHV: I Srbija i HR ignorišu vojvođanske Hrvate
» Kosovski ministar:Srbija ruskim stilom želi tlačiti nas i Hrvate
» Bivsi pripadnik Belih Orlova spasio Hrvata(Hrvate) od svojih cetnika pa ga Srbija proglasila krivim za zlocine na Ovcari
» Ahahahahaha 'Srbija it's ok'.U Haag-u razočarani:'Srbija skrenula s puta...'
Page 13 of 13