"SRBIJA, SRBIJA"! Navijači Levskog zgranuli Hrvate!
Page 3 of 13
Page 3 of 13 • 1, 2, 3, 4 ... 11, 12, 13
Re: "SRBIJA, SRBIJA"! Navijači Levskog zgranuli Hrvate!
Ja ne drobim. Istina je da su gotovo svi navijači u Evropi protiv nas. I to zbog ustaštva i zbog slizavanja sa Šipcima.
Talijani,Francuzi,Česi i Poljaci su katolici,ali više simpatiziraju pravoslavne Srbe nego nas.
zamislimo se malo,kuda srljamo. I kuda nas vodi to simpatiziranje fašizma.
Talijani,Francuzi,Česi i Poljaci su katolici,ali više simpatiziraju pravoslavne Srbe nego nas.
zamislimo se malo,kuda srljamo. I kuda nas vodi to simpatiziranje fašizma.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
...oj srbijo srbijo..srbendaro..srbendaro..jastreb wrote:Ja ne drobim. Istina je da su gotovo svi navijači u Evropi protiv nas. I to zbog ustaštva i zbog slizavanja sa Šipcima.
Talijani,Francuzi,Česi i Poljaci su katolici,ali više simpatiziraju pravoslavne Srbe od nas.
zamislimo se malo,kuda srljamo.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ma mogu biti i sam reinkarnirani Čiča draža,ali to neće promijeniti bolnu istinu.vuksadinare wrote:...oj srbijo srbijo..srbendaro..srbendaro..jastreb wrote:Ja ne drobim. Istina je da su gotovo svi navijači u Evropi protiv nas. I to zbog ustaštva i zbog slizavanja sa Šipcima.
Talijani,Francuzi,Česi i Poljaci su katolici,ali više simpatiziraju pravoslavne Srbe od nas.
2014-04-22
KOJA BOLNA ISTINA JEBOTE..NISI NORMALAN VEC SAM TI REKAO...MJESAS SE U NESTO O CEMU POJMA NEMAS...DRZ SE MITOVA I TO EJ TO..jastreb wrote:Ma mogu biti i sam reinkarnirani Čiča draža,ali to neće promijeniti bolnu istinu.vuksadinare wrote:...oj srbijo srbijo..srbendaro..srbendaro..jastreb wrote:Ja ne drobim. Istina je da su gotovo svi navijači u Evropi protiv nas. I to zbog ustaštva i zbog slizavanja sa Šipcima.
2015-09-08
a kad vec spominjes sipce..oni nam nisu razorili domove,ubijali ljude..i ravnali gradove..jesu li?..ili i to nije istina
2015-09-08
Bugari su nam nato saveznici.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
...nema veze...i turci su i grci pa se ne vole..nego...velicat ratka maldica a doc u zadar i onda misliti kako liso proci...jos provocirali..i omda kme..kme..kad bude po picciepikur37 wrote:Bugari su nam nato saveznici.
2015-09-08
Gle. Idete mimo sav slavenski i kršćanski svijet. Znači Česi,PoljaciTtalijani,Francuzi i Rusi su glupi,a vi ste pametni.vuksadinare wrote:a kad vec spominjes sipce..oni nam nisu razorili domove,ubijali ljude..i ravnali gradove..jesu li?..ili i to nije istina
Podržavate islam,nauštrb slavenstva i kršćanstva.
Pa tko će vas normalan simpatizirati??? I Slovenci su vas prokužili.
Pomirite se sa bolnom istinom i pospite se pepelom.
2014-04-22
Mene je bilo sramota kad sam vidio ona naslikavanja i grljenja sa Šipcima po Kosovu. Jeste li vi normalni,jeba vam vrag mater??? Gdje vam je pamet??? Gdje vam je dostojanstvo???
2014-04-22
...i onda izvali tuta bugarin na njihovoj navijackoj stranici da oni nisu znali d aje ratko mlad8ic ratovao protiv hrvata i napadao dalmaciju..halo decki bolje se raspitati o onom koga velicas
2015-09-08
jel u redu da krscan krscana kolje i palijastreb wrote:Gle. Idete mimo sav slavenski i kršćanski svijet. Znači Česi,PoljaciTtalijani,Francuzi i Rusi su glupi,a vi ste pametni.vuksadinare wrote:a kad vec spominjes sipce..oni nam nisu razorili domove,ubijali ljude..i ravnali gradove..jesu li?..ili i to nije istina
Podržavate islam,nauštrb slavenstva i kršćanstva.
Pa tko će vas normalan simpatizirati??? I Slovenci su vas prokužili.
Pomirite se sa bolnom istinom i pospite se pepelom.
2015-09-08
ide banjastreb wrote: Mene je bilo sramota kad sam vidio ona naslikavanja i grljenja sa Šipcima po Kosovu. Jeste li vi normalni,jeba vam vrag mater??? Gdje vam je pamet??? Gdje vam je dostojanstvo???
2015-09-08
Ma nek ide. Neću šutjeti!!! Pravite svastike,vičete ZDS i slizavate se sa Šipcima i Turcima.
Sramotite nas gdje stignete.
2014-04-22
Hrvatska desnica je mimo svijeta.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Za mene je ovo teška sramota. More vas bit sram.
2014-04-22
Pazi ovu jajaru tovarsku.vuksadinare wrote:ide banjastreb wrote: Mene je bilo sramota kad sam vidio ona naslikavanja i grljenja sa Šipcima po Kosovu. Jeste li vi normalni,jeba vam vrag mater??? Gdje vam je pamet??? Gdje vam je dostojanstvo???
da slizavat cu se sa sipcima jer su mi cetnici zapalili kucu od babe i dida...u domovinskom ratu...da se sa palikucama i zlocincima slizavam..e necu..figa..i aj necu sutjetijastreb wrote:Ma nek ide. Neću šutjeti!!! Pravite svastike,vičete ZDS i slizavate se sa Šipcima i Turcima.
2015-09-08
jua jastrebu nisam jebao mater ni prije niti cu poslije..a zna se sto ide kad nekom jevbes mater na ovom forumu..moze me vrijeđati s pogrdniom imenima ali mi nece jebat mater..kapišdzango wrote:Pazi ovu jajaru tovarsku.vuksadinare wrote:ide banjastreb wrote: Mene je bilo sramota kad sam vidio ona naslikavanja i grljenja sa Šipcima po Kosovu. Jeste li vi normalni,jeba vam vrag mater??? Gdje vam je pamet??? Gdje vam je dostojanstvo???
2015-09-08
Una faca, una raca.vuksadinare wrote:da slizavat cu se sa sipcimajastreb wrote:Ma nek ide. Neću šutjeti!!! Pravite svastike,vičete ZDS i slizavate se sa Šipcima i Turcima.
Ne diže ti se?vuksadinare wrote:jua jastrebu nisam jebao mater ni prije niti cu poslije..a zna se sto ide kad nekom jevbes mater na ovom forumu..moze me vrijeđati s pogrdniom imenima ali mi nece jebat mater..kapišdzango wrote:Pazi ovu jajaru tovarsku.vuksadinare wrote:ide banjastreb wrote: Mene je bilo sramota kad sam vidio ona naslikavanja i grljenja sa Šipcima po Kosovu. Jeste li vi normalni,jeba vam vrag mater??? Gdje vam je pamet??? Gdje vam je dostojanstvo???
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
ajde bolje se cuvqaj da te neki cigos ne saceka iza kuta i ispalija..dzango wrote:Ne diže ti se?vuksadinare wrote:jua jastrebu nisam jebao mater ni prije niti cu poslije..a zna se sto ide kad nekom jevbes mater na ovom forumu..moze me vrijeđati s pogrdniom imenima ali mi nece jebat mater..kapišdzango wrote:Pazi ovu jajaru tovarsku.vuksadinare wrote:ide banjastreb wrote: Mene je bilo sramota kad sam vidio ona naslikavanja i grljenja sa Šipcima po Kosovu. Jeste li vi normalni,jeba vam vrag mater??? Gdje vam je pamet??? Gdje vam je dostojanstvo???
2015-09-08
Page 3 of 13 • 1, 2, 3, 4 ... 11, 12, 13
Similar topics
» Češki navijači napali albanske i vikali "Kosovo je Srbija"
» DSHV: I Srbija i HR ignorišu vojvođanske Hrvate
» Kosovski ministar:Srbija ruskim stilom želi tlačiti nas i Hrvate
» Bivsi pripadnik Belih Orlova spasio Hrvata(Hrvate) od svojih cetnika pa ga Srbija proglasila krivim za zlocine na Ovcari
» Ahahahahaha 'Srbija it's ok'.U Haag-u razočarani:'Srbija skrenula s puta...'
» DSHV: I Srbija i HR ignorišu vojvođanske Hrvate
» Kosovski ministar:Srbija ruskim stilom želi tlačiti nas i Hrvate
» Bivsi pripadnik Belih Orlova spasio Hrvata(Hrvate) od svojih cetnika pa ga Srbija proglasila krivim za zlocine na Ovcari
» Ahahahahaha 'Srbija it's ok'.U Haag-u razočarani:'Srbija skrenula s puta...'
Page 3 of 13