"SRBIJA, SRBIJA"! Navijači Levskog zgranuli Hrvate!
Page 10 of 13
Page 10 of 13 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12, 13
Re: "SRBIJA, SRBIJA"! Navijači Levskog zgranuli Hrvate!
sto ej obranio sve ovaj ivkovic..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
secam se jedne u splitu,
milko juri ko gliser
ono, letnja liga
milko juri ko gliser
ono, letnja liga
pizzon2- Posts : 1267
2017-05-25
....milko đurovski dobar napadac...ali jbg preso u partizan skoro ga cigosi lincovali..
2015-09-08
valjda je bio tomic, zg komentator
stani malo dzingis kane s marakane :);:)
stani malo dzingis kane s marakane :);:)
pizzon2- Posts : 1267
2017-05-25
evo gola bisera ispod biokova makaranina boksic alena..
2015-09-08
s ponistre se vidi šolta u dinamovu golu zavrsila lopta..
2015-09-08
u napadu lane sa korane cvetkovic boro
2015-09-08
gol osjeckog cukera davora sukera..
2015-09-08
bravo sajo sarajlijo.. ...tamnoputi,garavi jordao..gol onako kako se kaze daje iz rasprodaje
https://www.youtube.com/watch?v=Alu3hDN0qvw
https://www.youtube.com/watch?v=Alu3hDN0qvw
2015-09-08
vuksadinare wrote:evo gola bisera ispod biokova makaranina boksic alena..
nema ti tu nikakvog gola, predmnjevam da si mislio na ovu utakmicu....
T.- Posts : 17557
2014-04-14
a vuče jeboteirud, koliko pišeš još ne znaš postaviti link.....
zlatna palma kana za zvonimira bobana
2015-09-08
kad bi pantić dolazi kod tazbine u kaštela onda bi torcida popodne kada se odmarao, ispod prozora dozivala "kolega pantiću... da li se čujemo"
vuksadinare wrote:ide banjastreb wrote: Mene je bilo sramota kad sam vidio ona naslikavanja i grljenja sa Šipcima po Kosovu. Jeste li vi normalni,jeba vam vrag mater??? Gdje vam je pamet??? Gdje vam je dostojanstvo???
ej majstore ti si jastreba brutalno isprovocirao i sad tražiš ban za šta? za šta ti šugava septička jamo tražiš ban?
gdje je admin nek mi objasni taj ban. ajdeee gluperde objasnite mi zašto smeče pod nikom vučina nije banirano a on je taj kojeg treba banirati.
Guest- Guest
ha,ha..ja ga isprovocirao....ja sam normalno komentirao na tebi dok retaj nije upao pricajuci o onom o cemu pojma nema...i jos pisao provocirajuce postove......o tzome je prica zakljucena..ad acta..ende..finito..ne zelim o toem vise raspravljati..cica mica gotova prica..Gnječ wrote:vuksadinare wrote:ide banjastreb wrote: Mene je bilo sramota kad sam vidio ona naslikavanja i grljenja sa Šipcima po Kosovu. Jeste li vi normalni,jeba vam vrag mater??? Gdje vam je pamet??? Gdje vam je dostojanstvo???
ej majstore ti si jastreba brutalno isprovocirao i sad tražiš ban za šta? za šta ti šugava septička jamo tražiš ban?
gdje je admin nek mi objasni taj ban. ajdeee gluperde objasnite mi zašto smeče pod nikom vučina nije banirano a on je taj kojeg treba banirati.
2015-09-08
jastreb je quisling i njega treba banirati, jednostavno jer je quisling, ne treba tražiti nikakve formalne razloge u povrjedama poslovnika foruma.....
vucino ne brani se ispao si obična pička
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
ne znam, to traženje bana za nekog forumaša po meni je ono, ispod razine.....
ja bih jednostavno banirao neistomišljenike bez obzira na eventualne povrjede pravila foruma.....
ja bih jednostavno banirao neistomišljenike bez obzira na eventualne povrjede pravila foruma.....
Totenkopf wrote:ne znam, to traženje bana za nekog forumaša po meni je ono, ispod razine.....
Kao forumaš nemaš ovlasti, možeš staviti na ignore...to ti dođe ko privatni ban.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
vuksadinare wrote:ha,ha..ja ga isprovocirao....ja sam normalno komentirao na tebi dok retaj nije upao pricajuci o onom o cemu pojma nema...i jos pisao provocirajuce postove......o tzome je prica zakljucena..ad acta..ende..finito..ne zelim o toem vise raspravljati..cica mica gotova prica..Gnječ wrote:vuksadinare wrote:ide banjastreb wrote: Mene je bilo sramota kad sam vidio ona naslikavanja i grljenja sa Šipcima po Kosovu. Jeste li vi normalni,jeba vam vrag mater??? Gdje vam je pamet??? Gdje vam je dostojanstvo???
ma proklet bio vučina smeće smrdljivo šugavo trolčino bolesna psihopatska jebotebog da te jebo non stop trolaš po forumu izazivaš forumaše sa jednim jedinim ciljem da ih isprovociraš i kad oni uzvrate tražiš ban. pa ti si problem krv ti jebem gnjilu da ti jebem svako krvno šugavo zrnce tebe treba banirati i takve trolčine poput tebe a ne jastreba. što je tebi jastreb opsovao? ma što ti je opsovao proklet bio dovijeka da si proklet. ništa tebi nije opsovao ali ti ustaško govno si samo to čekao jer ti je to bio jedini cilj i motiv tvog bivstvovanja na forumu se svodi samo na to da zagorčavaš život drugima oko sebe. daj ubij se smeće ustaško prokleto.
Last edited by Gnječ on 21/7/2017, 11:11; edited 1 time in total
Guest- Guest
ne...nego drzim se zakona ko pijan plota..epikur37 wrote:vucino ne brani se ispao si obična pička
2015-09-08
Page 10 of 13 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12, 13
Similar topics
» Češki navijači napali albanske i vikali "Kosovo je Srbija"
» DSHV: I Srbija i HR ignorišu vojvođanske Hrvate
» Kosovski ministar:Srbija ruskim stilom želi tlačiti nas i Hrvate
» Bivsi pripadnik Belih Orlova spasio Hrvata(Hrvate) od svojih cetnika pa ga Srbija proglasila krivim za zlocine na Ovcari
» Ahahahahaha 'Srbija it's ok'.U Haag-u razočarani:'Srbija skrenula s puta...'
» DSHV: I Srbija i HR ignorišu vojvođanske Hrvate
» Kosovski ministar:Srbija ruskim stilom želi tlačiti nas i Hrvate
» Bivsi pripadnik Belih Orlova spasio Hrvata(Hrvate) od svojih cetnika pa ga Srbija proglasila krivim za zlocine na Ovcari
» Ahahahahaha 'Srbija it's ok'.U Haag-u razočarani:'Srbija skrenula s puta...'
Page 10 of 13