"SRBIJA, SRBIJA"! Navijači Levskog zgranuli Hrvate!
Page 7 of 13
Page 7 of 13 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 11, 12, 13
Re: "SRBIJA, SRBIJA"! Navijači Levskog zgranuli Hrvate!
b.t.w...epikure ti naviajci su bili uvijek na prvim crtama radilo se o ratu,pozarima i poplavama...a di ste vi filozofi bili...?...gledali kako da s ezavucete u sigurnije rupe..i okoristite se od nevolje..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
hvala bogu d ajesam..istina danas vise nisam aktivni...ali nekad da...zavrsio faks...obiteljski covjek dvoje djece uvijek radio nikad ljencario..dosta sam postigao u zivotu...sve svojim rukama..jesam li glup?epikur37 wrote:vuksadinare wrote:...ti idoti su spasili split i dalmaciju od pozara..a dgje su bili pametnjakovici kao ti..ladio jaja..epikur37 wrote:Općenito meni su svi navijači potpuni idioti.
Evo sad nek traže ban džango i vučina.
jer navijač može biti samo ispodrposječno intelkigentna osoba :D
Poznato je da su navijači glupani.
Jesi li ti navijač?
2015-09-08
U ostalom tko vas jebe i tebe i njega.
Njega jugoslavena i tebe navijača pravaša...trebalo bi i tebi zdimiti ban da se malo ohladite.
odoh uzivati u bijelom grožđu martiniju i najfinijem kokainu.
Njega jugoslavena i tebe navijača pravaša...trebalo bi i tebi zdimiti ban da se malo ohladite.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Ne znam da li je ovo bilo na ličnom nivou. Gde je onaj admin da mu se uhvatim za suknju?epikur37 wrote:Općenito meni su svi navijači potpuni idioti.
Evo sad nek traže ban džango i vučina.
jer navijač može biti samo ispodrposječno intelkigentna osoba :D
Manje, više, ima idiota, ima onih koji nisu. Ali ne možeš protiv sebe. To se pokupi negde u detinjstvu i ostaje strast za ceo život. Neko se kocka, neko pije...neko ostane navijač u duši.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Alal vera.epikur37 wrote:U ostalom tko vas jebe i tebe i njega.
2014-04-19
b.t.w..ja sam jastreba dosta i branio evo bas nekidan moze potvrditi norka i sam jastreb..ali kad precera precera mora biti kaznjen to je tako u zivotu nekad dobijes nekad izgubis..usput..ja nikad nisam na sudu izgubio...
2015-09-08
opasna izjava.epikur37 wrote:
2014-12-30
Ja do suda nikada nisam ni stigao.vuksadinare wrote:b.t.w..ja sam jastreba dosta i branio evo bas nekidan moze potvrditi norka i sam jastreb..ali kad precera precera mora biti kaznjen to je tako u zivotu nekad dobijes nekad izgubis..usput..ja nikad nisam na sudu izgubio...
2014-04-19
Mlado, ludo.veber wrote:opasna izjava.epikur37 wrote:
2014-04-19
Jel znaš pjevača J.J.Cale?
crvenkasti-
2014-04-17
2014-04-19
Njegova pjesma:
crvenkasti-
2014-04-17
dobro ovo moje je vise na imovinskoj bazi..jednom sam zavrsio kao naviajc na sudu...upravo nakon utakmice dinamo-partizan 1989 godine nakon polufinalne utakmice u kupu...jbg ne svojom krivnjom..jedan prijatelj..htio sakriti baklju...prije nego sto smo usli na stadion..sklonili si iza nekakve zgrade u park...ko zalud bas upravo dva murjaka naisla i halt...nasloni ruke na zid i prtres..kod mene pronasli jos jednu baklju..pravac postaja u peterovoj za pet dana kod suca za prekrsaj...stari morao istresti 300 maraka za moju kaznu..a meni đeparac bio zakinut pola godinedzango wrote:Ja do suda nikada nisam ni stigao.vuksadinare wrote:b.t.w..ja sam jastreba dosta i branio evo bas nekidan moze potvrditi norka i sam jastreb..ali kad precera precera mora biti kaznjen to je tako u zivotu nekad dobijes nekad izgubis..usput..ja nikad nisam na sudu izgubio...
2015-09-08
završava u zatvoru. a ako "otkrije" hors u teškoj ovisnosti. nije za zajebanciju.dzango wrote:Mlado, ludo.veber wrote:opasna izjava.epikur37 wrote:
2014-12-30
strašno, sav sam potresen.vuksadinare wrote:dobro ovo moje je vise na imovinskoj bazi..jednom sam zavrsio kao naviajc na sudu...upravo nakon utakmice dinamo-partizan 1989 godine nakon polufinalne utakmice u kupu...jbg ne svojom krivnjom..jedan prijatelj..htio sakriti baklju...prije nego sto smo usli na stadion..sklonili si iza nekakve zgrade u park...ko zalud bas upravo dva murjaka naisla i halt...nasloni ruke na zid i prtres..kod mene pronasli jos jednu baklju..pravac postaja u peterovoj za pet dana kod suca za prekrsaj...stari morao istresti 300 maraka za moju kaznu..a meni đeparac bio zakinut pola godinedzango wrote:Ja do suda nikada nisam ni stigao.vuksadinare wrote:b.t.w..ja sam jastreba dosta i branio evo bas nekidan moze potvrditi norka i sam jastreb..ali kad precera precera mora biti kaznjen to je tako u zivotu nekad dobijes nekad izgubis..usput..ja nikad nisam na sudu izgubio...
ja sam vozio 284km/h i "dobio" kaznu 12mj bez vozačke i mislim 12000kn i sutkinja mi je rekla da se ne žalim jer će diskrecijskim pravom oduzet vozačku na 36mj i isto toliko tisuća kuna.
2014-12-30
Mislila murija da ste dva pedera i da ste se sklonili iza zgrade da se taslačite. Dobro ste i prošli.vuksadinare wrote:dobro ovo moje je vise na imovinskoj bazi..jednom sam zavrsio kao naviajc na sudu...upravo nakon utakmice dinamo-partizan 1989 godine nakon polufinalne utakmice u kupu...jbg ne svojom krivnjom..jedan prijatelj..htio sakriti baklju...prije nego sto smo usli na stadion..sklonili si iza nekakve zgrade u park...ko zalud bas upravo dva murjaka naisla i halt...nasloni ruke na zid i prtres..kod mene pronasli jos jednu baklju..pravac postaja u peterovoj za pet dana kod suca za prekrsaj...stari morao istresti 300 maraka za moju kaznu..a meni đeparac bio zakinut pola godinedzango wrote:Ja do suda nikada nisam ni stigao.vuksadinare wrote:b.t.w..ja sam jastreba dosta i branio evo bas nekidan moze potvrditi norka i sam jastreb..ali kad precera precera mora biti kaznjen to je tako u zivotu nekad dobijes nekad izgubis..usput..ja nikad nisam na sudu izgubio...
2014-04-19
Koja budala, 284 km/h?!
Meni je sve preko 180 ciljanje, a ne vožnja.
Naciljaš volanom, i onda kud prođeš, čista sreća.
crvenkasti-
2014-04-17
nikad čuo da yugo ide više od 135.crvenkasti wrote:Koja budala, 284 km/h?!
2014-12-30
Kolko ti brod ide?
crvenkasti-
2014-04-17
a i išao sam do max, pa sam vidio kamion kilometar i pol dalje pa usporio.
2014-12-30
max je 35nm, kruzing je 20nm, štedno 10nm.crvenkasti wrote:Kolko ti brod ide?
2014-12-30
Page 7 of 13 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 11, 12, 13
Similar topics
» Češki navijači napali albanske i vikali "Kosovo je Srbija"
» DSHV: I Srbija i HR ignorišu vojvođanske Hrvate
» Kosovski ministar:Srbija ruskim stilom želi tlačiti nas i Hrvate
» Bivsi pripadnik Belih Orlova spasio Hrvata(Hrvate) od svojih cetnika pa ga Srbija proglasila krivim za zlocine na Ovcari
» Ahahahahaha 'Srbija it's ok'.U Haag-u razočarani:'Srbija skrenula s puta...'
» DSHV: I Srbija i HR ignorišu vojvođanske Hrvate
» Kosovski ministar:Srbija ruskim stilom želi tlačiti nas i Hrvate
» Bivsi pripadnik Belih Orlova spasio Hrvata(Hrvate) od svojih cetnika pa ga Srbija proglasila krivim za zlocine na Ovcari
» Ahahahahaha 'Srbija it's ok'.U Haag-u razočarani:'Srbija skrenula s puta...'
Page 7 of 13