Uvezimo radnike s Filipina, vrijedni su i skromni, a radit će i za 500 do 600 eura
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Uvezimo radnike s Filipina, vrijedni su i skromni, a radit će i za 500 do 600 eura
debo ko da je zagorec, bog daj da imas posel, kaj pitas za placu :DTriny wrote:Nije poanta u radu nego u zaradi.debotoijusto wrote:tko god da dodje dobro dosao , posla ima a nema tko radit
Re: Uvezimo radnike s Filipina, vrijedni su i skromni, a radit će i za 500 do 600 eura
LOL, jbte, ti vise volis one kad upo seksa pita oces li joj ga stavit a :Dpismejker wrote:Leviathan2 wrote:mislis da nedaju fukat, e tu bi se malo zajebo, kad sam radio na diznijevim kruzerima, sva popratna radna snaga filipinci, jbte, javna kuca goli kuracpismejker wrote:Levi ne slusas sto zborim neutjesno...nisam rekao da nisu dobre i radisne,i prezgodne...Leviathan2 wrote:filipinke su ok zenske, ima i njih komada boli glavapismejker wrote:
Brutalno,a jako dobar lik...onako dobricina, radisni...Nikoletta je pak,rasni tip cure175,prezgodna tijela,iako je rodila dva angela,strukom,guzom i svim ostalim otkida...jedna od perfektnijih koje vidjam.
Filipinke su mi nekak doli,pretijesne...prevec stiscu
MA tijesne brate,uska pićkica,minijaturnia i majusna..jednom se preznojash dok prstom udjoh..nakon toga gotovo odustah...a poslije joj glavu pokrivaj jastukom,zapusavaj usta,poklapaj bilo cim..ori se dok ebes..ma zlo...
a e..bitno da se kopa od jutra do mraka...bog plati...Leviathan2 wrote:debo ko da je zagorec, bog daj da imas posel, kaj pitas za placu :DTriny wrote:Nije poanta u radu nego u zaradi.debotoijusto wrote:tko god da dodje dobro dosao , posla ima a nema tko radit
Trinity-
2014-04-17
Triny wrote:a e..bitno da se kopa od jutra do mraka...bog plati...Leviathan2 wrote:debo ko da je zagorec, bog daj da imas posel, kaj pitas za placu :DTriny wrote:Nije poanta u radu nego u zaradi.debotoijusto wrote:tko god da dodje dobro dosao , posla ima a nema tko radit
jbte, dok sam se druzio sa zagorcima nisam se mogao tomu nacudit, bitno da se dela, bog plati :D
razradjene i komotne... ..cuj takvom mos raditi sto pozelis,ako ti vrijeme nije limit..navalis prvih 15 minuta brutala,dok ne krene gejzir iz nje i stisne se..e nakon toga,rulaj...malo ovako malo onako,a moze dugo izdrzati....Leviathan2 wrote:LOL, jbte, ti vise volis one kad upo seksa pita oces li joj ga stavit a :Dpismejker wrote:Leviathan2 wrote:mislis da nedaju fukat, e tu bi se malo zajebo, kad sam radio na diznijevim kruzerima, sva popratna radna snaga filipinci, jbte, javna kuca goli kuracpismejker wrote:Levi ne slusas sto zborim neutjesno...nisam rekao da nisu dobre i radisne,i prezgodne...Leviathan2 wrote:
filipinke su ok zenske, ima i njih komada boli glava
MA tijesne brate,uska pićkica,minijaturnia i majusna..jednom se preznojash dok prstom udjoh..nakon toga gotovo odustah...a poslije joj glavu pokrivaj jastukom,zapusavaj usta,poklapaj bilo cim..ori se dok ebes..ma zlo...
Guest- Guest
a ta fali filipinki koja skvici, jbte, odmah susjede milo gledaju :Dpismejker wrote:razradjene i komotne... ..cuj takvom mos raditi sto pozelis,ako ti vrijeme nije limit..navalis prvih 15 minuta brutala,dok ne krene gejzir iz nje i stisne se..e nakon toga,rulaj...malo ovako malo onako,a moze dugo izdrzati....Leviathan2 wrote:LOL, jbte, ti vise volis one kad upo seksa pita oces li joj ga stavit a :Dpismejker wrote:Leviathan2 wrote:mislis da nedaju fukat, e tu bi se malo zajebo, kad sam radio na diznijevim kruzerima, sva popratna radna snaga filipinci, jbte, javna kuca goli kuracpismejker wrote:
Levi ne slusas sto zborim neutjesno...nisam rekao da nisu dobre i radisne,i prezgodne...
kao moja bivsa svicarka, jes ta bila glasna, a kad sam koju susjedu sreo u prolazu, joj kako je to bilo ljubazno pozdravljanje, kao da su i one dobile
Istina..to sam rado u srednjoj skoli,otvorenih prozora..sve su me susjede milo gledale..no,nekako mi sad nelagodno..Leviathan2 wrote:a ta fali filipinki koja skvici, jbte, odmah susjede milo gledaju :Dpismejker wrote:razradjene i komotne... ..cuj takvom mos raditi sto pozelis,ako ti vrijeme nije limit..navalis prvih 15 minuta brutala,dok ne krene gejzir iz nje i stisne se..e nakon toga,rulaj...malo ovako malo onako,a moze dugo izdrzati....Leviathan2 wrote:LOL, jbte, ti vise volis one kad upo seksa pita oces li joj ga stavit a :Dpismejker wrote:Leviathan2 wrote:
mislis da nedaju fukat, e tu bi se malo zajebo, kad sam radio na diznijevim kruzerima, sva popratna radna snaga filipinci, jbte, javna kuca goli kurac
kao moja bivsa svicarka, jes ta bila glasna, a kad sam koju susjedu sreo u prolazu, joj kako je to bilo ljubazno pozdravljanje, kao da su i one dobile
Guest- Guest
pismejker wrote:Istina..to sam rado u srednjoj skoli,otvorenih prozora..sve su me susjede milo gledale..no,nekako mi sad nelagodno..Leviathan2 wrote:a ta fali filipinki koja skvici, jbte, odmah susjede milo gledaju :Dpismejker wrote:razradjene i komotne... ..cuj takvom mos raditi sto pozelis,ako ti vrijeme nije limit..navalis prvih 15 minuta brutala,dok ne krene gejzir iz nje i stisne se..e nakon toga,rulaj...malo ovako malo onako,a moze dugo izdrzati....Leviathan2 wrote:LOL, jbte, ti vise volis one kad upo seksa pita oces li joj ga stavit a :Dpismejker wrote:
pa zatvori prozore :D
Leviathan2 wrote:pismejker wrote:Istina..to sam rado u srednjoj skoli,otvorenih prozora..sve su me susjede milo gledale..no,nekako mi sad nelagodno..Leviathan2 wrote:a ta fali filipinki koja skvici, jbte, odmah susjede milo gledaju :Dpismejker wrote:razradjene i komotne... ..cuj takvom mos raditi sto pozelis,ako ti vrijeme nije limit..navalis prvih 15 minuta brutala,dok ne krene gejzir iz nje i stisne se..e nakon toga,rulaj...malo ovako malo onako,a moze dugo izdrzati....Leviathan2 wrote:
LOL, jbte, ti vise volis one kad upo seksa pita oces li joj ga stavit a :D
pa zatvori prozore :D
Dobro meni sa Rujkom..dreci,ali nekako dubljim glasom,i jos je prigusim jastukom...on filipincka cijukala,ne mos prigusiti,a Svabi odmah zovu Policaj,cim netko vristi..
Guest- Guest
sve stoji i mozes ti tako i ja ovako ali netko u konacnici mora radit zapravo da bi sustav bio odrzivLeviathan2 wrote:jok,debotoijusto wrote:Leviathan2 wrote:jebo poso, nije zec, nece pobjeci :Ddebotoijusto wrote:tko god da dodje dobro dosao , posla ima a nema tko radit
siris kulturu nerada , nesrico
sloboda misli
ionako radimo previse,
koji ce nam to sve
napravis kucu, kupis stan, ovo ono, i na kraju crknes, za koji kurac
moras imat auto, moras placat kojekakve namete kurce palce, tv neizostavnoiako je beskorsna stvar, mobitel koji je polukorisna stvar,
kad svedes racun, samo si na gubitku,
nekad sam i ja smatrao da treba puno radit i puno zaradit, u stvari ne treba,
jedan talijan mi je promjenio pogled na taj segment zivota, dobro zaradi i cim manje radit, posao nije zec i nece pobjeci
eto, na bausteli laganini ubijem placicu bez znojenja, nema zurbe , kad mi se digne odem u djir i ne radim po godinu dana,
povremeno iskoci neki umni posao honorarni naravno i tu se fino pokrijem za lijepo vrijeme, kao sad u 4 mjesecu, tjedan ipo koristenja mozga i 40 tauzenki palo, stojerlos kako bi rekli svabe
zato treba njegovati kult rada radi uci , vidi matu kako je vridan 98h je ima ovaj tjedan kupi blokete zidjaj zidjaj moras imat blokete ...i stedi sve u banku /carapu/vrtal zakopat
stari moj , kratak je zivot
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Levi,daBogdateovamlatnula sisom u glavu..
Guest- Guest
jam sto se mene tice sustav se moze urusit komotno, ionako nevaljadebotoijusto wrote:sve stoji i mozes ti tako i ja ovako ali netko u konacnici mora radit zapravo da bi sustav bio odrzivLeviathan2 wrote:jok,debotoijusto wrote:Leviathan2 wrote:jebo poso, nije zec, nece pobjeci :Ddebotoijusto wrote:tko god da dodje dobro dosao , posla ima a nema tko radit
siris kulturu nerada , nesrico
sloboda misli
ionako radimo previse,
koji ce nam to sve
napravis kucu, kupis stan, ovo ono, i na kraju crknes, za koji kurac
moras imat auto, moras placat kojekakve namete kurce palce, tv neizostavnoiako je beskorsna stvar, mobitel koji je polukorisna stvar,
kad svedes racun, samo si na gubitku,
nekad sam i ja smatrao da treba puno radit i puno zaradit, u stvari ne treba,
jedan talijan mi je promjenio pogled na taj segment zivota, dobro zaradi i cim manje radit, posao nije zec i nece pobjeci
eto, na bausteli laganini ubijem placicu bez znojenja, nema zurbe , kad mi se digne odem u djir i ne radim po godinu dana,
povremeno iskoci neki umni posao honorarni naravno i tu se fino pokrijem za lijepo vrijeme, kao sad u 4 mjesecu, tjedan ipo koristenja mozga i 40 tauzenki palo, stojerlos kako bi rekli svabe
zato treba njegovati kult rada radi uci , vidi matu kako je vridan 98h je ima ovaj tjedan kupi blokete zidjaj zidjaj moras imat blokete ...i stedi sve u banku /carapu/vrtal zakopat
stari moj , kratak je zivot
a zivot je taman, ni kratak ni predug, sve ovisi kako ga uredis
Kinez prevali pola svijeta, otvori firmu , zaposli sebe, svoju familiju i još par domicilnih.aben wrote:filipinci su glupi ko hrvati. svi oko njih prosperiraju, jedino oni šupak istočne polutke. jedun filipinac, suočen is tun činjenicun, reko je da je rješenje da pobiju sve odrasle filipince, da se prekine mentalitet. očito i oni imaju problijem sa socijalizmon.
uglovnomu, nami tribaju kinezi, a ne filipinci.
Trinity-
2014-04-17
Nama sezona traje tri mjeseca tako da avionska karta vamo tamo taman potroši tu zaradu
Kao njegovateljice i to ok jer je to ipak cijelu godinu pa ok
Kao njegovateljice i to ok jer je to ipak cijelu godinu pa ok
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
http://putujmojeftino.com/super-jeftini-letovi-za-filipine-samo-304-eura/
Preko Venecije i to u proljeće, u prevodu jednu plaću da samo za avio kartu a sezona traje tri mjeseca
2014-04-11
Uglavnom rezime je sezona traje tri mjeseca a jednu plaću potroši samo na avio kartu
ZABORAVI
Njegovateljice ok ali toga nam ne fali a i mora znati jezik da bi komunicirala s bolesnikom
Znači jezična barijera
ZABORAVI
Njegovateljice ok ali toga nam ne fali a i mora znati jezik da bi komunicirala s bolesnikom
Znači jezična barijera
2014-04-11
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Morat ćemo uvozit radnike iz Irana , Filipina , Nepala ...
» Hotel na Ilidži ne može naći radnike, nude 2 eura po satu za sobarice
» Burger 22 eura, 2 kugle sladoleda 7 eura
» samo u hrvatskoj, za uplatu od 10 eura dobijete 200 eura, još traje akcija...
» faljen isus najveci katolik u rvata ima mjesecna primanja od 800 eura a bivsa mu zena 650 eura
» Hotel na Ilidži ne može naći radnike, nude 2 eura po satu za sobarice
» Burger 22 eura, 2 kugle sladoleda 7 eura
» samo u hrvatskoj, za uplatu od 10 eura dobijete 200 eura, još traje akcija...
» faljen isus najveci katolik u rvata ima mjesecna primanja od 800 eura a bivsa mu zena 650 eura
Page 4 of 4