Uvezimo radnike s Filipina, vrijedni su i skromni, a radit će i za 500 do 600 eura
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Uvezimo radnike s Filipina, vrijedni su i skromni, a radit će i za 500 do 600 eura
Stara lopina hehe
Brain32- Posts : 1394
2014-04-15
Re: Uvezimo radnike s Filipina, vrijedni su i skromni, a radit će i za 500 do 600 eura
hehe, baš me zanima koja će im to budala raditi za 12h dnevno, 6dana u tjednu, za 500-600€ , gdje je cijena hrane kao u Njemačkoj, a najjeftinija rupa na jadranu koja je udaljena 5km od mora(i time radnog mjesta) 300-400€.. a di su režije, najskuplja struja i voda i gorivo u regiji, javni prijevoz koji je koma(pogotovo ljeti)
još će im rodbina iz filipna morati slati novac
neka i taj film budem volio gledati
još će im rodbina iz filipna morati slati novac
neka i taj film budem volio gledati
Guest- Guest
Bolje da ne znas, ako me upoznas dozivjet ces katarzu.Gnječ wrote:omni wrote:Ajd priznaj da si se sad onako posteno zakasljao pred zrcalom.Gnječ wrote:omni wrote:To se ti dao u neki kao fol terorizam? :D Imas li ti pokrica za takve manevre momcino?Gnječ wrote:za svakog uvezenog radnika filipinca, 5 političara će platiti životom, 10 policjota bit će smaknuto, 20 uhljeba ubijeno.
imam i više nego ti možeš sanjat. no nebitno meni dobro čak i super dok me rvati ne shvaćaju za ozbiljno. najbolje skrivanje je kad ništa ne skrivaš i svi te smatraju budalom i luđakom. sve je tu javno i opet nitko ne vjeruje a ako vjeruje neka mi dokaže da imam pokrića za takve manevre.
nisam nisam niti nemam ogledalo u blizini. a koji si ti kurac jebote? drot? uhljeb? mangup? kreten?
omni-
2014-04-12
omni wrote:Bolje da ne znas, ako me upoznas dozivjet ces katarzu.Gnječ wrote:omni wrote:Ajd priznaj da si se sad onako posteno zakasljao pred zrcalom.Gnječ wrote:omni wrote:
To se ti dao u neki kao fol terorizam? :D Imas li ti pokrica za takve manevre momcino?
imam i više nego ti možeš sanjat. no nebitno meni dobro čak i super dok me rvati ne shvaćaju za ozbiljno. najbolje skrivanje je kad ništa ne skrivaš i svi te smatraju budalom i luđakom. sve je tu javno i opet nitko ne vjeruje a ako vjeruje neka mi dokaže da imam pokrića za takve manevre.
nisam nisam niti nemam ogledalo u blizini. a koji si ti kurac jebote? drot? uhljeb? mangup? kreten?
ma ajd odjebi katarziraj si mater.
Guest- Guest
Filipinke rade u Londonu kao medicinske sestre ali ne za 500 eura.
Istina, žive po 10 u stanu i svu zaradu šalju doma.
Samo ne znam zašto bi došle ovamo za 2-3 puta manju plaću.
Trinity-
2014-04-17
Si se iznervirao? :P neka neka, samo mi se cuvaj za buducnosti, bit ces potreban uskoro.Gnječ wrote:omni wrote:Bolje da ne znas, ako me upoznas dozivjet ces katarzu.Gnječ wrote:omni wrote:Ajd priznaj da si se sad onako posteno zakasljao pred zrcalom.Gnječ wrote:
omni-
2014-04-12
Triny wrote:
trebamo ih da bi srušili cijenu rada
rast plaća radnika i standarda života je loš za ekonomiju, da bi bili kompetitivni moramo imati jeftiniju radnu snagu
radnici s višim plaćama bi konzumirali svu robu i usluge pa onda ne bi ostalo ništa za izvoz
ako radnici ne mogu konzumirati ono što proizvode onda se sve može izvesti
Guest- Guest
Ma nece doci, popunit ce se kvota drugima, ima ih na milione po izbjeglickim logorima.Triny wrote:Filipinke rade u Londonu kao medicinske sestre ali ne za 500 eura.
omni-
2014-04-12
omni wrote:Si se iznervirao? :P neka neka, samo mi se cuvaj za buducnosti, bit ces potreban uskoro.Gnječ wrote:omni wrote:Bolje da ne znas, ako me upoznas dozivjet ces katarzu.Gnječ wrote:omni wrote:
Ajd priznaj da si se sad onako posteno zakasljao pred zrcalom.
iznervirao? ma ne pada mi na pamet nikakvo nerviranje tebi očito senzori ne rade. potreban? ja radim isključivo sam.
Guest- Guest
Triny wrote:Filipinke rade u Londonu kao medicinske sestre ali ne za 500 eura.
Zato jer Davor Štern kaže tako.
Guest- Guest
Ma te likove mos potrpati kao sardine u sobi i nece se buniti...jebote,ja razmisljam o trosobnomstanu,kao samac,a ovi jadnici,bi na sve pristali samo za pinku neku sitnu..
Guest- Guest
Triny wrote:Filipinke rade u Londonu kao medicinske sestre ali ne za 500 eura.
pa zaobilaze nas i oni iz Moldavije kakvi filipinci kurci palci. da nema žilet žice svi bi medvjedi iz RH zatražili azil u Sloveniji.
Guest- Guest
da, uvezimo ih da nam popune kapacitete javnih kuhinja ...zar nije dovojno da nam jadni policajci jedu po karitasima, sada nam trebaju i Filipinci - zbog nastalog stanja baskućnička hrv. populacija pokrenuti će generalni štrajk
orion- Posts : 2287
2017-06-06
cijena rada u RH je najniža u EU već odavno. Nemozes srušiti nekoga tko već leži mrtav na dnu. ja sam radio teške poslove, od kancelarijskih do fizičkih za 400+ € (uz to bi radio i drugi posao koji mi je na sreću donio puno veću zaradu, nešto online)cuddle bitch wrote:Triny wrote:
trebamo ih da bi srušili cijenu rada
i
pa sam odjebao raditi za 400-500€ . nikada više. lipo sam nezaposlen na evidenciji, bivši poslodavci me zovu, sa nekima sam ostao dobar, kaže možeš raditi, ja lipo kažem da mi se ne isplati..
toliku lovu ljeti zarađujem tjedno(na black), iako opet neradim jedan posao koji sam planirao i uložio sam lovu, ali možda iduće ljeto uspije..
ukratko, nemozes srušiti cijenu rada u RH, kada je najniža cijena rada u EU. Mrvicu veće plaće imamo nego Bugari ali smo skuplja zemlja. Meni je hrpa frendova odjebala raditi za 400-500€ , hrpa inžinjera rade za takve plaće, tko se nije snaša i tko je iti zericu ambiciozniji, pokupio prnje i otišao u Njemačku , Irsku.
Nemozes ti u Splitu recimo se sa 400-500€ odvojiti od roditelja i početi samostalno živit.. u teoriji bi možda i mogao, ali bi onda imao ispod 60kg jer bi morao vagati svaki zalogaj
stoga je dugoročna perspektiva, "snađi se druže", da napreduješ negdje gdje minimalno imaš 1000€ , ili sam nešto pokreneš(to ide najbolje još ako je na crno, radi ogromnih poreza, svaka lova na crno koja ti ostane u džepu je doslovno dupla zarada). ili ako nemaš 1000€ u RH, onda ideš za Njemačku i Irsku. Nema druge.
Sretno im sa filipincima, ..
baš me zanima koji će im filipinac raditi 6h tjedno, svaki dan prekovremeno, a ugovoru će im pisati 40h tjedno, a ispod 50h (često i više) neće dobiti.. a onda će za tu plaću , kako kaže ovaj lopina , dobiti 500€ možda 600€..
minimalna i najjeftinija rupa daleko od mora, ljeti je 300€ , sa dvije sobe.. onda plati rupu, i plati najskuplju struju i vodu u regiji.. a onda plati hranu, koja je cijenom kao u njemačkoj. onda nađi javni prijevoz koji je katastrofa, doduše UBER spašava stvar, koji je jeftin prijevoz, ali njega će HDZ zabraniti :D
Guest- Guest
Pa Filipinci su radili i kod Sauda,ovi ih prejebali po svemu strpali im sitnis i protjerali..
Guest- Guest
protestna nota,ili sta???orion wrote:da, uvezimo ih da nam popune kapacitete javnih kuhinja ...zar nije dovojno da nam jadni policajci jedu po karitasima, sada nam trebaju i Filipinci - zbog nastalog stanja baskućnička hrv. populacija pokrenuti će generalni štrajk
Guest- Guest
meni su filipinke ful OK...
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
Guest- Guest
pismejker wrote:protestna nota,ili sta???orion wrote:da, uvezimo ih da nam popune kapacitete javnih kuhinja ...zar nije dovojno da nam jadni policajci jedu po karitasima, sada nam trebaju i Filipinci - zbog nastalog stanja baskućnička hrv. populacija pokrenuti će generalni štrajk
eeee.... netko mora stati iza potrebitih
po sokacima se priča da samci slovenci naveliko uvoze filipinke za rad u kućanstvu
orion- Posts : 2287
2017-06-06
trebalo bi jednu filipinku uvesti za longija
aje..kao i Svabi..Svabice nece da budu kucanice,nece nis da rade,a sa mjuzevima se najmanje jebu...orion wrote:pismejker wrote:protestna nota,ili sta???orion wrote:da, uvezimo ih da nam popune kapacitete javnih kuhinja ...zar nije dovojno da nam jadni policajci jedu po karitasima, sada nam trebaju i Filipinci - zbog nastalog stanja baskućnička hrv. populacija pokrenuti će generalni štrajk
eeee.... netko mora stati iza potrebitih
po sokacima se priča da samci slovenci naveliko uvoze filipinke za rad u kućanstvu
Rumunjke nadaleko zaobilaziti..prejebeno su dobre,ali ..uffff lose prodje moj frend Giuseppe..uz to sto se jebala sa Turcima,zena mu,nakon toga ga izbacila iz stana,i dovela Turcina..siroti Giuseppe,radio dupli posel,da nmiri prvu Alimentaciju,sad ce drugom izgorjeti..
Guest- Guest
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Morat ćemo uvozit radnike iz Irana , Filipina , Nepala ...
» Hotel na Ilidži ne može naći radnike, nude 2 eura po satu za sobarice
» Burger 22 eura, 2 kugle sladoleda 7 eura
» samo u hrvatskoj, za uplatu od 10 eura dobijete 200 eura, još traje akcija...
» faljen isus najveci katolik u rvata ima mjesecna primanja od 800 eura a bivsa mu zena 650 eura
» Hotel na Ilidži ne može naći radnike, nude 2 eura po satu za sobarice
» Burger 22 eura, 2 kugle sladoleda 7 eura
» samo u hrvatskoj, za uplatu od 10 eura dobijete 200 eura, još traje akcija...
» faljen isus najveci katolik u rvata ima mjesecna primanja od 800 eura a bivsa mu zena 650 eura
Page 2 of 4