Uvezimo radnike s Filipina, vrijedni su i skromni, a radit će i za 500 do 600 eura
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Uvezimo radnike s Filipina, vrijedni su i skromni, a radit će i za 500 do 600 eura
aje..kao i Svabi..Svabice nece da budu kucanice,nece nis da rade,a sa mjuzevima se najmanje jebu...orion wrote:pismejker wrote:protestna nota,ili sta???orion wrote:da, uvezimo ih da nam popune kapacitete javnih kuhinja ...zar nije dovojno da nam jadni policajci jedu po karitasima, sada nam trebaju i Filipinci - zbog nastalog stanja baskućnička hrv. populacija pokrenuti će generalni štrajk
eeee.... netko mora stati iza potrebitih
po sokacima se priča da samci slovenci naveliko uvoze filipinke za rad u kućanstvu
Rumunjke nadaleko zaobilaziti..prejebeno su dobre,ali ..uffff lose prodje moj frend Giuseppe..uz to sto se jebala sa Turcima,zena mu,nakon toga ga izbacila iz stana,i dovela Turcina..siroti Giuseppe,radio dupli posel,da nmiri prvu Alimentaciju,sad ce drugom izgorjeti..
Guest- Guest
Re: Uvezimo radnike s Filipina, vrijedni su i skromni, a radit će i za 500 do 600 eura
tko god da dodje dobro dosao , posla ima a nema tko radit
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Leviathan2 wrote:trebalo bi jednu filipinku uvesti za longija
E ja bih kaznijo Metildu,da primi na brigu Longija iduca tri mjeseca,hrani ga,napaja i brine se za njeg.a..
Guest- Guest
jebo poso, nije zec, nece pobjeci :Ddebotoijusto wrote:tko god da dodje dobro dosao , posla ima a nema tko radit
Pinochet wrote:cijena rada u RH je najniža u EU već odavno. Nemozes srušiti nekoga tko već leži mrtav na dnu. ja sam radio teške poslove, od kancelarijskih do fizičkih za 400+ € (uz to bi radio i drugi posao koji mi je na sreću donio puno veću zaradu, nešto online)cuddle bitch wrote:trebamo ih da bi srušili cijenu radaTriny wrote:
Samo ne znam zašto bi došle ovamo za 2-3 puta manju plaću.
pa sam odjebao raditi za 400-500€ . nikada više. lipo sam nezaposlen na evidenciji, bivši poslodavci me zovu, sa nekima sam ostao dobar, kaže možeš raditi, ja lipo kažem da mi se ne isplati..
toliku lovu ljeti zarađujem tjedno(na black), iako opet neradim jedan posao koji sam planirao i uložio sam lovu, ali možda iduće ljeto uspije..
ukratko, nemozes srušiti cijenu rada u RH, kada je najniža cijena rada u EU. Mrvicu veće plaće imamo nego Bugari ali smo skuplja zemlja. Meni je hrpa frendova odjebala raditi za 400-500€ , hrpa inžinjera rade za takve plaće, tko se nije snaša i tko je iti zericu ambiciozniji, pokupio prnje i otišao u Njemačku , Irsku.
Nemozes ti u Splitu recimo se sa 400-500€ odvojiti od roditelja i početi samostalno živit.. u teoriji bi možda i mogao, ali bi onda imao ispod 60kg jer bi morao vagati svaki zalogaj
stoga je dugoročna perspektiva, "snađi se druže", da napreduješ negdje gdje minimalno imaš 1000€ , ili sam nešto pokreneš(to ide najbolje još ako je na crno, radi ogromnih poreza, svaka lova na crno koja ti ostane u džepu je doslovno dupla zarada). ili ako nemaš 1000€ u RH, onda ideš za Njemačku i Irsku. Nema druge.
Sretno im sa filipincima, ..
baš me zanima koji će im filipinac raditi 6h tjedno, svaki dan prekovremeno, a ugovoru će im pisati 40h tjedno, a ispod 50h (često i više) neće dobiti.. a onda će za tu plaću , kako kaže ovaj lopina , dobiti 500€ možda 600€..
minimalna i najjeftinija rupa daleko od mora, ljeti je 300€ , sa dvije sobe.. onda plati rupu, i plati najskuplju struju i vodu u regiji.. a onda plati hranu, koja je cijenom kao u njemačkoj. onda nađi javni prijevoz koji je katastrofa, doduše UBER spašava stvar, koji je jeftin prijevoz, ali njega će HDZ zabraniti :D
ne možeš živjeti od 400 EUR? Digni kredit da bi si poboljšao životni standard, odselio od roditelja...
to je osnova neoliberalnog kapitalističkog modela, gdje potplaćeni radnici dizanjem kredita financiraju ekonomski rast
ti to cijelo vrijeme zagovaraš a sad ti nije dobro kad sam trebaš živjeti takvim životom
to želite vi abeni, galtovi, yode, šonje, bakići - nemate dva grama mozga u glavi
kopate rupu pod sobom a onda kukate i serete
Guest- Guest
niš..pokusavam zamisliti tu simbijozu..Leviathan2 wrote:e da mi je znat sto ti imas protiv longijapismejker wrote:Leviathan2 wrote:trebalo bi jednu filipinku uvesti za longija
E ja bih kaznijo Metildu,da primi na brigu Longija iduca tri mjeseca,hrani ga,napaja i brine se za njeg.a..
Guest- Guest
Leviathan2 wrote:trebalo bi jednu filipinku uvesti za longija
haaahaha ...... neću ga ogovarat sad kad je pod kaznom, al to nije loša ideja - da se prešteka na dobre vibracije
orion- Posts : 2287
2017-06-06
pismejker wrote:aje..kao i Svabi..Svabice nece da budu kucanice,nece nis da rade,a sa mjuzevima se najmanje jebu...orion wrote:pismejker wrote:protestna nota,ili sta???orion wrote:da, uvezimo ih da nam popune kapacitete javnih kuhinja ...zar nije dovojno da nam jadni policajci jedu po karitasima, sada nam trebaju i Filipinci - zbog nastalog stanja baskućnička hrv. populacija pokrenuti će generalni štrajk
po sokacima se priča da samci slovenci naveliko uvoze filipinke za rad u kućanstvu
Rumunjke nadaleko zaobilaziti..prejebeno su dobre,ali ..uffff lose prodje moj frend Giuseppe..uz to sto se jebala sa Turcima,zena mu,nakon toga ga izbacila iz stana,i dovela Turcina..siroti Giuseppe,radio dupli posel,da nmiri prvu Alimentaciju,sad ce drugom izgorjeti..
..... ježuššš ...... naučijo Đuzepe na teži način da tko radi radilo mu se o glavi ....
kaže jedan samac slovenac da je šema sa filipankama jaaako dobra - pošto ne razumiju jezik uglavnom šute i rade ...... štobrekli bezpogovorno slijede upute
orion- Posts : 2287
2017-06-06
Leviathan2 wrote:jebo poso, nije zec, nece pobjeci :Ddebotoijusto wrote:tko god da dodje dobro dosao , posla ima a nema tko radit
siris kulturu nerada , nesrico
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Brutalno,a jako dobar lik...onako dobricina, radisni...Nikoletta je pak,rasni tip cure175,prezgodna tijela,iako je rodila dva angela,strukom,guzom i svim ostalim otkida...jedna od perfektnijih koje vidjam.orion wrote:pismejker wrote:aje..kao i Svabi..Svabice nece da budu kucanice,nece nis da rade,a sa mjuzevima se najmanje jebu...orion wrote:pismejker wrote:protestna nota,ili sta???orion wrote:da, uvezimo ih da nam popune kapacitete javnih kuhinja ...zar nije dovojno da nam jadni policajci jedu po karitasima, sada nam trebaju i Filipinci - zbog nastalog stanja baskućnička hrv. populacija pokrenuti će generalni štrajk
..... ježuššš ...... naučijo Đuzepe na teži način da tko radi radilo mu se o glavi ....
kaže jedan samac slovenac da je šema sa filipankama jaaako dobra - pošto ne razumiju jezik uglavnom šute i rade ...... štobrekli bezpogovorno slijede upute
Filipinke su mi nekak doli,pretijesne...prevec stiscu
Guest- Guest
jok,debotoijusto wrote:Leviathan2 wrote:jebo poso, nije zec, nece pobjeci :Ddebotoijusto wrote:tko god da dodje dobro dosao , posla ima a nema tko radit
siris kulturu nerada , nesrico
sloboda misli
ionako radimo previse,
koji ce nam to sve
napravis kucu, kupis stan, ovo ono, i na kraju crknes, za koji kurac
moras imat auto, moras placat kojekakve namete kurce palce, tv neizostavnoiako je beskorsna stvar, mobitel koji je polukorisna stvar,
kad svedes racun, samo si na gubitku,
nekad sam i ja smatrao da treba puno radit i puno zaradit, u stvari ne treba,
jedan talijan mi je promjenio pogled na taj segment zivota, dobro zaradi i cim manje radit, posao nije zec i nece pobjeci
eto, na bausteli laganini ubijem placicu bez znojenja, nema zurbe , kad mi se digne odem u djir i ne radim po godinu dana,
povremeno iskoci neki umni posao honorarni naravno i tu se fino pokrijem za lijepo vrijeme, kao sad u 4 mjesecu, tjedan ipo koristenja mozga i 40 tauzenki palo, stojerlos kako bi rekli svabe
filipinke su ok zenske, ima i njih komada boli glavapismejker wrote:Brutalno,a jako dobar lik...onako dobricina, radisni...Nikoletta je pak,rasni tip cure175,prezgodna tijela,iako je rodila dva angela,strukom,guzom i svim ostalim otkida...jedna od perfektnijih koje vidjam.orion wrote:pismejker wrote:aje..kao i Svabi..Svabice nece da budu kucanice,nece nis da rade,a sa mjuzevima se najmanje jebu...orion wrote:pismejker wrote:
protestna nota,ili sta???
2014-04-17
Levi ne slusas sto zborim neutjesno...nisam rekao da nisu dobre i radisne,i prezgodne...Leviathan2 wrote:filipinke su ok zenske, ima i njih komada boli glavapismejker wrote:Brutalno,a jako dobar lik...onako dobricina, radisni...Nikoletta je pak,rasni tip cure175,prezgodna tijela,iako je rodila dva angela,strukom,guzom i svim ostalim otkida...jedna od perfektnijih koje vidjam.orion wrote:pismejker wrote:aje..kao i Svabi..Svabice nece da budu kucanice,nece nis da rade,a sa mjuzevima se najmanje jebu...orion wrote:
Guest- Guest
nek i longija posalje rodbini :DTriny wrote:I onda mu proda svu imovinu i pare pošalje rodbini.Leviathan2 wrote:trebalo bi jednu filipinku uvesti za longija
mislis da nedaju fukat, e tu bi se malo zajebo, kad sam radio na diznijevim kruzerima, sva popratna radna snaga filipinci, jbte, javna kuca goli kuracpismejker wrote:Levi ne slusas sto zborim neutjesno...nisam rekao da nisu dobre i radisne,i prezgodne...Leviathan2 wrote:filipinke su ok zenske, ima i njih komada boli glavapismejker wrote:Brutalno,a jako dobar lik...onako dobricina, radisni...Nikoletta je pak,rasni tip cure175,prezgodna tijela,iako je rodila dva angela,strukom,guzom i svim ostalim otkida...jedna od perfektnijih koje vidjam.orion wrote:pismejker wrote:
aje..kao i Svabi..Svabice nece da budu kucanice,nece nis da rade,a sa mjuzevima se najmanje jebu...
2014-04-17
Leviathan2 wrote:mislis da nedaju fukat, e tu bi se malo zajebo, kad sam radio na diznijevim kruzerima, sva popratna radna snaga filipinci, jbte, javna kuca goli kuracpismejker wrote:Levi ne slusas sto zborim neutjesno...nisam rekao da nisu dobre i radisne,i prezgodne...Leviathan2 wrote:filipinke su ok zenske, ima i njih komada boli glavapismejker wrote:Brutalno,a jako dobar lik...onako dobricina, radisni...Nikoletta je pak,rasni tip cure175,prezgodna tijela,iako je rodila dva angela,strukom,guzom i svim ostalim otkida...jedna od perfektnijih koje vidjam.orion wrote:
MA tijesne brate,uska pićkica,minijaturnia i majusna..jednom se preznojash dok prstom udjoh..nakon toga gotovo odustah...a poslije joj glavu pokrivaj jastukom,zapusavaj usta,poklapaj bilo cim..ori se dok ebes..ma zlo...
Guest- Guest
debo ko da je zagorec, bog daj da imas posel, kaj pitas za placu :DTriny wrote:Nije poanta u radu nego u zaradi.debotoijusto wrote:tko god da dodje dobro dosao , posla ima a nema tko radit
» Hotel na Ilidži ne može naći radnike, nude 2 eura po satu za sobarice
» Burger 22 eura, 2 kugle sladoleda 7 eura
» samo u hrvatskoj, za uplatu od 10 eura dobijete 200 eura, još traje akcija...
» faljen isus najveci katolik u rvata ima mjesecna primanja od 800 eura a bivsa mu zena 650 eura
» Hotel na Ilidži ne može naći radnike, nude 2 eura po satu za sobarice
» Burger 22 eura, 2 kugle sladoleda 7 eura
» samo u hrvatskoj, za uplatu od 10 eura dobijete 200 eura, još traje akcija...
» faljen isus najveci katolik u rvata ima mjesecna primanja od 800 eura a bivsa mu zena 650 eura
Page 3 of 4