Ukrajina: neka je tri puta skuplji kad je američki
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Ukrajina: neka je tri puta skuplji kad je američki
ero po rođenju herceg bosanac, naturaliziran u sloveniji. da okrene rat slovenije i hrvatske mahao bi dodikovim pasošom
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
hehehe, ovo se vec zna duuugo, ameri kupuju ugalj iz donjecka i preprodaju ukrima isto kao i plin od rusa,mutava baštarda wrote:”Američki ugljen” za Kijev dolazi iz Donbasa?U Ukrajini je izbio skandal u poslu oko ugljena koji baca sumnju na toliko hvaljeno ukrajinsko-američko prijateljstvo i koji otkriva prednosti koje Washington ima od ekonomske blokade Donbasa. Naime, američku se stranu sumnjiči da preko Rusije kupuje ugljen Donbasa i naknadno ga preprodaje Ukrajini. Ranije ovog mjeseca je ukrajinski predsjednik Petro Porošenko izjavio kako je prvi brod s američkim ugljenom uplovio u luku Odesa, što je početak kraja ovisnosti Ukrajine o ugljenu iz Rusije.
No, najnoviji podaci koje je objavio specijalizirani portal Marine Traffic pokazuju da je teretni brod ”Ocean Ambitious”, koji je u luci ”Južni” u regiji Odesa iskrcao 62 tisuća tona ugljena za ukrajinske termoelektrane, prethodno krenuo iz ruske luke Novorosijsk.
hehe ovi gori od nas, nije čudo da ih čardakovci podržžavaju...
no
tu je za zalit ukrajinski narod jer politicari u ukrajini dobro znaju podrijetlo ugljena a i dobro se omaste pritom,
isto kak su srbi kupovali naftu od ustasa a hrvati od cetnika oruzje :D
2016-07-22
Svaka čast na brizi, to će im puno pomoći....Leviathan2 wrote:tu je za zalit ukrajinski narod
Eroo- Posts : 78939
2016-07-22
ero brate okani se ćorava posla...Eroo wrote:Svaka čast na brizi, to će im puno pomoći....Leviathan2 wrote:tu je za zalit ukrajinski narod
nece, ja ih zalim isto kao i hrvate i srbe te ostale jebene i naguzeneEroo wrote:Svaka čast na brizi, to će im puno pomoći....Leviathan2 wrote:tu je za zalit ukrajinski narod
no
ja nit ih jebem nit ih guzim a nit cu im pomagat, nitko od njih ni meni nije pomogao ni mojem plemenu
2016-07-22
kad i s kim ste pak vi ratovali?Leviathan2 wrote:nece, ja ih zalim isto kao i hrvate i srbe te ostale jebene i naguzeneEroo wrote:Svaka čast na brizi, to će im puno pomoći....Leviathan2 wrote:tu je za zalit ukrajinski narod
no
ja nit ih jebem nit ih guzim a nit cu im pomagat, nitko od njih ni meni nije pomogao ni mojem plemenu
Guest- Guest
nije rjec o ratu nego o pomaganjuNoor wrote:kad i s kim ste pak vi ratovali?Leviathan2 wrote:nece, ja ih zalim isto kao i hrvate i srbe te ostale jebene i naguzeneEroo wrote:Svaka čast na brizi, to će im puno pomoći....Leviathan2 wrote:tu je za zalit ukrajinski narod
no
a i kad smo ratovali to bijase davno, toliko davno da se tesko moze naci i u povjesnim zapisima
a imate par tisuća godina starih zapisa...ak sam popamtilaLeviathan2 wrote:nije rjec o ratu nego o pomaganjuNoor wrote:kad i s kim ste pak vi ratovali?Leviathan2 wrote:nece, ja ih zalim isto kao i hrvate i srbe te ostale jebene i naguzeneEroo wrote:Svaka čast na brizi, to će im puno pomoći....Leviathan2 wrote:tu je za zalit ukrajinski narod
no
a i kad smo ratovali to bijase davno, toliko davno da se tesko moze naci i u povjesnim zapisima
Guest- Guest
mi imamo, al referirao sam se na druge zapise ne naseNoor wrote:a imate par tisuća godina starih zapisa...ak sam popamtilaLeviathan2 wrote:nije rjec o ratu nego o pomaganjuNoor wrote:kad i s kim ste pak vi ratovali?Leviathan2 wrote:nece, ja ih zalim isto kao i hrvate i srbe te ostale jebene i naguzeneEroo wrote:
Svaka čast na brizi, to će im puno pomoći....
no
mutava baštarda wrote:”Američki ugljen” za Kijev dolazi iz Donbasa?U Ukrajini je izbio skandal u poslu oko ugljena koji baca sumnju na toliko hvaljeno ukrajinsko-američko prijateljstvo i koji otkriva prednosti koje Washington ima od ekonomske blokade Donbasa. Naime, američku se stranu sumnjiči da preko Rusije kupuje ugljen Donbasa i naknadno ga preprodaje Ukrajini.
Najnoviji podaci koje je objavio specijalizirani portal Marine Traffic pokazuju da je teretni brod ”Ocean Ambitious”, koji je u luci ”Južni” u regiji Odesa iskrcao 62 tisuća tona ugljena za ukrajinske termoelektrane, prethodno krenuo iz ruske luke Novorosijsk.
hehe ovi gori od nas, nije čudo da ih čardakovci podržžavaju...
:D:D
ali jebeno razguženi Ukri...ameri ih razguzili sve u 16 :)
Trpaaaaaj :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
ameri ce se boriti protiv Rusije do posljednjeg Ukrajinca,bravo majstore
My Brother Billo- Posts : 2237
2017-04-17
Leviathan2 wrote:nece, ja ih zalim isto kao i hrvate i srbe te ostale jebene i naguzeneEroo wrote:Svaka čast na brizi, to će im puno pomoći....Leviathan2 wrote:tu je za zalit ukrajinski narod
no
Ti da sutis..Naivnoj Djevi pokusavas uvaliti Pemziju...koliko bi je koshtala to je vec druga stvar...
Guest- Guest
Eva_ wrote:Ne znaš koji narod je gluplji, Ukrajinci ili Hrvati, mrtva trka.
Ja tipujem na hrvate.....................................definitivno su gluplji
Po meni rvati ( oni gluplji ) vode 2 punta pred ukrima ( onim glupim )
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
treba opet malo revidirati cijene usluga u Ukrajini...svakako ce biti vrlo povoljno...
Guest- Guest
Counter-Strike- Posts : 4231
2018-03-12
Eva_ wrote:Kak neš? A HR i Srbija najviše trgovale tijekom rata, i to naftom.vuksadinare wrote:.....pa ne's kupovat od neprijatelja a u ratu si sa njim...
Koga bi tukli da im nismo dali naftu?
2016-07-22
Baš su budale. Na Kosovu uglja za budzašto.crvenkasti wrote:Ukrajina plaća tri puta skuplje ugalj iz SAD
Sjedinjene Američke Države su gotovo utrostručile cenu uglja koji je isporučen Ukrajini u prvom kvartalu ove godine u odnosu na isti period 2016. godine, prema izveštaju američke Uprave za energetske informacije
2016-07-22
epikur37 wrote:
ali jebeno razguženi Ukri...
Karavan vam nikako stići na Dnjepar? Nešto se to odužilo, brate Epi
2016-07-22
PS: Eva? Jesam li to dobro vidio? Ebenica..a-ha, izbori su, skupljaju se ko lešinari..
Džaba kreče, kao i obično.
Džaba kreče, kao i obično.
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Bolje skuplji američki nego jeftiniji ruski plin dok ima budala koje će to plaćati
» Mali Švabo će ostat bez jeftinog ukapljenog plina iz Rusije pa će morat kupovat ovaj skuplji američki
» Ukrajina: Pao Su-27, poginuo Američki pilot
» Austrija: Nema nikakvog smisla kupovati 3 puta skuplji američki plin kad je ruski plin sasvim dobar
» Američki general: Ukrajina ne bi trebala koristiti oružje SAD-a za napade na Rusiju
» Mali Švabo će ostat bez jeftinog ukapljenog plina iz Rusije pa će morat kupovat ovaj skuplji američki
» Ukrajina: Pao Su-27, poginuo Američki pilot
» Austrija: Nema nikakvog smisla kupovati 3 puta skuplji američki plin kad je ruski plin sasvim dobar
» Američki general: Ukrajina ne bi trebala koristiti oružje SAD-a za napade na Rusiju
Page 4 of 5