Maršal je pao
Page 18 of 23
Page 18 of 23 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 23
Re: Maršal je pao
Bisex., ali jebeš Tita, odi na drug temu imam zadatak za tebe.marcellus wrote:Eva_ wrote:
A erektivan je bil punih 37 godina nakon smrti. Mašala, pojebo je ustaša i ustaša.
oš reć da je bio pederčina
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
Eva_ wrote:A erektivan je bil punih 37 godina nakon smrti. Mašala, pojebo je ustaša i ustaša. I deca su vam partizančine, jadni ne bili.metilda wrote:eto, napokon je pao...
Blago tebi na pameti i karakteru kada ti ovo uopće može predstavljati utjehu. Nebitno je li osnovano ili ne.
Inače ima ona poslovica koja kaže kako se na kraju punti broje, a ovdje je rezultat sad potpuno jasan.
Nebitno što o tome misle oni koji na skupovima paradiraju sa zastavama bivšeg SSSR-a.
Guest- Guest
Naravno, blago, novci i dionice meni, a vama dugovi i krediti. Pravedno, vjerodostojno, atraktivno i interesantno.slidingdoorsoperator wrote:Eva_ wrote:A erektivan je bil punih 37 godina nakon smrti. Mašala, pojebo je ustaša i ustaša. I deca su vam partizančine, jadni ne bili.metilda wrote:eto, napokon je pao...
Blago tebi na pameti i karakteru kada ti ovo uopće može predstavljati utjehu. Nebitno je li osnovano ili ne.
Inače ima ona poslovica koja kaže kako se na kraju punti broje, a ovdje je rezultat sad potpuno jasan.
Nebitno što o tome misle oni koji na skupovima paradiraju sa zastavama bivšeg SSSR-a.
2017-03-21
Inače, što se tiče priče o povratku imena trga na staro, baš me zanima tko će od naših političara biti politički samoubojstveno raspoložen i predložiti micanje Republike Hrvatske iz imena trga. :)
Guest- Guest
Hase, preimenovat će ga u Trg proroka Muhameda još do kraja ovog desetljeća.
2017-03-21
..inace kad s etolika buka dize u hrvatskoj zbog jednog trga...hrvatska je uz makedoniju vodeca po broju ulica i trgova sa titovim imenom..dok recimo kosovo za koje je titi ucinio najvise cak im i autonomiju dao nema nijednu ulicu ili trg sa titovim imenom..ili slovenija koje je hrpu ulica i trgova ukinula sa titovim imenom..a najvise janeza je takorec bilo uz tita...po politickoj moci..
vuksadinare- Posts : 100237
2015-09-08
Eva_ wrote:
Naravno, blago, novci i dionice meni, a vama dugovi i krediti. Pravedno, vjerodostojno, atraktivno i interesantno.
Trlababalan. Bez kredita nema razvoja, posebno ne onog značajnijeg. Nek ti deda o tome kaže pokoju.
O čemu ti uostalom govore i podaci o udjelu javnog duga u odnosu prema BDP-u manje više svih najrazvijenijih država, posebno Japana. Bitna je samo likvidnost ilitiga sposobnost urednog vraćanja kredita.
A tvoje snove otvorenih očiju neću komentirati. :)
Guest- Guest
Nećeš, pa kartica texta. Pal bi server da si odlučil da hoćeš.slidingdoorsoperator wrote:Eva_ wrote:
Naravno, blago, novci i dionice meni, a vama dugovi i krediti. Pravedno, vjerodostojno, atraktivno i interesantno.
Trlababalan. Bez kredita nema razvoja, posebno ne onog značajnijeg. Nek ti deda o tome kaže pokoju.
O čemu ti uostalom govore i podaci o udjelu javnog duga u odnosu prema BDP-u manje više svih najrazvijenijih država, posebno Japana. Bitna je samo likvidnost ilitiga sposobnost urednog vraćanja kredita.
2017-03-21
Eva_ wrote:Hase, preimenovat će ga u Trg proroka Muhameda još do kraja ovog desetljeća.
Ti baš predstavljaš biser ovoga foruma.
U pejorativnom smislu te riječi.
Pa on sam je prihvatio novo ime upravo iz razloga koji sam naveo. Izvorni prijedlog je bio Kazališni trg, ali je u međuvremenu shvatio kako je to manje zaštićeno od pokušaja promjene imena nego Trg Republike Hrvatske.
Last edited by slidingdoorsoperator on Fri 1 Sep - 9:23; edited 1 time in total
Guest- Guest
Eva_ wrote:Nećeš, pa kartica texta. Pal bi server da si odlučil da hoćeš.slidingdoorsoperator wrote:
Nije to u pitanju nego načelna nespremnost da se bavim baš ono notornim bljuzgama. :)
Guest- Guest
Quidquid id est timeo danaos et dona ferentes.slidingdoorsoperator wrote:Eva_ wrote:Hase, preimenovat će ga u Trg proroka Muhameda još do kraja ovog desetljeća.
Ti baš predstavljaš biser ovoga foruma.
U pejorativnom smislu te riječi.
Pa on sam je prihvatio novo ime upravo iz razloga koji sam naveo. Izvorni prijedlog je bio Kazališni trg, ali je u međuvremenu shvatio kako je to manje zaštićeno ime od pokušaja promjene imena nego Trg Republike Hrvatske.
2017-03-21
Digel si ruke od sebe samog na vrhuncu svog mladog života?slidingdoorsoperator wrote:Eva_ wrote:Nećeš, pa kartica texta. Pal bi server da si odlučil da hoćeš.slidingdoorsoperator wrote:
Nije to u pitanju nego načelna nespremnost da se bavim baš ono notornim bljuzgama. :)
2017-03-21
Eva_ wrote:
Quidquid id est timeo danaos et dona ferentes.
Tko se boji vuka još, tri za groš ... :)
Guest- Guest
Eva_ wrote:Digel si ruke od sebe samog na vrhuncu svog mladog života?slidingdoorsoperator wrote:
Vidim da ti je ponestalo inspiracije. :) Što se tiče moje mladosti, gone with the wind. :)
Guest- Guest
kakva muza takva proza.slidingdoorsoperator wrote:Eva_ wrote:Digel si ruke od sebe samog na vrhuncu svog mladog života?slidingdoorsoperator wrote:
Vidim da ti je ponestalo inspiracije. :) Što se tiče moje mladosti, gone with the wind. :)
2017-03-21
Eva_ wrote:Ceterum censeo Karthaginam esse delendam.
Ovo je u ponešto promjenjenom izričaju godinama ponavljao Hasanbegović. :)
I konačno je uspio. :)
Guest- Guest
Fala, i tebi ugodan i uspješan radni dan. Ja s Plenkijem pregovaram i o 14. plaći, pa nemoj me iznevjerit, napuni proračun.slidingdoorsoperator wrote:Ja sad odoh. :) Ugodno ti trolanje do kraja radnog dana.
2017-03-21
Posle će da dođu oni drugi i da sklone one prve i vrate ime trga.
Page 18 of 23 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 23
Similar topics
» crko maršal
» Crko maršal
» Meloni: Maršal Tito je ratni zločinac
» Jansa u ratu sa europskim liberalno leftardskim medijima.Prozvali ga 'Marsal Tvito'
» Crko maršal
» Meloni: Maršal Tito je ratni zločinac
» Jansa u ratu sa europskim liberalno leftardskim medijima.Prozvali ga 'Marsal Tvito'
Page 18 of 23