Maršal je pao
Page 7 of 23
Page 7 of 23 • 1 ... 6, 7, 8 ... 15 ... 23
Re: Maršal je pao
AMERICKI I ENGLESKI POVJESNICARI STAVLKAJU PAVELICA OBVEZNO NA LISTE MONSTRUMA
A BOGTE
ZNAJU AMERI AKO NISTA DRUGO TKO JE BIO UZ HITLERA A TKO UZ NJIH U 2 ww
A BOGTE
Bolesnik . Jrbomibg mater ako ti nisi bolesnikepikur37 wrote:Gotov je!
Ljuštura od coveka
Pizdek
Stavi si za avatar kojeg psihijatra , Freuda ili nekog domaćeg , brajsu ili kaj znam ..
pismejker wrote:redderu,pa otprdio je prije 37 godina..Dafuq???... cemu tako grcevito olakšanje...??redder4 wrote:E, neka je konačno otprdio ovaj ZLOTVOR -- MASOVNI UBOJICA !
PLJUC !!
Boldano,svaka ti forumska dala..
Znam ja dobro kada je otprdio - ovo je bio jedan zakašnjeli akt koji je trebao biti obavljen odavno - jer ime jednog ubojice ( gdje to još ubojice mogu imati svoje ulice i da ih se glorificira na svakom koraku ) više neće vrijeđati - još jedna pozitivna stvar ;
Više nećemo morati svake godine protestirati i praviti skup za uklanjanje njegovog imena !
Guest- Guest
Gnječ wrote:redder4 wrote:E, neka je konačno otprdio ovaj ZLOTVOR -- MASOVNI UBOJICA !
Bravo za Hasu i Esih - oni su održali svoje obećanje - a ANTIFE neka skaču u SAVU i utapaju se od silne žalosti ( mogu se popeti i na svoju zgradu i polete prema dolje ) - jel nekog matorog ANTIFU već možda srce izdalo - ima li takovih vijesti ??
PLJUC !!
drug Tito je u Istri forever pa ti pati.
Gnjecavi ; već sam i prije pisao kako u vas takozvane Hrvate koji sebe nazivaju " ISTRIJANI " itekako sumnjam kao lojalne Hrvate i da samo čekate prigodu da se otkačite od Hrvatske - no , pogledaj malo kroz povijest " MAČKOŽDERI " se nikada nisu odrekli Istre i Dalmacije i samo čekaju prigodu da vas opet počnu učiti italijanski u školama ( što naravno mnogi od vas neće ni morati jer ste mnogi iz Istre ionako 5 kolona ( italijanska ) - taj puta će se oni koji se stvarno osjećaju kao Hrvati svakako truditi i zvati nas sve ostale Hrvate da vas spašavamo - tu ti tvoj MASOVNI UBOJICA nikako neće moći više pomoći !
Guest- Guest
Sora wrote:Bolesnik . Jrbomibg mater ako ti nisi bolesnikepikur37 wrote:Gotov je!
Ljuštura od coveka
Pizdek
Stavi si za avatar kojeg psihijatra , Freuda ili nekog domaćeg , brajsu ili kaj znam ..
Soro - koja je litrača po redu ??
Vama partizančinama nije trebao psihić - vi ste to jednostavno riješavali - žicu oko ruke i metak u potiljak i bum u JAMU !
Za one " SRETNIJE " je GOLI OTOK bio ljetovalište gdje su se zabludjeli " DRUGOVI " morali samokritizirati i kopati jame iz kojih bi zemlju tačkama prenosili do druge jame i tamo jamu zatrpavali, onda opet kopali tu istu jamu i vraćali zemlju u onu prvu jamu i tako čitav dan, tjednima, mjesecima , godinama - dok DRUGOVI nebi POTPUNO " OZDRAVILI " !!
JEBOTE - koje ste vi JAKE psihijatre imali - kakav FREUD ili neki drugi bakrači - vaši su bili nenadjebivi - hajd ti srkni još koju litraču i uživaj !
Guest- Guest
Upravo vi ustaše ste bili najveći talijanski pušikurci i lizoguzi.redder4 wrote:Gnječ wrote:redder4 wrote:E, neka je konačno otprdio ovaj ZLOTVOR -- MASOVNI UBOJICA !
Bravo za Hasu i Esih - oni su održali svoje obećanje - a ANTIFE neka skaču u SAVU i utapaju se od silne žalosti ( mogu se popeti i na svoju zgradu i polete prema dolje ) - jel nekog matorog ANTIFU već možda srce izdalo - ima li takovih vijesti ??
PLJUC !!
drug Tito je u Istri forever pa ti pati.
Gnjecavi ; već sam i prije pisao kako u vas takozvane Hrvate koji sebe nazivaju " ISTRIJANI " itekako sumnjam kao lojalne Hrvate i da samo čekate prigodu da se otkačite od Hrvatske - no , pogledaj malo kroz povijest " MAČKOŽDERI " se nikada nisu odrekli Istre i Dalmacije i samo čekaju prigodu da vas opet počnu učiti italijanski u školama ( što naravno mnogi od vas neće ni morati jer ste mnogi iz Istre ionako 5 kolona ( italijanska ) - taj puta će se oni koji se stvarno osjećaju kao Hrvati svakako truditi i zvati nas sve ostale Hrvate da vas spašavamo - tu ti tvoj MASOVNI UBOJICA nikako neće moći više pomoći !
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Ustašiću maleni, nemoj bit neuurozan. Tito je svoje mjesto u povijesti velikana odredio i to u svjetskim razmjerama. To ne može promijeniti nikakvo preimenovanje ulica i trgova. Ali to pokazuje samo to da se Hrvatska srozala na nivo balkanske klerofašističke vukojebine.redder4 wrote:Sora wrote:Bolesnik . Jrbomibg mater ako ti nisi bolesnikepikur37 wrote:Gotov je!
Ljuštura od coveka
Pizdek
Soro - koja je litrača po redu ??
Vama partizančinama nije trebao psihić - vi ste to jednostavno riješavali - žicu oko ruke i metak u potiljak i bum u JAMU !
Za one " SRETNIJE " je GOLI OTOK bio ljetovalište gdje su se zabludjeli " DRUGOVI " morali samokritizirati i kopati jame iz kojih bi zemlju tačkama prenosili do druge jame i tamo jamu zatrpavali, onda opet kopali tu istu jamu i vraćali zemlju u onu prvu jamu i tako čitav dan, tjednima, mjesecima , godinama - dok DRUGOVI nebi POTPUNO " OZDRAVILI " !!
JEBOTE - koje ste vi JAKE psihijatre imali - kakav FREUD ili neki drugi bakrači - vaši su bili nenadjebivi - hajd ti srkni još koju litraču i uživaj !
A to što ga negiraju fašistički karinaši i jadovi poput tebe, ne mijenja u suštini ništa. Vi ste zaglavili u svojim autističnim selendrama i u svojim tupavim balkanskim glavurdama ustaškim ste izgradili nekakav paralelni svijet.
ZAto i jeste tu gdje jeste i naprijed nećete nikada.
2015-09-24
Gledao sam večeras DUNKIRK. PO meni odličan film.Sora wrote:AMERICKI I ENGLESKI POVJESNICARI STAVLKAJU PAVELICA OBVEZNO NA LISTE MONSTRUMA
A BOGTE
Mnogo britanskog ponosa, patosa i patriotskog naboja u filmu. Ljudi se ponose svojim herojima palim u borbi protiv nacizma.
2015-09-24
tako sam sretna, suze radosnice mi idu , to mi je tak bitno 2017
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
čim je tako nešto bitno, znamo da nema budućnosti za našu djecu.kaja wrote:tako sam sretna, suze radosnice mi idu , to mi je tak bitno 2017
a isto tako me zanima, hoće li ovo dvoje besposličara krenut po zemljama eu i tražit da se i tamo maknu ploče s njegovim imenom i obavezno tražit da se maknu ulice sa srpskim gradovima.
koje dvoje debila i ljigavi bandić, čim opet skupi većinu bez njih, odfrkarit će ih i vjerovatno vratiti ime jer gubi glasove penzića.
2014-12-30
veber wrote:čim je tako nešto bitno, znamo da nema budućnosti za našu djecu.kaja wrote:tako sam sretna, suze radosnice mi idu , to mi je tak bitno 2017
bitno je samo partizanima da ime ostane, inače je normalno da se ime trga nazvanog po diktatoru promijeni čim on umre
a ne vidim kakve budućnosti hrvatska ima ako smo još u 20 stoljeću s titom
osim toga malo je sramota imat u 2017 trg nazvan po komunističkom diktatoru, tito ima svoje ulice jedino u Luandi, Angola i jednom selu u italiji gdje imaju i staljinov trg odma do titinog a imaju i nešto po maou (na vlasti su u tom mjestu komunisti od 45., i mafija)
ovi tito jebe rvate 35g. nakon smrti s jednom nogom , koji komplesi
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
Ja bih volio da mi ustašoidi otvoreno kažu pravi razlog a ne da se kriju iza posranih frazetina o demokraciji i tobožnjeg zgražanja nad diktatorom i diktaturom, kenjaža o totalitarizmu i sličnih ustaških izdrkavanja.
Odlično se znamo i znamo zašto ustašetine mrze JBTa i zašto četnici velikosrbi mrze JBTa i sva slična bratija koja bi sad da mijenja ishode davno minulih ratova.
Ne može jadovi i bijednici, ne može, možete se povamprivati koliko hoćete ali vi ostajete smeće i otpad povijesti. Vi ste povijesni luzeri i karinaši ofucani.
Ne pozivajte se na Tuđmana jer on nije bio vaš istomišljenik. Vi ste i njega i njegova stajališta iznevjerili i otišli ste u totalni klerofašizam i ustašluk, to najveće prokletstvo hrvatsko.
Odlično se znamo i znamo zašto ustašetine mrze JBTa i zašto četnici velikosrbi mrze JBTa i sva slična bratija koja bi sad da mijenja ishode davno minulih ratova.
Ne može jadovi i bijednici, ne može, možete se povamprivati koliko hoćete ali vi ostajete smeće i otpad povijesti. Vi ste povijesni luzeri i karinaši ofucani.
Ne pozivajte se na Tuđmana jer on nije bio vaš istomišljenik. Vi ste i njega i njegova stajališta iznevjerili i otišli ste u totalni klerofašizam i ustašluk, to najveće prokletstvo hrvatsko.
2015-09-24
debotoijusto wrote:ovi tito jebe rvate 35g. nakon smrti s jednom nogom , koji komplesi
treba se riješiti slavljenja zločinaca.. ratni zločin nikad ne zastarijeva.. žrtve traže istinu.. što je u tome loše?
Guest- Guest
TAko je, treba odjebat i njega i svo njegovo naslijedje. Onda lijepo Židovima, Srbima i Cigošima, a Boga mi i mnogim ostalima isplatiti silnu odštetu za sva zla koja im je endehazija podarila.metilda wrote:debotoijusto wrote:ovi tito jebe rvate 35g. nakon smrti s jednom nogom , koji komplesi
treba se riješiti slavljenja zločinaca.. ratni zločin nikad ne zastarijeva.. žrtve traže istinu.. što je u tome loše?
Ili si nasljednik AVNOJA I ZAVNOHA ili NDH. E nema treće jadovi jadni, nema treće.
A probaj bilo gdje pa i na Zapadu objasniti da je JBT zločinac pa im onda objasniti koga je Titina vojska pobila pa da vidiš šta će ti reći.
2015-09-24
debotoijusto wrote:ovi tito jebe rvate 35g. nakon smrti s jednom nogom , koji komplesi
evo samo još do jeseni pa više neće
To ti je kad moraš čistit krupni otpad iz sredine 20 stoljeća duboko u 21, dugo se nije čistilo
Jebo vam Hasanbegović mater tupavu i glupavu. Poludili ste odkako se taj kretenoid pojavio.marcellus wrote:debotoijusto wrote:ovi tito jebe rvate 35g. nakon smrti s jednom nogom , koji komplesi
evo samo još do jeseni pa više neće
To ti je kad moraš čistit krupni otpad iz sredine 20 stoljeća duboko u 21, dugo se nije čistilo
A koliko ste mutavi imbecili da ne vidite da vas taj mudžos za interes SDA-ISIL klike iz Sarajeva pravi budalama i ustaškim debilima i da vas trola da se sami kompromitirate.
2015-09-24
Page 7 of 23 • 1 ... 6, 7, 8 ... 15 ... 23
Similar topics
» crko maršal
» Crko maršal
» Meloni: Maršal Tito je ratni zločinac
» Jansa u ratu sa europskim liberalno leftardskim medijima.Prozvali ga 'Marsal Tvito'
» Crko maršal
» Meloni: Maršal Tito je ratni zločinac
» Jansa u ratu sa europskim liberalno leftardskim medijima.Prozvali ga 'Marsal Tvito'
Page 7 of 23