Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 5 of 50
Page 5 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 27 ... 50
Re: Hajduk Split
Mišaš kruške i jabuke, pričali smo o odlasku mladih igrača, a ti spominješ Jeličića.
Sve sam reka po pitanju mladih igrača!
Guest- Guest
jelicica sam spomenuo zbog love..i kao primjer pohlepe..mogli smo mi nekad lamrati o 'pukoj ljubavi' osamdesetih(a i vec tada su igraci bili na prelomnici sto se tice vaganja love i ljubavi)...ili sedamdesetih..danas u krizi na zalost roditelji gledaju i vlastite mogucnosti preko djece..rjsavanje financijskih problema..bijeg iz sivila i neperspektivnih sredina..pa na koncu i ti si pobjegao vani zbog love da ti ej bilo samo do 'puke ljubavi' ostao bi u rodnom mjestu...naravno vjerojatno nije samo kod tebe igrala i lova nego osjecaj da ne mozes zivjeti u bezperspektivnoj sredini..mozda se i kakav pomak napravio ali tebi to nije bilo dovoljno da s eodlucis da ostanes dosta ti ej svega bilo..naravno i nepovjerenje..e jbg..tako ti ej i kod roditelja djece mladih nogometasa..ne utjece samo uvjeti kluba kao kluba vjerojatno s etu radi i dijelom o promjeni sredine u kojoj vise ne vidis neku perspektivu..sve to utjece na odluke roditelja djece...uostalom nesto slicno naveli su i roditelji onog djeteta iz solina koji ej otisao u dinamoisključivi krivac wrote:Mišaš kruške i jabuke, pričali smo o odlasku mladih igrača, a ti spominješ Jeličića.
vuksadinare- Posts : 100315
2015-09-08
Na Poljudu je velika gužva, navijači doniraju za otkup dionica u projektu 'Za sva vrimena'.
Guest- Guest
Svaki normalan otac želi svojoj djeci najbolje i zato je sasvim razumljivo da je Baturina svoje odveo u Dinamovu školu, a ne Hajdukovu. Kao i neki prije njega.vuksadinare wrote:vjerojatno ogorcenost i nepovjerenje..vec sam, naveo izgubljeno povjernje tesko se vraca..makar neki i ne bili krivi...ne znam..znam baturine jer su iz mog kraja..i mogu reci da su dosta teski ako ih netko razjebe...uglavnom...nitko nista ne zeli konkretno reci razloge a mozda bi bilo bolje..onda bar immas neku predođbu..bacaju s etipicne floskule..'bi ja ali da ne uzburkam vode..'...recite pa nece nitko umrijetiisključivi krivac wrote:Koji su razlozi za to što je odveo svoje sinove iz Hajduka u RNK Split?vuksadinare wrote:svi oni imaju svoje razloge...ali stjecem dojam da se je sad prevladalo inacenje...ne znam...uglavnom dolazi na naplatu sve ono iz proteklih godina..kad jednom steknes nepovjerenje tesko se vraca povjerenje bar u svezi toga imas brdo dokaza i ne samo sto se tice hajduka..ocito ej da baturina nema vise povjerenja a ni volje da ga ima...on se ne vidi u ovakvoj shemi hajduka i to ej njegovo legitimno pravo a i drugihisključivi krivac wrote:Baturina priča pizdarije, ako mu je zbog uvjeta i razvoja kako sad priča, zašto je sinove odveo u Split koji nikad nije bio bolja sredina za razvoj mladih igrača od Hajduka?vuksadinare wrote:
ne znam....ali ocito ima politike...baturinu poznam i znam da je uvijek bio cvrsta desnica....sto se politike tice...naravno i ratno stradanje mu je pojacalo smjer...mozda u ovomslucaju nema politike...ali ako nista drugo nije bio problem kako kaze baturina..onda ostaje politika i nacin upravljanja klubom
Prije mi se čini da Baturina traži nešto drugo, nešto što mu je i Žužul obeća, samo jebiga propao Žužul, propa i Split!
Guest- Guest
Ovo je zasad točno, ne ono što si ti napisa jer službeno još nisu otišli iz SplitaMorpheus wrote:Svaki normalan otac želi svojoj djeci najbolje i zato je sasvim razumljivo da je Baturina svoje odveo u Splitovu školu, a ne Hajdukovu. Kao i neki prije njega.vuksadinare wrote:vjerojatno ogorcenost i nepovjerenje..vec sam, naveo izgubljeno povjernje tesko se vraca..makar neki i ne bili krivi...ne znam..znam baturine jer su iz mog kraja..i mogu reci da su dosta teski ako ih netko razjebe...uglavnom...nitko nista ne zeli konkretno reci razloge a mozda bi bilo bolje..onda bar immas neku predođbu..bacaju s etipicne floskule..'bi ja ali da ne uzburkam vode..'...recite pa nece nitko umrijetiisključivi krivac wrote:Koji su razlozi za to što je odveo svoje sinove iz Hajduka u RNK Split?vuksadinare wrote:svi oni imaju svoje razloge...ali stjecem dojam da se je sad prevladalo inacenje...ne znam...uglavnom dolazi na naplatu sve ono iz proteklih godina..kad jednom steknes nepovjerenje tesko se vraca povjerenje bar u svezi toga imas brdo dokaza i ne samo sto se tice hajduka..ocito ej da baturina nema vise povjerenja a ni volje da ga ima...on se ne vidi u ovakvoj shemi hajduka i to ej njegovo legitimno pravo a i drugihisključivi krivac wrote:
Baturina priča pizdarije, ako mu je zbog uvjeta i razvoja kako sad priča, zašto je sinove odveo u Split koji nikad nije bio bolja sredina za razvoj mladih igrača od Hajduka?
Prije mi se čini da Baturina traži nešto drugo, nešto što mu je i Žužul obeća, samo jebiga propao Žužul, propa i Split!
Guest- Guest
Biti će i za kopačke, a nek i mi marendu kupi jer u rnk-u u zadnje vrijeme nisu ni za kruh imalioperw wrote:čekaju da im mamić uplati na račun za autobusnu kartu
Guest- Guest
hajdukov omladinski pogon je u napretku sto dokazuje da su doveli i ponajboljeg strucnjaka koji je radio i u dinamovoj skoli..no izgubljene godine i nerad..tesko s emoze nadoknaditi u godinu,dvije dana.....ali tu su jos sukobi interesa i slicno..pa utjecaj okoline...svak svome bjezi..trazi zastitu...sve ima svoje..naravno novac je glavni ali iam tu jos i dosta drugih stvari..kod nas ljudi vole onog koje mocan bez obzira na boje...vole biti blizu takvihMorpheus wrote:Svaki normalan otac želi svojoj djeci najbolje i zato je sasvim razumljivo da je Baturina svoje odveo u Dinamovu školu, a ne Hajdukovu. Kao i neki prije njega.vuksadinare wrote:vjerojatno ogorcenost i nepovjerenje..vec sam, naveo izgubljeno povjernje tesko se vraca..makar neki i ne bili krivi...ne znam..znam baturine jer su iz mog kraja..i mogu reci da su dosta teski ako ih netko razjebe...uglavnom...nitko nista ne zeli konkretno reci razloge a mozda bi bilo bolje..onda bar immas neku predođbu..bacaju s etipicne floskule..'bi ja ali da ne uzburkam vode..'...recite pa nece nitko umrijetiisključivi krivac wrote:Koji su razlozi za to što je odveo svoje sinove iz Hajduka u RNK Split?vuksadinare wrote:svi oni imaju svoje razloge...ali stjecem dojam da se je sad prevladalo inacenje...ne znam...uglavnom dolazi na naplatu sve ono iz proteklih godina..kad jednom steknes nepovjerenje tesko se vraca povjerenje bar u svezi toga imas brdo dokaza i ne samo sto se tice hajduka..ocito ej da baturina nema vise povjerenja a ni volje da ga ima...on se ne vidi u ovakvoj shemi hajduka i to ej njegovo legitimno pravo a i drugihisključivi krivac wrote:
Baturina priča pizdarije, ako mu je zbog uvjeta i razvoja kako sad priča, zašto je sinove odveo u Split koji nikad nije bio bolja sredina za razvoj mladih igrača od Hajduka?
2015-09-08
Dobro sad, da je Gojun ponajbolji dalo bi se raspravljat. Ima neke rezultate iza sebe, ali najprije kao trener. Uzeo je Nike kup s tom Dinamovom generacijom '98 između ostalog. Jedno je voditi generaciju, a drugo cijelu nogometnu školu. U Hajduku su shvatili da trebaju školu dignuti na viši nivo, ali to ne ide preko noći. I u Dinamu bude kako znam čuti još iskakanja radi nadobudnih roditelja koji tu i tamo pokušavaju kupiti za svoje sineke mjesto, ali sustav je formiran, konkurencija je velika i na kraju opstanu samo najbolji, a takvi roditelji u principu samo bacaju novac.vuksadinare wrote:hajdukov omladinski pogon je u napretku sto dokazuje da su doveli i ponajboljeg strucnjaka koji je radio i u dinamovoj skoli..no izgubljene godine i nerad..tesko s emoze nadoknaditi u godinu,dvije dana.....ali tu su jos sukobi interesa i slicno..pa utjecaj okoline...svak svome bjezi..trazi zastitu...sve ima svoje..naravno novac je glavni ali iam tu jos i dosta drugih stvari..kod nas ljudi vole onog koje mocan bez obzira na boje...vole biti blizu takvihMorpheus wrote:Svaki normalan otac želi svojoj djeci najbolje i zato je sasvim razumljivo da je Baturina svoje odveo u Dinamovu školu, a ne Hajdukovu. Kao i neki prije njega.vuksadinare wrote:vjerojatno ogorcenost i nepovjerenje..vec sam, naveo izgubljeno povjernje tesko se vraca..makar neki i ne bili krivi...ne znam..znam baturine jer su iz mog kraja..i mogu reci da su dosta teski ako ih netko razjebe...uglavnom...nitko nista ne zeli konkretno reci razloge a mozda bi bilo bolje..onda bar immas neku predođbu..bacaju s etipicne floskule..'bi ja ali da ne uzburkam vode..'...recite pa nece nitko umrijetiisključivi krivac wrote:Koji su razlozi za to što je odveo svoje sinove iz Hajduka u RNK Split?vuksadinare wrote:
svi oni imaju svoje razloge...ali stjecem dojam da se je sad prevladalo inacenje...ne znam...uglavnom dolazi na naplatu sve ono iz proteklih godina..kad jednom steknes nepovjerenje tesko se vraca povjerenje bar u svezi toga imas brdo dokaza i ne samo sto se tice hajduka..ocito ej da baturina nema vise povjerenja a ni volje da ga ima...on se ne vidi u ovakvoj shemi hajduka i to ej njegovo legitimno pravo a i drugih
Guest- Guest
...ma sve to stoji...ali problem ti je kad stare klupske trzavice s eprebiju preko leđa djece...i ljudi u upravi koji tad nisu luk jeli ni mirisali...ono upadne kod predsjednika kluba tip i pocne se derati na njega jer je ovaj bio u sukobu sa prethodnicima kosa...kakve veze kos ima sa njima..to ti ej sito da ja upadnem kod novog direktora firme i napadnem ga zato sto sam bio u skukobu s prijasnjim direktorom s mislju 'svi ste vi isti'..a covjeka ne poznas...tako je postupio baturina i jos neki drugi..samo zato s taktikom da ga zaplasi odmah udarivsi ga u glavu..bas me zanima jel bi tako postupio sa mamicem ili nekim drugim mocnikom..i tu dolazimo do izvora poante...previsoki ego....i pohlepa....lako se zamjeriti kosu...ali ajd ti se zamjeri mamicu ili zuzulima i slicnima...naravno da neces jer bi te mogli sjebati...i nasi ljudi bez krzmanja mogu reci vole takve...ili vole strahopostovanje potkrepljeno perjem...i stvarno mi vec ide na zivce kad takvi roditelji ili bivsi nogometasi govore..'moj klub'..'moji klubovi'..ok ako zelis dobro djeci to je tvoje pravo i u to se ne smije nitko mjesati.....baturina i 'baturine' su rekli ne javno ali svojim djelovanjem da hajduk vise nije njihov klub i tocka...kako rekoh u redu odveo si djecu u drugi klub i tu staje sva prica..ali ako nastavis i dalje preko djece kad si ih skrasio obracunavati se sa klubom i pljuckati..onda ne mozes tvrditi vise da je to 'tvoj klub' a pogotovo ako nisi rekao da zelis pomoci ili bar aktivno se ukljucio u klub da nesto promjenis bez obzira na djecu koja igraju u drugom klubu..ja znam lika koji je odveo djecu iz rijeke u dinamo ali svim srcem radi i dalje da pomogne rijeci...i ne pljucka po klubu....za razliku od onih koji tvrde da je hajduk 'njihov klub'...a imaju blasfemicno opravdanje da eto nije u pitanju novac...pa cak ni nema sukoba..ali zasto onda non stop pljuckasMorpheus wrote:Dobro sad, da je Gojun ponajbolji dalo bi se raspravljat. Ima neke rezultate iza sebe, ali najprije kao trener. Uzeo je Nike kup s tom Dinamovom generacijom '98 između ostalog. Jedno je voditi generaciju, a drugo cijelu nogometnu školu. U Hajduku su shvatili da trebaju školu dignuti na viši nivo, ali to ne ide preko noći. I u Dinamu bude kako znam čuti još iskakanja radi nadobudnih roditelja koji tu i tamo pokušavaju kupiti za svoje sineke mjesto, ali sustav je formiran, konkurencija je velika i na kraju opstanu samo najbolji, a takvi roditelji u principu samo bacaju novac.vuksadinare wrote:hajdukov omladinski pogon je u napretku sto dokazuje da su doveli i ponajboljeg strucnjaka koji je radio i u dinamovoj skoli..no izgubljene godine i nerad..tesko s emoze nadoknaditi u godinu,dvije dana.....ali tu su jos sukobi interesa i slicno..pa utjecaj okoline...svak svome bjezi..trazi zastitu...sve ima svoje..naravno novac je glavni ali iam tu jos i dosta drugih stvari..kod nas ljudi vole onog koje mocan bez obzira na boje...vole biti blizu takvihMorpheus wrote:Svaki normalan otac želi svojoj djeci najbolje i zato je sasvim razumljivo da je Baturina svoje odveo u Dinamovu školu, a ne Hajdukovu. Kao i neki prije njega.vuksadinare wrote:vjerojatno ogorcenost i nepovjerenje..vec sam, naveo izgubljeno povjernje tesko se vraca..makar neki i ne bili krivi...ne znam..znam baturine jer su iz mog kraja..i mogu reci da su dosta teski ako ih netko razjebe...uglavnom...nitko nista ne zeli konkretno reci razloge a mozda bi bilo bolje..onda bar immas neku predođbu..bacaju s etipicne floskule..'bi ja ali da ne uzburkam vode..'...recite pa nece nitko umrijetiisključivi krivac wrote:
Koji su razlozi za to što je odveo svoje sinove iz Hajduka u RNK Split?
2015-09-08
U to ne ulazim. Vrata za sobom ne treba zatvarati. Baturina zna da su u Dinamu vrhunski uvjeti i vjerojatno su mu predočeni planovi za proboj starijeg sina prema seniorskom nogometu koji su mu se dopali. Roditelji često znaju biti nerealni i gramzivi ili nestrpljivi pa naprave loše za djecu. Primjer iz Dinama su Murić i Brodić. Za Brodića znam iz prve ruke da se kaju zbog odluka, a vjerojatno je isto i s Murićem.
Guest- Guest
baturini vrata nisu zatvorena uostalom to je i kos rekao..no baturina zapravo cini to da zalupi vrata za sobom...vec rekoh znam tu obitelj iz istog smo kraja...nikad nesto po volji....baturina je bio prznica kao igrac...nerjetko u koskanju sa vlastitim suigracima,upravom,navijacima....kad se isfulavao protiv fiorentine na poljudu 1999 godine...i kad su ga navijaci isfickali..lik ode kod uprave traziti raskid ugovora zbog toga...mislim da se zakacio i sa navijacima....pa sto ce ti covjece bozji nego fuckati promasis tri cista zicera...pa koliko su puta boysi npr.zviozdali cvitanovicu kad je promasivao sanse..pa lik nije otisao traziti raskid ugovora zbog toga..Morpheus wrote:U to ne ulazim. Vrata za sobom ne treba zatvarati. Baturina zna da su u Dinamu vrhunski uvjeti i vjerojatno su mu predočeni planovi za proboj starijeg sina prema seniorskom nogometu koji su mu se dopali. Roditelji često znaju biti nerealni i gramzivi ili nestrpljivi pa naprave loše za djecu. Primjer iz Dinama su Murić i Brodić. Za Brodića znam iz prve ruke da se kaju zbog odluka, a vjerojatno je isto i s Murićem.
2015-09-08
Vuk, upila s Baturinom jebote. Reka si svoje, svi su rekli svoje, ponavljaš se stalno,oćeš godinu dana o Baturini?!?
Počinje nova sezona, evo za dva dana Hajduk u euro premijeri, za vikend HNL.
Počinje nova sezona, evo za dva dana Hajduk u euro premijeri, za vikend HNL.
Guest- Guest
...zeludac me boli od pomisli na utakmicu sa levskim....sanse za prolaz tesko da prelaze preko 50%..volio bi da je drugacije..no sumnjam
2015-09-08
ako se pozdajemo samo na isnpiracuju ercega i futaČa....necemo daleko otic
2015-09-08
Je, samo na to se pouzdajemo. Netko mora "donijeti" loptu napadačima.vuksadinare wrote:ako se pozdajemo samo na isnpiracuju ercega i futaČa....necemo daleko otic
Levski nije bezazlen protivnik, dovelili su sad dva pojačanja, onog španjolca i rumunja kojeg su platili 500 tisuća eura. Volio bi da smo u tom 2-om pretkolu dobili lošijeg protivnika, prvo jer ne igramo na Poljudu, drugo jer je još rana faza i momčad sigurno nije na 100 %. S druge strane, oni uzvrat igraju pred praznim tribinama i ako je nama cilj ulazak u EL, onda treba pobijediti i bolje klubove nego što je levski...
Guest- Guest
joj di je liga uefe jos...ne znam...realno po meni je levski favorit...imaju jaci igracki kadar...realno...i volio bi da nas podcijene sto znaju bugari...isključivi krivac wrote:Je, samo na to se pouzdajemo. Netko mora "donijeti" loptu napadačima.vuksadinare wrote:ako se pozdajemo samo na isnpiracuju ercega i futaČa....necemo daleko otic
Levski nije bezazlen protivnik, dovelili su sad dva pojačanja, onog španjolca i rumunja kojeg su platili 500 tisuća eura. Volio bi da smo u tom 2-om pretkolu dobili lošijeg protivnika, prvo jer ne igramo na Poljudu, drugo jer je još rana faza i momčad sigurno nije na 100 %. S druge strane, oni uzvrat igraju pred praznim tribinama i ako je nama cilj ulazak u EL, onda treba pobijediti i bolje klubove nego što je levski...
2015-09-08
Po običaju, pišeš gluposti. Nemaju jači kadar i nisu favoriti.vuksadinare wrote:joj di je liga uefe jos...ne znam...realno po meni je levski favorit...imaju jaci igracki kadar...realno...i volio bi da nas podcijene sto znaju bugari...isključivi krivac wrote:Je, samo na to se pouzdajemo. Netko mora "donijeti" loptu napadačima.vuksadinare wrote:ako se pozdajemo samo na isnpiracuju ercega i futaČa....necemo daleko otic
Guest- Guest
1:0, tribali su zabiti još koji gol, ali jbg. Triba odigrati dobro, pobijediti i u Bugarskoj.
Guest- Guest
..u bugarskoj treba zabiti gol...u prvom redu...i ne dozvoliti odmah inicijativu levskog...vrsiti presing...sva sreca da igramo na stadionu bez publike..no ne treba se puno pouzdati u to...eh da je jedan kvalitetniji veznjak koji zna primiriti igru...vidjet cemo...nije lose bilo a moglo ej bolje...
2015-09-08
...ne znam...kako bi ocijenio utakmicu...neki igraci hajduka kao da su ukruceni..previse napucavanja...loptu vise na zemlju spustiti.....veznjaka pod hitno nabaviti...lopta je previse u zraku...
2015-09-08
Page 5 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 27 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 5 of 50