Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 50
Page 2 of 50 • 1, 2, 3 ... 26 ... 50
Re: Hajduk Split
Smijesan igrac, jedino sto moze puno trcat, zujo ni loptu nezna dodat
nowitzki- Posts : 3791
2014-04-27
nevezano jel zna dodati ili ne...problem je njegova staticnost upravo segment koji nije bio karakteristika za njega...on kao povratnik bi trebao upravo u tom segmentu biti među najboljima kao primjer..kao hajdukov igrac..inace onaj svabo kojeg je bio ovdje izlozen dosta sprdnji..ostavio je povoljan dojamnowitzki wrote:Smijesan igrac, jedino sto moze puno trcat, zujo ni loptu nezna dodat
vuksadinare- Posts : 100309
2015-09-08
Da, tako si za njega pisa i kad je u Rijeci igranowitzki wrote:Smijesan igrac, jedino sto moze puno trcat, zujo ni loptu nezna dodat
Ovo su pripremne utakmica, u sred priprema i ništa ne znače. Ovu zimu je Hajduk sve pobjedija na pripremama, pa prvu utakmicu nastavka prvenstva nije uspija pobijediti ona raspali Split, a formu su dohvatili tek nakon misec ipo dana.
Pravo mjerilo su službene utakmice, ništa drugo, početak sezone. A za Radoševića na brinem, biti će pojačanje. Danas je on bolji i iskusniji igrač nego prije par godina kad je odlazija,ima dobru sezonu u RBS, igra je EL i to dobro.
Guest- Guest
Radosevica sam uvijek cjenio radi srcanosti, stvarno decko puno radi na terenu, ali on kad loptu primi nezna sta ce sa njom
Za razliku od bradarica i misica danas sta imamo
nowitzki-
2014-04-27
Pa nek' ju doda prvom do sebe, k'o i Luka Modrić, možda ga uzmu u Real.nowitzki wrote:Radosevica sam uvijek cjenio radi srcanosti, stvarno decko puno radi na terenu, ali on kad loptu primi nezna sta ce sa njom
Zeko-
2015-08-26
nowitzki wrote:Radosevica sam uvijek cjenio radi srcanosti, stvarno decko puno radi na terenu, ali on kad loptu primi nezna sta ce sa njom
Mislim, Radošević s 23 godine u guzici ima iskustvo igranja u Italiji i Španjolskoj (istina nema puno nastupa, ali nešto je i odigra), bio je u jednom Napoliju, igrao je EL, za razliku od Bradarića koji se s 25 godina u guzici nije maknuo iz HNL-a i odigrao tek par europskih utakmica, kvalifikacija za EL.
A to da ne zna što će s loptom,pa evo iz EL dva njegova asista (uz gol Schalkeu) koja pokazuje da opet pišeš gluposti, tebi su igrači kad su u Rijeci vrijedni 10, 20 milijuna eura, kad odu i nisu neki gubitak i nisu neki igrači, a čim dođu vrijede zlato:
http://goal91.com/soccer-highlight/video-krasnodar-1-1-salzburg-uefa-europa-league-highlights_14899.html
https://www.dailymotion.com/video/x50jnop
Jebote, podsjećaš na glupog Dumbera koji je prije 7-8 godina pričao da je najgori igrač Dinama za klasu bolji od najboljeg igrača Hajduka
Guest- Guest
Ja govorim iz igra u rijeci di sam ga pratio, znam da kad je imao loptu u nogama nije znao sto sa njom
nowitzki-
2014-04-27
Onda je nakon Rijeke naučio...nowitzki wrote:Ja govorim iz igra u rijeci di sam ga pratio, znam da kad je imao loptu u nogama nije znao sto sa njom
Guest- Guest
...odlaze mladi igraci hajduka ko na traci...ovo mi zvuci kao jedan bunt ili otpor...baturina:'u hajduk ulaze ljudi koji nemaju veze sa hajduk i koji nemaju veze sa hajdukom mislim tu na upravljanje klubom.Pa sedamdeset posto prve momcadi su stranci i onda se cude sto ljudi odvode djecu iz kluba a pozivaju se da su narodni klub'.
2015-09-08
Je, Baturina se baš usričija kad je odveja svoje sinove u Splitvuksadinare wrote:...odlaze mladi igraci hajduka ko na traci...ovo mi zvuci kao jedan bunt ili otpor...baturina:'u hajduk ulaze ljudi koji nemaju veze sa hajduk i koji nemaju veze sa hajdukom mislim tu na upravljanje klubom.Pa sedamdeset posto prve momcadi su stranci i onda se cude sto ljudi odvode djecu iz kluba a pozivaju se da su narodni klub'.
Netočno da je 70% prve momčadi čine stranci, niti u prvoj postavi niti svekukupno, stranci će biti ispod 50%. Ok, ja sam prvi lani pričao da ima previše stranaca, ali s druge strane najlakše pričati laži.
Baturina je svoje sinove prije 2 godine odveja u Split, sad odlazi iz Splita jer je klub takoreći propa i opet ih mora seliti negdi. Da je to baš dobro za njih, nebi reka...
Guest- Guest
ne znam..ali nije dobro ova selidba mladih igraca iz hajduka mora se bar zaustaviti..evo otisao i jos jedan maldi igrac u dinamo..kako pise slobodna..ako nisu financije u cem je onda problem?...politika kluba?..ili bas politika?..ili bunt?...netko je tu umijesao prste svakako....ali mislim da je vrijeme da kos otvoreno kaze onaj tko misli da mu hajduk nije perspetiva za djete ili ima neke druge kombinacije neka ne dovode djecu u klub i hajduk sluzi samo za tranzit...ja bi bar tako rekao..uglavnom karte na stol u razgovoru sa roditeljima..isključivi krivac wrote:Je, Baturina se baš usričija kad je odveja svoje sinove u Splitvuksadinare wrote:...odlaze mladi igraci hajduka ko na traci...ovo mi zvuci kao jedan bunt ili otpor...baturina:'u hajduk ulaze ljudi koji nemaju veze sa hajduk i koji nemaju veze sa hajdukom mislim tu na upravljanje klubom.Pa sedamdeset posto prve momcadi su stranci i onda se cude sto ljudi odvode djecu iz kluba a pozivaju se da su narodni klub'.
Netočno da je 70% prve momčadi čine stranci, niti u prvoj postavi niti svekukupno, stranci će biti ispod 50%. Ok, ja sam prvi lani pričao da ima previše stranaca, ali s druge strane najlakše pričati laži.
Baturina je svoje sinove prije 2 godine odveja u Split, sad odlazi iz Splita jer je klub takoreći propa i opet ih mora seliti negdi. Da je to baš dobro za njih, nebi reka...
2015-09-08
Mladi igrači su uvik dolazili i tako će biti uvijek. Nekad više, nekad manje, a svatko ima svoje razloge odlaska koji mogu biti različiti.vuksadinare wrote:ne znam..ali nije dobro ova selidba mladih igraca iz hajduka mora se bar zaustaviti..evo otisao i jos jedan maldi igrac u dinamo..kako pise slobodna..ako nisu financije u cem je onda problem?...politika kluba?..ili bas politika?..ili bunt?...netko je tu umijesao prste svakako....ali mislim da je vrijeme da kos otvoreno kaze onaj tko misli da mu hajduk nije perspetiva za djete ili ima neke druge kombinacije neka ne dovode djecu u klub i hajduk sluzi samo za tranzit...ja bi bar tako rekao..uglavnom karte na stol u razgovoru sa roditeljima..isključivi krivac wrote:Je, Baturina se baš usričija kad je odveja svoje sinove u Splitvuksadinare wrote:...odlaze mladi igraci hajduka ko na traci...ovo mi zvuci kao jedan bunt ili otpor...baturina:'u hajduk ulaze ljudi koji nemaju veze sa hajduk i koji nemaju veze sa hajdukom mislim tu na upravljanje klubom.Pa sedamdeset posto prve momcadi su stranci i onda se cude sto ljudi odvode djecu iz kluba a pozivaju se da su narodni klub'.
Mislim da su u klubu više puta ponovili da tko ne želi biti u Hajduku, da takvog igrača ni ne žele. Hajduk ulaže u školu i infrastrukturu, poboljšavaju se uvjeti i profesionalnije se danas radi nego jučer. Mislim da Hajdukova škola nogometa nudi sasvim dobre uvjete.
Guest- Guest
....ali opet me svrbi da tu ima i dijelom politike...interesantno da igrace odvode oni koji su bliski hdz-u...mamicu...poltici hns-a...mozda s evaram..ali nisma bas siguran..isključivi krivac wrote:Mladi igrači su uvik dolazili i tako će biti uvijek. Nekad više, nekad manje, a svatko ima svoje razloge odlaska koji mogu biti različiti.vuksadinare wrote:ne znam..ali nije dobro ova selidba mladih igraca iz hajduka mora se bar zaustaviti..evo otisao i jos jedan maldi igrac u dinamo..kako pise slobodna..ako nisu financije u cem je onda problem?...politika kluba?..ili bas politika?..ili bunt?...netko je tu umijesao prste svakako....ali mislim da je vrijeme da kos otvoreno kaze onaj tko misli da mu hajduk nije perspetiva za djete ili ima neke druge kombinacije neka ne dovode djecu u klub i hajduk sluzi samo za tranzit...ja bi bar tako rekao..uglavnom karte na stol u razgovoru sa roditeljima..isključivi krivac wrote:Je, Baturina se baš usričija kad je odveja svoje sinove u Splitvuksadinare wrote:...odlaze mladi igraci hajduka ko na traci...ovo mi zvuci kao jedan bunt ili otpor...baturina:'u hajduk ulaze ljudi koji nemaju veze sa hajduk i koji nemaju veze sa hajdukom mislim tu na upravljanje klubom.Pa sedamdeset posto prve momcadi su stranci i onda se cude sto ljudi odvode djecu iz kluba a pozivaju se da su narodni klub'.
Mislim da su u klubu više puta ponovili da tko ne želi biti u Hajduku, da takvog igrača ni ne žele. Hajduk ulaže u školu i infrastrukturu, poboljšavaju se uvjeti i profesionalnije se danas radi nego jučer. Mislim da Hajdukova škola nogometa nudi sasvim dobre uvjete.
2015-09-08
Ako je tako, neka njih...vuksadinare wrote:....ali opet me svrbi da tu ima i dijelom politike...interesantno da igrace odvode oni koji su bliski hdz-u...mamicu...poltici hns-a...mozda s evaram..ali nisma bas siguran..isključivi krivac wrote:Mladi igrači su uvik dolazili i tako će biti uvijek. Nekad više, nekad manje, a svatko ima svoje razloge odlaska koji mogu biti različiti.vuksadinare wrote:ne znam..ali nije dobro ova selidba mladih igraca iz hajduka mora se bar zaustaviti..evo otisao i jos jedan maldi igrac u dinamo..kako pise slobodna..ako nisu financije u cem je onda problem?...politika kluba?..ili bas politika?..ili bunt?...netko je tu umijesao prste svakako....ali mislim da je vrijeme da kos otvoreno kaze onaj tko misli da mu hajduk nije perspetiva za djete ili ima neke druge kombinacije neka ne dovode djecu u klub i hajduk sluzi samo za tranzit...ja bi bar tako rekao..uglavnom karte na stol u razgovoru sa roditeljima..isključivi krivac wrote:Je, Baturina se baš usričija kad je odveja svoje sinove u Splitvuksadinare wrote:...odlaze mladi igraci hajduka ko na traci...ovo mi zvuci kao jedan bunt ili otpor...baturina:'u hajduk ulaze ljudi koji nemaju veze sa hajduk i koji nemaju veze sa hajdukom mislim tu na upravljanje klubom.Pa sedamdeset posto prve momcadi su stranci i onda se cude sto ljudi odvode djecu iz kluba a pozivaju se da su narodni klub'.
Guest- Guest
....svega tu ima..nije stvar samo u novcu ako tako vecina govore da u tome nije problem...jbg moras znati da ni hajduk ne moze proci liso u ovom sukobu....mnogi su skloni reprezentaciji...i raj sukob promatraju kao kocnicu da njihovi sinovi zaigraju jednog dana i u reprezentativnom dresu..mnoge lokalne sredine ne mogu bez pomoci hns-a...itd..itd...i ne zele se stavljati na bilo ciju stranu...sve ima svoje...puno toga je u tim odnosima komplicirano...i umijesano...narocito pritisci...okolisa u kojem zivis i djelujesisključivi krivac wrote:Ako je tako, neka njih...vuksadinare wrote:....ali opet me svrbi da tu ima i dijelom politike...interesantno da igrace odvode oni koji su bliski hdz-u...mamicu...poltici hns-a...mozda s evaram..ali nisma bas siguran..isključivi krivac wrote:Mladi igrači su uvik dolazili i tako će biti uvijek. Nekad više, nekad manje, a svatko ima svoje razloge odlaska koji mogu biti različiti.vuksadinare wrote:ne znam..ali nije dobro ova selidba mladih igraca iz hajduka mora se bar zaustaviti..evo otisao i jos jedan maldi igrac u dinamo..kako pise slobodna..ako nisu financije u cem je onda problem?...politika kluba?..ili bas politika?..ili bunt?...netko je tu umijesao prste svakako....ali mislim da je vrijeme da kos otvoreno kaze onaj tko misli da mu hajduk nije perspetiva za djete ili ima neke druge kombinacije neka ne dovode djecu u klub i hajduk sluzi samo za tranzit...ja bi bar tako rekao..uglavnom karte na stol u razgovoru sa roditeljima..isključivi krivac wrote:
Je, Baturina se baš usričija kad je odveja svoje sinove u Split
2015-09-08
Ultra je novi sponzor Hajduka!
Znak Ultre će biti na dresu Hajduka, što znači da će biti među najvećim sponzorima!Ultra na Poljudu ostaje do 2022. godine, ali Hajduk je tražio da se više nikada Ultra ne preklapa sa utakmicama, što će se i dogoditi.
Guest- Guest
mi se preorjentirali na marketing..utakmice nista...levski se pojacava..a mi o ultri...
2015-09-08
vuksadinare wrote:mi se preorjentirali na marketing..utakmice nista...levski se pojacava..a mi o ultri...
A mi se nismo pojačali? Samo za razliku od njih na vrime.
Guest- Guest
ako budu bar neki pruzali kao sto su prizali tijekom prijateljskih utakmica i nismo se nesto usrecili..nadam se da ce ostat tako samo na prijatelsjkim utakmicama...isključivi krivac wrote:vuksadinare wrote:mi se preorjentirali na marketing..utakmice nista...levski se pojacava..a mi o ultri...
A mi se nismo pojačali? Samo za razliku od njih na vrime.
2015-09-08
Bivsi igraci Hajduka bas ne vjeruju svom klubu.'Puno se prica a rezultati su na kapaljku,svaka cast na promicji,marketingu i slicno ali glavne stvari se događaju na terenu i oni odlucju da li klub ide gore ili ce tavoriti u prosjecnosti' slicnih su razmisljanja u posljednje vrijeme oni koji su nosili dres hajduka kroz razlicita vremena(Mate Baturina,Stipe Pletikosa,Tomislav Erceg,Blaz Sliskovic,Josko Jelicic,Milan Rapaic,Zoran Vulic,Drazen Muzinic) oni naglasavaju da ima pomaka u nekim segmentima poput menađmenta,priblizavnja navijacima ali najvazniji segment koji određuje klub a to su igraci,natjecateljski karakter su i dalje niskog inteziteta i tu je vrlo malo pomaka u zadnjih nekoliko godina.Kako su naglasili mogu razumjeti da je tako bilo kad je klub imao financijsku krizu a sad kad se stanje na tom polju popravilo opet nema zeljenih rezultata te naglasavaju da neki imaju izgovore da je europa vaznija za klub nego prvenstvo i bilo bi to nekakvo opravdanje da su rezultati u europi zadovoljavajuci ali nisu da bi pokrili opravdanje za ne bas dobre rezultate u prvenstvu s obzirom na renome Hajduka.
2015-09-08
Page 2 of 50 • 1, 2, 3 ... 26 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 50