Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 50 of 50
Page 50 of 50 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50
Re: Hajduk Split
Torcida može tražiti što god hoće, odluka je na NO-u kluba. Zna se kako funkcioniraju stvari. Tražili su njegov odlazak i nakon Rudeša, on ponudio mandat, NO ga ostavio na mjestu predsjednika.
NO bira i razrješuje predsjednika, a članovi biraju NO kluba. Tako jednostavno i tako poznato u svijetu nogometa.
Hajduk za 2 dana ide dalje i naprid,s Kosom ili bez njega. Hajduk je posložen i funkcionira tako da nije ovisan o pojedincu ili skupini pojedinaca. I to je najbitnija stvar.
NO bira i razrješuje predsjednika, a članovi biraju NO kluba. Tako jednostavno i tako poznato u svijetu nogometa.
Hajduk za 2 dana ide dalje i naprid,s Kosom ili bez njega. Hajduk je posložen i funkcionira tako da nije ovisan o pojedincu ili skupini pojedinaca. I to je najbitnija stvar.
Guest- Guest
Najbitnija stvar je da dobijemo Dinama...
A ako sudac pokuša krast, ka sta je onaj pokra Juvea u četvrtfinalu LP, da ga neko od igrača nokautira odma na terenu...
Dosta je bilo da prolaze lišo sve kradje za maksimirski Mordor...
;)
A ako sudac pokuša krast, ka sta je onaj pokra Juvea u četvrtfinalu LP, da ga neko od igrača nokautira odma na terenu...
Dosta je bilo da prolaze lišo sve kradje za maksimirski Mordor...
;)
Guest- Guest
Vise srice, nego pameti u GNK Lopova...
Ubili ih ka pase, duplo bolji bili, al ko te pita kad bodovi idu u Mordor...
;)
Ubili ih ka pase, duplo bolji bili, al ko te pita kad bodovi idu u Mordor...
;)
Guest- Guest
duplo bolji? pa samo je gavranović fulao još 2 super šanse i u jednoj je bio sebičan trebao je dodati u kontri samom igraču na drugoj,a ćorićv zicer sam pred golmanom...
inače dobra utakmica,živa s dosta šansi...rekao bih ugodno iznenađenje
Neka bude svjetlo reče tattafridrih_niche wrote:Svjetlo ce poraziti Tamu na Poljudu i doći na -2...
Al ništa od titule, ne da Tatta svoj bankomat i ovu sezonu...
;)
Guest- Guest
Ka sta san reka, vise srice nego pameti...
Hajduk je zaslužija 3 boda danas...
;)
;)
Guest- Guest
Kao i u Zagrebu ...fridrih_niche wrote:Ka sta san reka, vise srice nego pameti...
;)
sat2-
2015-09-28
Ne stoji ti sarkazam...sat2 wrote:Kao i u Zagrebu ...fridrih_niche wrote:Ka sta san reka, vise srice nego pameti...
;)
;)
Guest- Guest
kakav gušt!
gavranović je doktorski sedirao pacijente na općoj psihijatriskoj bolnici poljud.
sad malo mira do finala kupa, a onda će opet zamirisati na titulu na Poljudu, barem dok lišće ne otpadne...
-------
https://www.ex-iskon-pleme.com/viewtopic.forum?t=25961
gavranović je doktorski sedirao pacijente na općoj psihijatriskoj bolnici poljud.
sad malo mira do finala kupa, a onda će opet zamirisati na titulu na Poljudu, barem dok lišće ne otpadne...
-------
https://www.ex-iskon-pleme.com/viewtopic.forum?t=25961
sitting_bull-
2015-09-28
Page 50 of 50 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 50 of 50