Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 6 of 50
Page 6 of 50 • 1 ... 5, 6, 7 ... 28 ... 50
Re: Hajduk Split
...ne znam...kako bi ocijenio utakmicu...neki igraci hajduka kao da su ukruceni..previse napucavanja...loptu vise na zemlju spustiti.....veznjaka pod hitno nabaviti...lopta je previse u zraku...
vuksadinare- Posts : 100315
2015-09-08
Igru gradiš prema igračima koje imaš. Nije kvalitetnog veznjaka samo tako lako nabaviti.vuksadinare wrote:...ne znam...kako bi ocijenio utakmicu...neki igraci hajduka kao da su ukruceni..previse napucavanja...loptu vise na zemlju spustiti.....veznjaka pod hitno nabaviti...lopta je previse u zraku...
Guest- Guest
nije..ali nekakvog solidnijeg mozes koji bar zna spustiti loptu na zemlju i dodati pristojan pas ili loptu....Morpheus wrote:Igru gradiš prema igračima koje imaš. Nije kvalitetnog veznjaka samo tako lako nabaviti.vuksadinare wrote:...ne znam...kako bi ocijenio utakmicu...neki igraci hajduka kao da su ukruceni..previse napucavanja...loptu vise na zemlju spustiti.....veznjaka pod hitno nabaviti...lopta je previse u zraku...
2015-09-08
ima jedan vjecni problem u hajduku...a to ej da konacno sto se tice pojacanja za narednu sezonu ne ovu sto pocinje...da vec sad se trebaju traziti pojacanja za buducnost...onda kad zavrsi sezona da vec prakticno imas pojacanja unutra...i vodis ih na pripreme..ok ako te zanimaju jos koja pojacanja pa to nabavljas u hodi za vrijeme priprema..ali prije toga vec moras imati pojacanja na lageru za one pozicije gdje imas nedostatak
2015-09-08
Je, tako i ovi klubovi tipa MU, Inter i drugi isto imaju za sljedeću sezonu već pojačanja. Ono, Perišić je potpisa prije 2 miseca za MUvuksadinare wrote:ima jedan vjecni problem u hajduku...a to ej da konacno sto se tice pojacanja za narednu sezonu ne ovu sto pocinje...da vec sad se trebaju traziti pojacanja za buducnost...onda kad zavrsi sezona da vec prakticno imas pojacanja unutra...i vodis ih na pripreme..ok ako te zanimaju jos koja pojacanja pa to nabavljas u hodi za vrijeme priprema..ali prije toga vec moras imati pojacanja na lageru za one pozicije gdje imas nedostatak
Kakve ti gluposti pišeš,to nisu istine. Ove godine je nikad bolja situacija oko igračkog kadra, jer ne pamtim kad je Hajduk zadržao sve bitne igrače, a na vrijeme doveo pojačanja i prinove. Otišao je jedino jeff, a prije početka priprema doveli su zamjenu radoševića. Doveli su dva stopera i beka 10-ak dana prije početka sezone. Ne pamtim kad je bio takav slučaj.
A ovo kad završi sezona da već imaš pojačanja, kad završava sezona, kad počinje prijelazni rok?
Guest- Guest
ozbiljni klubovi uvijek gledaju sezonu ili sezone unaprijed..zakaparis igrace ili ih ozbiljno pratis i pregovaras tijekom tekuce sezone sa onima za koje mislis da ti mogu biti pojacanje i trebaju...o tome govorim...normalno imajuci u vidu za ona mjesta gdje igraju igraci koje msilis prodati a da ovi budu dostojna zamjenaisključivi krivac wrote:Je, tako i ovi klubovi tipa MU, Inter i drugi isto imaju za sljedeću sezonu već pojačanja. Ono, Perišić je potpisa prije 2 miseca za MUvuksadinare wrote:ima jedan vjecni problem u hajduku...a to ej da konacno sto se tice pojacanja za narednu sezonu ne ovu sto pocinje...da vec sad se trebaju traziti pojacanja za buducnost...onda kad zavrsi sezona da vec prakticno imas pojacanja unutra...i vodis ih na pripreme..ok ako te zanimaju jos koja pojacanja pa to nabavljas u hodi za vrijeme priprema..ali prije toga vec moras imati pojacanja na lageru za one pozicije gdje imas nedostatak
Kakve ti gluposti pišeš,to nisu istine. Ove godine je nikad bolja situacija oko igračkog kadra, jer ne pamtim kad je Hajduk zadržao sve bitne igrače, a na vrijeme doveo pojačanja i prinove. Otišao je jedino jeff, a prije početka priprema doveli su zamjenu radoševića. Doveli su dva stopera i beka 10-ak dana prije početka sezone. Ne pamtim kad je bio takav slučaj.
A ovo kad završi sezona da već imaš pojačanja, kad završava sezona, kad počinje prijelazni rok?
2015-09-08
Je, svi ozbiljni klubovi su zakaparili igrače još prošle sezone, primjerice MU Perišićavuksadinare wrote:ozbiljni klubovi uvijek gledaju sezonu ili sezone unaprijed..zakaparis igrace ili ih ozbiljno pratis i pregovaras tijekom tekuce sezone sa onima za koje mislis da ti mogu biti pojacanje i trebaju...o tome govorim...normalno imajuci u vidu za ona mjesta gdje igraju igraci koje msilis prodati a da ovi budu dostojna zamjenaisključivi krivac wrote:Je, tako i ovi klubovi tipa MU, Inter i drugi isto imaju za sljedeću sezonu već pojačanja. Ono, Perišić je potpisa prije 2 miseca za MUvuksadinare wrote:ima jedan vjecni problem u hajduku...a to ej da konacno sto se tice pojacanja za narednu sezonu ne ovu sto pocinje...da vec sad se trebaju traziti pojacanja za buducnost...onda kad zavrsi sezona da vec prakticno imas pojacanja unutra...i vodis ih na pripreme..ok ako te zanimaju jos koja pojacanja pa to nabavljas u hodi za vrijeme priprema..ali prije toga vec moras imati pojacanja na lageru za one pozicije gdje imas nedostatak
Guest- Guest
objektivno, hajduk ima sjajan rezultat obzirom na prikazano.
obzirom da hajduk igra u nedjelju, a bugari imaju slobodno, moglo bi biti vrlo vruće jer je bugarski trener odlično uočio slabosti hajduka na bokovima, posebice ukoliko se bugarima posreći neki brzi gol.
hajduk ne djeluje kao momčad koja može ganjati rezultat.
obzirom da hajduk igra u nedjelju, a bugari imaju slobodno, moglo bi biti vrlo vruće jer je bugarski trener odlično uočio slabosti hajduka na bokovima, posebice ukoliko se bugarima posreći neki brzi gol.
hajduk ne djeluje kao momčad koja može ganjati rezultat.
sitting_bull-
2015-09-28
gledao sam utakmicu protiv lokomotive na maksimiru...onaj svabo 'pojacanje' izgleda da ce ostat samo 'pojacanje'...totalno nezainteresiran za igru..ne bas cvrst u duelima...dosta krivih lopti dodao...ali jos to nekako..ali ono ako igras 'preko kurca' to je problem...ili izbjegavas cvrsce duele....
2015-09-08
ohandzu staviti protiv bugara vidi se da je gladan utakmice i golova...bolja igra nego protiv levskog...ali i dalje ostaje problem lopta na zemlji...zalaganje..ok...(osim svabe)...obrana ok...napada odlican..vezni red ostaje ponajveci problem...
2015-09-08
Opet glupost. Vezni red nije problem. Hajduk je u ove prve dvije utakmice uputio 24 udarca na gol, 9 u okvir. Do toga nije došao samo na račun individualne kvalitete napadača.vuksadinare wrote:ohandzu staviti protiv bugara vidi se da je gladan utakmice i golova...bolja igra nego protiv levskog...ali i dalje ostaje problem lopta na zemlji...zalaganje..ok...(osim svabe)...obrana ok...napada odlican..vezni red ostaje ponajveci problem...
Vezni red je ok, čeka se povratak Tome Bašića koji je ozljeđen, no imamo dobre veznjaka, očekujem da će se još više uigrati i biti bolji, da će greške svesti na minimum.
Ako pričamo o problemima, to su svakako bekovi u defanzivi, taj dio je slabio dio momčadi, a i centaršutevi pošto nemaš golmana koji je dominantan u skoku. Jučer je Lokomotiva jedino tako par puta zaprijetila, a gol smo primili zbog neuspješnog namištanja zaleđa. No to su stvari na kojima triba raditi, zadnja linija je jučer prvi puta zaigrala skupa.
Švabu ne sudi na osnovu jedne utakmice, premda ionako nema neke reference i memolla je trenutno ispred njega.
Guest- Guest
Jučer Brondby s 4:0 razbio Midtylland na otvaranja danske lige, tog istog Midtyllanda koji je u četvrtak s 4:2 dobio Ferencvaros u gostima. Još jedna potvrda da Hajduk neće biti favorit protiv danaca, ako prođe Levski. Dobili smo najboljeg protivnika kojeg smo mogli, opet ako prođemo bugare.
Guest- Guest
problem je vezni red..dosta netocinih dodavanja i zato se izrode protivnikove kontre i polukontre a nasim bekovima i obrani ostaje problem..kao sto si rekao i zbog nedobrog namjestanja zaleđa...nije bilo lose rekao sam....fali nam jedan dobar razigrađavac...udarci nisu mjerilo igre veznog reda...i dobro ej sto s epuno sutira na golisključivi krivac wrote:Opet glupost. Vezni red nije problem. Hajduk je u ove prve dvije utakmice uputio 24 udarca na gol, 9 u okvir. Do toga nije došao samo na račun individualne kvalitete napadača.vuksadinare wrote:ohandzu staviti protiv bugara vidi se da je gladan utakmice i golova...bolja igra nego protiv levskog...ali i dalje ostaje problem lopta na zemlji...zalaganje..ok...(osim svabe)...obrana ok...napada odlican..vezni red ostaje ponajveci problem...
Vezni red je ok, čeka se povratak Tome Bašića koji je ozljeđen, no imamo dobre veznjaka, očekujem da će se još više uigrati i biti bolji, da će greške svesti na minimum.
Ako pričamo o problemima, to su svakako bekovi u defanzivi, taj dio je slabio dio momčadi, a i centaršutevi pošto nemaš golmana koji je dominantan u skoku. Jučer je Lokomotiva jedino tako par puta zaprijetila, a gol smo primili zbog neuspješnog namištanja zaleđa. No to su stvari na kojima triba raditi, zadnja linija je jučer prvi puta zaigrala skupa.
Švabu ne sudi na osnovu jedne utakmice, premda ionako nema neke reference i memolla je trenutno ispred njega.
2015-09-08
..inace bio sam na utakmici pa mogu realno komentirati....da li ej to igra da se ove godine vrlo ozbiljno umijesamo u borbu za naslov prvaka..ne znam..rano ej to reci.....osbno meni tu jos malo fali tog smeka..da se sve manje vise poklopi...ne znam akko c ebiti kad se koja momcad zabunkerira...lokomotiva ej igrala dosta otvorenije....sto hajduku pase...no mora se racunati da sigurno nece sve momcadi u hnl-u igrati otvoreniju varijantu bar na poljudu...iskljucivi_krivac je vjecni optimist...to ej ok...ali treba ipak biti i suzdrzaniji...eh da nam je bas jedan solidniji veznjak ne bi trebalo suzdrzanosti
2015-09-08
Pričaš o veznjaku kao o nekom problemu, po meni veza nije problem. Da možeš dovesti nekog vrhunskog veznjaka,ok, ali ja sam zadovoljan kadrom u vezi. Imamo igrača koji znaju "dati" dobru loptu, dafanzivno smo dobro pokriveni. istina, ima grešaka u predaji lopte, a za očekivati je da ovo nije maksimum ove momčadi, da će se dizati i da će se smanjiti te greške.vuksadinare wrote:..inace bio sam na utakmici pa mogu realno komentirati....da li ej to igra da se ove godine vrlo ozbiljno umijesamo u borbu za naslov prvaka..ne znam..rano ej to reci.....osbno meni tu jos malo fali tog smeka..da se sve manje vise poklopi...ne znam akko c ebiti kad se koja momcad zabunkerira...lokomotiva ej igrala dosta otvorenije....sto hajduku pase...no mora se racunati da sigurno nece sve momcadi u hnl-u igrati otvoreniju varijantu bar na poljudu...iskljucivi_krivac je vjecni optimist...to ej ok...ali treba ipak biti i suzdrzaniji...eh da nam je bas jedan solidniji veznjak ne bi trebalo suzdrzanosti
Ja nisam radija nikakve najave osvajanja prvenstva, a ni borbe za naslov, pa ne znam zašto pričaš o meni kao o vječnom optimistu. S druge strane, smatram da Hajduk ovakav kadar igrača nije imao zadnjih 10 godina, i da isto toliko nije ušao u sezonu ovako da nema odlaska nijednog bitnog igrača, a da si doveo 2-3 pojačanja. Ove godine očekujem dodatan napredak, da Hajduk dogura dalje u kupu, da uzme više bodova u prvenstvu, a za Europu uvik ovisi o ždrijebu. Naravno da bi sramota bila ispasti od Levskog, njih moramo proći, a onda protiv danaca će biti zajebano jer su dobra ekipa. No ako ti je cilj ući u EL, triba i njih izbaciti!
Guest- Guest
vidjet cemo...tek pravi ispiti slijede....dolaze cvrsce momcadi od lokomotive i levskog...uglavnom nema s evise veremena za uhodavati svaki kiks tesko kosta..momcad ej ostla najvecim dijelom na okupu dakle ne treba neko duze ustimavanje orkestra...sad je najvazniji spiritus movens i energija u momcadi..isključivi krivac wrote:Pričaš o veznjaku kao o nekom problemu, po meni veza nije problem. Da možeš dovesti nekog vrhunskog veznjaka,ok, ali ja sam zadovoljan kadrom u vezi. Imamo igrača koji znaju "dati" dobru loptu, dafanzivno smo dobro pokriveni. istina, ima grešaka u predaji lopte, a za očekivati je da ovo nije maksimum ove momčadi, da će se dizati i da će se smanjiti te greške.vuksadinare wrote:..inace bio sam na utakmici pa mogu realno komentirati....da li ej to igra da se ove godine vrlo ozbiljno umijesamo u borbu za naslov prvaka..ne znam..rano ej to reci.....osbno meni tu jos malo fali tog smeka..da se sve manje vise poklopi...ne znam akko c ebiti kad se koja momcad zabunkerira...lokomotiva ej igrala dosta otvorenije....sto hajduku pase...no mora se racunati da sigurno nece sve momcadi u hnl-u igrati otvoreniju varijantu bar na poljudu...iskljucivi_krivac je vjecni optimist...to ej ok...ali treba ipak biti i suzdrzaniji...eh da nam je bas jedan solidniji veznjak ne bi trebalo suzdrzanosti
Ja nisam radija nikakve najave osvajanja prvenstva, a ni borbe za naslov, pa ne znam zašto pričaš o meni kao o vječnom optimistu. S druge strane, smatram da Hajduk ovakav kadar igrača nije imao zadnjih 10 godina, i da isto toliko nije ušao u sezonu ovako da nema odlaska nijednog bitnog igrača, a da si doveo 2-3 pojačanja. Ove godine očekujem dodatan napredak, da Hajduk dogura dalje u kupu, da uzme više bodova u prvenstvu, a za Europu uvik ovisi o ždrijebu. Naravno da bi sramota bila ispasti od Levskog, njih moramo proći, a onda protiv danaca će biti zajebano jer su dobra ekipa. No ako ti je cilj ući u EL, triba i njih izbaciti!
2015-09-08
SVAKA ČAST Dok Dalmacija gori, Torcida ne čeka: "Ovaj poziv nije molba nego zapovijed!"
Svi u obranu: Skupilo se 400-tinjak torcidaša
Vatrogasci će ih uputiti na požarište
Okupilo se 400-tinjak torcidaša, čekaju na Splitu 3 vatrogasce da ih pokupe i odvedu na požarište...
Idiote. Angela Merkel si sigurno sama plaća put kad ide gledati njemačke sportaše u finalima pojedinih natjecanja.
Zeko-
2015-08-26
[size=55]Ako Carrillo može odmarati petoricu i svejedno osvojiti Maksimir to je dokaz da Hajduk ove sezone ima strašnu momčad[/size]
Isuse bože, pobijedili Dinamo II i odmah imaju strašnu momčad.
Isuse bože, pobijedili Dinamo II i odmah imaju strašnu momčad.
Zeko-
2015-08-26
Zeko wrote:Idiote. Angela Merkel si sigurno sama plaća put kad ide gledati njemačke sportaše u finalima pojedinih natjecanja.
Jesi glup.
Guest- Guest
Page 6 of 50 • 1 ... 5, 6, 7 ... 28 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 6 of 50