Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 33 of 50
Page 33 of 50 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 41 ... 50
Re: Hajduk Split
Pusi kuracsitting_bull wrote:znači da, po tebi, postoje i lažni i nepošteni navijači dinama?Desert_fox wrote:Mene je kao istinskog i postenog navijaca Dinama tocno sramota sta pisu ove dvije isprane glave. Pa ovako se nebrani ni kult licnosti one sjevernokorejske bene.
također: citiraj mi jedan jedini upis u kojemu ja hvalim šukera.
sam kažeš kako si pošten pa onda budi pošten. imaš priliku.
točno je kako svojim upisima razgoličujem mufljoza šimića jer si je govnar uzeo za pravo prozivati i pridikovati, a sam radi isto što i oni kojima pridikuje: niti je transparentan, niti bez sukoba interesa i još je k tome obmanuo javnost i igrače kako je on predsjednik nogometnog sindikata.
zanimljivo je kako ti ne smeta svakodnevno bombardiranje po medijima kako u dinamu ništa ne valja, kako je sve kriminal, kako je dinamo pred bankrotom i slične napise o transferima i promašajima, a da ne govorim koliko se pljuje po bivšim igračima dinama jer nisu pristali, za razliku od šimića i par likova oko njega, pljuvati po dinamu.
zadnjih se mjeseci nešto više piše o lošem radu u hajduku i za posljedicu imaš rat torcide kontra uprave i igrača.
to mediji dinamu rade već barem 5-6 godina.
i sad se ti čudiš kao pizda jezeru što na takvu praksu oko dinama netko reagira.
jedi govna.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Puni taj gazda otvore tvoje majčice, majmune napušeni.isključivi krivac wrote:U pravu si, iako ne bi tebe trebalo biti sram nego njih. No oni nemaju ni srama ni obraza, ali zato imaju dobro napunjene analne otvore od gazde koji ih redovito puni.Desert_fox wrote:Mene je kao istinskog i postenog navijaca Dinama tocno sramota sta pisu ove dvije isprane glave. Pa ovako se nebrani ni kult licnosti one sjevernokorejske bene.
Zeko-
2015-08-26
Zaboravija sam ti odgovoriti.Desert_fox wrote:Sta mislis o olimpijskim igrama 1936isključivi krivac wrote:Svima se nađe neštoDesert_fox wrote:Dobro je ampere nisi mi mrzak lik ali i ti si u kurcu ne kao oni ali jesi.
Btw. Sta mislia o olimpijskim igrama 1936
Druga stvar su krajnosti kao spomenute izdrkotine.
Zadnje poštene olimpijske igre
Guest- Guest
Upravo si se postedio i dobio imunitet od strijeljanja.isključivi krivac wrote:Zaboravija sam ti odgovoriti.Desert_fox wrote:Sta mislis o olimpijskim igrama 1936isključivi krivac wrote:Svima se nađe neštoDesert_fox wrote:Dobro je ampere nisi mi mrzak lik ali i ti si u kurcu ne kao oni ali jesi.
Btw. Sta mislia o olimpijskim igrama 1936
Druga stvar su krajnosti kao spomenute izdrkotine.
Zadnje poštene olimpijske igre
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Tad je jos i bilo poštenja...
Ovo danas je sve ajme majko...
Sport je posta dno dna...
;)
;)
Guest- Guest
Spasen si i ti... konacno shvacate da je Njegov put bio jedini ispravanfridrih_niche wrote:Tad je jos i bilo poštenja...
;)
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Mislin, Hitler je dopustija crnom sportašu da mu izdominira igre...
Nije ga pokuša sputat u tomu...
Pošteno s njegove strane!
;)
Nije ga pokuša sputat u tomu...
Pošteno s njegove strane!
;)
Guest- Guest
HAJDUK UPLATIO GRADU 2.690.999,80 KUNA I U POTPUNOSTI VRATIO KREDIT
http://hajduk.hr/vijest/hajduk-uplatio-gradu-2-690-999-80-kuna-i-u-potpunosti-vratio-kredit/9653
Mala ispravka, dug za kredit koji je grad vratija.
Eto,Hajduk je vratio sve,do kune i lipe s kamatama, iako su zlobnici rekli da Hajduk nikad neće vratiti taj dug.
Tako je to kad "ulica" vodi klub.
Guest- Guest
Grad Split postaje vlasnik 65,02 posto dionica Hajduka, nakon što mu je Vlada jučer odlučila prenijeti svoj dionički paket od 8,92 posto, nominalno vrijedan 26,3 milijuna kuna.
Bit će to, kako je odluku obrazložio ministar državne imovine Goran Marić, uvod u planirano financijsko restrukturiranje i konsolidaciju poslovanja Hajduka, te će osigurati Gradu Splitu kvalitetniju kontrolu upravljanja klubom. Dionice Hajduka u državnom su portfelju temeljem dugova kluba prema Komercijalnoj banci, koje su pretvorene u udjel prilikom preoblikovanja kluba športsko dioničko društvo.
http://www.poslovni.hr/hrvatska/split-postaje-vlasnik-6502-dionica-hajduka-334712
Bit će to, kako je odluku obrazložio ministar državne imovine Goran Marić, uvod u planirano financijsko restrukturiranje i konsolidaciju poslovanja Hajduka, te će osigurati Gradu Splitu kvalitetniju kontrolu upravljanja klubom. Dionice Hajduka u državnom su portfelju temeljem dugova kluba prema Komercijalnoj banci, koje su pretvorene u udjel prilikom preoblikovanja kluba športsko dioničko društvo.
http://www.poslovni.hr/hrvatska/split-postaje-vlasnik-6502-dionica-hajduka-334712
sat2-
2015-09-28
Nekome dugovi oprošteni, nekome pretvoreni u dionicesat2 wrote:Grad Split postaje vlasnik 65,02 posto dionica Hajduka, nakon što mu je Vlada jučer odlučila prenijeti svoj dionički paket od 8,92 posto, nominalno vrijedan 26,3 milijuna kuna.
Guest- Guest
govnar se po poštenju i istini asimptotski približava idiotu amperu kad treba podastrijeti argumente = tabula rasa.Desert_fox wrote:Pusi kuracsitting_bull wrote:znači da, po tebi, postoje i lažni i nepošteni navijači dinama?Desert_fox wrote:Mene je kao istinskog i postenog navijaca Dinama tocno sramota sta pisu ove dvije isprane glave. Pa ovako se nebrani ni kult licnosti one sjevernokorejske bene.
također: citiraj mi jedan jedini upis u kojemu ja hvalim šukera.
sam kažeš kako si pošten pa onda budi pošten. imaš priliku.
točno je kako svojim upisima razgoličujem mufljoza šimića jer si je govnar uzeo za pravo prozivati i pridikovati, a sam radi isto što i oni kojima pridikuje: niti je transparentan, niti bez sukoba interesa i još je k tome obmanuo javnost i igrače kako je on predsjednik nogometnog sindikata.
zanimljivo je kako ti ne smeta svakodnevno bombardiranje po medijima kako u dinamu ništa ne valja, kako je sve kriminal, kako je dinamo pred bankrotom i slične napise o transferima i promašajima, a da ne govorim koliko se pljuje po bivšim igračima dinama jer nisu pristali, za razliku od šimića i par likova oko njega, pljuvati po dinamu.
zadnjih se mjeseci nešto više piše o lošem radu u hajduku i za posljedicu imaš rat torcide kontra uprave i igrača.
to mediji dinamu rade već barem 5-6 godina.
i sad se ti čudiš kao pizda jezeru što na takvu praksu oko dinama netko reagira.
jedi govna.
sitting_bull-
2015-09-28
Čekamo još službeno, ali "Hajduk je bankrotiral, sam čekamo da to službeno objave"
Evo objavili, u 2017-oj
Guest- Guest
Evo, vi 50 milja u plusu, mi 100 milja u minusu. Sad imate daleko više love nego mi i ja očekujem da budete složili pravu ekipu, rasturili nas na proljeće i osvojili i kup i prvenstvo bez obzira na trenutnih -12. Da vidiš kaj bude i Šuker i HNS i dobar i zlatan i savršen.
Zeko-
2015-08-26
sad su se zajebali ovom objavom!
godinama su kmečali kako dinamo samo zbog love osvaja prvo mjesto.
sad kada prema nounarima hajduk ima više novaca od dinama nema više isprika.
završila era demagogije što se love tiče.
ajde, dugouha njakava družino sad pokaži koliko si sposobna.
godinama su kmečali kako dinamo samo zbog love osvaja prvo mjesto.
sad kada prema nounarima hajduk ima više novaca od dinama nema više isprika.
završila era demagogije što se love tiče.
ajde, dugouha njakava družino sad pokaži koliko si sposobna.
sitting_bull-
2015-09-28
Vi svaku utakmicu igrate s 14 igrača u polju...
Tribamo bit duplo jači od vas da bi osvojili ista...
Guest- Guest
sa tvog stanovišta vi svaku utakmicu igrate sa minimalno 22 igrača, jedino što ti vaši igrači lebde.fridrih_niche wrote:Vi svaku utakmicu igrate s 14 igrača u polju...
:tss:
vaš je problem što se trebate pokazati i dokazati na travnjaku, a to vam baš i ne ide.
za sada ste prvaci u bježanju s utakmice, a i ovi vaši iz uprave su po tom pitanju dobri.
ne pada trula jabuka daleko od trulog stabla.
sitting_bull-
2015-09-28
Vi ste prvaci u sudačkim poklonima...
Je lako igrat kad Tatta kontrolira sudačku organizaciju, cili HNS i većinu klubova u ligi, čak i jednog od glavnih konkurenata (male nojeve sa Rujevice)...
Lako je igrat kad od Lokosa imaš 12 bodova odma u startu i poligon za razvijanje svih svojih pulena na najvišem HNL nivou...
Kako je lako osvajat titule kad sam konstruiras uvjete igre, te jedna pravila vride za tebe, a neka druga pravila za sve ostale...
Klase ste, pobjednici!
Je lako igrat kad Tatta kontrolira sudačku organizaciju, cili HNS i većinu klubova u ligi, čak i jednog od glavnih konkurenata (male nojeve sa Rujevice)...
Lako je igrat kad od Lokosa imaš 12 bodova odma u startu i poligon za razvijanje svih svojih pulena na najvišem HNL nivou...
Kako je lako osvajat titule kad sam konstruiras uvjete igre, te jedna pravila vride za tebe, a neka druga pravila za sve ostale...
Klase ste, pobjednici!
Guest- Guest
male nojeve s rujevice ste pobijedili tek u 21. međusobnoj utakmici u zadnjih pet godina.
to znači kako u startu imamo 24 boda fore, a po tvojoj logici imamo i tri poligona za razvijanje dinamo2, lokomotivu i rijeku.
dok je hajduk dobro surađivao sa sucima (2004. i 2005.) i on je imao uvjete koje je sam konstruirao, ali je zbog dugova ta suradnja propala i još ste pokušajem prijevare kako bi izbjegli plaćanje (slučaj druker maleš) ispali iz igre koju ste igrali.
kako ste u međuvremenu izgubili igračku kvalitetu normalno je što se osjećate jadnim, da obzirom na 300 bodova u zadnjih 12 godina ne kažem poniženima, i da sad kmečite.
budući da nemate pameti izabrali ste put samoizolacije i sukoba što vas još više frustrira i to toliko da se bunite i kad vam sudac prizna gol.
to znači kako u startu imamo 24 boda fore, a po tvojoj logici imamo i tri poligona za razvijanje dinamo2, lokomotivu i rijeku.
dok je hajduk dobro surađivao sa sucima (2004. i 2005.) i on je imao uvjete koje je sam konstruirao, ali je zbog dugova ta suradnja propala i još ste pokušajem prijevare kako bi izbjegli plaćanje (slučaj druker maleš) ispali iz igre koju ste igrali.
kako ste u međuvremenu izgubili igračku kvalitetu normalno je što se osjećate jadnim, da obzirom na 300 bodova u zadnjih 12 godina ne kažem poniženima, i da sad kmečite.
budući da nemate pameti izabrali ste put samoizolacije i sukoba što vas još više frustrira i to toliko da se bunite i kad vam sudac prizna gol.
sitting_bull-
2015-09-28
Page 33 of 50 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 41 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 33 of 50