Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 41 of 50
Page 41 of 50 • 1 ... 22 ... 40, 41, 42 ... 45 ... 50
Re: Hajduk Split
Sretan rođendan hajduku. Ne znam koji kurac vi zahvaljujete, nit vam je rođendan nit vam ga je tko čestitao.
Guest- Guest
Jebenti, tebe su neke droge razvalile zadnjih dana...
Nisi onaj Tominho...
Sad si cisti Mamicevac...
;)
Nisi onaj Tominho...
;)
Guest- Guest
Hahaha...znam ja dobro što pričam. Nit se drogiram nit sam Mamićevac. A ti nisi shvatio poantu.fridrih_niche wrote:Jebenti, tebe su neke droge razvalile zadnjih dana...
Nisi onaj Tominho...
;)
Guest- Guest
Kao da nije ista osoba. Dovoljno je viditi što je prije 2-3 miseca pisa o HNS-u, a što piše danas. Totalni zaokret, tipičan primjer Disocijativnog poremećaja ličnosti - podvojene ličnosti.fridrih_niche wrote:Jebenti, tebe su neke droge razvalile zadnjih dana...
Nisi onaj Tominho...
;)
Guest- Guest
Tominjo alzheimerisključivi krivac wrote:Kao da nije ista osoba. Dovoljno je viditi što je prije 2-3 miseca pisa o HNS-u, a što piše danas. Totalni zaokret, tipičan primjer Disocijativnog poremećaja ličnosti - podvojene ličnosti.fridrih_niche wrote:Jebenti, tebe su neke droge razvalile zadnjih dana...
Nisi onaj Tominho...
;)
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
To se ne može nać ni u alan fordu.fridrih_niche wrote:Rečenica ‘HNS pogodovao Hajduku’ se ne može nać ni u najvećim bajkama u rangu onih braće Grimm...
To ne postoji...
I zato prestani pisat gluposti, marioneto blesava...
;)
Da hns pogoduje klubu koji već godinama uopće ne sudjeluje u radu saveza, koji s njima komunicira u najosnovnijim crtama tek toliko da se mogu organizirat utakmice i s čijim je navijačima u otvorenom ratu.
Mada su se pokušaji komunikacije s njihove strane u zadnje vrime vidimo intenzivirali pa su poslali onog kustića u ispipavanje terena za novi pokušaj mirenja a i neki dan na ćakuli smo iz prve ruke saznali da su nan ispod banka nudili brda i doline, sve redom rukovodeća mista u savezu, samo da šutimo i više ne talasamo.
Valjda misleći da smo mi ka oni osiječki i riječki kmetovi koje kupe mistom u odboru za hitnost ili oni jadnici od 5. do 10. mista koji se prodaju za 10 baluna, plaćene pripreme i ostanak u ligi
Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
Jack Torrance- Posts : 1000
2017-04-24
Fala antonio, uvik si bija gospodinisključivi krivac wrote:Falafridrih_niche wrote:Fala, Ante!Desert_fox wrote:Sritan rodjendan hrvatskom najvecem klubu
Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
2017-04-24
To bi bila atalanta, regina delle provinciali kako je zovuskripar wrote:sretan rođendan najvećem provincijskom klubu
2017-04-24
Ma sta će budaletina stara...Verbal Kint wrote:To se ne može nać ni u alan fordu.fridrih_niche wrote:Rečenica ‘HNS pogodovao Hajduku’ se ne može nać ni u najvećim bajkama u rangu onih braće Grimm...
To ne postoji...
I zato prestani pisat gluposti, marioneto blesava...
;)
Da hns pogoduje klubu koji već godinama uopće ne sudjeluje u radu saveza, koji s njima komunicira u najosnovnijim crtama tek toliko da se mogu organizirat utakmice i s čijim je navijačima u otvorenom ratu.
Mada su se pokušaji komunikacije s njihove strane u zadnje vrime vidimo intenzivirali pa su poslali onog kustića u ispipavanje terena za novi pokušaj mirenja a i neki dan na ćakuli smo iz prve ruke saznali da su nan ispod banka nudili brda i doline, sve redom rukovodeća mista u savezu, samo da šutimo i više ne talasamo.
Valjda misleći da smo mi ka oni osiječki i riječki kmetovi koje kupe mistom u odboru za hitnost ili oni jadnici od 5. do 10. mista koji se prodaju za 10 baluna, plaćene pripreme i ostanak u ligi
Glava mu je duboko u rektumu, ne konta taj vise ništa...
HNS je kriminalna hobotnica koja ce, prije ili posli, bit izvadjena iz mora i stavljena ispod peke...
<3
Guest- Guest
Kraljica provincije!Verbal Kint wrote:To bi bila atalanta, regina delle provinciali kako je zovuskripar wrote:sretan rođendan najvećem provincijskom klubu
(Y)
Mislin da mi je rodjak tamo persona non grata...
Guest- Guest
Ja obožavan kužinavat ribu ali brate mili ko bi to ijafridrih_niche wrote:<3Verbal Kint wrote:fridrih_niche wrote:HNS je kriminalna hobotnica koja ce, prije ili posli, bit izvadjena iz mora i stavljena ispod peke...
Te smradove bi možda najbolje bilo narizat, i pola nadit na parangal za ugore a pola stavit u vrše za škampe. Samo kurac bi išta peškali jer neće naša riba na škovace
Al kakvu san beštiju ja sprema danas
Glavu i rep osika za juhu, ostalo isika na fete i u škrovadu. Od jučer poslipodne u pacu, danas pagala
Izbili se, doslovno ist pit hajduk split
Last edited by Verbal Kint on 14/2/2018, 20:05; edited 1 time in total (Reason for editing : HS1911)
2017-04-24
Najslavnijem definitivno najveci stoluje u ZgVerbal Kint wrote:Fala antonio, uvik si bija gospodinisključivi krivac wrote:Falafridrih_niche wrote:Fala, Ante!Desert_fox wrote:Sritan rodjendan hrvatskom najvecem klubu
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Sta si oovo kuva smrade jedan jel ovo ugor???Verbal Kint wrote:Ja obožavan kužinavat ribu ali brate mili ko bi to ijafridrih_niche wrote:<3Verbal Kint wrote:fridrih_niche wrote:HNS je kriminalna hobotnica koja ce, prije ili posli, bit izvadjena iz mora i stavljena ispod peke...
Te smradove bi možda najbolje bilo narizat, i pola nadit na parangal za ugore a pola stavit u vrše za škampe. Samo kurac bi išta peškali jer neće naša riba na škovace
Al kakvu san beštiju ja sprema danas
Glavu i rep osika za juhu, ostalo isika na fete i u škrovadu. Od jučer poslipodne u pacu, danas pagala
Izbili se, doslovno ist pit hajduk split
Ja san danas izija brujet od cileanskog bassa i sabljarke
Ova moja spremila danas za rucak satra san se od lipote.
Kuva talijanska zivina extra
2015-09-13
Dogodine smrade kuzina aala ante
2015-09-13
Dolazis u imotski mater sprema peku.
A kad dobijem potvrdu da smin u BIH
Idemo u Glavasa u tihaljinu na rakove i blitvu
A kad dobijem potvrdu da smin u BIH
Idemo u Glavasa u tihaljinu na rakove i blitvu
2015-09-13
Page 41 of 50 • 1 ... 22 ... 40, 41, 42 ... 45 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 41 of 50