Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 32 of 50
Page 32 of 50 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 41 ... 50
Re: Hajduk Split
A kakvo je okruženje Dinamo?
Izgleda da cvatu ruže u vas...
Osim sta se na Gazdu pucalo, trenera prebilo palicama, a glavnom za stadion zapalilo auto...
I sta ćete na kraju sezone imat minus od 100 milja kuna...
I sta nemate publiku...
Nemate ni stadion...
Al dobro je, okruženje je beleca...
Osim sta se na Gazdu pucalo, trenera prebilo palicama, a glavnom za stadion zapalilo auto...
I sta nemate publiku...
Nemate ni stadion...
Guest- Guest
negativnu atmosferu oko dinama već godinama sustavno potiču zvonko alač, dea redžić, igor gojčeta, vedran buble, dubravko sušec, aleksandar holiga, tomo ničota, Mihovil topić i pridruženi tovari u medijima.fridrih_niche wrote:A kakvo je okruženje Dinamo?
I sta nemate publiku...
Nemate ni stadion...
:lol!:
također iz istog miljea su i napadači na suca brunu marića, napadači na zdravka mamića i rulja koja je prijetila janici Kostelić, crtači svastike na Poljudu, pirotehničari sa sjevera poljuda koji su u nedjelju jednog vatrogasca učinili invalidom, vjerojatno i atentatori na zdravka mamića u Hercegovini.
bbb nisu cvijeće, ali nisu niti potencijalne ubojice, niti kopiraju napadače na Bonačića.
da, zanimljivo je kako direktor kluba mrtav-hladan javno objavi kako postoji razlika između planiranih godišnjih prihoda i rashoda i kako se onda iz toga izvlači zaključak o bankrotu.
još mi je bolje kad se hvalite stadionom koji vam je još u ex-yu napravila država za mediteranske igre, vaša su ulaganja u nadzorne kamere loše kvalitete i u brojače na ulazima. Pomoćni tereni za trening i školu nogometa još su samo projekti na papiru, ili u power-pointu. sve će vam to ptica kos napraviti. a možda i neće.
da se o hajduku pisalo na način na koji se piše o dinamu nitko živ ne bi više za hajduk htio igrati. vidjeti ćeš razvoj događaja u hajduku do ljeta.
sitting_bull-
2015-09-28
Nisam se, nepošteno, osvrnija na tematski park:
Nikakav drugi, treći put kako neki gnoje, samo jedan jedini put , "Za sva vrimena". Ide dalje i nema stajanja.
Put koji je Hajduk izabra još 2011-e godine, put koji su navijači živili i sanjali bar 10 godina prije toga. Put bez politike i političara, put stručnosti i odgovornosti, put koji je izvukao Hajduk s ruba bankrota, pa danas imamo klub koji posluje pozitivno, koji napreduje polako, ali ipak napreduje svakog dana sve više. I dok neki drugi, treći putevi kmeće da država treba davati više novaca ili objavljuju privatizaciju jer "ovak više ne ide", Hajduk ima svoj put. Zato i ima navijača, gledatelja i članova više nego svi drugi zajedno!
Nikakav drugi, treći put kako neki gnoje, samo jedan jedini put , "Za sva vrimena". Ide dalje i nema stajanja.
Put koji je Hajduk izabra još 2011-e godine, put koji su navijači živili i sanjali bar 10 godina prije toga. Put bez politike i političara, put stručnosti i odgovornosti, put koji je izvukao Hajduk s ruba bankrota, pa danas imamo klub koji posluje pozitivno, koji napreduje polako, ali ipak napreduje svakog dana sve više. I dok neki drugi, treći putevi kmeće da država treba davati više novaca ili objavljuju privatizaciju jer "ovak više ne ide", Hajduk ima svoj put. Zato i ima navijača, gledatelja i članova više nego svi drugi zajedno!
Guest- Guest
I jpš si zaboravio napisati da je Hajduk klub kojemu "netko", a zna se tko, ne dozvoljava da bude prvak Hrvatske u nogometu, iako taj klub to zaslužuje prvenstveno zbog kvalitete ekipe koju ima, zbog fantastične financijske situacije i zbog činjenice da na svojim utakmicama ima više gledatelja nego svi ostali klubovi HNL-a.
Zeko-
2015-08-26
Željko Kopić: Rekao sam sportskom direktoru što nam treba, a on će dovesti igrače u kontekstu profila koji zahtijevam
http://dalmatinskiportal.hr/sport/zeljkokopi/27470
Sviđa mi se ovaj Kopić i njegov pogleda na nogomet. Talentirani trener,ima znanje i mogao bi napraviti dobre stvari u Hajduku. Imao je znanje i njegov prethodnik, napravio je pomak, podigao neke igrače (primjerice Vlašić je kod Carilla igra najbolji nogomet karijere) ali nakon ispadanja iz Europe nažalost pogubija konce u svlačionici, ali ima je dobru viziju. Glavna razlika između Kopića i Carilla je ta što je Kopić u ovom kratkom vremenu pokaza da zna igrati na rezultat dok je Carillo uvik tera neku svoju igru bez obzira na okolnosti i protivnika.
Hajduk je pobijedija Osijek u gostima i ušao u finale kupa, te pobijedija Rijeku nakon 5 i nešto godina, a nije bio bolji u tim utakmicama,isključivo na račun taktičke postave trenera Kopića. Iša je na rezultat i to je njegova prednost. Uz sve to on je trener koji savršeno poznaje klubove u HNL-u, njihove igrače, trenera i njihove nogometne vizije, tako da je u kratkom vremenu uspija napraviti dobre stvari.
Kad gledam u nazad nekoliko godina, od svih mladih trenera, naših trenera koji su dobili prliku na klupi A momčadi Hajduka (tu ne računam strance i polu-stranca Burića) Kopić pokazuje najviše znanja, ali da je više od drugih s dvije noge na zemlji. Mogao bi napraviti dobru karijeru, a sve što ima je jedino njegov rad jer ne on prezime Bilić ili Tudor da u startu ima nekakvo ime u svijetu nogometa izgrađeno još dok su bili igrači.
Guest- Guest
isključivi krivac wrote:Nije mi čudno da je tebi Bernard Jurišić nula. U tvoj svijetu kriterija.Sexual Tyrannosaurus wrote:Dobiješ nogu u belupu ali si dobar hajduku
Btw jurišic je nula od novinara ,kao i ostatak sn-a
Kopić kao trener Hajduka? Ok, ajde koga bi ti doveo s budžetom koji Hajduk ima? Kojeg to trenera?
To što je njemu Belupo otkaza suradnju ne znači puno. Igor Tudor je dobio nogu u PAOK-u,pa je eno sad dobar Galatasarayu koji je ipak veći klub s većim ambicijama.Tako da to tvoje hvatanje za glavu govori o tvojom neznanju i nepoznavanju.
Dobar, dobar ....
Zeko-
2015-08-26
Pa bio je dobar tuskom velikanu 10-ak mjeseci, i držao prvo misto,čim ga je ispustio ide otkaz Tako je to kad si u klubu koji traži sam vrh.
Btw. Tudor ima potencijal, ali i jebeni problem s svojim egom. To sam sam konstatira dok je još bija trener Hajduka.
Btw. Tudor ima potencijal, ali i jebeni problem s svojim egom. To sam sam konstatira dok je još bija trener Hajduka.
Guest- Guest
Tako je, sve su novinari krivi, svi dogadjaji nemaju veze sa Savjetnikom i njegovim dupeliscima...sitting_bull wrote:negativnu atmosferu oko dinama već godinama sustavno potiču zvonko alač, dea redžić, igor gojčeta, vedran buble, dubravko sušec, aleksandar holiga, tomo ničota, Mihovil topić i pridruženi tovari u medijima.fridrih_niche wrote:A kakvo je okruženje Dinamo?
I sta nemate publiku...
Nemate ni stadion...
također iz istog miljea su i napadači na suca brunu marića, napadači na zdravka mamića i rulja koja je prijetila janici Kostelić, crtači svastike na Poljudu, pirotehničari sa sjevera poljuda koji su u nedjelju jednog vatrogasca učinili invalidom, vjerojatno i atentatori na zdravka mamića u Hercegovini.
bbb nisu cvijeće, ali nisu niti potencijalne ubojice, niti kopiraju napadače na Bonačića.
da, zanimljivo je kako direktor kluba mrtav-hladan javno objavi kako postoji razlika između planiranih godišnjih prihoda i rashoda i kako se onda iz toga izvlači zaključak o bankrotu.
još mi je bolje kad se hvalite stadionom koji vam je još u ex-yu napravila država za mediteranske igre, vaša su ulaganja u nadzorne kamere loše kvalitete i u brojače na ulazima. Pomoćni tereni za trening i školu nogometa još su samo projekti na papiru, ili u power-pointu. sve će vam to ptica kos napraviti. a možda i neće.
da se o hajduku pisalo na način na koji se piše o dinamu nitko živ ne bi više za hajduk htio igrati. vidjeti ćeš razvoj događaja u hajduku do ljeta.
Možda su i forumaši krivi?
Amper, ja i ostali smo isto krivi za to stanje u GNK Lopovu i oko njega?
Ako je i od notornog plaćenika poput tebe, previše je...
Smatraj da smo završili, ne moraš replicirat...
;)
Guest- Guest
Da nije svih tih novinara, mene i tebe, sad bi Dinamo ima sjajnu atmosferu, pun stadion, igra bi ligu prvaka, ima 100 milijuna kuna plusa na kraju godine i ne bu išal u privatizaciju jer "ovak više ne ide".fridrih_niche wrote:
Tako je, sve su novinari krivi, svi dogadjaji nemaju veze sa Savjetnikom i njegovim dupeliscima...
Možda su i forumaši krivi?
Amper, ja i ostali smo isto krivi za to stanje u GNK Lopovu i oko njega?
Ako je i od notornog plaćenika poput tebe, previše je...
Smatraj da smo završili, ne moraš replicirat...
;)
A jesmo ih razjebali...
Guest- Guest
dva idiota pokušavaju bagatelizirati medijski rat koji legije tovarskih piskarala već godinama vode kontra dinama.
kad se netko među piskaralima usudio napisati kako izgleda pravo stanje stvari u kmečavom klubiću iz palanke na moru odmah su jake snage uličara krenule u ofanzivu.
za početak su promašili grad pa završili u sličnoj palanki glumeći grobare.
evo i sad su preobratili kopića kao hdz tomca tako da na proljeće očekujem juriš na šampionsku titulu u čemu ih mogu spriječiti samo mračne sile što ih već 12 godina sustavno onemogućuju da pokažu kako su najbolji.
idiot kaže kako za osvajanje šampionske titule moraju biti barem dvostruko bolji od svih, jedino što ga demantiraju bodovi osvojeni kontra rijeke i dinama s kojima svako prvenstvo započinju s barem 12 bodova zaostatka pa kad se još pribroje bodovi koje ovi dobijaju od filijala (ops! pa hajduk je rijekina filijala!) razvidno je da će hajduk osvojiti prvenstvo kad se nivo mora podigne toliko da se na Poljudu bude mogao igrati vaterpolo.
o tome kako mediji vole dinamo, a i neki što se pokušavaju ulizivati ulici, vidi se po kmečanju zbog gola Cibaliji.
protiv rudeša se grešku suca bagateliziralo premda je lik mahao zaleđa Dinamovim igračima čim su napustili vlastiti kazneni prostor.
da ne pričam kako je hajduk pobijedio cibaliju.
kad se netko među piskaralima usudio napisati kako izgleda pravo stanje stvari u kmečavom klubiću iz palanke na moru odmah su jake snage uličara krenule u ofanzivu.
za početak su promašili grad pa završili u sličnoj palanki glumeći grobare.
evo i sad su preobratili kopića kao hdz tomca tako da na proljeće očekujem juriš na šampionsku titulu u čemu ih mogu spriječiti samo mračne sile što ih već 12 godina sustavno onemogućuju da pokažu kako su najbolji.
idiot kaže kako za osvajanje šampionske titule moraju biti barem dvostruko bolji od svih, jedino što ga demantiraju bodovi osvojeni kontra rijeke i dinama s kojima svako prvenstvo započinju s barem 12 bodova zaostatka pa kad se još pribroje bodovi koje ovi dobijaju od filijala (ops! pa hajduk je rijekina filijala!) razvidno je da će hajduk osvojiti prvenstvo kad se nivo mora podigne toliko da se na Poljudu bude mogao igrati vaterpolo.
o tome kako mediji vole dinamo, a i neki što se pokušavaju ulizivati ulici, vidi se po kmečanju zbog gola Cibaliji.
protiv rudeša se grešku suca bagateliziralo premda je lik mahao zaleđa Dinamovim igračima čim su napustili vlastiti kazneni prostor.
da ne pričam kako je hajduk pobijedio cibaliju.
sitting_bull-
2015-09-28
Mene je kao istinskog i postenog navijaca Dinama tocno sramota sta pisu ove dvije isprane glave. Pa ovako se nebrani ni kult licnosti one sjevernokorejske bene.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
U pravu si, iako ne bi tebe trebalo biti sram nego njih. No oni nemaju ni srama ni obraza, ali zato imaju dobro napunjene analne otvore od gazde koji ih redovito puni.Desert_fox wrote:Mene je kao istinskog i postenog navijaca Dinama tocno sramota sta pisu ove dvije isprane glave. Pa ovako se nebrani ni kult licnosti one sjevernokorejske bene.
Guest- Guest
Dobro je ampere nisi mi mrzak lik ali i ti si u kurcu ne kao oni ali jesi.
Btw. Sta mislia o olimpijskim igrama 1936
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Desert_fox wrote:Mene je kao istinskog i postenog navijaca Dinama tocno sramota sta pisu ove dvije isprane glave. Pa ovako se nebrani ni kult licnosti one sjevernokorejske bene.
Guest- Guest
Svima se nađe neštoDesert_fox wrote:Dobro je ampere nisi mi mrzak lik ali i ti si u kurcu ne kao oni ali jesi.
Druga stvar su krajnosti kao spomenute izdrkotine.
Guest- Guest
Sta mislis o olimpijskim igrama 1936isključivi krivac wrote:Svima se nađe neštoDesert_fox wrote:Dobro je ampere nisi mi mrzak lik ali i ti si u kurcu ne kao oni ali jesi.
Druga stvar su krajnosti kao spomenute izdrkotine.
2015-09-13
znači da, po tebi, postoje i lažni i nepošteni navijači dinama?Desert_fox wrote:Mene je kao istinskog i postenog navijaca Dinama tocno sramota sta pisu ove dvije isprane glave. Pa ovako se nebrani ni kult licnosti one sjevernokorejske bene.
također: citiraj mi jedan jedini upis u kojemu ja hvalim šukera.
sam kažeš kako si pošten pa onda budi pošten. imaš priliku.
točno je kako svojim upisima razgoličujem mufljoza šimića jer si je govnar uzeo za pravo prozivati i pridikovati, a sam radi isto što i oni kojima pridikuje: niti je transparentan, niti bez sukoba interesa i još je k tome obmanuo javnost i igrače kako je on predsjednik nogometnog sindikata.
zanimljivo je kako ti ne smeta svakodnevno bombardiranje po medijima kako u dinamu ništa ne valja, kako je sve kriminal, kako je dinamo pred bankrotom i slične napise o transferima i promašajima, a da ne govorim koliko se pljuje po bivšim igračima dinama jer nisu pristali, za razliku od šimića i par likova oko njega, pljuvati po dinamu.
zadnjih se mjeseci nešto više piše o lošem radu u hajduku i za posljedicu imaš rat torcide kontra uprave i igrača.
to mediji dinamu rade već barem 5-6 godina.
i sad se ti čudiš kao pizda jezeru što na takvu praksu oko dinama netko reagira.
jedi govna.
sitting_bull-
2015-09-28
Pusi kuracsitting_bull wrote:znači da, po tebi, postoje i lažni i nepošteni navijači dinama?Desert_fox wrote:Mene je kao istinskog i postenog navijaca Dinama tocno sramota sta pisu ove dvije isprane glave. Pa ovako se nebrani ni kult licnosti one sjevernokorejske bene.
također: citiraj mi jedan jedini upis u kojemu ja hvalim šukera.
sam kažeš kako si pošten pa onda budi pošten. imaš priliku.
točno je kako svojim upisima razgoličujem mufljoza šimića jer si je govnar uzeo za pravo prozivati i pridikovati, a sam radi isto što i oni kojima pridikuje: niti je transparentan, niti bez sukoba interesa i još je k tome obmanuo javnost i igrače kako je on predsjednik nogometnog sindikata.
zanimljivo je kako ti ne smeta svakodnevno bombardiranje po medijima kako u dinamu ništa ne valja, kako je sve kriminal, kako je dinamo pred bankrotom i slične napise o transferima i promašajima, a da ne govorim koliko se pljuje po bivšim igračima dinama jer nisu pristali, za razliku od šimića i par likova oko njega, pljuvati po dinamu.
zadnjih se mjeseci nešto više piše o lošem radu u hajduku i za posljedicu imaš rat torcide kontra uprave i igrača.
to mediji dinamu rade već barem 5-6 godina.
i sad se ti čudiš kao pizda jezeru što na takvu praksu oko dinama netko reagira.
jedi govna.
2015-09-13
Page 32 of 50 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 41 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 32 of 50