Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 22 of 50
Page 22 of 50 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 36 ... 50
Re: Hajduk Split
Još malo pa ce Rijeka na Poljudu odmarati igrače za tesko gostovanje u Koprivnici recimo...
darth_vader- Posts : 19766
2014-04-17
Aha, ak ti je tako lakše, vjeruj u to. Opet će biti grčevita borba za treće mjesto, ali ove godine je Osijek jači od vas. Nego, što kažeš za Huga? Bolje bi vam bilo da još nije dobio pravo nastupa.fridrih_niche wrote:Ponavljan: dok je Tatta tu, mi ne mozemo bit prvaci!
;)
Guest- Guest
To je jasno kao dan, ali slabu igru i nezalaganje ne može niti smije opravdati nitko!fridrih_niche wrote:Ponavljan: dok je Tatta tu, mi ne mozemo bit prvaci!
;)
Guest- Guest
Nisan niti pisa o tome nego o činjenici da su nas mediji gurali u borbu za naslov...isključivi krivac wrote:To je jasno kao dan, ali slabu igru i nezalaganje ne može niti smije opravdati nitko!fridrih_niche wrote:Ponavljan: dok je Tatta tu, mi ne mozemo bit prvaci!
;)
Pored Savjetnika je deplasirano i glupo to tvrdit...
Samo to...
;)
Guest- Guest
Niče, jedino gore od hajdukove igre je bija zvuk na stonesima u austriji prekjučer :)
Ja odbijan virovat da san ih vjerojatno zadnji put uživo sluša na onakvon razglasu
Ja odbijan virovat da san ih vjerojatno zadnji put uživo sluša na onakvon razglasu
Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
Jack Torrance- Posts : 1000
2017-04-24
Još se nisu iskrenuli...onaj Charlie Watts mi je izgledao mumificiran još prije dvadeset godina, a Keith Richars, doduše tako izgleda od svoje tridesete...
darth_vader-
2014-04-17
http://sportske.jutarnji.hr/nogomet/hnl/trener-hajduka-ocajan-nakon-bolnog-poraza-od-rijeke-navijaci-oprostite-ne-okrecite-nam-leda-najradije-bih-si-sam-zabio-noz-u-srce/6558048/
Kme, kme...skužajte, lipi moji, kme,kme...nemojte nas, popravit ćemo se.
Kme, kme...skužajte, lipi moji, kme,kme...nemojte nas, popravit ćemo se.
Guest- Guest
http://www.germanijak.hr/vijesti/sramota-je-da-nekog-ne-mozes-dobiti-20-utakmica-a-almeida-je-potrosen-igrac/36102
Guest- Guest
bitno da su se smijali dinamo što nikog nisu pobjedili u skupini lige prvaka neke sezone
Guest- Guest
Ma Stonesi su kult bez obzira na zvuk...
:D
Al zato cu za misec dana u Zagrebu uzivat u (po meni) najvećoj koncertnoj atrakciji na svitu - islandskom Sigur Rosu...
Auditivno-vizualni raj...
<3
Al zato cu za misec dana u Zagrebu uzivat u (po meni) najvećoj koncertnoj atrakciji na svitu - islandskom Sigur Rosu...
Auditivno-vizualni raj...
<3
Guest- Guest
RASTANAK: Aljoša Bašić više nije Hajdukov direktor marketinga
http://dalmatinskiportal.hr/sport/astanak--aljosa-basic-vise-nije-hajdukov-direktor-marketinga/25077
Odlazi jedan od zadnjih ljudi koje je dovela prijašnja Uprava i NO. Aljoša Bašić je sigurno dao svoj doprinos u spašavanju kluba kad je došao tamo 2012-e godine. Marketing Hajduka je bio takoreći na nuli, pokrenuo je mnoge stvari i postavio letvicu visoko. Nije bilo lako raditi kad nisi imao takoreći nikakve financijske uvjete, na mnogim projektima je donio milijune Hajduka, znao je iskoristiti njegov brend. Hvala, i sretno Aljoša u daljnoj karijeri!
Guest- Guest
Redikul uzea sobu sa pogledom na najružniji dio Splita Hahahaha...
Toliko o lucidnosti afričkog poduzetnika...
Toliko o lucidnosti afričkog poduzetnika...
Guest- Guest
AMBICIOZAN PLAN
Hajduk sanja i želi – Arenu Poljud, predsjednik Ivan Kos je najavio redizajn stadiona u Arenu što bi koštalo - 100 milijuna kuna!
To je peta točka napredovanja korak po korak, tko zna kad je realno da se to dogodi. Ali, želja i planovi su tu. Jučer je Kos prezentirao i objasnio kako to "bijeli" vide budućnost izgradnje svoje infrastrukture. A do sada je već, naglašeno je, u njegovu mandatu, uloženo desetak milijuna kuna u uređenje svlačionica prve momčadi, zatim WC-a, izmijenjena je trava na tri travnjaka, te uređen ulaz U, namjenski za djecu.
Ajmo dalje i po redu, što sve Hajduk smjera:
1. Najprije će se sagraditi dva manja terena na prostoru kraj pomoćnih igrališta, uz objekt sa svlačionicama, te natkriti glavno pomoćno igralište, uz trošak od 2,5 plus 3,5 milijuna kuna što bi moglo biti dovršeno do rujna iduće godine. Akademija će dobiti dodatni prostor i mogućnost da ima 250 polaznika.
2. Planira se kamp, što nije novost, a to je drugi korak, koštao bi cca 75 milijuna kuna, u Stobreču, Dugopolju, Poljudu ili u Baškom Polju. Za Stobreč postoje već planovi od četiri velika i dva mala igrališta, a glede lokaliteta najkonkretnije se doguralo.
3. U planu je izgradnja internata vrijedna cca pet milijuna kuna.
4. Usporedno s time radi se i na poboljšanju pet dodatnih terena, u okolici, po 2,5 milijuna kuna svakome igralištu u okruženju (Spinut, Vranjic, Mravince, Žrnovnica i Stobreč).
5. Napokon, naintrigantnije, ali i najdalje u projekciji jest - Arena Poljud! Dotjerivanje postojećeg, 38 godina starog stadiona.
Redizajn "poljudske ljepotice" iznosio bi 100 milijuna kuna čime bi se dobila mogućnost da se na stadionu izmjenjuju utakmice i koncerti, dok bi istočni dio postao zona s kafićima i pubovima.
Kos je naglasio i logiku da se nacionalni kamp Saveza zbog vremenskih pogodnosti gradi u Splitu, e da su odnosi sa HNS-om bolji...
Zasad najvažnije i konkretno da ponovimo: prvi korak, Akademija će dobiti dva dodatna terena, objekt sa svlačionicama i natkriti dio centralnog pomoćnog pa bi druga momčad tu trebala igrati svoje utakmice od iduće sezone.
To je peta točka napredovanja korak po korak, tko zna kad je realno da se to dogodi. Ali, želja i planovi su tu. Jučer je Kos prezentirao i objasnio kako to "bijeli" vide budućnost izgradnje svoje infrastrukture. A do sada je već, naglašeno je, u njegovu mandatu, uloženo desetak milijuna kuna u uređenje svlačionica prve momčadi, zatim WC-a, izmijenjena je trava na tri travnjaka, te uređen ulaz U, namjenski za djecu.
Ajmo dalje i po redu, što sve Hajduk smjera:
1. Najprije će se sagraditi dva manja terena na prostoru kraj pomoćnih igrališta, uz objekt sa svlačionicama, te natkriti glavno pomoćno igralište, uz trošak od 2,5 plus 3,5 milijuna kuna što bi moglo biti dovršeno do rujna iduće godine. Akademija će dobiti dodatni prostor i mogućnost da ima 250 polaznika.
2. Planira se kamp, što nije novost, a to je drugi korak, koštao bi cca 75 milijuna kuna, u Stobreču, Dugopolju, Poljudu ili u Baškom Polju. Za Stobreč postoje već planovi od četiri velika i dva mala igrališta, a glede lokaliteta najkonkretnije se doguralo.
3. U planu je izgradnja internata vrijedna cca pet milijuna kuna.
4. Usporedno s time radi se i na poboljšanju pet dodatnih terena, u okolici, po 2,5 milijuna kuna svakome igralištu u okruženju (Spinut, Vranjic, Mravince, Žrnovnica i Stobreč).
5. Napokon, naintrigantnije, ali i najdalje u projekciji jest - Arena Poljud! Dotjerivanje postojećeg, 38 godina starog stadiona.
Redizajn "poljudske ljepotice" iznosio bi 100 milijuna kuna čime bi se dobila mogućnost da se na stadionu izmjenjuju utakmice i koncerti, dok bi istočni dio postao zona s kafićima i pubovima.
Kos je naglasio i logiku da se nacionalni kamp Saveza zbog vremenskih pogodnosti gradi u Splitu, e da su odnosi sa HNS-om bolji...
Zasad najvažnije i konkretno da ponovimo: prvi korak, Akademija će dobiti dva dodatna terena, objekt sa svlačionicama i natkriti dio centralnog pomoćnog pa bi druga momčad tu trebala igrati svoje utakmice od iduće sezone.
Koliko-toliko poboljšani uvjeti za rad Akademije, do kraja sezone i završetak obnove svih sanitarnih čvorova, uređene sve svlačionice koji odlično izgledaju (bija sam nedavno na Anfieldu, ništa ne zastaju, Hajduk čak ima i veču svlačionicu za svoju A momčad nego Liverpool, a ne zaostaje ništa za njihovom sadržajem), novi travnjaci na glavnom i dva pomoćna, na stadionu otvoren poseban ulaz za djecu (pa vidimo da Hajduk zna imati više navijača na dječjoj tribini nego svi ostali zajedno). Polako se stvaraju uvjeti kakve je Hajduk davno zaslužio!fridrih_niche wrote:Lipo zvuci, vidit ćemo kako ce se to odvijat...
;)
Guest- Guest
Btw. da Uefa daje silne milijune Hajduku što su samo u zadnjih 10 godina dali HNS-u, napravili bi nogometni kamp u svakoj regiji u hrvatskoj. No ni Uefu očito puno nije briga, oni daju novac, a što guzičari s njim naprave to je manje bitno!
Guest- Guest
Page 22 of 50 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 36 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 22 of 50