Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 36 of 50
Page 36 of 50 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 43 ... 50
Re: Hajduk Split
Erceg je realno za momčad značija više nego šta si mogu za njega dobiti. No on nije do sad zaradija neku lovu, ovo mu je zadnja prilika s obzirom na godine i sve ozljede koje je ima.fridrih_niche wrote:Ma neće nam niko pustit kup, jebe mi se za kup...
Al ovo je Ercegu zadnji vlak za dignit pare i nek nesto zaradi, zaslužija je...
;)
U ofenzivi imamo kvalitete, nek ulože taj novac u dva beka .
Guest- Guest
Filipa liječnički pregled dijeli od transfera u Hajduk
Steliana Filipa, kapetana rumunjskog Dinama, samo liječnički pregled dijeli od transfera u Hajduk, potvrdili su informaciju trener bukureštanskog kluba Vasile Miriuță te sportski direktor Ionel Dănciulescu.
Trener je za telekomsport.ro izjavio:
“Želim Filipu da uspješno prođe liječnički pregled i da napravi dobar posao u Hajduku. On je bio naš kapetan, ali nadam se da nećemo osjetiti njegov odlazak. Imamo igrače koji ga mogu zamijeniti.”
Sportski direkor je pak za TV postaju Digi Sport rekao:
“Steliano Filip više nije igrač Dinama. U utorak će se priključiti Hajduku na pripremama u Antalyji. Želim mu se zahvaliti i poželjeti uspjeh u novom klubu, gdje će vjerujem postati ključan igrač.”
Digi Sport također donosi vijest da će Dinamu pripasti odšteta od 300.000 eura, a da će 23-godišnji lijevi bočni imati mjesečnu plaću od 20.000 eura. Filip je danas otputovao u Bukurešt, a već sutra se priključuje Hajduku na pripremama u Beleku.
http://www.nogometplus.net/index.php/domaci_nogomet/filipa-lijecnicki-pregled-dijeli-od-transfera-u-hajduk/
E da je sad vratiti/kupiti Mikanovića bila bi to respektabilna ekipa. Iako je plan tu forsirati pa prodati Tudora, a onda dovesti novog igrača.
Guest- Guest
Bogami oni naš slovenac na golu ubija španjolce večeras, proglašen na kraju za igrača utakmice i skroz zakomplicira njihovu grupu
https://m.facebook.com/210690649326223/photos/a.210693232659298.1073741828.210690649326223/315618838833403/?type=3
https://m.facebook.com/210690649326223/photos/a.210693232659298.1073741828.210690649326223/315618838833403/?type=3
Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
Jack Torrance- Posts : 1000
2017-04-24
Kad smo kod janeza, kaže telegraph jučer
A third-dan black belt in karate who has crossed the Sahara Desert four times by car and once on a motorbike, Ceferin was born in Ljubljana when Slovenia was still part of Yugoslavia and he grew up a supporter of Croatia’s Hajduk Split.
http://www.telegraph.co.uk/football/2018/01/22/aleksander-ceferin-black-belt-karate-dealt-big-blow-establishment/
Sad je jasno kako je uefa nama s onoliko debelim dosjeom posušila kaznu praznog poljuda ovo lito kontra brondbyja
A third-dan black belt in karate who has crossed the Sahara Desert four times by car and once on a motorbike, Ceferin was born in Ljubljana when Slovenia was still part of Yugoslavia and he grew up a supporter of Croatia’s Hajduk Split.
http://www.telegraph.co.uk/football/2018/01/22/aleksander-ceferin-black-belt-karate-dealt-big-blow-establishment/
Sad je jasno kako je uefa nama s onoliko debelim dosjeom posušila kaznu praznog poljuda ovo lito kontra brondbyja
Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
2017-04-24
Hajduk je ciganski klub koji zna samo plakati.
Seljacki klub tocno sam ponosan sto navijam za Dinamo
Seljacki klub tocno sam ponosan sto navijam za Dinamo
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
O Miji Caktašu vjerujemo da sve znate, pa nećemo previše dužiti sa predstavljanjem.
Mijo ima 25 godina, a za Hajduk je debitirao 25. veljače 2012. godine protiv Istre. Do kolovoza 2013. godine bio je redovito jedan od najboljih igrača Hajduka, a onda se teško ozlijedio u U-21 reprezentaciji Hrvatske. Dugo se vraćao u staru formu, a definitivno se vratio dolaskom Damira Burića na klupu Hajduka. U toj polusezoni pod vodstvom Burića, u 28 utakmica zabio je čak 13 golova te je bio najbolji igrač i strijelac Hajduka. Odigrao je definitivno najbolju polusezonu u karijeri, oduševio je posebno igrama u kvalifikacijama za Europsku ligu te u derbiju na Maksimiru protiv Dinama gdje je odigrao nevjerojatno dobru utakmicu. Inače, zanimljivo da je u dresu Hajduka na Maksimiru protiv Dinama zabio čak 4 gola.
Za Hajduk je odigrao 134 utakmice, zabio je 39 golova te upisao 15 asistencija.
U zimskom prijelaznom roku 2016. godine za milijun eura otišao je u ruski Rubin Kazan. Uspio se odmah izboriti za standardnog igrača te je u 11 utakmica prve polusezone zabio jedan gol te upisao 2 asistencije.
Prošle sezone odigrao je 21 utakmicu, zabio dva gola i upisao dvije asistencije.
Ove sezone odigrao je 10 utakmica u jesenskoj polusezoni, zabio je dva gola i upisao tri asistencije. Znači, možemo reći da je uglavnom bio standardan u jakoj ruskoj momčadi nakon odlaska iz Hajduka.
Rubin je u velikim financijskim problemima te je nekoliko igrača napustilo klub jer nisu dobili plaću, među kojima je i Caktaš. Protiv Caktaša su najavili tužbu jer je otišao, ali tu je Mijo u prednosti.
Naravno, Mijo je imao jako puno interesa od klubove iz Europe, među kojima su Torino, PAOK, turski Sivvaspor... Hajduk je veliki posao radio u potpunoj tišini, bez ikakvih vijesti o Caktašu te je današnja vijest definitivno pozitivno iznenadila sve navijače Hajduka.
Mijo je sa 39 golova najbolji strijelac Hajduka u posljednjih 7 godina. Sa sedam golova u 22 utakmice nalazi se u top pet Hajdukovih strijelaca u europskim utakmicama. 2013. godine sa Hajdukom je osvojio Kup Hrvatske, nadamo se istom uspjehu 5 godina poslije.
Nakon Josipa Radoševića, Mario Branco je u Hajduk vratio i drugog dugopoljskog dragulja.
Mijo ima 25 godina, a za Hajduk je debitirao 25. veljače 2012. godine protiv Istre. Do kolovoza 2013. godine bio je redovito jedan od najboljih igrača Hajduka, a onda se teško ozlijedio u U-21 reprezentaciji Hrvatske. Dugo se vraćao u staru formu, a definitivno se vratio dolaskom Damira Burića na klupu Hajduka. U toj polusezoni pod vodstvom Burića, u 28 utakmica zabio je čak 13 golova te je bio najbolji igrač i strijelac Hajduka. Odigrao je definitivno najbolju polusezonu u karijeri, oduševio je posebno igrama u kvalifikacijama za Europsku ligu te u derbiju na Maksimiru protiv Dinama gdje je odigrao nevjerojatno dobru utakmicu. Inače, zanimljivo da je u dresu Hajduka na Maksimiru protiv Dinama zabio čak 4 gola.
Za Hajduk je odigrao 134 utakmice, zabio je 39 golova te upisao 15 asistencija.
U zimskom prijelaznom roku 2016. godine za milijun eura otišao je u ruski Rubin Kazan. Uspio se odmah izboriti za standardnog igrača te je u 11 utakmica prve polusezone zabio jedan gol te upisao 2 asistencije.
Prošle sezone odigrao je 21 utakmicu, zabio dva gola i upisao dvije asistencije.
Ove sezone odigrao je 10 utakmica u jesenskoj polusezoni, zabio je dva gola i upisao tri asistencije. Znači, možemo reći da je uglavnom bio standardan u jakoj ruskoj momčadi nakon odlaska iz Hajduka.
Rubin je u velikim financijskim problemima te je nekoliko igrača napustilo klub jer nisu dobili plaću, među kojima je i Caktaš. Protiv Caktaša su najavili tužbu jer je otišao, ali tu je Mijo u prednosti.
Naravno, Mijo je imao jako puno interesa od klubove iz Europe, među kojima su Torino, PAOK, turski Sivvaspor... Hajduk je veliki posao radio u potpunoj tišini, bez ikakvih vijesti o Caktašu te je današnja vijest definitivno pozitivno iznenadila sve navijače Hajduka.
Mijo je sa 39 golova najbolji strijelac Hajduka u posljednjih 7 godina. Sa sedam golova u 22 utakmice nalazi se u top pet Hajdukovih strijelaca u europskim utakmicama. 2013. godine sa Hajdukom je osvojio Kup Hrvatske, nadamo se istom uspjehu 5 godina poslije.
Nakon Josipa Radoševića, Mario Branco je u Hajduk vratio i drugog dugopoljskog dragulja.
Guest- Guest
Koliki bi post tek bio da je pjesnik odlučio "dužiti" sa predstavljanjem.
Zeko-
2015-08-26
Inače sam bija protiv toga da dovodimo novog veznjaka,ali kad se pružila prilika da Caktaš dođe besplatno, to se ne propušta.fridrih_niche wrote:Drag mi je Caktas...
Ako bude u dobroj formi, onda ce bit pojačanje...
;)
Guest- Guest
https://www.youtube.com/watch?v=JiXpVRCZGRU&feature=youtu.be&t=5m46s
Vratija se taj lucidan igrač
Vratija se taj lucidan igrač
Guest- Guest
Slazen se, jer je jos uvik mlad igrač...isključivi krivac wrote:Inače sam bija protiv toga da dovodimo novog veznjaka,ali kad se pružila prilika da Caktaš dođe besplatno, to se ne propušta.fridrih_niche wrote:Drag mi je Caktas...
;)
Nije moga zaboravit igrat...
:D
Guest- Guest
Nije on loše igra u Rusiji, iako se u Rubinu dosta rotira, u dvi godine odigra je više od 40 utakmica, u jačoj, boljoj i kvalitetnijoj ligi. I zadnje kolu jeseni je igra i upisa asistenciju. Nije se njega Rubin odreka, nego se Caktaš odreka Rubina, prijavija ih je zbog neisplaćenih plača (upali su u neke financijske probleme). Pokazalo je dosta klubova interes za njega, neki su vjerojatno mogli platiti više, ali izabra je Hajduk i povratak doma, iako nije baš da sad ima ugovor za kikiriki kao nekoć , postaje najplaćeniji igrač.fridrih_niche wrote:Slazen se, jer je jos uvik mlad igrač...isključivi krivac wrote:Inače sam bija protiv toga da dovodimo novog veznjaka,ali kad se pružila prilika da Caktaš dođe besplatno, to se ne propušta.fridrih_niche wrote:Drag mi je Caktas...
;)
Nije moga zaboravit igrat...
:D
Guest- Guest
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Ovo drkanje je u rangu sa Milim i predragim Predragom kad je onaj klosar ciknija
2015-09-13
Orjuna, ulica i fantomska komunistička udruga NHfridrih_niche wrote:Dobro je, Hajduk lipo radi u miru i tišini...
Samo nek tako nastave...
;)
Guest- Guest
isključivi krivac wrote:Orjuna, ulica i fantomska komunistička udruga NHfridrih_niche wrote:Dobro je, Hajduk lipo radi u miru i tišini...
Samo nek tako nastave...
;)
Guest- Guest
PropalI talenat
2015-09-13
Zaboravija si dica jugooficiraisključivi krivac wrote:Orjuna, ulica i fantomska komunistička udruga NHfridrih_niche wrote:Dobro je, Hajduk lipo radi u miru i tišini...
Samo nek tako nastave...
;)
2017-04-24
Page 36 of 50 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 43 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 36 of 50