Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 21 of 50
Page 21 of 50 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 35 ... 50
Re: Hajduk Split
Čitam po forumu kako su popljuvali Joška Vlašića radi intervjua u SN. Koji su to kondori u glavama većine.
Guest- Guest
Naravno da su bile normalne di sudac može napraviti jednu grešku (primjerice protiv Evertona kad je svirano ono zaleđe Ercega što nije bilo, a bio je penal nakon toga) ali se ne može dogoditi (bar ja u Europi nisam vidio kad Hajduk igra) da sudac svojim kriterijem izmasakrira jednog protivnika i navuče nervozu igračima i treneru što je nerijetko u HNL-u!nowitzki wrote:Protiv bronbya i evertona je bilo lako za igrat jer su to bile normalne utakmice a u hnlu su nenormalne? Pa di je to hajduk sada vec ostecen?
Guest- Guest
Meni ne miriše na tituli niti može u ovim okolnostima, reka sam da Hajduk teško može biti prvak u ovoj ligi sve da potroši sve one Vlašićeve milijune na pojačanja.nowitzki wrote:Opet se sije zito negative, a bas nitko im nije kriv za prosipanje bodova, zanimljivo da pred tjedan, dva je mirisalo na titulu i to sa podlogom, sad najedamput opet su krivi i rijeka i dinamo
Guest- Guest
Nije tebe ničeg sram, jer da imaš srama i obraza nikad ne bi pisa da triba biti dobar s Mamićem, da će on poslati igrače samo da budete isprid Hajdukanowitzki wrote:Koji clanak, za izrigat se
Sto se tice brzojava ozdravljenja i mene je sram toga, isto kao i lazno slanje podrske hajduku u europi od strane kluba
Guest- Guest
Pa pogledaj koji su gol salzburgu ponistili protiv nas, ocito je da pomocni sudac je totalno predvidio igraca koji uklizava kod gol linije ali svejedno, gol za prolaz vjerovatno i kolike novce a rijec jeno zaledju od par metaraisključivi krivac wrote:Naravno da su bile normalne di sudac može napraviti jednu grešku (primjerice protiv Evertona kad je svirano ono zaleđe Ercega što nije bilo, a bio je penal nakon toga) ali se ne može dogoditi (bar ja u Europi nisam vidio kad Hajduk igra) da sudac svojim kriterijem izmasakrira jednog protivnika i navuče nervozu igračima i treneru što je nerijetko u HNL-u!nowitzki wrote:Protiv bronbya i evertona je bilo lako za igrat jer su to bile normalne utakmice a u hnlu su nenormalne? Pa di je to hajduk sada vec ostecen?
Pa to da se u hnlu desilo bi bilo ravno teroristickom napadu od strane ostecene ekipe
nowitzki-
2014-04-27
Sad pročitaj moj prethodni članak još jednom!nowitzki wrote:Pa pogledaj koji su gol salzburgu ponistili protiv nas, ocito je da pomocni sudac je totalno predvidio igraca koji uklizava kod gol linije ali svejedno, gol za prolaz vjerovatno i kolike novce a rijec jeno zaledju od par metaraisključivi krivac wrote:Naravno da su bile normalne di sudac može napraviti jednu grešku (primjerice protiv Evertona kad je svirano ono zaleđe Ercega što nije bilo, a bio je penal nakon toga) ali se ne može dogoditi (bar ja u Europi nisam vidio kad Hajduk igra) da sudac svojim kriterijem izmasakrira jednog protivnika i navuče nervozu igračima i treneru što je nerijetko u HNL-u!nowitzki wrote:Protiv bronbya i evertona je bilo lako za igrat jer su to bile normalne utakmice a u hnlu su nenormalne? Pa di je to hajduk sada vec ostecen?
Pa to da se u hnlu desilo bi bilo ravno teroristickom napadu od strane ostecene ekipe
Guest- Guest
A nije licemjerno pljuvat po klubu (pusti sad mene) kad salje telegram podrske mamicu, i kad javno daje posalje podrsku hajduku u europi?isključivi krivac wrote:Nije tebe ničeg sram, jer da imaš srama i obraza nikad ne bi pisa da triba biti dobar s Mamićem, da će on poslati igrače samo da budete isprid Hajdukanowitzki wrote:Koji clanak, za izrigat se
Sto se tice brzojava ozdravljenja i mene je sram toga, isto kao i lazno slanje podrske hajduku u europi od strane kluba
nowitzki-
2014-04-27
Ne hvala, pokenjao sam se vec, nisam ni kavu trebo popitisključivi krivac wrote:Sad pročitaj moj prethodni članak još jednom!nowitzki wrote:Pa pogledaj koji su gol salzburgu ponistili protiv nas, ocito je da pomocni sudac je totalno predvidio igraca koji uklizava kod gol linije ali svejedno, gol za prolaz vjerovatno i kolike novce a rijec jeno zaledju od par metaraisključivi krivac wrote:Naravno da su bile normalne di sudac može napraviti jednu grešku (primjerice protiv Evertona kad je svirano ono zaleđe Ercega što nije bilo, a bio je penal nakon toga) ali se ne može dogoditi (bar ja u Europi nisam vidio kad Hajduk igra) da sudac svojim kriterijem izmasakrira jednog protivnika i navuče nervozu igračima i treneru što je nerijetko u HNL-u!nowitzki wrote:Protiv bronbya i evertona je bilo lako za igrat jer su to bile normalne utakmice a u hnlu su nenormalne? Pa di je to hajduk sada vec ostecen?
nowitzki-
2014-04-27
Pa da, prije par godina kad si pisao da treba biti dobar s Mamićem. Pokenjao si se po sebi i klubu, smrdi još uviknowitzki wrote:Ne hvala, pokenjao sam se vec, nisam ni kavu trebo popitisključivi krivac wrote:Sad pročitaj moj prethodni članak još jednom!nowitzki wrote:Pa pogledaj koji su gol salzburgu ponistili protiv nas, ocito je da pomocni sudac je totalno predvidio igraca koji uklizava kod gol linije ali svejedno, gol za prolaz vjerovatno i kolike novce a rijec jeno zaledju od par metaraisključivi krivac wrote:Naravno da su bile normalne di sudac može napraviti jednu grešku (primjerice protiv Evertona kad je svirano ono zaleđe Ercega što nije bilo, a bio je penal nakon toga) ali se ne može dogoditi (bar ja u Europi nisam vidio kad Hajduk igra) da sudac svojim kriterijem izmasakrira jednog protivnika i navuče nervozu igračima i treneru što je nerijetko u HNL-u!nowitzki wrote:Protiv bronbya i evertona je bilo lako za igrat jer su to bile normalne utakmice a u hnlu su nenormalne? Pa di je to hajduk sada vec ostecen?
Guest- Guest
Pa svima je jasno da je HNL nenormalna liga, šta ponavljate poznate činjenice?
Hajduk ne moze bit prvak niti s Messijem u ekipi...
;)
Hajduk ne moze bit prvak niti s Messijem u ekipi...
;)
Guest- Guest
Tu se slažemo. Hajduku ni Messi ne može pomoći koliko je jadan.fridrih_niche wrote:Hajduk ne moze bit prvak niti s Messijem u ekipi...
;)
Guest- Guest
Dobro, navijač si Dinama, ne mozes drugačije ni napisat, sve mi je jasno...Morpheus wrote:Tu se slažemo. Hajduku ni Messi ne može pomoći koliko je jadan.fridrih_niche wrote:Hajduk ne moze bit prvak niti s Messijem u ekipi...
;)
Al činjenice su drugačije, fak it...
U normalnom okolnostima i Rudes bi s Messijem bija prvak...
;)
Guest- Guest
Kolimo sam pratio krajiške portale ,hajduk je dobio kibaliju i još neke uz sudački poguranac .
Iako mi se čini da nije bilo nekih velikih previda u dosadašnjem dijelu prvenstva ,hajduk se opet najviše žali . Davno je bila 45ta.
Iako mi se čini da nije bilo nekih velikih previda u dosadašnjem dijelu prvenstva ,hajduk se opet najviše žali . Davno je bila 45ta.
Sexual Tyrannosaurus- Posts : 808
2017-07-30
fridrih_niche wrote:Dobro, navijač si Dinama, ne mozes drugačije ni napisat, sve mi je jasno...Morpheus wrote:Tu se slažemo. Hajduku ni Messi ne može pomoći koliko je jadan.fridrih_niche wrote:Hajduk ne moze bit prvak niti s Messijem u ekipi...
;)
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Dobro, navijač si Dinama, ne mozes drugačije ni napisat, sve mi je jasno...Morpheus wrote:Tu se slažemo. Hajduku ni Messi ne može pomoći koliko je jadan.fridrih_niche wrote:Hajduk ne moze bit prvak niti s Messijem u ekipi...
;)
Al činjenice su drugačije, fak it...
U normalnom okolnostima i Rudes bi s Messijem bija prvak...
;)
Guest- Guest
Hugo Almeida ponašao se poput razmažene zvijezde, niti se trudio, niti previše trčao. Ali je stalno gestikulirao i nešto mahao suigračima
Guest- Guest
Još malo pa ce Rijeka na Poljudu odmarati igrače za tesko gostovanje u Koprivnici recimo...
darth_vader-
2014-04-17
Page 21 of 50 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 35 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 21 of 50