Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 20 of 50
Page 20 of 50 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 35 ... 50
Re: Hajduk Split
Obećao im da će pobijedit Rijeku prije nego završe osnovnu školu.
Naslov bi bilo prehrabro obećati.
Naslov bi bilo prehrabro obećati.
Guest- Guest
Za zadacu dobili su sliku od mamica i vjezbat sat vremena kmecanja kod kuce
Guest- Guest
Mlado, staro, život cili. Od malih nogu zna se za Hajduka, igrače Hajduka, dok kod nekih nema potrebe za ovakvim posjetama kad malo tko na da taj klub i postoji!nowitzki wrote:
Dosao im obecat prvu pobjedu protiv rijeke od kad su zivi
Guest- Guest
Znam ja, ali znam i da ova dica nisu dozivila jos da hajduk pobjedi rijekuisključivi krivac wrote:Mlado, staro, život cili. Od malih nogu zna se za Hajduka, igrače Hajduka, dok kod nekih nema potrebe za ovakvim posjetama kad malo tko na da taj klub i postoji!nowitzki wrote:
nowitzki-
2014-04-27
Možda je ti točno, možda i ne, ali sasvim nebitno. Mi se ne bavimo toliko Rijekom koliko vi Hajdukom.nowitzki wrote:Znam ja, ali znam i da ova dica nisu dozivila jos da hajduk pobjedi rijekuisključivi krivac wrote:Mlado, staro, život cili. Od malih nogu zna se za Hajduka, igrače Hajduka, dok kod nekih nema potrebe za ovakvim posjetama kad malo tko na da taj klub i postoji!nowitzki wrote:
Guest- Guest
jadna djeca
vjerojatno im za užinu prodaju hajduk čips da zarade koju lipu kakav klub
vjerojatno im za užinu prodaju hajduk čips da zarade koju lipu kakav klub
Guest- Guest
Kad se ja kladim, rijetko gubim. 15 minuta u prvoj utakmici koju je uopće moga igrati, za 2 godine bumo vidiliisključivi krivac wrote:Vidit ćemo, ja se kladim na to da ćeš ti opet ispasti glupBraća wrote:isključivi krivac wrote:Je, kao i ovaj što ga sad želi kupitiBraća wrote:kic wrote:
nek nam posudi nekog talenta ker ga jebo..
zasto bi, kada bi koji god da dodje u hajduk stagnirao...
taj ce odigrati jedno 3.5 minuta za 2 godine...
Guest- Guest
Aaaa, znači sudjeloval je i on u šamaranju pijanaca od Tottenhama ?
Zeko-
2015-08-26
Ako Hajduk misli biti prvak, a normalni ljudi u klubu rekoše da misle, mora što prije postati - nenormalan
U normalnoj ligi sasvim je normalno da Real u Madridu ne pobijedi Levante ili da Liverpool u Manchesteru, kod Cityja, primi pet komada.
U normalnim ligama, naime, normalne se stvari događaju, jer u normalnom sportu, u igri omeđenoj normalnim uvjetima, nema ničeg normalnijeg od sva tri moguća rezultata, ma koliko god se rezultat u konačnici nekome nenormalan činio.
I svugdje je tako, barem u svijetu kojega iz naše perspektive volimo nazivati civiliziranim, normalnim, osim u Hrvatskoj. U Hrvatskoj s normama i normalnostima stoje nešto drukčije.
U Hrvatskoj je, recimo, normalno da jedan nogometni klub svake godine, ali baš svake, u prvenstvo i prije odigrane prve utakmice uđe s 12 bodova prednosti. Vi ste na nuli, i ostalih je osam klubova na nuli, a oni vas visoko gore čekaju na dvanaest. I to je normalno.
Normalno je i da prvi i drugi klub s lanjske prvenstvene ljestvice jedan drugome posuđuju igrače, da dijele postotak od prodaje igrača, da si šalju čestitke za rođendane i brzojave za brzo ozdravljenje. Da glume normalno natjecanje, i to je normalno.
Normalno je i da se svi porazi klubova - nemojmo se lagati, u pitanju je samo jedan klub, i to normalan, da nikad u svojoj stogodišnjoj povijesti nije bio normalniji - koji u tom nenormalnom natjecanju namjeravaju dostići tih 12 bodova proglašavaju teškom nenormalnošću.
Normalno da je normalno, pa u zaostatku si 12 bodova i zadnje što sebi smiješ dopustiti jest gubitak bodova. Nebitno gdje, jednako je nenormalan i remi u Zaprešiću, kao i poraz u Osijeku. U nenormalnim okolnostima ovakve nenormalnosti naprosto nisu dozvoljene.
Uglavnom, u normalnoj ligi poraz Hajduka u Osijeku bio bi sasvim normalan. I nadoknadiv. U nenormalnoj se on pak čini katastrofičnim.
U bolesno nenormalnoj ligi kakva je Hrvatska nogometna liga svaki poraz, pa i onaj najnormalniji, ravan je smaku navijačkoga svijeta. Pri čemu se navijačima ne može ništa zamjeriti jer oni su normalni, pa razumiju da rujanskih šest bodova manjka u odnosu na Dinamo, plus onih još devet iz Lokomotivine pričuve, u normalnim hrvatskim okolnostima nije dostižno.
Već sezonama znamo da je normalno da Hajduk u važnim jesenskim utakmicama mora biti najmanje dvostruko bolji od svoga protivnika da bi ga pobijedio.
Pitanje je, međutim, znaju li to Joan Carrillo i Mario Branco. Dvojica normalnih ljudi pristiglih u ovu nenormalnu državu iz normalnog okruženja. Hajdukov trener i sportski direktor žurno moraju naučiti ovo naše nenormalno gradivo ukoliko misle svoj posao u HNL-u normalno raditi. Moraju shvatiti da su došli u zemlju u kojoj normalnost nije poželjna. I da je pogubno gubiti i najnenormalnije utakmice, poput ove u Osijeku.
Mislite da je subotnja utakmica u Osijeku bila normalna? Pa, samo u prvih pet minuta sudac je imao toliko nenormalnih odluka na Hajdukovu štetu da je sve nakon toga bio samo još jedan normalan dan u kojem je Hajduk bio loš, pretrčan i poražen.
Od Savvasa i Radoševića, koji su jučer uistinu bili nenormalno loši, baš kao i Carrillo koji to nije vidio, gori je bio tek Dalibor Mlakar. Isti onaj sudac koji je lani na ovom istom stadionu Osijeku protiv Hajduka poklonio bod. Što se njegovim nadređenima očito činilo normalnim, pa su ga opet poslali da odradi taj normalni posao.
Hajduk je smetnja, to je normalno, i zato Carrillo i Branco moraju biti na sve spremni - ako vam je normalno da Almeida deset dana čeka smije li igrati u Osijeku pa ga pozitivan odgovor dočeka tek kad je za registraciju kasno, onda ste na nenormalnome mjestu - a ključno je da u svaku utakmicu uđu kao da nenormalnije nema.
To, istina, zahtjeva potpunu promjenu i logističke i psihološke i taktičke pripreme, traži da sve što je normalno još noćas bude zaboravljeno, da rukavice budu odbačene a gard sasvim otvoren.
Lako je bilo igrati protiv Evertona ili Brondbyja, to su bile normalne utakmice, a Hajduk ako misli biti prvak, a normalni ljudi u klubu rekoše da misle, mora što prije postati nenormalan. Uz važno upozorenje: ovo nije bitka za prvo mjesto, ovo je bitka za opstanak.
http://www.slobodnadalmacija.hr/sport/hajduk/clanak/id/506032/ako-hajduk-misli-biti-prvak-a-normalni-ljudi-u-klubu-rekose-da-misle-mora-sto-prije-postati--nenormalan
Sva istina. Hajduk da bi bio prvak u ovoj ligi i u ovim uvjetima mora biti duplo bolji od konkurenata (to su Rijeka i u prvom redu Dinamu), zato sam ja i rekao da ne očekujem da budemo prvi, ali u sljedećim utakmicama na Poljudu, pogotovo protiv Rijeke i Dinama moramo pokazati što znamo i možemo!
Guest- Guest
Koji clanak, za izrigat se
Sto se tice brzojava ozdravljenja i mene je sram toga, isto kao i lazno slanje podrske hajduku u europi od strane kluba
Sto se tice brzojava ozdravljenja i mene je sram toga, isto kao i lazno slanje podrske hajduku u europi od strane kluba
nowitzki-
2014-04-27
Protiv bronbya i evertona je bilo lako za igrat jer su to bile normalne utakmice a u hnlu su nenormalne? Pa di je to hajduk sada vec ostecen?
nowitzki-
2014-04-27
Jedino zasto su normalne utakmice protiv brobya i evertona jer igraci daju sve od sebe kako bi se dokazzali pred europskim spotlightom a u hnlu moraju odigrat cijelu sezonu dobro kako bi se prodali, logicno, u europi ti dvije utakmice mogu spasit sezonu i donest zaradu dok u hnlu za ovo prvo treba odigrat kvalitetnih 36....sta vam se neda?
nowitzki-
2014-04-27
Opet se sije zito negative, a bas nitko im nije kriv za prosipanje bodova, zanimljivo da pred tjedan, dva je mirisalo na titulu i to sa podlogom, sad najedamput opet su krivi i rijeka i dinamo
nowitzki-
2014-04-27
Ajde ampere mozda sad nas pobjedite, jos se dizemo i ne igramo kako smo igrali, u cetvrtak imamo veliku utakmicu u europi, now is the time
nowitzki-
2014-04-27
Čitam po forumu kako su popljuvali Joška Vlašića radi intervjua u SN. Koji su to kondori u glavama većine.
Guest- Guest
Page 20 of 50 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 35 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 20 of 50