Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 10 of 50
Page 10 of 50 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 30 ... 50
Re: Hajduk Split
Meni bi bilo interesantno da isti igrači igraju svaka tri dana, a da ovi na klupi samo gledaju.vuksadinare wrote:....interesantno mi ej ovo odmarabnje igraca ili pola momcadi..kao da smo usred sezone ili pri kraju sezone a ne napocetku..
Tebi vjerojatno Said nikad ne bi ni zaigrao, jučer mu je 12 minuta trebalo za gol
Guest- Guest
...on promjeni svaku utakmicu bar 50% momcadi..mogu razumjeti da promjeni jednog,dva ili tri igraca ali pola ili vise od pola momcadi...to mi ne ide u glavuisključivi krivac wrote:Meni bi bilo interesantno da isti igrači igraju svaka tri dana, a da ovi na klupi samo gledaju.vuksadinare wrote:....interesantno mi ej ovo odmarabnje igraca ili pola momcadi..kao da smo usred sezone ili pri kraju sezone a ne napocetku..
Tebi vjerojatno Said nikad ne bi ni zaigrao, jučer mu je 12 minuta trebalo za gol
vuksadinare- Posts : 100316
2015-09-08
Kek je u Rijeci kroz četiri godine izgradio sustav igre, kojemu se igrači moraju podrediti i taj sustav daje rezultate sa više ili manje muke ovisno o kvaliteti pojedinaca! Njima je igra ista bez obzira da li odmara dv, tri ili četiri igrača! Tako nešto pokušava i Carillo ... za sada mu polazi za rukom!vuksadinare wrote:...on promjeni svaku utakmicu bar 50% momcadi..mogu razumjeti da promjeni jednog,dva ili tri igraca ali pola ili vise od pola momcadi...to mi ne ide u glavuisključivi krivac wrote:Meni bi bilo interesantno da isti igrači igraju svaka tri dana, a da ovi na klupi samo gledaju.vuksadinare wrote:....interesantno mi ej ovo odmarabnje igraca ili pola momcadi..kao da smo usred sezone ili pri kraju sezone a ne napocetku..
sat2-
2015-09-28
To što tebi ne ide u glavu, ne znači da nije logično.vuksadinare wrote:...on promjeni svaku utakmicu bar 50% momcadi..mogu razumjeti da promjeni jednog,dva ili tri igraca ali pola ili vise od pola momcadi...to mi ne ide u glavuisključivi krivac wrote:Meni bi bilo interesantno da isti igrači igraju svaka tri dana, a da ovi na klupi samo gledaju.vuksadinare wrote:....interesantno mi ej ovo odmarabnje igraca ili pola momcadi..kao da smo usred sezone ili pri kraju sezone a ne napocetku..
U prvenstvu odmara neke igrače na pozicijama gdje smatra da može. Odmara je jednog stopera od dva koja su u prvom planu, oba beka, ofenzivce, tj. sve osim Radoševića i Vlašića igrače za kojeg realno teško ima zamjene. Za sve ostale ima, i to dobre ili solidne zamjene. Zato rotira i odmara igrače!
Guest- Guest
Ipak na Poljudu s gledateljima. Nakon toliko izbivanja s Poljuda, početak sezone samo u gostima, čeka ih puni ili gotovo pun stadion, novi travnjak. Ne znam može li postojati veći i bolji motiv za dati svoj maksimum u četvrtak. Brondby je dobra momčad, ali Hajduk je na Poljudu u stanju pobijediti i bolje momčadi. Imamo igru i igrače za dati gol više i pobijediti, biti će razočaranje ako ispadnemo...
Guest- Guest
Otto Baric:'Od kud crni dresovi hajduka?Pa bar imas dvadeset pjesama koji slave bilu boju da to vide matosic,beara,vukas okretali bi se u grobu'
http://www.index.hr/sport/clanak/otto-baric-objasnio-rijeka-moze-proci-ovo-nije-onaj-moj-salzburg-ovo-je-tvornica-novca/986020.aspx
..tu se slazem sa baricem..zar nismo mogli uzeti neku drugu boju nego bas crni kao da smo 'crno beli'..
http://www.index.hr/sport/clanak/otto-baric-objasnio-rijeka-moze-proci-ovo-nije-onaj-moj-salzburg-ovo-je-tvornica-novca/986020.aspx
..tu se slazem sa baricem..zar nismo mogli uzeti neku drugu boju nego bas crni kao da smo 'crno beli'..
2015-09-08
vuksadinare wrote:Otto Baric:'Od kud crni dresovi hajduka?Pa bar imas dvadeset pjesama koji slave bilu boju da to vide matosic,beara,vukas okretali bi se u grobu'
A koju bi ti boju uzeo?
Guest- Guest
Da ne čekam glupi vukov odgovor, još gluplji i senilni otto Barić nema pojma da u doba vukasa, beare i matošića (bt. jedan od njih i nastupa u posve crnom dresu, onom golmanskom) nije postojalo pravilo da moraš imati obavezan treći dres koji mora imati skroz različite boje od prva dva. Kako Hajduk glavna kombinacija bijelo-plava (bijeli dres, plave gaćice) a rezervna crveno-plava (prugasti crveno-plavi dres i plave gaćice) tako treći dres ne smi imati plavu, crveni i bijelu boju, ili smi ali u veoma malom postotku na dresu i gaćicama. Lani je treći dres bio sivi (maskirno sivi) sad je crni (tako su odlučili navijači), no to je još uvijek samo treći dres. Hajduk će uvijek na Poljudu igrati u svojoj glavnoj kombinaciji (bijeli dres-plave gaćice) a na gostovanjima uvijek ovisi o dresu koji ima domaćin. To pravilo je uvedeno se izbjegne da momčadi ikad imaju slični dres ili gaćice (btw. Hajdukov prvi i drugi dres imaju iste gaćice), tako je prije Hajduk na Maksimiru nastupa u bilim gaćicama i bilom dresu, što svakako nije njegova kombinacija, ili Dinamo na Poljudu u plavom dresu i bilim gaćicama.
Pa svi klubovi danas imaju treći dres, ima ga i Dinamo, mislim da je isto crni,pa senilni idiot ne postavlja nikakva pitanja. Isti taj Dinamo kojem je drugi dres narančasti, a ne tako davno taj drugi dres je bio bijeli:
Nisam baš zapamtija da je senilni idiot tada postavlja pitanje kako su plavi postali bijeli
Pa svi klubovi danas imaju treći dres, ima ga i Dinamo, mislim da je isto crni,pa senilni idiot ne postavlja nikakva pitanja. Isti taj Dinamo kojem je drugi dres narančasti, a ne tako davno taj drugi dres je bio bijeli:
Nisam baš zapamtija da je senilni idiot tada postavlja pitanje kako su plavi postali bijeli
Guest- Guest
a eto mogli su ostaviti sivi..sto je tome falilo...zvezda kao klub uzela je isto treci dres kao boju crnu..delije podivljale...stop..taj dres je slican partizanovom..isključivi krivac wrote:Da ne čekam glupi vukov odgovor, još gluplji i senilni otto Barić nema pojma da u doba vukasa, beare i matošića (bt. jedan od njih i nastupa u posve crnom dresu, onom golmanskom) nije postojalo pravilo da moraš imati obavezan treći dres koji mora imati skroz različite boje od prva dva. Kako Hajduk glavna kombinacija bijelo-plava (bijeli dres, plave gaćice) a rezervna crveno-plava (prugasti crveno-plavi dres i plave gaćice) tako treći dres ne smi imati plavu, crveni i bijelu boju, ili smi ali u veoma malom postotku na dresu i gaćicama. Lani je treći dres bio sivi (maskirno sivi) sad je crni (tako su odlučili navijači), no to je još uvijek samo treći dres. Hajduk će uvijek na Poljudu igrati u svojoj glavnoj kombinaciji (bijeli dres-plave gaćice) a na gostovanjima uvijek ovisi o dresu koji ima domaćin. To pravilo je uvedeno se izbjegne da momčadi ikad imaju slični dres ili gaćice (btw. Hajdukov prvi i drugi dres imaju iste gaćice), tako je prije Hajduk na Maksimiru nastupa u bilim gaćicama i bilom dresu, što svakako nije njegova kombinacija, ili Dinamo na Poljudu u plavom dresu i bilim gaćicama.
2015-09-08
Ovaj dres s potpisima donatoru su izabrali navijači-donatori od tri ponuđena. Tako da, očito je najbolji izbor za masu ljudi.vuksadinare wrote:a eto mogli su ostaviti sivi..sto je tome falilo...zvezda kao klub uzela je isto treci dres kao boju crnu..delije podivljale...stop..taj dres je slican partizanovom..isključivi krivac wrote:Da ne čekam glupi vukov odgovor, još gluplji i senilni otto Barić nema pojma da u doba vukasa, beare i matošića (bt. jedan od njih i nastupa u posve crnom dresu, onom golmanskom) nije postojalo pravilo da moraš imati obavezan treći dres koji mora imati skroz različite boje od prva dva. Kako Hajduk glavna kombinacija bijelo-plava (bijeli dres, plave gaćice) a rezervna crveno-plava (prugasti crveno-plavi dres i plave gaćice) tako treći dres ne smi imati plavu, crveni i bijelu boju, ili smi ali u veoma malom postotku na dresu i gaćicama. Lani je treći dres bio sivi (maskirno sivi) sad je crni (tako su odlučili navijači), no to je još uvijek samo treći dres. Hajduk će uvijek na Poljudu igrati u svojoj glavnoj kombinaciji (bijeli dres-plave gaćice) a na gostovanjima uvijek ovisi o dresu koji ima domaćin. To pravilo je uvedeno se izbjegne da momčadi ikad imaju slični dres ili gaćice (btw. Hajdukov prvi i drugi dres imaju iste gaćice), tako je prije Hajduk na Maksimiru nastupa u bilim gaćicama i bilom dresu, što svakako nije njegova kombinacija, ili Dinamo na Poljudu u plavom dresu i bilim gaćicama.
Guest- Guest
...ma gluposti...mrtvacka boja...jedino ako se nisu ravnali po crnoj legiji..isključivi krivac wrote:Ovaj dres s potpisima donatoru su izabrali navijači-donatori od tri ponuđena. Tako da, očito je najbolji izbor za masu ljudi.vuksadinare wrote:a eto mogli su ostaviti sivi..sto je tome falilo...zvezda kao klub uzela je isto treci dres kao boju crnu..delije podivljale...stop..taj dres je slican partizanovom..isključivi krivac wrote:Da ne čekam glupi vukov odgovor, još gluplji i senilni otto Barić nema pojma da u doba vukasa, beare i matošića (bt. jedan od njih i nastupa u posve crnom dresu, onom golmanskom) nije postojalo pravilo da moraš imati obavezan treći dres koji mora imati skroz različite boje od prva dva. Kako Hajduk glavna kombinacija bijelo-plava (bijeli dres, plave gaćice) a rezervna crveno-plava (prugasti crveno-plavi dres i plave gaćice) tako treći dres ne smi imati plavu, crveni i bijelu boju, ili smi ali u veoma malom postotku na dresu i gaćicama. Lani je treći dres bio sivi (maskirno sivi) sad je crni (tako su odlučili navijači), no to je još uvijek samo treći dres. Hajduk će uvijek na Poljudu igrati u svojoj glavnoj kombinaciji (bijeli dres-plave gaćice) a na gostovanjima uvijek ovisi o dresu koji ima domaćin. To pravilo je uvedeno se izbjegne da momčadi ikad imaju slični dres ili gaćice (btw. Hajdukov prvi i drugi dres imaju iste gaćice), tako je prije Hajduk na Maksimiru nastupa u bilim gaćicama i bilom dresu, što svakako nije njegova kombinacija, ili Dinamo na Poljudu u plavom dresu i bilim gaćicama.
2015-09-08
...kako pise u slobodnoj danas je a i u nedjelju..ono..'jesmo ili nismo'...tko zna...mozda i nas sreca pomazi kao rijeku..no rijetko smo mi takve srece..
2015-09-08
...futaČ mora konacno proigrati....vec nekoliko sluzbenih utakmica vrlo malo je dao..istina nisu to bas bile lopte za njega ali ni prosle sezone slicno je bilo pa se nadavao golova..kqao da igra pod kocnicom..
2015-09-08
Protiv Brondby je odigra jako dobro, a njegove golove triba biti i prilika, treba igra "proizvesti" prilike...vuksadinare wrote:...futaČ mora konacno proigrati....vec nekoliko sluzbenih utakmica vrlo malo je dao..istina nisu to bas bile lopte za njega ali ni prosle sezone slicno je bilo pa se nadavao golova..kqao da igra pod kocnicom..
Guest- Guest
..citam ovi iz udruge 'nas hajduk'..opet i to dans kad je utakmica u kaciji..'dajte vise tu lovu skrci ili ejste ili niste jeba vas caca'
2015-09-08
to je trebalo biti odavno..po tom pitanju nas vec presisala vecina prvoligasa..sto se tice stolica na klupama za rezarvne igrace..
2015-09-08
http://www.slobodnadalmacija.hr/sport/hajduk/clanak/id/500048/svilaja-brda-poljud-za-hajduk-mu-nista-nije-tesko-a-evo-sto-porucuje-navijacima
2015-09-08
Page 10 of 50 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 30 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 10 of 50