Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 30 of 50
Page 30 of 50 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 40 ... 50
Re: Hajduk Split
Stari moj, ja ne znan šta nekome triba bit u glavi da ide čitat četničke novosti, pa to nije normalno u šta se pritvorila ta nekoć respektabilna novina, doslovno službeno klupsko glasilo plave zvezde i ostatka hr nogometne mafije.fridrih_niche wrote:A jebat ga, bilo bi dosadno bez Zorka iz SN i sličnih Tattinih govana...
Lipo je gledat koliko se nisko spuštaju u službi zla...
;)
Dosta je samo vidit da niko s barem mrvu ljudskog dostojanstva i integriteta više ne piše tamo, svi koji nisu tili pisat po diktatu su ili sami otišli ili su dobili otkaz. Ostala su samo šugava i smrdljiva tattina plaćenička pseta, čiji idejni vođa je upravo gore spomenuti, taj mora da je iša na privatne sate kod goebbelsa jer ovakva propaganda i pranje mozgova kojom on ka glavni urednik orkestrira nisu viđeni ni u tisućljetnom reichu.
Al najveća baza je da ti tattini analni komandosi više uopće ne kriju da su najobičniji plaćenici
Prije početka tekme vrijeme sam provodio u ugodnoj zezanciji s Adolfom Kožulom i Tomislavom Marčinkom, gospodi koja su zadužena za promidžbenu djelatnost najmoćnijeg kluba u srednjoeuropskim okvirima. Marčinko mi je savjetovao da ne pišem više o Dinamu jer tamo sve normalno funkcionira, nego da bi bilo daleko korisnije da se u svojim analizama usredotočim na Hajduka. Rekao sam da je za nerješive probleme u Hajduku odgovor dao već Platon prije gotovo dva i pol tisućljeća. U situaciji kada “ulica” donosi odluke od supstancijalne naravi, ne možemo očekivati da će biti odlučeno nešto dobro i pametno.
ostatak članka je toliko gadljiv da je čitanje ovoga proliva isključivo na vlastitu odgovornost
http://www.dnevno.hr/kolumnisti/jure-zovko/cemu-mrznja-prema-hrvatskom-nogometu-1091319/
Kako su opsjednuti s nama i koliko mi njih žuljamo
Al uberi ti partijskog komesara i novosadskog udbaša kako dili savjete, kod njih je sve normalno, sve cveta cveće u njihovo preduzeće pa ne talasaj. To šta su dužni na sve strane, to šta in je kompletna uprava pod optužnicama za teški gospodarski kriminal i krađu više stotina milijuna kuna, ta sitnica valjda nije vridna spomena, to je sve normalno
Jack Torrance- Posts : 1000
2017-04-24
Plava zvezda hahaha...
Svidja mi se sintagma...
Eto, taj pasus koji si navea je dovoljan primjer koliko nisko se mogu spustit ljudi kojima vlastiti integritet, pa i poslanje novinarstva, ne znače apsolutno ništa...
Kako si ti mali Goebbelsi mogu pogledat u ogledalo?
A takvih imaš i odi...
Svetina je takav, kopija Zorka...
Zekan je glup ka kurac, ne bi zna ukalupit te smrdljive umotvorine koje bi mu Tatta i ostatak trupe upakira u lipu ambalažu koju ce onda pokazat svitu u Hanzekovicevom glasilu Plave zvezde...
Tragedija na sta je spalo naše novinarstvo...
Šljam najveci...
;)
Svidja mi se sintagma...
Eto, taj pasus koji si navea je dovoljan primjer koliko nisko se mogu spustit ljudi kojima vlastiti integritet, pa i poslanje novinarstva, ne znače apsolutno ništa...
A takvih imaš i odi...
Zekan je glup ka kurac, ne bi zna ukalupit te smrdljive umotvorine koje bi mu Tatta i ostatak trupe upakira u lipu ambalažu koju ce onda pokazat svitu u Hanzekovicevom glasilu Plave zvezde...
Šljam najveci...
;)
Guest- Guest
Slažem se s tobom da nam je novinarstvo čisti šljam, ali veći šljam od tebe i miionija ne postoji na kugli zemaljskoj.
Zeko-
2015-08-26
Na Poljudu je opet bilo više gledatelja nego na svim preostalim utakmicama HNL-a u 17. kolu.
Hajduk - Osijek, 10.076 gledatelja
Inter - Lokomotiva, 186
Slaven Belupo - Istra, 589
Rudeš - Dinamo, 473
Cibalia - Rijeka, 410
Bez Hajduka ova jadna i tmurna liga ne bi imala nikakvog smisla, niti bi imala jednog jedinog sponzora. Vide li ovo moćnici hrvatskog nogometa zavaljeni u skupocjene fotelje na zadnjem katu luksuznog hotela Hilton? Ne žele viditi, niti ih briga. Novi milijuni od plasmana reprezentacije stižu, biti će za putovanja, troškove, žderanje i lokanje. Ko jebe klubove, infrastrukturu, travnjake i par stotina ljudi na tribini. Još da nema tog mučkog suđenja u Osijeku
Inter - Lokomotiva, 186
Rudeš - Dinamo, 473
Cibalia - Rijeka, 410
Bez Hajduka ova jadna i tmurna liga ne bi imala nikakvog smisla, niti bi imala jednog jedinog sponzora. Vide li ovo moćnici hrvatskog nogometa zavaljeni u skupocjene fotelje na zadnjem katu luksuznog hotela Hilton? Ne žele viditi, niti ih briga. Novi milijuni od plasmana reprezentacije stižu, biti će za putovanja, troškove, žderanje i lokanje. Ko jebe klubove, infrastrukturu, travnjake i par stotina ljudi na tribini. Još da nema tog mučkog suđenja u Osijeku
Guest- Guest
Isuse, bože. Bez hajdučića ova jadna i tmurna liga ne bi imala nikakvog smisla.
No kad uzmeš sve činjenice u obzir i ne bi. Ne bi se imali kome smijati.
No kad uzmeš sve činjenice u obzir i ne bi. Ne bi se imali kome smijati.
Zeko-
2015-08-26
Slusaj ja mrzin mamica ali ime dinamo mi nevridjajfridrih_niche wrote:Plava zvezda hahaha...
Svidja mi se sintagma...
A takvih imaš i odi...
Šljam najveci...
;)
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
a e.isključivi krivac wrote:Na Poljudu je opet bilo više gledatelja nego na svim preostalim utakmicama HNL-a u 17. kolu.
Inter - Lokomotiva, 186
Rudeš - Dinamo, 473
Cibalia - Rijeka, 410
Bez Hajduka ova jadna i tmurna liga ne bi imala nikakvog smisla, niti bi imala jednog jedinog sponzora. Vide li ovo moćnici hrvatskog nogometa zavaljeni u skupocjene fotelje na zadnjem katu luksuznog hotela Hilton? Ne žele viditi, niti ih briga. Novi milijuni od plasmana reprezentacije stižu, biti će za putovanja, troškove, žderanje i lokanje. Ko jebe klubove, infrastrukturu, travnjake i par stotina ljudi na tribini. Još da nema tog mučkog suđenja u Osijeku :roflrofl:
barem ste negdje prvi.
makar iz dišpeta.
sitting_bull-
2015-09-28
Ohandza
Dobro, 5-6 igrača ove zime na transfer listu, a ohandza ako nije tamo onda na dijetu
Čestitke igračima, borili su se ne možeš reći. Ima kvalitete, ima i kadra koji to nije. Jednostavno su morali proći u to polufinale, na proliće šta se kupa tiče nadam se pojačani s Futacem.
Guest- Guest
Ohandza je deblji od mene...’
A ja iman 15 kg vise nego kad san igra ahaha...
Crni vepar...
:D
A ja iman 15 kg vise nego kad san igra ahaha...
Crni vepar...
:D
Guest- Guest
Da maknu Stipicu, bili bi barem 50% jaci...
darth_vader-
2014-04-17
Priča se Stipicom je ista priča koja se ponavlja s Blaževićem.jasambrend wrote:Da maknu Stipicu, bili bi barem 50% jaci...
Imaju dva jako talentirana golmana, a prvi golman im je prosječni Stipica koji nije kalibar za prvu momčad Hajduka, za ono što Hajduk triba, šta se od golmana Hajduka očekuje. Nikakve koristi šta on skine zicer, penal, kad prima (i to često) ono šta mora obraniti. Uz to je kriminalan u tim izlascima na visoke lopte.
Očito nikad neće naučiti i uvik ista greška...
Guest- Guest
ZAPOČINJU RADOVI NA IZGRADNJI NOVIH POMOĆNIH TERENA NA POLJUDU
U ponedjeljak 4. prosinca započinju radovi na izgradnji novih pomoćnih terena na prostoru parkinga na Poljudu koji je prethodnih godina koristio HAK kao poligon za autoškole.
http://hajduk.hr/vijest/zapocinju-radovi-na-izgradnji-novih-pomocnih-terena-na-poljudu-/9578
Guest- Guest
Vidite kak' to puno lakše ide kad vas dinamovac uči igrati balun. A ne onaj koker španijel.
Zeko-
2015-08-26
Page 30 of 50 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 40 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 30 of 50