luce vs hana
Page 3 of 10
Page 3 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: luce vs hana
aj, prepadni me...pismejker wrote:nis,napravim sliku jednog pa polijepim ovdje,pa procijeni..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
dobro..mislio sam neku sa weba,ali cu napraviti original na ulici kod mena..kaja wrote:aj, prepadni me...pismejker wrote:nis,napravim sliku jednog pa polijepim ovdje,pa procijeni..
Guest- Guest
au neki dan mi rucherde izgorishe od roshtilja,upeko uglalj a i sunce u darilo u glavushu,ali isplatilo sepismejker wrote:zavisi..rostilj uvijek ide..
My Brother Billo- Posts : 2237
2017-04-17
kaja wrote:aj, prepadni me...pismejker wrote:nis,napravim sliku jednog pa polijepim ovdje,pa procijeni..
Guest- Guest
pismejker wrote:Pa eto,Kayo,vecina se takvima sklanja sa puta,a tu ubrajami muškarce..j sam imao dva tri konflikta...likovi su bili ziva jeza..kaja wrote:ma bi da, crkla bi od straha...pismejker wrote:Kayo,nemoj biti balkanski ogranicena..nisam ispricao da je gravitacija pobjedjena..i ti da vidis turcina pravo nabilodanog i sa onim njihovim mrkim pogledima i facama,bi se prosrala kao golub..kaja wrote:aha....a ja imam noge od metra i nešto, sise broj 5 i 55 kila, sjedim ja tako sa svojim vršnjacima, dvadesetogodišnjacima, digla tanke mišićave noge sa zlatnim štiklama na susjednu klupu, dva metra dalje.. i neki mali me uplašeno gleda...veli mami- mama, kaj ova teta smije imati ovolike sise? oće to eksplodirati?pismejker wrote:
sjedim u busu,mama punasna uvlaci klinca,i klinac tihio i bojazljivo mami.."mama..vidi kako je ovaj covjek jako jak i velikih misica..." gotovo me uplaseno gleda,
meni bude glupo i pokrijem ih svojim zlatnim uvojcima do stražnjice, spustim pogled...
aj sad netko još bolju...
jebu te turci po njemackoj ?
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
da me jebu,ne bi bilo konflikta..Za razliku od Menea,pičke poput tebe,bjeze ustranu upisanih gaca..debotoijusto wrote:pismejker wrote:Pa eto,Kayo,vecina se takvima sklanja sa puta,a tu ubrajami muškarce..j sam imao dva tri konflikta...likovi su bili ziva jeza..kaja wrote:ma bi da, crkla bi od straha...pismejker wrote:Kayo,nemoj biti balkanski ogranicena..nisam ispricao da je gravitacija pobjedjena..i ti da vidis turcina pravo nabilodanog i sa onim njihovim mrkim pogledima i facama,bi se prosrala kao golub..kaja wrote:
aha....a ja imam noge od metra i nešto, sise broj 5 i 55 kila, sjedim ja tako sa svojim vršnjacima, dvadesetogodišnjacima, digla tanke mišićave noge sa zlatnim štiklama na susjednu klupu, dva metra dalje.. i neki mali me uplašeno gleda...veli mami- mama, kaj ova teta smije imati ovolike sise? oće to eksplodirati?
meni bude glupo i pokrijem ih svojim zlatnim uvojcima do stražnjice, spustim pogled...
aj sad netko još bolju...
Guest- Guest
Meni je najgluplje kad se reklamira plus size odjeća a na slici menekenka XS veličine.orion wrote:Situacija u Hrvatskoj je takva da definitivno fali plus size manekena .......
Djeluje nevjerodostojno.
Trinity-
2014-04-17
pismejker wrote:da me jebu,ne bi bilo konflikta..Za razliku od Menea,pičke poput tebe,bjeze ustranu upisanih gaca..debotoijusto wrote:pismejker wrote:Pa eto,Kayo,vecina se takvima sklanja sa puta,a tu ubrajami muškarce..j sam imao dva tri konflikta...likovi su bili ziva jeza..kaja wrote:ma bi da, crkla bi od straha...pismejker wrote:
Kayo,nemoj biti balkanski ogranicena..nisam ispricao da je gravitacija pobjedjena..i ti da vidis turcina pravo nabilodanog i sa onim njihovim mrkim pogledima i facama,bi se prosrala kao golub..
2014-04-12
Plus size manekenke su realnost.
Sviđalo se nekome ili ne.
Zasto neko ima potrebu isticat svoje navodne vrline i prednosti kritizirajuci nekog drugog, jer se plazi da ne moze drugacije, druga je prica.
Zasto neko ima potrebu isticat svoje navodne vrline i prednosti kritizirajuci nekog drugog, jer se plazi da ne moze drugacije, druga je prica.
2014-04-12
maggie13 wrote:http://www.index.hr/black/clanak/hana-tabakovic-luciji-lugomer-mozes-misliti-da-si-plus-size-model-ali-meni-si-i-dalje-samo-debela/982845.aspx
guys ;D
tko su luce i hana?
Guest- Guest
maggie13 wrote:Plus size manekenke su realnost.
u USA imas 80% +S , da ne spominjem morbidno punasne , a pederi koji drze modni posao forsiraju izgladnjele ruske hrtove te djevojcice koje izgledaju kao djecaci
luce je zakon
2014-04-12
metilda wrote:maggie13 wrote:http://www.index.hr/black/clanak/hana-tabakovic-luciji-lugomer-mozes-misliti-da-si-plus-size-model-ali-meni-si-i-dalje-samo-debela/982845.aspx
guys ;D
tko su luce i hana?
rijecnikom 19st. ?
hana je bosanska muslimanka a luce bogobojazna hrvatica , dakle nasa i shodno tome nije debela samo ima teske kosti
2014-04-12
I plus size ljudi su realnost sviđalo se nekome ili ne.maggie13 wrote:Plus size manekenke su realnost.
A ovakvih kao Hana poznajem i osobno.
Imam klijenticu koja ima webshop sa svojojm, "dizajnerskom" odjećom, najveća veličina 38. Reagira kao Hana.
Imam i drugu koja ima webshop sa plus size odjećom. Sama se slika u svojim modelima.
I prodaje kao luda.
Ona prva skoro ništa i sva je jadna.
Trinity-
2014-04-17
debotoijusto wrote:metilda wrote:maggie13 wrote:http://www.index.hr/black/clanak/hana-tabakovic-luciji-lugomer-mozes-misliti-da-si-plus-size-model-ali-meni-si-i-dalje-samo-debela/982845.aspx
guys ;D
tko su luce i hana?
rijecnikom 19st. ?
hana je bosanska muslimanka a luce bogobojazna hrvatica , dakle nasa i shodno tome nije debela samo ima teske kosti
promijeni semantiku i semiotiku da te mogu razumjeti
Guest- Guest
Meni je ovo prekrasno raskosno,motivirajuce i ......o Bogo moj....
svakak osam za plus modele...
svakak osam za plus modele...
Guest- Guest
medj ovima covjek ne moze ostati nezadovoljan i nezadovoljen....iskonski privlacne zene...
Guest- Guest
kako bih onoj prvoj guzu pogrickao i polizao..ufffffff.....pune ruke zena..
Guest- Guest
ovo uhvatiti jednom oko pojasa,a drugu uposliti ovom krasnom raskosnom guzom..
Guest- Guest
Page 3 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Page 3 of 10