luce vs hana
Page 7 of 10
Page 7 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: luce vs hana
I to je to.marcellus wrote:melkior wrote:Carismo Baionetta
stvari treba nazivati onakvima kakve jesu, tako da puna podrška ovoj bosanskoj instagram štraci da ovoj pretiloj krmačetini objasni kako je ponos na obline neće učiniti mršavijom, a bogami ni zdravijoj. jest da bosna ima facu ko teška prometna nesreća, al prije bi ga umočija u nju nego li u ovu hodajuću bačvu sala.
dobro malo brutalno ali otprilike i moj stav s tim da je meni bosanka odbojna čisto kao osoba
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
pismejker wrote:tko voli vitkost,evbo i nje..samo prirodan,od dobrih gena..ne izgleda nimalo bolesno..
vrijem kad su zene bile zdrave,vitalne,rodne i plodne..i pozeljne za cijeli zivot..
Industrijska hrana je zlo. Brz život, stres, junk food, sve to utječe na izgled. Moja baka je pekla domaći crni kruh, od jedne šnite bio si sit aloi taj kruh je imao svoju težinu i nutritivnu vrijednost. Smeće koje se danas u pekarama prodaje pod crni kruh radi se od polubijelog brašna s aditivom, sredina kruha, kao i onog bijelog mekana je kao vata, prije za kurac nabit unutra nego pojest.
2015-08-09
Metar i 70 visine i 55 kila za žene je idealan omjer. Isto kao i za muške metar 80 visine i 80 kila.pismejker wrote:
2015-08-09
tako je...i dobro si primjetio da je hrana sjebana u zadnjih 30-40 godina..melkior wrote:Metar i 70 visine i 55 kila za žene je idealan omjer. Isto kao i za muške metar 80 visine i 80 kila.pismejker wrote:
unatrag 100 godina,prosjecna ,kao primjer,mrkva je imala 7 puta vise vitamina,i ostalih hranjivih i korisnih elemenat,a tk oje i sa svim drugim vocem i povrcemm..danas moras pozderati hrpetinu toga,da bi izvukao minimalno..a preopteretis probavni trakt,i dolazi do debljine
Guest- Guest
Nutritivna vrijednost suvremene hrane je upitna. Inače, manekenke nisu (i ne bi trebale biti) mjerilo ljepote, ok, to bi trebale biti sportašice, ali opet, nije i svaki sport isti, za skijanje ti moraš imati tjelesnu masu, recimo Janica Kostelić ili Sandra Perković su PREDEBELE, ali za sportsku disciplinu kojom se bave, drugačije ne bi mogle ni biti (ili se radi o tome da današnji profesionalni sport od ljudi radi predebela i premršava čudovišta?) a Blanka Vlašić je realno, za svoju visinu premršava (opet, da je deblja ne bi mogla skakati u vis). Pada mi na pamet ritmička gimnastika ili klizanje kao idealan sport za žene (wtf, ovo je bolestan video )pismejker wrote:tako je...i dobro si primjetio da je hrana sjebana u zadnjih 30-40 godina..melkior wrote:Metar i 70 visine i 55 kila za žene je idealan omjer. Isto kao i za muške metar 80 visine i 80 kila.pismejker wrote:
unatrag 100 godina,prosjecna ,kao primjer,mrkva je imala 7 puta vise vitamina,i ostalih hranjivih i korisnih elemenat,a tk oje i sa svim drugim vocem i povrcemm..danas moras pozderati hrpetinu toga,da bi izvukao minimalno..a preopteretis probavni trakt,i dolazi do debljine
2015-08-09
melkior postavlja ove,...a ne postavlja one druge:)
dijagram-
2015-08-09
Jebena reklama za šampon :sleazy:melkior wrote:Nutritivna vrijednost suvremene hrane je upitna. Inače, manekenke nisu (i ne bi trebale biti) mjerilo ljepote, ok, to bi trebale biti sportašice, ali opet, nije i svaki sport isti, za skijanje ti moraš imati tjelesnu masu, recimo Janica Kostelić ili Sandra Perković su PREDEBELE, ali za sportsku disciplinu kojom se bave, drugačije ne bi mogle ni biti (ili se radi o tome da današnji profesionalni sport od ljudi radi predebela i premršava čudovišta?) a Blanka Vlašić je realno, za svoju visinu premršava (opet, da je deblja ne bi mogla skakati u vis). Pada mi na pamet ritmička gimnastika ili klizanje kao idealan sport za žene (wtf, ovo je bolestan video )pismejker wrote:tako je...i dobro si primjetio da je hrana sjebana u zadnjih 30-40 godina..melkior wrote:Metar i 70 visine i 55 kila za žene je idealan omjer. Isto kao i za muške metar 80 visine i 80 kila.pismejker wrote:
2015-08-09
A tko će svima udovoljitidijagram wrote:melkior postavlja ove,...a ne postavlja one druge:)
2015-08-09
Sasvim lijepa djevojka. Prije bi opremio nju,nego neku anoreksičnu barbiku sa modne piste.debotoijusto wrote:pojela je sve i moze se ici igrati
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
jastreb wrote:Sasvim lijepa djevojka. Prije bi opremio nju,nego neku anoreksičnu barbiku sa modne piste.debotoijusto wrote:pojela je sve i moze se ici igrati
Puno ovakvih ima u Svabiji,i sasvim se ponose sobom..gutaju to ocima pravi moškije..bez brige,kurtza im ne fali...
Guest- Guest
Pa ako je ženska lijepa,onda joj ni onaj "višak" kilograma ružno ne stoji.
Znam par debeljuca koje su lijepe ko vile. I naravno da im ne fali qurtza.
2014-04-22
jastreb wrote:Pa ako je ženska lijepa,onda joj ni onaj "višak" kilograma ružno ne stoji.
Ali ako je dobro osmotris,samog sala,ima jako malo,ovo ostalo su dobro uhranjen misici,jka bedra i guza...batja moj,ovakvo sto ne treba izbjegavati...no potrebana je prava muska energija...
Guest- Guest
Slažem se. Nekada su slavonske rumene i jedre snaše bile sinonim za ženstvenost,a danas su to neuhranjene i beskrvne čaplje.pismejker wrote:jastreb wrote:Pa ako je ženska lijepa,onda joj ni onaj "višak" kilograma ružno ne stoji.
Ali ako je dobro osmotris,samog sala,ima jako malo,ovo ostalo su dobro uhranjen misici,jka bedra i guza...batja moj,ovakvo sto ne treba izbjegavati...no potrebana je prava muska energija...
2014-04-22
hehehehehehe..dobr oreceno...jastreb wrote:Slažem se. Nekada su slavonske rumene i jedre snaše bile sinonim za ženstvenost,a danas su to neuhranjene i beskrvne čaplje.pismejker wrote:jastreb wrote:Pa ako je ženska lijepa,onda joj ni onaj "višak" kilograma ružno ne stoji.
Pazi sada..jos dok sam bio u Audiju,sa mnom je radila jedna ovakva cura,malo starija,blondina,.proslo vremena...susreli su gradu i nije e odmah prepoznla..ja onako stao ispred nje i rasirio ruke,dame primjeti..jebote..osimijeh od uha do uha.,,.zaletio se ona i zagrli mene...jebate stiska..!!! ali godi..ja uzvratim,sve cvrsto,koje vrazje salo???..mislici..jebote,to osjetio i onaj doli Prostak i skocio kao kobra...covječe..tako se reagira na prave zene..diće me koske nadraziti..
Guest- Guest
sve to treba jebati da oprostite na rjecniku, ta hana je nadrkana jer nije ebena, da jest nebi bila takva,
ne postoji ruzna zenska nego samo premala kolicina alkohola :D
Guest- Guest
da bi rec rekelLeviathan2 wrote:sve to treba jebati da oprostite na rjecniku, ta hana je nadrkana jer nije ebena, da jest nebi bila takva,
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Uvijek vi vodu na svoj mlin,ha?! O.O
2014-04-12
Page 7 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Page 7 of 10