luce vs hana
Page 9 of 10
Page 9 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: luce vs hana
moram ga prvo umocit u drvofix da me u po frke ne zajebeveber wrote:ako ju sprčiš, ja ti platim hotel, auto, ručak, večeru, brod. 7 dana.prckov wrote:ja kad budem svoju soru..da prostite..cijeli dan ce pjevat "lijepa li si"
a kahvu ce mi donosit u kreve I pozdravljat me sa "za prckova spremna"
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
i dobije sat za 40 godina trauma.marcellus wrote:veber wrote:ako ju sprčiš, ja ti platim hotel, auto, ručak, večeru, brod. 7 dana.prckov wrote:ja kad budem svoju soru..da prostite..cijeli dan ce pjevat "lijepa li si"
prcko žrtvuj se za forum
kasnije ćeš nam pričat boračke
2014-12-30
kad se ljevica I desnica slozemarcellus wrote:veber wrote:ako ju sprčiš, ja ti platim hotel, auto, ručak, večeru, brod. 7 dana.prckov wrote:ja kad budem svoju soru..da prostite..cijeli dan ce pjevat "lijepa li si"
prcko žrtvuj se za forum
sve se moze, sve se moze
2014-04-19
vidis sta sam ja spreman zrtvovat za tudmanovu pomirbuveber wrote:i dobije sat za 40 godina trauma.marcellus wrote:veber wrote:ako ju sprčiš, ja ti platim hotel, auto, ručak, večeru, brod. 7 dana.prckov wrote:ja kad budem svoju soru..da prostite..cijeli dan ce pjevat "lijepa li si"
prcko žrtvuj se za forum
trebate nazvat ulicu po meni
2014-04-19
veber-
2014-12-30
kolko ja vidim i kužim, luce ima veliku guzicu i debele noge, dočim je naviše u redu, ali je u faci zato extra....
u međuvrjemenu, hana ima super tijelo ali je u faci gabor......
sad, kome se šta više sviđa, po meni bi najbolje bilo obje ako bi se dalo.....
u međuvrjemenu, hana ima super tijelo ali je u faci gabor......
sad, kome se šta više sviđa, po meni bi najbolje bilo obje ako bi se dalo.....
ne znam jos, moram zavrsit neke stvari ali I ako dodem uskoro vrlo kratko cu ili cu se skroz vratit. Sve jos visi u zrakuRoy_Bean wrote:prcko, ka'š na hvar?
2014-04-19
skvo, ne petljaj se u muska poslaEva_ wrote:Prcko ima šansi kod Sore skoro kao i Veber kod Megi.
2014-04-19
jes sir.Eva_ wrote:Prcko ima šansi kod Sore skoro kao i Veber kod Megi.
ali norka ima najbojlju guzu foruma.
2014-12-30
prckov wrote:ne znam jos, moram zavrsit neke stvari ali I ako dodem uskoro vrlo kratko cu ili cu se skroz vratit. Sve jos visi u zrakuRoy_Bean wrote:prcko, ka'š na hvar?
ja sam od 22.07. dole...kad naletiš, javi se...
imaš pp...
jesil ti na hvaru sad?Roy_Bean wrote:prcko, ka'š na hvar?
2014-04-19
Roy_Bean wrote:prckov wrote:ne znam jos, moram zavrsit neke stvari ali I ako dodem uskoro vrlo kratko cu ili cu se skroz vratit. Sve jos visi u zrakuRoy_Bean wrote:prcko, ka'š na hvar?
ja sam od 22.07. dole...kad naletiš, javi se...
imaš pp...
2014-04-19
prckov wrote:vidis sta sam ja spreman zrtvovat za tudmanovu pomirbuveber wrote:i dobije sat za 40 godina trauma.marcellus wrote:veber wrote:ako ju sprčiš, ja ti platim hotel, auto, ručak, večeru, brod. 7 dana.prckov wrote:ja kad budem svoju soru..da prostite..cijeli dan ce pjevat "lijepa li si"
prcko žrtvuj se za forum
prc džada
dobarmarcellus wrote:prckov wrote:vidis sta sam ja spreman zrtvovat za tudmanovu pomirbuveber wrote:i dobije sat za 40 godina trauma.marcellus wrote:veber wrote:
ako ju sprčiš, ja ti platim hotel, auto, ručak, večeru, brod. 7 dana.
prcko žrtvuj se za forum
prc džada
2014-04-19
kaja wrote:aha....a ja imam noge od metra i nešto, sise broj 5 i 55 kila, sjedim ja tako sa svojim vršnjacima, dvadesetogodišnjacima, digla tanke mišićave noge sa zlatnim štiklama na susjednu klupu, dva metra dalje.. i neki mali me uplašeno gleda...veli mami- mama, kaj ova teta smije imati ovolike sise? oće to eksplodirati?pismejker wrote:
sjedim u busu,mama punasna uvlaci klinca,i klinac tihio i bojazljivo mami.."mama..vidi kako je ovaj covjek jako jak i velikih misica..." gotovo me uplaseno gleda,
meni bude glupo i pokrijem ih svojim zlatnim uvojcima do stražnjice, spustim pogled...
aj sad netko još bolju...
Ja uđem u tramvaj pogledam zlatni rolex da vidim jel kasnim pitam pošto karta ovaj kaže deset kuna reko ma jebo kartu daj mi reci pošto tramvaj, i neki mali gleda i veli... ma nije bitno
nije to nista, ja kad sam doso u australiju ugledam ispred jednog paba sto motora, udem unutra, vrata izlete iz stokova a svi bajkisti usute. Cuje se samo jedna muva kako pere ruke. Pita me konobar sta cu popit, reko daj mi jedno hladno osjeckomarcellus wrote:kaja wrote:aha....a ja imam noge od metra i nešto, sise broj 5 i 55 kila, sjedim ja tako sa svojim vršnjacima, dvadesetogodišnjacima, digla tanke mišićave noge sa zlatnim štiklama na susjednu klupu, dva metra dalje.. i neki mali me uplašeno gleda...veli mami- mama, kaj ova teta smije imati ovolike sise? oće to eksplodirati?pismejker wrote:
sjedim u busu,mama punasna uvlaci klinca,i klinac tihio i bojazljivo mami.."mama..vidi kako je ovaj covjek jako jak i velikih misica..." gotovo me uplaseno gleda,
meni bude glupo i pokrijem ih svojim zlatnim uvojcima do stražnjice, spustim pogled...
Ja uđem u tramvaj pogledam zlatni rolex da vidim jel kasnim pitam pošto karta ovaj kaže deset kuna reko ma jebo kartu daj mi reci pošto tramvaj, i neki mali gleda i veli... ma nije bitno
2014-04-19
nagnem se preko sanka I kazem mu..al pazi, mora bit hladno ko moj pogledprckov wrote:nije to nista, ja kad sam doso u australiju ugledam ispred jednog paba sto motora, udem unutra, vrata izlete iz stokova a svi bajkisti usute. Cuje se samo jedna muva kako pere ruke. Pita me konobar sta cu popit, reko daj mi jedno hladno osjeckomarcellus wrote:kaja wrote:aha....a ja imam noge od metra i nešto, sise broj 5 i 55 kila, sjedim ja tako sa svojim vršnjacima, dvadesetogodišnjacima, digla tanke mišićave noge sa zlatnim štiklama na susjednu klupu, dva metra dalje.. i neki mali me uplašeno gleda...veli mami- mama, kaj ova teta smije imati ovolike sise? oće to eksplodirati?pismejker wrote:
2014-04-19
Page 9 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Page 9 of 10