luce vs hana
Page 8 of 10
Page 8 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: luce vs hana
ufffff ufffff ufffffpismejker wrote:Meni je ovo prekrasno raskosno,motivirajuce i ......o Bogo moj....
svakak osam za plus modele...
Guest- Guest
sto znaju seljaki sto je cokolada, papir jedu cokoladu bacaju, tak i oni, :D
100/100... bolje nije se moglo reci... ..nemakad osjetis snaznu zenku medju rukam,a a posvuda cvrsta ibujna...stroj doli sam reagira...Leviathan2 wrote:sto znaju seljaki sto je cokolada, papir jedu cokoladu bacaju, tak i oni, :D
Guest- Guest
Leviathan2 wrote:sto znaju seljaki sto je cokolada, papir jedu cokoladu bacaju, tak i oni, :D
konta tomu je bakalar na lički .....
orion- Posts : 2287
2017-06-06
kaja wrote:mislim već mi pun kufer korektnosti i podilaženja onima s manama
netko ne zna je li muško ili žensko ajmo izbaciti ženski i muški wc da nitko ne zna gdje bi pišao jer oni ne znaju
jedan je sljep ajmo ga zaposliti na kontroli leta ili zavezati svima oči maramom da mu ne bude neugodno i dati prednost pri zapošljavanju
djecu mongoloide sa teškim deformacijama glave i tijela smo nazvali djecom ljubavi
debele žene sa 100 kila su plus size manekenke
kuda ide ovaj svijet bokte...
bespuća političke korektnosti, ateisti iz nekog razloga briju na to da su svi stvoreni na sliku i priliku boga i kao takvi savršeni
valjda neki vid kompenzacije
Šteta, imam 2 cm i 7-8 kg više.melkior wrote:Metar i 70 visine i 55 kila za žene je idealan omjer. Isto kao i za muške metar 80 visine i 80 kila.pismejker wrote:
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
decki, nemojte jebat ono sto ne mozete nadjebat
2014-04-19
ja kad budem svoju soru..da prostite..cijeli dan ce pjevat "lijepa li si"
a kahvu ce mi donosit u kreve I pozdravljat me sa "za prckova spremna"
2014-04-19
A ti ćeš pjevati "po šumama i sorama".prckov wrote:ja kad budem svoju soru..da prostite..cijeli dan ce pjevat "lijepa li si"
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
ako ju sprčiš, ja ti platim hotel, auto, ručak, večeru, brod. 7 dana.prckov wrote:ja kad budem svoju soru..da prostite..cijeli dan ce pjevat "lijepa li si"
2014-12-30
veber wrote:ako ju sprčiš, ja ti platim hotel, auto, ručak, večeru, brod. 7 dana.prckov wrote:ja kad budem svoju soru..da prostite..cijeli dan ce pjevat "lijepa li si"
prcko žrtvuj se za forum
kasnije ćeš nam pričat boračke
jastreb wrote:A ti ćeš pjevati "po šumama i sorama".prckov wrote:ja kad budem svoju soru..da prostite..cijeli dan ce pjevat "lijepa li si"
veber wrote:ako ju sprčiš, ja ti platim hotel, auto, ručak, večeru, brod. 7 dana.prckov wrote:ja kad budem svoju soru..da prostite..cijeli dan ce pjevat "lijepa li si"
jesi li morao ti doći i usrati nam svu zajebanciju?
što ti platiš, majmune?
da se nosi
crvenkasti-
2014-04-17
dobarjastreb wrote:A ti ćeš pjevati "po šumama i sorama".prckov wrote:ja kad budem svoju soru..da prostite..cijeli dan ce pjevat "lijepa li si"
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
moram ga prvo umocit u drvofix da me u po frke ne zajebeveber wrote:ako ju sprčiš, ja ti platim hotel, auto, ručak, večeru, brod. 7 dana.prckov wrote:ja kad budem svoju soru..da prostite..cijeli dan ce pjevat "lijepa li si"
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Page 8 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Page 8 of 10