Puf...Mostarke su prave koke
Page 3 of 8
Page 3 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Puf...Mostarke su prave koke
ajmo jednu rasnu Srpkinju-curu
Lepe su pička im materina..yebat..!!!
Lepe su pička im materina..yebat..!!!
Guest- Guest
U emanchwipacija nije bitan fizički izgled ženke nego jel samo održiva
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ne guraj se, ti sa svojih metar i žilet uopće ne dolaziš u obzir...asilovski wrote:Ovako mame i prodaju se preko šejtan instagrama nikad nesrece nece u dunjaluk jadan im babo i daiđa aminRayMabus wrote:Bilo bi bolje da su zamotane
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Jučer sam imao posjetu iz tih krajeva...Jbote, saginje se glava kad se ulazi kroz vrata.Majkemi.
2016-07-22
Napravi veća vrata jebote. Šta praviš kuću za prasiće.Eroo wrote:Jučer sam imao posjetu iz tih krajeva...Jbote, saginje se glava kad se ulazi kroz vrata.Majkemi.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
kada živiš u čergi pa ti je ulaz 1,50. kod mene su sva vrata 2,20Eroo wrote:Jučer sam imao posjetu iz tih krajeva...Jbote, saginje se glava kad se ulazi kroz vrata.Majkemi.
2014-12-30
Šta će njemu 2,20? Njegovi pobratimi iz rodnog kraja, Mujo i Haso, oba po 1,65.veber wrote:kada živiš u čergi pa ti je ulaz 1,50. kod mene su sva vrata 2,20Eroo wrote:Jučer sam imao posjetu iz tih krajeva...Jbote, saginje se glava kad se ulazi kroz vrata.Majkemi.
2014-04-19
Kod vas su možda i 160 cm sasvim dovoljno visoka, a kod nas izgleda ni standardna 205 cm nisu...dzango wrote:Napravi veća vrata jebote. Šta praviš kuću za prasiće.Eroo wrote:Jučer sam imao posjetu iz tih krajeva...Jbote, saginje se glava kad se ulazi kroz vrata.Majkemi.
2016-07-22
Kod nas je u štalama je 1,60 cm standard. A ti nisi morao pobratime iz zavičaja, Muju i Hasu, da smestiš u štalu. Mogao si i u podrum. Taman da preslože onaj zaostali od zimus.Eroo wrote:Kod vas su možda i 160 cm sasvim dovoljno visoka, a kod nas izgleda ni standardna 205 cm nisu...dzango wrote:Napravi veća vrata jebote. Šta praviš kuću za prasiće.Eroo wrote:Jučer sam imao posjetu iz tih krajeva...Jbote, saginje se glava kad se ulazi kroz vrata.Majkemi.
2014-04-19
Lažeš - 205 je standard , a 220 je zidarska mjera.veber wrote:kada živiš u čergi pa ti je ulaz 1,50. kod mene su sva vrata 2,20Eroo wrote:Jučer sam imao posjetu iz tih krajeva...Jbote, saginje se glava kad se ulazi kroz vrata.Majkemi.
2016-07-22
Pa eto, šta sam ja drugo napisao.dzango wrote:Kod nas je u štalama je 1,60 cm standard. A ti nisi morao pobratime iz zavičaja, Muju i Hasu, da smestiš u štalu. Mogao si i u podrum. Taman da preslože onaj zaostali od zimus.Eroo wrote:Kod vas su možda i 160 cm sasvim dovoljno visoka, a kod nas izgleda ni standardna 205 cm nisu...dzango wrote:Napravi veća vrata jebote. Šta praviš kuću za prasiće.Eroo wrote:Jučer sam imao posjetu iz tih krajeva...Jbote, saginje se glava kad se ulazi kroz vrata.Majkemi.
2016-07-22
nisi čuo za vrata po narudžbi?Eroo wrote:Lažeš - 205 je standard , a 220 je zidarska mjera.veber wrote:kada živiš u čergi pa ti je ulaz 1,50. kod mene su sva vrata 2,20Eroo wrote:Jučer sam imao posjetu iz tih krajeva...Jbote, saginje se glava kad se ulazi kroz vrata.Majkemi.
kod mog starog su vrata 250 to kaj ti živiš u standardnoj gajbici je tvoj problem.
a, kod mene je od deke do deke 3,60 ;)
2014-12-30
i da je zidarska 2,20 pa kako bi ti čvrstio štok?
i govorim o krilima, ne o štokovima.
2014-12-30
Ajd ne laži, "nadsvetloba" (stakleni dio iznad krila) se ne broji u vratni otvor.veber wrote:i da je zidarska 2,20 pa kako bi ti čvrstio štok?
2016-07-22
Ništa. Dobra ti je i štala za pobratime. Nemaju bolje ni kod kuće.Eroo wrote:Pa eto, šta sam ja drugo napisao.dzango wrote:Kod nas je u štalama je 1,60 cm standard. A ti nisi morao pobratime iz zavičaja, Muju i Hasu, da smestiš u štalu. Mogao si i u podrum. Taman da preslože onaj zaostali od zimus.Eroo wrote:Kod vas su možda i 160 cm sasvim dovoljno visoka, a kod nas izgleda ni standardna 205 cm nisu...dzango wrote:Napravi veća vrata jebote. Šta praviš kuću za prasiće.Eroo wrote:Jučer sam imao posjetu iz tih krajeva...Jbote, saginje se glava kad se ulazi kroz vrata.Majkemi.
2014-04-19
sad ce simlesa, rogoznica i slicni zapjenit :P
2014-04-12
stvarno si glup. ne radim si socrealističku kuću pa da ima staklo iznad štoka ili staklena vrata kao ti.Eroo wrote:Ajd ne laži, "nadsvetloba" (stakleni dio iznad krila) se ne broji u vratni otvor.veber wrote:i da je zidarska 2,20 pa kako bi ti čvrstio štok?
čitaj s razumjevanjem; krilo je 220.
od deke do deke je zidarski 3,60. pod je dignut 20 zbog instalacija, strop će se spustit na 3,20 od gotovog poda. osim u spavaćima gdje će biti 2,80.
kužiš?
ne gradimo svi socrealke niti živimo u sličnima.
2014-12-30
i koliko bi onda bio svjetlarnik koji ti spominješ?
10cm bez okvira?
ti si skroz prolupao.
10cm bez okvira?
ti si skroz prolupao.
2014-12-30
Page 3 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» ...ZA PIPICE..i nes starije Koke..
» Đžaferović : Halal koke iz velike Kladuše
» budući proizvođač koke sisao policajki lijevu dojku...
» Veliki korona-dernek u Sarajevu: Uz ministra Košarca pjevaju Šerif Konjević, Koke, Halid Bešlić, Hari...
» Korumpirani prave puč u Brazilu
» Đžaferović : Halal koke iz velike Kladuše
» budući proizvođač koke sisao policajki lijevu dojku...
» Veliki korona-dernek u Sarajevu: Uz ministra Košarca pjevaju Šerif Konjević, Koke, Halid Bešlić, Hari...
» Korumpirani prave puč u Brazilu
Page 3 of 8