Puf...Mostarke su prave koke
Page 6 of 8
Page 6 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Puf...Mostarke su prave koke
na tvojih 65 nije ni to loše.prckov wrote:samo udoviceveber wrote:nađe se, ti?
veber- Posts : 53509
2014-12-30
mladići su do. 35, a nakon. 45 su muškarciprckov wrote:dobro si, ja nisam odma primjetio da se on utrpo pod mladiceNoor wrote:prckov wrote:Noor wrote:pita mladiće...kam se vrit rivašveber wrote:nađe se, ti?
Guest- Guest
ma bjezi nesreco grom te spuco uglavuveber wrote:na tvojih 65 nije ni to loše.prckov wrote:samo udoviceveber wrote:nađe se, ti?
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
a, sa 65 postanu frajeri ko onaj đilkan?Noor wrote:mladići su do. 35, a nakon. 45 su muškarciprckov wrote:dobro si, ja nisam odma primjetio da se on utrpo pod mladiceNoor wrote:prckov wrote:Noor wrote:
pita mladiće...kam se vrit rivaš
2014-12-30
a veber je didoNoor wrote:mladići su do. 35, a nakon. 45 su muškarciprckov wrote:dobro si, ja nisam odma primjetio da se on utrpo pod mladiceNoor wrote:prckov wrote:Noor wrote:
pita mladiće...kam se vrit rivaš
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
U tim godinama se sex očito mora kupovativeber wrote:a, sa 65 postanu frajeri ko onaj đilkan?Noor wrote:mladići su do. 35, a nakon. 45 su muškarciprckov wrote:dobro si, ja nisam odma primjetio da se on utrpo pod mladiceNoor wrote:prckov wrote:
Guest- Guest
ČILIĆ NAKON PET SETOVA U POLUFINALU Ima šansu života za finale Wimbledona
Foto: Guliver Image/Getty Images
MARIN Čilić plasirao se u svoj prvi polufinale Wimbledona nakon što je pobijedio Gillesa Müllera 3:6, 7:6, 7:5, 5:7, 6:1. Čilić će za finale igrati protiv Sama Querreya, koji je senzacionalno, također u pet setova, pobijedio ozlijeđenog Andyja Murraya.
ČILIĆ - MÜLLER 3:6, 7:6, 7:5, 5:7, 6:1
Veber na aparatima.
MARIN Čilić plasirao se u svoj prvi polufinale Wimbledona nakon što je pobijedio Gillesa Müllera 3:6, 7:6, 7:5, 5:7, 6:1. Čilić će za finale igrati protiv Sama Querreya, koji je senzacionalno, također u pet setova, pobijedio ozlijeđenog Andyja Murraya.
Veber na aparatima.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
zašto?Noor wrote:U tim godinama se sex očito mora kupovativeber wrote:a, sa 65 postanu frajeri ko onaj đilkan?Noor wrote:mladići su do. 35, a nakon. 45 su muškarciprckov wrote:dobro si, ja nisam odma primjetio da se on utrpo pod mladiceNoor wrote:
đikan se samo preserava. da je našao žensku od 40ak nikome ništa, ovako....
...da mu nije unuka?
2014-12-30
Jes čula, plaća sobu 20 KM, a ostali troški ...pivo. 1 komad.Noor wrote:U tim godinama se sex očito mora kupovativeber wrote:a, sa 65 postanu frajeri ko onaj đilkan?Noor wrote:mladići su do. 35, a nakon. 45 su muškarciprckov wrote:dobro si, ja nisam odma primjetio da se on utrpo pod mladiceNoor wrote:
2016-07-22
ti pratiš sport jer je bosanac tamo.Eroo wrote: ČILIĆ NAKON PET SETOVA U POLUFINALU Ima šansu života za finale Wimbledona
Veber na aparatima.
da je purger ne bi te zanimao.
jadan si ero.
od kada je ivanišević prekinuo karijeru nisam više pogledao niti jedan gem.
a, ti si i dalje jadan u svojem brojanju zrnaca.
2014-12-30
pa ne bum kao ti spavao u autu.Eroo wrote:Jes čula, plaća sobu 20 KM, a ostali troški ...pivo. 1 komad.Noor wrote:U tim godinama se sex očito mora kupovativeber wrote:a, sa 65 postanu frajeri ko onaj đilkan?Noor wrote:mladići su do. 35, a nakon. 45 su muškarciprckov wrote:
dobro si, ja nisam odma primjetio da se on utrpo pod mladice
u širokom je malo skuplje. 25KM a ćevapi su 4KM i pivo 1,5-2KM
2014-12-30
Preserans ga bome i košta, al njemu se i nije za čuditi...nego ova mala mora imat želudacveber wrote:zašto?Noor wrote:U tim godinama se sex očito mora kupovativeber wrote:a, sa 65 postanu frajeri ko onaj đilkan?Noor wrote:mladići su do. 35, a nakon. 45 su muškarciprckov wrote:
đikan se samo preserava. da je našao žensku od 40ak nikome ništa, ovako....
...da mu nije unuka?
Guest- Guest
to sve dok kuću ne završi :))Eroo wrote:Jes čula, plaća sobu 20 KM, a ostali troški ...pivo. 1 komad.Noor wrote:U tim godinama se sex očito mora kupovativeber wrote:a, sa 65 postanu frajeri ko onaj đilkan?Noor wrote:mladići su do. 35, a nakon. 45 su muškarciprckov wrote:
Guest- Guest
Primjer 5. ...Veber beznadežan, skinili ga s aparata.
Sjajni Mate Pavić plasirao se u polufinale Wimbledona!
On i njegov partner Oliver Marach riješili su Matkowskog i Mirnog za svega sat i 45 minuta 3-0 u setovima.
11. srpnja 2017. u 17:30 5 komentara 10169 prikaza
Hrvatski tenisač Mate Pavić plasirao se u polufinale Wimbledona u parovima! On i njegov partner Oliver Marach pobijedili su Matkowskog i Mirnog za svega sat i 45 minuta igre, bilo je 3:0 u setovima. Rezultat je bio 7:5, 6:2, 6:2.
Sjajni Mate Pavić plasirao se u polufinale Wimbledona!
On i njegov partner Oliver Marach riješili su Matkowskog i Mirnog za svega sat i 45 minuta 3-0 u setovima.
11. srpnja 2017. u 17:30 5 komentara 10169 prikaza
Hrvatski tenisač Mate Pavić plasirao se u polufinale Wimbledona u parovima! On i njegov partner Oliver Marach pobijedili su Matkowskog i Mirnog za svega sat i 45 minuta igre, bilo je 3:0 u setovima. Rezultat je bio 7:5, 6:2, 6:2.
2016-07-22
Primjer 6.
Pavić i Marach u polufinalu čekaju boljeg iz dvoboja hrvatskog para Nikola Mektić - Franko Škugor i
Pavić i Marach u polufinalu čekaju boljeg iz dvoboja hrvatskog para Nikola Mektić - Franko Škugor i
veber-
2014-12-30
oprostive sam prirodedzango wrote:Koja je tebi najbolja? Neka kojoj ne bi oprostila.maggie13 wrote:sad ce simlesa, rogoznica i slicni zapjenit :P
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Ja nesmin ništa reć iz barem dva razloga, ako ne i tri...Leviathan2 wrote:pih, i nijesu bas nesto
2016-07-22
ma nema veze, ono, cisto novinarsko preseravanje, jbteEroo wrote:Ja nesmin ništa reć iz barem dva razloga, ako ne i tri...Leviathan2 wrote:pih, i nijesu bas nesto
kao da je otkrivena teleportacija a ne neke kokoske iz mostara, :D
» Đžaferović : Halal koke iz velike Kladuše
» budući proizvođač koke sisao policajki lijevu dojku...
» Veliki korona-dernek u Sarajevu: Uz ministra Košarca pjevaju Šerif Konjević, Koke, Halid Bešlić, Hari...
» Korumpirani prave puč u Brazilu
» Đžaferović : Halal koke iz velike Kladuše
» budući proizvođač koke sisao policajki lijevu dojku...
» Veliki korona-dernek u Sarajevu: Uz ministra Košarca pjevaju Šerif Konjević, Koke, Halid Bešlić, Hari...
» Korumpirani prave puč u Brazilu
Page 6 of 8