Puf...Mostarke su prave koke
Page 7 of 8
Page 7 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Puf...Mostarke su prave koke
ma nema veze, ono, cisto novinarsko preseravanje, jbteEroo wrote:Ja nesmin ništa reć iz barem dva razloga, ako ne i tri...Leviathan2 wrote:pih, i nijesu bas nesto
kao da je otkrivena teleportacija a ne neke kokoske iz mostara, :D
Portali žive od klikova i reklama, tako da...Ne padam na takve natege.Leviathan2 wrote:ma nema veze, ono, cisto novinarsko preseravanje, jbteEroo wrote:Ja nesmin ništa reć iz barem dva razloga, ako ne i tri...Leviathan2 wrote:pih, i nijesu bas nesto
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
imas pravo, i ja obicno preskacem te zestoke naslove, al ovaj put sam se zajebo, :DEroo wrote:Portali žive od klikova i reklama, tako da...Ne padam na takve natege.Leviathan2 wrote:ma nema veze, ono, cisto novinarsko preseravanje, jbteEroo wrote:Ja nesmin ništa reć iz barem dva razloga, ako ne i tri...Leviathan2 wrote:pih, i nijesu bas nesto
i zajebo se jos s tim da nije vrijedilo ni kliknut
Moja cura iz Poklečana se nije smjela sastajati sa mnom dok joj nisam upoznao mamu,a ni onda nije sve išlo glatko.
Westoidi su zavladali i Herceg zemljom.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
pa kakve veze to sad ima...nisam komentirao tradicijuengo izgled..i komade kao komade..a kad bude tema zasto izlazu tijela kao gusterice mozemo to komentiratjastreb wrote:Obične kamenjarke i gušterice koje izlažu svoja tijela tuđim pogledima.vuksadinare wrote:realno..dugo ne vidjeh ovako prave i lijepe koke na portalima..
To nema veze sa Hercegovkama.
Moja cura iz Poklečana se nije smjela sastajati sa mnom dok joj nisam upoznao mamu,a ni onda nije sve išlo glatko.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
OVR su ljepse od mostarskih cura sto puta
..ti sora koja si se toliko borila..nisi mogla ovog pogoditi..vidi kolika mu ej glava ni bumbar je ne moze obletjetiSora wrote:OVR su ljepse od mostarskih cura sto puta
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
:slowpoke:
Plus kaj se vidi razlika u tipi cure.
Ove Mostarke ocito su sponzoruse. Cak nije bitan ni izgked.
A E
Bogati.
Kak moze nesto bit dobro kod pogana.
Plus kaj se vidi razlika u tipi cure.
Ove Mostarke ocito su sponzoruse. Cak nije bitan ni izgked.
A E
Bogati.
Kak moze nesto bit dobro kod pogana.
Last edited by Sora on 13/7/2017, 08:55; edited 1 time in total
vuksadinare wrote:..ti sora koja si se toliko borila..nisi mogla ovog pogoditi..vidi kolika mu ej glava ni bumbar je ne moze obletjetiSora wrote:OVR su ljepse od mostarskih cura sto puta
Jesi ti pijan rano ujutro ?
veber-
2014-12-30
daj polutane ne baljezgaj.jastreb wrote:Obične kamenjarke i gušterice koje izlažu svoja tijela tuđim pogledima.vuksadinare wrote:realno..dugo ne vidjeh ovako prave i lijepe koke na portalima..
hercegovke se jebu kao i sve druge.
2014-12-30
Šta mu dođemo mi između?Noor wrote:mladići su do. 35, a nakon. 45 su muškarciprckov wrote:dobro si, ja nisam odma primjetio da se on utrpo pod mladiceNoor wrote:prckov wrote:Noor wrote:
pita mladiće...kam se vrit rivaš
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Vuk je malo zagoreo.jastreb wrote:Obične kamenjarke i gušterice koje izlažu svoja tijela tuđim pogledima.vuksadinare wrote:realno..dugo ne vidjeh ovako prave i lijepe koke na portalima..
Last edited by dzango on 13/7/2017, 10:15; edited 1 time in total
2014-04-19
Bile bi dobra trojka.Noor wrote:Dona i Manueladzango wrote:KOja je tebi dobra?Noor wrote:
2014-04-19
donna.bombonna mi je za čistu 10-ku, možda jer me podsjeća na jednu curu koju sam poznavao prije 20 i više godina, prije nego sam preminuo....
ovo ostalo može stat, ima i bezveznih, potpuno praznih, jedna djevojčica i tako.....
ovo ostalo može stat, ima i bezveznih, potpuno praznih, jedna djevojčica i tako.....
Last edited by Totenkopf on 13/7/2017, 10:16; edited 1 time in total (Reason for editing : u)
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Vuk je munjen. U svakom selu naći ćeš pooneku lijepu curu,a kamo li ne u tako velikom gradu poput Mostara,ili Banjaluke,Brčkog,Bijeljine,Kragujevca,Splita,Ljubljane,Nikšića... Svuda ćeš naći na lijepu žensku čeljad,tako da je ova tema potpuno promašena i spada pod rubriku ljepota i zdravlje,ili ljubav i seks.
2014-04-22
daj tetrjebe odjebi sa svojim filozofijama.
i nemreš ti, a da ne spomeneš si gradove usrane juge. daj seli u srbiju.
2014-12-30
A šta ti imaš toliko protiv te Srbije???veber wrote:daj tetrjebe odjebi sa svojim filozofijama.
2014-04-22
skoro pa ništa, imam protiv tebe koji stalno spominješ srbiju.jastreb wrote:A šta ti imaš toliko protiv te Srbije???veber wrote:daj tetrjebe odjebi sa svojim filozofijama.
ne vidim da džango i ekipa spominju hrvatsku osim u ratnim okolnostima.
seli u otađbinu
2014-12-30
Pižon stalno spominje Hrvatsku,ali on je ipak naturalizirani Srbin,hrvatsko-katoličko-bodulskog porijekla.veber wrote:skoro pa ništa, imam protiv tebe koji stalno spominješ srbiju.jastreb wrote:A šta ti imaš toliko protiv te Srbije???veber wrote:daj tetrjebe odjebi sa svojim filozofijama.
ne vidim da džango i ekipa spominju hrvatsku osim u ratnim okolnostima.
seli u otađbinu
2014-04-22
Page 7 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» ...ZA PIPICE..i nes starije Koke..
» Đžaferović : Halal koke iz velike Kladuše
» budući proizvođač koke sisao policajki lijevu dojku...
» Veliki korona-dernek u Sarajevu: Uz ministra Košarca pjevaju Šerif Konjević, Koke, Halid Bešlić, Hari...
» Korumpirani prave puč u Brazilu
» Đžaferović : Halal koke iz velike Kladuše
» budući proizvođač koke sisao policajki lijevu dojku...
» Veliki korona-dernek u Sarajevu: Uz ministra Košarca pjevaju Šerif Konjević, Koke, Halid Bešlić, Hari...
» Korumpirani prave puč u Brazilu
Page 7 of 8