Puf...Mostarke su prave koke
Page 8 of 8
Page 8 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Puf...Mostarke su prave koke
Pižon stalno spominje Hrvatsku,ali on je ipak naturalizirani Srbin,hrvatsko-katoličko-bodulskog porijekla.veber wrote:skoro pa ništa, imam protiv tebe koji stalno spominješ srbiju.jastreb wrote:A šta ti imaš toliko protiv te Srbije???veber wrote:daj tetrjebe odjebi sa svojim filozofijama.
i nemreš ti, a da ne spomeneš si gradove usrane juge. daj seli u srbiju.
ne vidim da džango i ekipa spominju hrvatsku osim u ratnim okolnostima.
seli u otađbinu
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
On to zbog Megi.jastreb wrote:A šta ti imaš toliko protiv te Srbije???veber wrote:daj tetrjebe odjebi sa svojim filozofijama.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Ma pusti ga. Od desetak gradova koji su mi prvi pali na pamet samo je Kragujevac bio iz Srbije. I samo je njega primijetio.dzango wrote:On to zbog Megi.jastreb wrote:A šta ti imaš toliko protiv te Srbije???veber wrote:daj tetrjebe odjebi sa svojim filozofijama.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
a, kaj si ti?jastreb wrote:Pižon stalno spominje Hrvatsku,ali on je ipak naturalizirani Srbin,hrvatsko-katoličko-bodulskog porijekla.
mujo iz cazina?
2014-12-30
veber wrote:a, kaj si ti?jastreb wrote:Pižon stalno spominje Hrvatsku,ali on je ipak naturalizirani Srbin,hrvatsko-katoličko-bodulskog porijekla.
mujo iz cazina?
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
..inace taj dio mu ej omiljen napose kladusa..
2015-09-08
pa od tamo i je, tjekom rata se naselio u rijeci.
2014-12-30
mislim da ne..netko mu je licki srbin u vamiliji..predmjevam sa majcine strane..veber wrote:pa od tamo i je, tjekom rata se naselio u rijeci.
2015-09-08
vrlo bitno. ne brojim krvna zrnca, ali mi ide nakurac kaj se skriva da je hrvat, a puna mu usta srba i srbije.
2014-12-30
...pa on tako desetak godina...od kad je prisutan i na starom i na ovom forumu...lika su gadno obradili..veber wrote:vrlo bitno. ne brojim krvna zrnca, ali mi ide nakurac kaj se skriva da je hrvat, a puna mu usta srba i srbije.
2015-09-08
ma boli me kiki da je nigerijac, ali mi ide nakurac njegoš i puna gubica srba.
2014-12-30
nedozrelidzango wrote:Šta mu dođemo mi između?Noor wrote:mladići su do. 35, a nakon. 45 su muškarciprckov wrote:dobro si, ja nisam odma primjetio da se on utrpo pod mladiceNoor wrote:prckov wrote:
Guest- Guest
Moraš da probaš kako bi znala da li je zrelo.Noor wrote:nedozrelidzango wrote:Šta mu dođemo mi između?Noor wrote:mladići su do. 35, a nakon. 45 su muškarciprckov wrote:dobro si, ja nisam odma primjetio da se on utrpo pod mladiceNoor wrote:
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Page 8 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» ...ZA PIPICE..i nes starije Koke..
» Đžaferović : Halal koke iz velike Kladuše
» budući proizvođač koke sisao policajki lijevu dojku...
» Veliki korona-dernek u Sarajevu: Uz ministra Košarca pjevaju Šerif Konjević, Koke, Halid Bešlić, Hari...
» Korumpirani prave puč u Brazilu
» Đžaferović : Halal koke iz velike Kladuše
» budući proizvođač koke sisao policajki lijevu dojku...
» Veliki korona-dernek u Sarajevu: Uz ministra Košarca pjevaju Šerif Konjević, Koke, Halid Bešlić, Hari...
» Korumpirani prave puč u Brazilu
Page 8 of 8