Zavladao haos, a Hrvati još jednom dokazali da su levati i budale
Page 8 of 12
Page 8 of 12 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12
Re: Zavladao haos, a Hrvati još jednom dokazali da su levati i budale
Unda OK.mortal-joint wrote:ne gleda se tko je šta radio , sad opet moramo svi udariti jednako jer nas nemaalbatros wrote:Nadan se da to nisu uni ča su se bunili radi nastupa Damjanića i Jandrina jata,ili oni ča su lani u Mutilić snimali ki diže tri prsta?mortal-joint wrote:više udrugaalbatros wrote:Konačno nešto pametno.mortal-joint wrote:prosvjedi protiv naseljavanja izbjeglica.. Zagreb... Trg bana Jelačića...19.9. subota... 13 sati
Tko je organizator?
Takva inicijativa je i više nego dobrodošla.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
http://direktno.hr/en/2014/direkt/25256/Ekskluzivno-Sutra-na-hrvatsku-granicu-sti%C5%BEe-80-tisu%C4%87a-imigranata.htm
Izvor slike: fah
INSIDER
[size=38]Ekskluzivno: Sutra na hrvatsku granicu stiže 80 tisuća imigranata[/size]
Izvor slike: fah
INSIDER
[size=38]Ekskluzivno: Sutra na hrvatsku granicu stiže 80 tisuća imigranata[/size]
Prema izjavi ministra obrane Kotromanovića, u pripravnosti je nekoliko tisuća hrvatskih vojnika, a saznajemo da se radi o dvije brigade Hrvatske vojske u Vinkovcima i u Zagrebu
immortal-
2014-04-16
Prema procjenama nadležnih tijela Republike Hrvatske, u suradnji s nadležnim tijelima Republike Srbije, tijekom sutrašnjeg dana do podnevnih sati na granici između Hrvatske i Srbije naći će se oko 80 tisuća imigranata.
http://direktno.hr/en/2014/direkt/25256/Ekskluzivno-Sutra-na-hrvatsku-granicu-sti%C5%BEe-80-tisu%C4%87a-imigranata.htm
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Znači da san bija u pravu kad san danas zalipija une dvi slike.
Trahtori iz 1995. i pešadija iz 2015???
Trahtori iz 1995. i pešadija iz 2015???
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Kako smo im sprčili otraga!epikur37 wrote:Prema procjenama nadležnih tijela Republike Hrvatske, u suradnji s nadležnim tijelima Republike Srbije, tijekom sutrašnjeg dana do podnevnih sati na granici između Hrvatske i Srbije naći će se oko 80 tisuća imigranata.
Guest- Guest
SITUACIJA JE ALARMANTNA !!!
NEVINE IZBJEGLICE VEĆ SU ZAPOČELE SVOJE BOLESNE ZLOČINE!
Uskoro nećemo imati nikoga na ulica da ih spriječi!
Mediji nas lažu i prodaju maglu. Okreću nas jedne protiv drugih umjesto da svi budemo jedinstveni!
Veleizdajnici će platiti visoku cijenu hrvatskom narodu zbog ove izdaju! VODE NAS U PROPAST!
DIJELI DALJE
NEVINE IZBJEGLICE VEĆ SU ZAPOČELE SVOJE BOLESNE ZLOČINE!
Uskoro nećemo imati nikoga na ulica da ih spriječi!
Mediji nas lažu i prodaju maglu. Okreću nas jedne protiv drugih umjesto da svi budemo jedinstveni!
Veleizdajnici će platiti visoku cijenu hrvatskom narodu zbog ove izdaju! VODE NAS U PROPAST!
DIJELI DALJE
2014-04-16
2014-04-16
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Jesam sad propišao na jedan komentar s dnevnik.hr
Treba na granicu sa Slovenijom postaviti tramboline i odma su u Austriju :)))
Guest- Guest
/http://net.hr/danas/hrvatska/upozorenja-hrvatskoj-slovenija-ce-vracati-izbjeglice-a-bruxelles-ne-zeli-ni-cuti-za-koridor/
[size=36]UPOZORAVAJU NAS: Slovenija će vraćati izbjeglice, a EU ne želi ni čuti za koridor[/size]
Foto: AFPAutor: Danas.hr 21:29 16.09.2015
[size=36]UPOZORAVAJU NAS: Slovenija će vraćati izbjeglice, a EU ne želi ni čuti za koridor[/size]
Foto: AFPAutor: Danas.hr 21:29 16.09.2015
Preusmjeravanje izbjegličkog vala koji dolazi iz Srbije ka Hrvatskoj umjesto, kao dosad, prema Mađarskoj, izaziva nove probleme, pa i moguće diplomatske konflikte između zemalja koje su na izbjegličkim rutama.
immortal-
2014-04-16
Preusmjerit u luku Rijeka i pravac Italija brodovima.
Guest- Guest
strašno... hvala...ovo prenosim daljeYehudi wrote:Bugi je negdi na granici sad su nam kontrašpijuni najpotrebniji.
Inače
-Gesundheitsminister Siniša Varga befürchtet, dass in den nächsten Tagen weitere 20.000 Flüchtlinge eintreffen könnten, die den ungarischen Grenzzaun umgehen wollen.-
---------------------------------------
Da ja to moram od Njemaca saznati.
Ministar Varga kaže da se očekuje još 20 000
islamista na već izgubljenoj granici.
smijem?????
immortal-
2014-04-16
Kaže admiral Lošo da očekuje udar sa juga i iz pravca Albanije i CG,,, a ja se ponadao da ćemo mi dalmoši proći lišo. Svetog muje zvona zvone
Ajde šta se bunite ....nije ih ni 10 tisuća došlo ....treba pustit do 100 tisuća pa neka idu di god oće ....swe treba pustit ....maknit policiju sa granice i sve puštat u Hrvatsku i neka pale , lome , siliju , kradu , nadiru .....neka dođu na granicu Zloewenije u miljonima ...sretan im put i swe najbolje.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
mutava baštarda wrote:Kaže admiral Lošo da očekuje udar sa juga i iz pravca Albanije i CG,,, a ja se ponadao da ćemo mi dalmoši proći lišo. Svetog muje zvona zvone
Last edited by Fénix on 17/9/2015, 22:58; edited 1 time in total
Guest- Guest
2014-04-16
Vozim brodom do Kopra, 500 eurta po glavi...
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
tako palniraju...., ali oni već itekako hodaju gdje požele jer ih policajci nisu uspjeli održati pod nadzoromr_nevjesta wrote:Ma možeš misliti što će istrčati, one koje žive blizu prihvatnih mjesta neće ni iz kuće izaćiasilovski wrote:saće istrčati zagrebačke frajlice ima da gori Pepermint i Akvać
Osim toga, koliko znam, ne puštaju ih van iz zgrada u koje su smješteni, neće se razmiliti po ZG-u, bar ne još ...
prijava o zlostavljanju već ima
immortal-
2014-04-16
Zamjenik načelnice općine Tovarnik Jasmin Budinski prozvao je u emisiji RTL Danas ministra unutarnjih poslova Ranka Ostojića zbog izbjegličke krize.
''Ostojić nas je jučer tapšao po ramenima i obećavao da će biti sve u redu. Ali ovdje ima samo deset policajaca, mještani iz svog džepa daju za vodu i hranu, danas smo to mogli, ali nećemo moći tako dalje. Zagreb ih je pozvao, neka ih onda i primi. Mi ovo ne možemo izdržati'', rekao je Budinski.
I ministar Ostojić je komentirao situaciju, rekavši kako ''stožer drži stvari po kontrolom''.
''Žao mi je što neki koriste sitaciju za jeftino skupljanje političkih poena'', rekao je Ostojić.
TRPAJ ZAGREB
''Ostojić nas je jučer tapšao po ramenima i obećavao da će biti sve u redu. Ali ovdje ima samo deset policajaca, mještani iz svog džepa daju za vodu i hranu, danas smo to mogli, ali nećemo moći tako dalje. Zagreb ih je pozvao, neka ih onda i primi. Mi ovo ne možemo izdržati'', rekao je Budinski.
I ministar Ostojić je komentirao situaciju, rekavši kako ''stožer drži stvari po kontrolom''.
''Žao mi je što neki koriste sitaciju za jeftino skupljanje političkih poena'', rekao je Ostojić.
TRPAJ ZAGREB
Guest- Guest
Na stranicama The Guardiana ima oko 4.500 komentara o izbjegličkom valu u Hrvatskoj, Mađarskoj i EU, a u jednom od njih piše: Resistance is futile. You will be assimilated.
neva- Posts : 4367
2014-04-12
Page 8 of 12 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12
Similar topics
» Hrvati naučno dokazali da Albanci nisu Iliri
» 'Hrvati kao budale stavljaju novac u banke'
» Oni stvarno misle da smo mi Hrvati beskicmenjaci i potpune budale
» Sjede li u vladi budale ili samo misle da smo mi budale?
» Imbex jos jednom dokazuje da su za njih Hrvati u BiH negativci:'Plenkovic i Milanovic bi trebali znati da su u Herceg Bosni pustali pse na zatvorenike'
» 'Hrvati kao budale stavljaju novac u banke'
» Oni stvarno misle da smo mi Hrvati beskicmenjaci i potpune budale
» Sjede li u vladi budale ili samo misle da smo mi budale?
» Imbex jos jednom dokazuje da su za njih Hrvati u BiH negativci:'Plenkovic i Milanovic bi trebali znati da su u Herceg Bosni pustali pse na zatvorenike'
Page 8 of 12