Zavladao haos, a Hrvati još jednom dokazali da su levati i budale
Page 7 of 12
Page 7 of 12 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 10, 11, 12
Re: Zavladao haos, a Hrvati još jednom dokazali da su levati i budale
jesil im pokazao guzicu?
Guest- Guest
ma štaš maše sirotinja vidiš da pojma nemaju gdje idu, kažu da vlada potpuni kaos, a pristižu rijeke ljudi...
Kermit-
2014-04-17
Gledam live sa kolodvora u Tovarniku, izbjeglice se ukrcavaju u vlak, a skoro svi su muškarci od kojih nijedan nije stariji od max. 35 godina
neva- Posts : 4367
2014-04-12
..vis sto propustas..
Guest- Guest
saće istrčati zagrebačke frajlice ima da gori Pepermint i Akvaćr_nevjesta wrote:Gledam live sa kolodvora u Tovarniku, izbjeglice se ukrcavaju u vlak, a skoro svi su muškarci od kojih nijedan nije stariji od max. 35 godina
Kermit-
2014-04-17
Ma možeš misliti što će istrčati, one koje žive blizu prihvatnih mjesta neće ni iz kuće izaćiasilovski wrote:saće istrčati zagrebačke frajlice ima da gori Pepermint i Akvać
Osim toga, koliko znam, ne puštaju ih van iz zgrada u koje su smješteni, neće se razmiliti po ZG-u, bar ne još ...
2014-04-12
Potencijalni udavači, je li nevo? Mlado meso, dobro meso.r_nevjesta wrote:Gledam live sa kolodvora u Tovarniku, izbjeglice se ukrcavaju u vlak, a skoro svi su muškarci od kojih nijedan nije stariji od max. 35 godina
Guest- Guest
Ye, kao luda sam za tim da na cesti izgledam kao pokretni šator s očima, ako uopće smijem izaći iz kuće--sanjam o tome oduvijekFénix wrote:Potencijalni udavači, je li nevo? Mlado meso, dobro meso.
2014-04-12
r_nevjesta wrote:Ma možeš misliti što će istrčati, one koje žive blizu prihvatnih mjesta neće ni iz kuće izaćiasilovski wrote:saće istrčati zagrebačke frajlice ima da gori Pepermint i Akvać
Osim toga, koliko znam, ne puštaju ih van iz zgrada u koje su smješteni, neće se razmiliti po ZG-u, bar ne još ...
ma kakvi ne puštaju ih vanka..
u RH ima kapaciteta za 2000 ljudi ovih je u prvom danu 10 000
već ih tisuće šeta vank kontrole državom uskoro i oko Zagreba ..trpaj sve u Zagreb, izbjeglice izbjegnite dalmaciju haha
Guest- Guest
Hahaha, a šatori i Dani piva do ove subote.asilovski wrote:eo baš smo se mahali oni u vlaku prema Belom, a ja sa kupanja na dravskom mostu...
Guest- Guest
r_nevjesta wrote:Ye, kao luda sam za tim da na cesti izgledam kao pokretni šator s očima, ako uopće smijem izaći iz kuće--sanjam o tome oduvijekFénix wrote:Potencijalni udavači, je li nevo? Mlado meso, dobro meso.
Guest- Guest
više udrugaalbatros wrote:Konačno nešto pametno.mortal-joint wrote:prosvjedi protiv naseljavanja izbjeglica.. Zagreb... Trg bana Jelačića...19.9. subota... 13 sati
Tko je organizator?
immortal-
2014-04-16
POLICIJA IZGUBILA KONTROLU GRANICE
TRAŽI SE OSTAVKA VLADE I PREUZIMANJE KONTROLE OD STRANE VOJSKE
immortal-
2014-04-16
Nadan se da to nisu uni ča su se bunili radi nastupa Damjanića i Jandrina jata,ili oni ča su lani u Mutilić snimali ki diže tri prsta?mortal-joint wrote:više udrugaalbatros wrote:Konačno nešto pametno.mortal-joint wrote:prosvjedi protiv naseljavanja izbjeglica.. Zagreb... Trg bana Jelačića...19.9. subota... 13 sati
Tko je organizator?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ma odmah uvesti izvanredno stanje.
Pa to je kao da ti netko u kuću provali.
Policija NEMA KONTROLU NAD DRŽAVNOM GRANICOM
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Rekao sam ja milijun puta za puno drugih stvari zadnjih godina kako je pala država, ali qrac... Ljudi pjevaju, ekipa na Titanicu svira mjuzu a brod tone.
Guest- Guest
e vidiš trebam bugija a ti me zezas s linkomYehudi wrote:Ma odmah uvesti izvanredno stanje.
immortal-
2014-04-16
ne gleda se tko je šta radio , sad opet moramo svi udariti jednako jer nas nemaalbatros wrote:Nadan se da to nisu uni ča su se bunili radi nastupa Damjanića i Jandrina jata,ili oni ča su lani u Mutilić snimali ki diže tri prsta?mortal-joint wrote:više udrugaalbatros wrote:Konačno nešto pametno.mortal-joint wrote:prosvjedi protiv naseljavanja izbjeglica.. Zagreb... Trg bana Jelačića...19.9. subota... 13 sati
Tko je organizator?
immortal-
2014-04-16
Bugi je negdi na granici sad su nam kontrašpijuni najpotrebniji.
Inače
-Gesundheitsminister Siniša Varga befürchtet, dass in den nächsten Tagen weitere 20.000 Flüchtlinge eintreffen könnten, die den ungarischen Grenzzaun umgehen wollen.-
---------------------------------------
Da ja to moram od Njemaca saznati.
Ministar Varga kaže da se očekuje još 20 000
islamista na već izgubljenoj granici.
Inače
-Gesundheitsminister Siniša Varga befürchtet, dass in den nächsten Tagen weitere 20.000 Flüchtlinge eintreffen könnten, die den ungarischen Grenzzaun umgehen wollen.-
---------------------------------------
Da ja to moram od Njemaca saznati.
Ministar Varga kaže da se očekuje još 20 000
islamista na već izgubljenoj granici.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Unda OK.mortal-joint wrote:ne gleda se tko je šta radio , sad opet moramo svi udariti jednako jer nas nemaalbatros wrote:Nadan se da to nisu uni ča su se bunili radi nastupa Damjanića i Jandrina jata,ili oni ča su lani u Mutilić snimali ki diže tri prsta?mortal-joint wrote:više udrugaalbatros wrote:Konačno nešto pametno.mortal-joint wrote:prosvjedi protiv naseljavanja izbjeglica.. Zagreb... Trg bana Jelačića...19.9. subota... 13 sati
Tko je organizator?
Takva inicijativa je i više nego dobrodošla.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Page 7 of 12 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 10, 11, 12
Similar topics
» Hrvati naučno dokazali da Albanci nisu Iliri
» 'Hrvati kao budale stavljaju novac u banke'
» Oni stvarno misle da smo mi Hrvati beskicmenjaci i potpune budale
» Sjede li u vladi budale ili samo misle da smo mi budale?
» Imbex jos jednom dokazuje da su za njih Hrvati u BiH negativci:'Plenkovic i Milanovic bi trebali znati da su u Herceg Bosni pustali pse na zatvorenike'
» 'Hrvati kao budale stavljaju novac u banke'
» Oni stvarno misle da smo mi Hrvati beskicmenjaci i potpune budale
» Sjede li u vladi budale ili samo misle da smo mi budale?
» Imbex jos jednom dokazuje da su za njih Hrvati u BiH negativci:'Plenkovic i Milanovic bi trebali znati da su u Herceg Bosni pustali pse na zatvorenike'
Page 7 of 12