Zavladao haos, a Hrvati još jednom dokazali da su levati i budale
Page 9 of 12
Page 9 of 12 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12
Re: Zavladao haos, a Hrvati još jednom dokazali da su levati i budale
Na stranicama The Guardiana ima oko 4.500 komentara o izbjegličkom valu u Hrvatskoj, Mađarskoj i EU, a u jednom od njih piše: Resistance is futile. You will be assimilated.
neva- Posts : 4367
2014-04-12
I ovaj je točan: Europe's aggressive tolerance will be its undoing.
neva- Posts : 4367
2014-04-12
treba li čovjek biti tolerantan prema netolerantnome, inače nije ni čudo da ne možemo naći živu civilizaciju u svemiru za dopisivanje, nijedna ne preživi više od par tisuća godina i aj se ti sad potrefi u istom razdoblju kad se svi samoubijemo prerano :)
kriva kategorizacija, jedini način selekcije je kroz rasizamkic wrote:treba li čovjek biti tolerantan prema netolerantnome,
Guest- Guest
ne, stvar je u tome što današnja filozofija otprilike naučava da se netolerancijom prema netolerantnome spušamo na njegovu razinu i onda smo i mi dio problema, a ne dio rješenje..
a nama je naš imidž razine iznad vrlo važan :) kao što je dobro ocijeno onaj rus Limonov? Zapadu je bitan taj imidž, imidž well-wishersa i well-doersa, koji podržavaju ljudska prava i slobodu, i naravno da u krajnjoj liniji da će spaltii vlastito žito (budućnost svoju) da bi zadržali tu svoju sliku pred svijetom, ali najprije, pred sobom..
a nama je naš imidž razine iznad vrlo važan :) kao što je dobro ocijeno onaj rus Limonov? Zapadu je bitan taj imidž, imidž well-wishersa i well-doersa, koji podržavaju ljudska prava i slobodu, i naravno da u krajnjoj liniji da će spaltii vlastito žito (budućnost svoju) da bi zadržali tu svoju sliku pred svijetom, ali najprije, pred sobom..
Huni i Tatari tom logikom nikad ne bi mrdnuli sa svojeg mjesta. Demokracija je vladavina teških pacijenata.kic wrote:ne, stvar je u tome što današnja filozofija otprilike naučava da se netolerancijom prema netolerantnome spušamo na njegovu razinu i onda smo i mi dio problema, a ne dio rješenje..
Guest- Guest
Asila ne voli Židove, al bogami ne bi ni Arapima karton mlijeka udijelio. Stari paganski dilber Provozao se malo noćas po B.Manastiru, jad i bijeda kleta. Neka se Ostoja Ranković, šef hrvatskoga redarstva i njegova papazjanija od policije sad brinu kao pravi domaćini , o iznenadnim gostima.
Guest- Guest
ništa ti ne znače ta tvoja polovična rješenjakic wrote:ne, stvar je u tome što današnja filozofija otprilike naučava da se netolerancijom prema netolerantnome spušamo na njegovu razinu i onda smo i mi dio problema, a ne dio rješenje..
karakter, temprament, inteligencija, kultura ljudi ovisi o njihovoj rasi, biološki im je urođena
te tvoje imaginarne i utopijske kriterije netolerantnosti odnosno tolerantnosti je lako izigrati jer su besmisleni
no malo vas ima muda, niste muškarci, nego kompleksaši, kojima je najbitnije što će mama misliti o njima
Guest- Guest
Turn the Refugees Into Soldiers and Have Them Defend Their Own Countries.
Here’s a better response from the United States and Europe to the hordes of primarily military-aged males fleeing Syria, Iraq, Libya and other war-torn Third World hellholes: Go home and fight for your own damn countries, you cowards. The situations their people have created for
Here’s a better response from the United States and Europe to the hordes of primarily military-aged males fleeing Syria, Iraq, Libya and other war-torn Third World hellholes: Go home and fight for your own damn countries, you cowards. The situations their people have created for
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Asila "ne voli" Židove, a u Budimpešti najveća sinagoga u Europi i druga po veličini na svijetu. Double spy je on, ništa mu ne vjerujte
Guest- Guest
Vidio sam tu sinagogu ..u centru grada ...pa i nije nešto velika ...mislim je al je uklopljena u grad ...lijepa zgrada.
NIje baš neka mega građevina da bode oči ....nije mala al nije baš tako mega plus je uklopljena u okolinu.
NIje baš neka mega građevina da bode oči ....nije mala al nije baš tako mega plus je uklopljena u okolinu.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
2014-04-11
2014-04-11
mutava baštarda wrote:Svetog muje zvona zvone
darth_vader-
2014-04-17
Ta sinagoga je uklopljena u grad ....da ti netko nekaže da je sinagoga nebi ni skužio.
2014-04-11
r_nevjesta wrote:Na stranicama The Guardiana ima oko 4.500 komentara o izbjegličkom valu u Hrvatskoj, Mađarskoj i EU, a u jednom od njih piše: Resistance is futile. You will be assimilated.
Sedma je i tamo admin?
darth_vader-
2014-04-17
Izgleda wiše ko neki muzej. Ko neka muzejska zgrada. Moraš dva puta pogledati u nju da uopće skužiš da to nije muzejska zgrada.
2014-04-11
Je, lijepa je zgradaRayMabus wrote:Vidio sam tu sinagogu ..u centru grada ...pa i nije nešto velika ...mislim je al je uklopljena u grad ...lijepa zgrada.
Guest- Guest
Izbjeglice izvan kontrole, razmili se gradom, preuzeli ceste.
Afganistanci i Sirijci se potukli kod kolodvora. Sat vrimena letile
kamenice i oštećivana auta.
Afganistanci i Sirijci se potukli kod kolodvora. Sat vrimena letile
kamenice i oštećivana auta.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
SA DŽAMIJE SE VIDI ŠOLTA, PUKLA BOMBA ISPO VOLTA
Guest- Guest
Page 9 of 12 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12
Similar topics
» Hrvati naučno dokazali da Albanci nisu Iliri
» 'Hrvati kao budale stavljaju novac u banke'
» Oni stvarno misle da smo mi Hrvati beskicmenjaci i potpune budale
» Sjede li u vladi budale ili samo misle da smo mi budale?
» Imbex jos jednom dokazuje da su za njih Hrvati u BiH negativci:'Plenkovic i Milanovic bi trebali znati da su u Herceg Bosni pustali pse na zatvorenike'
» 'Hrvati kao budale stavljaju novac u banke'
» Oni stvarno misle da smo mi Hrvati beskicmenjaci i potpune budale
» Sjede li u vladi budale ili samo misle da smo mi budale?
» Imbex jos jednom dokazuje da su za njih Hrvati u BiH negativci:'Plenkovic i Milanovic bi trebali znati da su u Herceg Bosni pustali pse na zatvorenike'
Page 9 of 12