Toplinski val
Page 5 of 7
Page 5 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Toplinski val
mutava baštarda wrote:napiti se pivom je nešto najgore što sam iskusio u životu... crni tomislav... ajme
ponese te atmosfera i mnogo popiješ u kratko vremena, a da ništa ne pojedeš.
Gosser...prije dvadesetak god kupljen na akciji u Jabuci u Importanne centru... sutradan glava, drob, noge...sve boli...smrdi sve što izlazi iz mene, a najviše znoj...ubili se na Zrinjevcu, nismo ni znali što nas snašlo...ne kupovati pivu kojoj je istekao rok...a nije da se nisam pokušao otrovati s min. pola litre šibenske travarice i litrom vina poslije, ali taj Gosser....najgore iskušenje u životu....
darth_vader- Posts : 19761
2014-04-17
pa tko normalan šeće psa po ovim temperaturama i tako vrelom asfaltu...hodaj ti bosa po tom rastopljenom katranuTriny wrote:Držim klimu na 26C i ne izlazim napolje.orion wrote:kroz dan se zagrije asfalt pa vrućina stoji do sitnih sati ....samo ventilator jednostavno nije dovoljan-tak da nažalost niš bez klime....
Prošetala pašče oko podna, stao u hlad pod drvo jadan i ne miče se.
Pasje vrućine.
dakle, koji bešćutni odnos prema jadnoj životinji
Guest- Guest
a Irud te...Noor wrote:pa tko normalan šeće psa po ovim temperaturama i tako vrelom asfaltu...hodaj ti bosa po tom rastopljenom katranuTriny wrote:Držim klimu na 26C i ne izlazim napolje.orion wrote:kroz dan se zagrije asfalt pa vrućina stoji do sitnih sati ....samo ventilator jednostavno nije dovoljan-tak da nažalost niš bez klime....
Pasje vrućine.
Guest- Guest
ništa irud, ako držiš doma životinju..i brini se o njoj kak treba...o đizus, šetnja u podne na +35pismejker wrote:a Irud te...Noor wrote:pa tko normalan šeće psa po ovim temperaturama i tako vrelom asfaltu...hodaj ti bosa po tom rastopljenom katranuTriny wrote:Držim klimu na 26C i ne izlazim napolje.orion wrote:kroz dan se zagrije asfalt pa vrućina stoji do sitnih sati ....samo ventilator jednostavno nije dovoljan-tak da nažalost niš bez klime....
Pasje vrućine.
"...Za najvećih ljetnih vrućina psa treba voditi u šetnju ranije ujutro i kasnije navečer kada užareni zrak postane podnošljiviji. No kada je najbolje vrijeme za popodnevno izvođenje ljubimca?
Najjednostavnijim trikom možete otkriti je li prevruće da pas boravi vani: položite gornju stranu šake na pločnik i ako je ne možete držati pet sekundi, znači da je prevruće za šetnju.
Ako je pločnik prevruć za vaš dlan, znači da je prevruć i za pseće šape, odnosno za hodanje do asfaltu...."
Guest- Guest
hahahahaha,ma jasno..eto,ja sam svoju dugodlaku macu osisao neki dan na centimetar dlake,svako malo je natapam mlakom vodom,prvo po sapama,repu,ledjima,stomaku,vratu i malo po njusci i izvana po ušekima,ali strogo da ne udje u njih pazim...ispocetka se bunila i otimala,sad,stoji i uziva,vidis joj po faci..onda se zavuce u neki zbun i cijeli dan lezi..dojde samo kad treba jesti i malo se osvjeziti..Noor wrote:ništa irud, ako držiš doma životinju..i brini se o njoj kak treba...o đizus, šetnja u podne na +35pismejker wrote:a Irud te...Noor wrote:pa tko normalan šeće psa po ovim temperaturama i tako vrelom asfaltu...hodaj ti bosa po tom rastopljenom katranuTriny wrote:Držim klimu na 26C i ne izlazim napolje.orion wrote:kroz dan se zagrije asfalt pa vrućina stoji do sitnih sati ....samo ventilator jednostavno nije dovoljan-tak da nažalost niš bez klime....
Pasje vrućine.
"...Za najvećih ljetnih vrućina psa treba voditi u šetnju ranije ujutro i kasnije navečer kada užareni zrak postane podnošljiviji. No kada je najbolje vrijeme za popodnevno izvođenje ljubimca?
Najjednostavnijim trikom možete otkriti je li prevruće da pas boravi vani: položite gornju stranu šake na pločnik i ako je ne možete držati pet sekundi, znači da je prevruće za šetnju.
Ako je pločnik prevruć za vaš dlan, znači da je prevruć i za pseće šape, odnosno za hodanje do asfaltu...."
Guest- Guest
eto, ako je pod žbunom to znači želi hlad i mir, a ne da hoda po užarenom asfaltu i zadobije opekline...
znači, maca se naučila na vodu
Guest- Guest
a jes danas zvjezdan upekao, a more ko pishalina, toplije more nego voda s kojom se tusiram usred zime
Last edited by Leviathan2 on 9/7/2017, 19:58; edited 1 time in total
zbunova i zelenisa hvala Bogu imam puno kao i trave ispod krosnji vocki,pa tu uziva...Kastrirana je nakon prvog okota,pa je sada mirna ,a muzjaci je ne uznemiravaju...smirena je jako i mazna,obozava se cetkati,a ne do bog da sjednem negdje odmah skace u krilo i trazi da je češkam..
asfalt ide i do 70stupnjeva,pa nastaju lakse opekline,ako je stvarno toplo,mozes i jaje ispeci na oko...gledao sam neke videje po tom pitanuu..treba ostaviti zivotinju u hladu,dati joj puno tecnosti i umjereno hraniti..ja svoju hranima dvaput na dan..dopodne suha hrana i voda,predvece ona iz vrecice mokra..po noci sama zeli ostati vani,negdje spavati,jer zeli malo svjezine...
hehehe..vodu obozava,kvasiti se,a i piti,kad krene piti,ne staje...
Guest- Guest
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Lijepo je toplo.
Nema zime.
Ponekad neki glupi pljusak sve pokvari.
Nema zime.
Ponekad neki glupi pljusak sve pokvari.
dijagram-
2015-08-09
Psi piške i kake i po ovim temperaturama pa se moraju prošetati.Noor wrote:pa tko normalan šeće psa po ovim temperaturama i tako vrelom asfaltu...hodaj ti bosa po tom rastopljenom katranuTriny wrote:Držim klimu na 26C i ne izlazim napolje.orion wrote:kroz dan se zagrije asfalt pa vrućina stoji do sitnih sati ....samo ventilator jednostavno nije dovoljan-tak da nažalost niš bez klime....
Pasje vrućine.
I otkuda ti asfalt?
Trinity-
2014-04-17
tvojoj mici je jako dobro :))pismejker wrote:zivotinje standardno bjeze od sunca..to je normalno,pogotovo ak oje vruce jako...Noor wrote:eto, ako je pod žbunom to znači želi hlad i mir, a ne da hoda po užarenom asfaltu i zadobije opekline...
zbunova i zelenisa hvala Bogu imam puno kao i trave ispod krosnji vocki,pa tu uziva...Kastrirana je nakon prvog okota,pa je sada mirna ,a muzjaci je ne uznemiravaju...smirena je jako i mazna,obozava se cetkati,a ne do bog da sjednem negdje odmah skace u krilo i trazi da je češkam..
asfalt ide i do 70stupnjeva,pa nastaju lakse opekline,ako je stvarno toplo,mozes i jaje ispeci na oko...gledao sam neke videje po tom pitanuu..treba ostaviti zivotinju u hladu,dati joj puno tecnosti i umjereno hraniti..ja svoju hranima dvaput na dan..dopodne suha hrana i voda,predvece ona iz vrecice mokra..po noci sama zeli ostati vani,negdje spavati,jer zeli malo svjezine...
eno i moji pasi zavučeni pod gustu krošnju čempresa, ni nos ne promaljaju van :)
Guest- Guest
Sad mi je jasno ono...pasje vrucine.
To je vrucina pri kojoj cuko nemeze po asfaltu.
Svi to znaju osim triny,kaje i slicnih ljubiteljica psica:)
To je vrucina pri kojoj cuko nemeze po asfaltu.
Svi to znaju osim triny,kaje i slicnih ljubiteljica psica:)
dijagram-
2015-08-09
naravno...cuj,ako pasima treba hodanja sami ce traziti,ako se skriju u hlad,pusti ih tamo...Noor wrote:tvojoj mici je jako dobro :))pismejker wrote:zivotinje standardno bjeze od sunca..to je normalno,pogotovo ak oje vruce jako...Noor wrote:eto, ako je pod žbunom to znači želi hlad i mir, a ne da hoda po užarenom asfaltu i zadobije opekline...
eno i moji pasi zavučeni pod gustu krošnju čempresa, ni nos ne promaljaju van :)
Guest- Guest
aime ljudi što je vuće
31 jedan je celzijusovac .... ako do ponoći padne na 28 biti će milamaika
čitam gore vezano za ispeljavanje pasa ..... bemu sve pa mora ići van minimalno tri puta na dan - sve da i sikire padaju ne moreš psa pustiti da se pati.
čitam gore vezano za ispeljavanje pasa ..... bemu sve pa mora ići van minimalno tri puta na dan - sve da i sikire padaju ne moreš psa pustiti da se pati.
orion- Posts : 2287
2017-06-06
zato ja nemam psa, a sharov u selu je ionako po cjeli dan slobodan pa si aranzira sam kako mu pasheorion wrote:aime ljudi što je vuće
Nakrkao se... čačkalica u zubima...i ona vječita hedonistička dvojba, da li prvo pocackati uho ili nos..ni osjetio nisam taj toplotni nakon što sam se uru igrao s gradelama...bude li mi se dalo idem se još i u more baciti...još samo koji gemišt...ne zovite 112...
darth_vader-
2014-04-17
Leviathan2 wrote:zato ja nemam psa, a sharov u selu je ionako po cjeli dan slobodan pa si aranzira sam kako mu pasheorion wrote:aime ljudi što je vuće
šarov nije ni svjestan da živi u psećem raju .....
2017-06-06
jasambrend wrote:Nakrkao se... čačkalica u zubima...i ona vječita hedonistička dvojba, da li prvo pocackati uho ili nos..ni osjetio nisam taj toplotni nakon što sam se uru igrao s gradelama...bude li mi se dalo idem se još i u more baciti...još samo koji gemišt...ne zovite 112...
.....
i uopće ti nije uopće neugodno
2017-06-06
sharov je sretno pasce, ako netko nepoznat naidje onda zalaje, stane pred njega i nema prolaza dok neki ukucan ne dojde,orion wrote:Leviathan2 wrote:zato ja nemam psa, a sharov u selu je ionako po cjeli dan slobodan pa si aranzira sam kako mu pasheorion wrote:aime ljudi što je vuće
šarov nije ni svjestan da živi u psećem raju .....
lisice i ostalu ekipu rastjera lavezom i nastupom, prema svima koje pozna je ljubazan a to mu se debelo vraca, nikad nije vidio lanca al uvijek je oko kuce,
po ljetu kad mu je vruce skoci u potok i neda se van, po zimi spava u kucici koja je termicki izolirana i ulaz mu je diht, nema zime, bas mu raj
» Toplinski val uništio zasade riže u Bangladešu
» Ekstremni toplinski val zahvatio većinu Europe
» Dalmaciju zahvatio prvi toplinski val, temperature oko 35 stupnjeva
» Portugal se prži na 45 °C, toplinski val kreće prema nama: Evo kada stižu paklene vrućine!
» Toplinski val uništio zasade riže u Bangladešu
» Ekstremni toplinski val zahvatio većinu Europe
» Dalmaciju zahvatio prvi toplinski val, temperature oko 35 stupnjeva
» Portugal se prži na 45 °C, toplinski val kreće prema nama: Evo kada stižu paklene vrućine!
Page 5 of 7