Toplinski val
Page 6 of 7
Page 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Toplinski val
sharov je sretno pasce, ako netko nepoznat naidje onda zalaje, stane pred njega i nema prolaza dok neki ukucan ne dojde,orion wrote:Leviathan2 wrote:zato ja nemam psa, a sharov u selu je ionako po cjeli dan slobodan pa si aranzira sam kako mu pasheorion wrote:aime ljudi što je vuće
31 jedan je celzijusovac .... ako do ponoći padne na 28 biti će milamaika
čitam gore vezano za ispeljavanje pasa ..... bemu sve pa mora ići van minimalno tri puta na dan - sve da i sikire padaju ne moreš psa pustiti da se pati.
šarov nije ni svjestan da živi u psećem raju .....
lisice i ostalu ekipu rastjera lavezom i nastupom, prema svima koje pozna je ljubazan a to mu se debelo vraca, nikad nije vidio lanca al uvijek je oko kuce,
po ljetu kad mu je vruce skoci u potok i neda se van, po zimi spava u kucici koja je termicki izolirana i ulaz mu je diht, nema zime, bas mu raj
to te ja pitamLeviathan2 wrote:sharov je sretno pasce, ako netko nepoznat naidje onda zalaje, stane pred njega i nema prolaza dok neki ukucan ne dojde,orion wrote:Leviathan2 wrote:zato ja nemam psa, a sharov u selu je ionako po cjeli dan slobodan pa si aranzira sam kako mu pasheorion wrote:aime ljudi što je vuće
31 jedan je celzijusovac .... ako do ponoći padne na 28 biti će milamaika
čitam gore vezano za ispeljavanje pasa ..... bemu sve pa mora ići van minimalno tri puta na dan - sve da i sikire padaju ne moreš psa pustiti da se pati.
šarov nije ni svjestan da živi u psećem raju .....
lisice i ostalu ekipu rastjera lavezom i nastupom, prema svima koje pozna je ljubazan a to mu se debelo vraca, nikad nije vidio lanca al uvijek je oko kuce,
po ljetu kad mu je vruce skoci u potok i neda se van, po zimi spava u kucici koja je termicki izolirana i ulaz mu je diht, nema zime, bas mu raj
Guest- Guest
Drugarica nije upoznata s tim fenomenom pa joj nećemo zamjeriti.orion wrote:
Trinity-
2014-04-17
nije riječ o kratkom izvođenju zbog vršenja nužde, već isključivo o onome što si ti napisala....o fenomenu šetanja u podne po ovim toplotnim udarima.Triny wrote:Drugarica nije upoznata s tim fenomenom pa joj nećemo zamjeriti.orion wrote:
briga i empatija za životinju 0 bodova.
Guest- Guest
Leviathan2 wrote:pravi muzh ne treba klimu nit u autu niti u stanu, niti u kontejneru :Dpismejker wrote:Klima -majka..namjestim na 22-23 tops, i uzivam u friskom planinskom zraku...jepte svi svoju crnu magiju..
pravi muz kad izadje na sunce ne koristi kreme ko neki geycek
pravi mush kad svajsuje armaturu skida majicu da se iskvarca na brzaka
aramatura se ne švajsa, nego se veže žicom, neznalico
crvenkasti-
2014-04-17
Triny wrote:Drugarica nije upoznata s tim fenomenom pa joj nećemo zamjeriti.orion wrote:
Što je to s današnjim ženama i dzukcima...pari mi da su beštije postale svima supstitut za nešto...
darth_vader-
2014-04-17
pismejker wrote:Još drzi..sva sretja,staropramen hladi...
Od tolikih germany brendova ti bas za staropramen zapeo... nije valjda s Črnomerca još?
darth_vader-
2014-04-17
jasambrend wrote:pismejker wrote:Još drzi..sva sretja,staropramen hladi...
Od tolikih germany brendova ti bas za staropramen zapeo... nije valjda s Črnomerca još?
Od Germny brandova priznajem samo Krombacher,i to,ako nema nigdje Zlatopramena,staropramena i Krušovice,kao najboljeg medju najboljim...
Sto s Crnomerca?
Guest- Guest
Pa neki su počeli i švajsati. Neki. Rijetki. No i oni brzo odustanu. Skupo.crvenkasti wrote:Leviathan2 wrote:pravi muzh ne treba klimu nit u autu niti u stanu, niti u kontejneru :Dpismejker wrote:Klima -majka..namjestim na 22-23 tops, i uzivam u friskom planinskom zraku...jepte svi svoju crnu magiju..
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
armatura se svajsa kad je predvidjeno, i n emislim na one male zicice koje vi zovete armaturomjastreb wrote:Pa neki su počeli i švajsati. Neki. Rijetki. No i oni brzo odustanu. Skupo.crvenkasti wrote:Leviathan2 wrote:pravi muzh ne treba klimu nit u autu niti u stanu, niti u kontejneru :Dpismejker wrote:Klima -majka..namjestim na 22-23 tops, i uzivam u friskom planinskom zraku...jepte svi svoju crnu magiju..
Pa ono za temelje,deke,stupove i nadvoje (košare,vilice..)to se povezuje žicom.Leviathan2 wrote:armatura se svajsa kad je predvidjeno, i n emislim na one male zicice koje vi zovete armaturomjastreb wrote:Pa neki su počeli i švajsati. Neki. Rijetki. No i oni brzo odustanu. Skupo.crvenkasti wrote:Leviathan2 wrote:pravi muzh ne treba klimu nit u autu niti u stanu, niti u kontejneru :Dpismejker wrote:Klima -majka..namjestim na 22-23 tops, i uzivam u friskom planinskom zraku...jepte svi svoju crnu magiju..
Jedino mreže dobijamo švajsane. A njih opet za šipke i vilice vezujemo žicom.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
jap, ali nijesi ti vidio armature :Djastreb wrote:Pa ono za temelje,deke,stupove i nadvoje (košare,vilice..)to se povezuje žicom.Leviathan2 wrote:armatura se svajsa kad je predvidjeno, i n emislim na one male zicice koje vi zovete armaturomjastreb wrote:Pa neki su počeli i švajsati. Neki. Rijetki. No i oni brzo odustanu. Skupo.crvenkasti wrote:Leviathan2 wrote:
pravi muzh ne treba klimu nit u autu niti u stanu, niti u kontejneru :D
Jedino mreže dobijamo švajsane. A njih opet za šipke i vilice vezujemo žicom.
kad smo u cernu radili 90% armature je vareno, al to su varili atestirani zavarivaci a ne ja,
imas armaturu koja se veze u vecini slucajeva ali imas i projekata gdje se treba svajsovat,
jbga, ja nijesam inzinjer da odredjujem, a ono sto ja zabetoniram s mojom mjesalicom skoro da i neide armatura , sitno
Jesi vidla, koji sam sadist, izađem na +40 samo da mučim životinju.Noor wrote:nije riječ o kratkom izvođenju zbog vršenja nužde, već isključivo o onome što si ti napisala....o fenomenu šetanja u podne po ovim toplotnim udarima.Triny wrote:Drugarica nije upoznata s tim fenomenom pa joj nećemo zamjeriti.orion wrote:
A znam i na -15 isto...i kad pljušti i kad sniježi...i po ledu i po snijegu...
Last edited by Triny on 11/7/2017, 21:46; edited 1 time in total
Trinity-
2014-04-17
Btw, sad je +30 ...mislim da će klima verglati cijelu noć...
Trinity-
2014-04-17
pa, nemojTriny wrote:Jesi vidla, koji sam sadist, izađem na +40 samo da mučim životinju.Noor wrote:nije riječ o kratkom izvođenju zbog vršenja nužde, već isključivo o onome što si ti napisala....o fenomenu šetanja u podne po ovim toplotnim udarima.Triny wrote:Drugarica nije upoznata s tim fenomenom pa joj nećemo zamjeriti.orion wrote:
Guest- Guest
a evo taman se vratio sa brčkanjaNoor wrote:Ray aj u more...ja jesam
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
malo je već pretoplo, a?RayMabus wrote:a evo taman se vratio sa brčkanjaNoor wrote:Ray aj u more...ja jesam
Guest- Guest
Page 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Povijesni toplinski val zahvatio Moskvu
» Toplinski val uništio zasade riže u Bangladešu
» Ekstremni toplinski val zahvatio većinu Europe
» Dalmaciju zahvatio prvi toplinski val, temperature oko 35 stupnjeva
» Portugal se prži na 45 °C, toplinski val kreće prema nama: Evo kada stižu paklene vrućine!
» Toplinski val uništio zasade riže u Bangladešu
» Ekstremni toplinski val zahvatio većinu Europe
» Dalmaciju zahvatio prvi toplinski val, temperature oko 35 stupnjeva
» Portugal se prži na 45 °C, toplinski val kreće prema nama: Evo kada stižu paklene vrućine!
Page 6 of 7