Toplinski val
Page 4 of 7
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Toplinski val
Pa od piva ti je još više vruće.RayMabus wrote:Vruće je odo popiti dvije pive da me malo zvizne
Trinity- Posts : 12923
2014-04-17
kod mene za sada klima i 2 piva... kad dođem kući crno vino, zalijevanje intrade i pasivna kuća...
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Kod mene klima i sirutka.
Kakav vas alkohol spopao na ovu vrućinu.
Trinity-
2014-04-17
kad sam kod kuće popijem vino za ručak, a kada nisam ne volim piti svašta pa sam na pivu... sinoć popio 7 deca, došla rodbina pa se malo opuštalo...Triny wrote:Kod mene klima i sirutka.
2015-09-14
7 deca dalmatinskog je kao kanta od 5l gemišteka :)
Ja baš u inat idem gradelati... vino i mineralna u dubokom...kad se već moram patiti, volim to raditi sa stilom...
darth_vader-
2014-04-17
mutava baštarda wrote:7 deca dalmatinskog je kao kanta od 5l gemišteka :)
Imam gene s obje strane tako da mogu potvrditi ovaj navod kao 100% istinit...:)
darth_vader-
2014-04-17
Ja sam prije par godina popila čašu piva, šta jest jest baš je dobro išlo niz grlo.mutava baštarda wrote:kad sam kod kuće popijem vino za ručak, a kada nisam ne volim piti svašta pa sam na pivu... sinoć popio 7 deca, došla rodbina pa se malo opuštalo...Triny wrote:Kod mene klima i sirutka.
Jedino sam se poslije držala kreveta pola dana.
Pa rekoh bolje mir. :)
Trinity-
2014-04-17
Alkohol je ono za čišćenje, sterilizaciju itd...ostalo su prehrambeni proizvodi(piva), dodaci prehrani(vino) te pića lakše, srednje i teže zasićenosti destilacijom ugljikohidrata...:)
Last edited by jasambrend on 9/7/2017, 17:31; edited 2 times in total
darth_vader-
2014-04-17
je jejasambrend wrote:Pivo je samo za žeđ...i bubrege... eventualno ako tko ima problema s nesanicom...njet alkohol...
Trinity-
2014-04-17
nerado priznajem ovako javno, ali moja supruga može popiti mnogo više od mene, a nikada se u životu nije napila... vinogradarska obitelj...Triny wrote:Ja sam prije par godina popila čašu piva, šta jest jest baš je dobro išlo niz grlo.mutava baštarda wrote:kad sam kod kuće popijem vino za ručak, a kada nisam ne volim piti svašta pa sam na pivu... sinoć popio 7 deca, došla rodbina pa se malo opuštalo...Triny wrote:Kod mene klima i sirutka.
Jedino sam se poslije držala kreveta pola dana.
Pa rekoh bolje mir. :)
odlično, ne griješ kuću, a dok gradelaješ popiješ po litre...jasambrend wrote:Ja baš u inat idem gradelati... vino i mineralna u dubokom...kad se već moram patiti, volim to raditi sa stilom...
2015-09-14
ae...samo se ti zavaravaj formulacijom... :)jasambrend wrote:Alkohol je ono za čišćenje, sterilizaciju itd...ostalo su prehrambeni proizvodi(piva), dodaci prehrani(vino) te pića lakše, srednje i teže zasićenosti destilacijom ugljikohidrata...:)
Trinity-
2014-04-17
dobro je i vino za spavanje samo po meštru koji mi je nešto radio na kući treba ga dobro dozirati. ako ga popiješ malo samo se uznemiriš, a mnogo sve ti se vrti ...Triny wrote:je jejasambrend wrote:Pivo je samo za žeđ...i bubrege... eventualno ako tko ima problema s nesanicom...njet alkohol...
2015-09-14
Triny wrote:ae...samo se ti zavaravaj formulacijom... :)jasambrend wrote:Alkohol je ono za čišćenje, sterilizaciju itd...ostalo su prehrambeni proizvodi(piva), dodaci prehrani(vino) te pića lakše, srednje i teže zasićenosti destilacijom ugljikohidrata...:)
darth_vader-
2014-04-17
napiti se pivom je nešto najgore što sam iskusio u životu... crni tomislav... ajme
ponese te atmosfera i mnogo popiješ u kratko vremena, a da ništa ne pojedeš.
Ma dobro je meni ono crno gusto dalmatinsko vino, samo u apotekarskim količinamamutava baštarda wrote:dobro je i vino za spavanje samo po meštru koji mi je nešto radio na kući treba ga dobro dozirati. ako ga popiješ malo samo se uznemiriš, a mnogo sve ti se vrti ...Triny wrote:je jejasambrend wrote:Pivo je samo za žeđ...i bubrege... eventualno ako tko ima problema s nesanicom...njet alkohol...
Trinity-
2014-04-17
šta je, popio si dvi pive i i sad najbolje da uletiš nekoj curi na plaži....RayMabus wrote:Hik
alkohol ubija zaštitu od emančipiranih žena
2015-09-14
sad popiti još dvije pivemutava baštarda wrote:šta je, popio si dvi pive i i sad najbolje da uletiš nekoj curi na plaži....RayMabus wrote:Hik
alkohol ubija zaštitu od emančipiranih žena
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
mutava baštarda wrote:napiti se pivom je nešto najgore što sam iskusio u životu... crni tomislav... ajme
Gosser...prije dvadesetak god kupljen na akciji u Jabuci u Importanne centru... sutradan glava, drob, noge...sve boli...smrdi sve što izlazi iz mene, a najviše znoj...ubili se na Zrinjevcu, nismo ni znali što nas snašlo...ne kupovati pivu kojoj je istekao rok...a nije da se nisam pokušao otrovati s min. pola litre šibenske travarice i litrom vina poslije, ali taj Gosser....najgore iskušenje u životu....
darth_vader-
2014-04-17
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Povijesni toplinski val zahvatio Moskvu
» Toplinski val uništio zasade riže u Bangladešu
» Ekstremni toplinski val zahvatio većinu Europe
» Dalmaciju zahvatio prvi toplinski val, temperature oko 35 stupnjeva
» Portugal se prži na 45 °C, toplinski val kreće prema nama: Evo kada stižu paklene vrućine!
» Toplinski val uništio zasade riže u Bangladešu
» Ekstremni toplinski val zahvatio većinu Europe
» Dalmaciju zahvatio prvi toplinski val, temperature oko 35 stupnjeva
» Portugal se prži na 45 °C, toplinski val kreće prema nama: Evo kada stižu paklene vrućine!
Page 4 of 7