Toplinski val
Page 2 of 7
Page 2 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Toplinski val
pravi muzh ne treba klimu nit u autu niti u stanu, niti u kontejneru :Dpismejker wrote:Klima -majka..namjestim na 22-23 tops, i uzivam u friskom planinskom zraku...jepte svi svoju crnu magiju..
pravi muz kad izadje na sunce ne koristi kreme ko neki geycek
pravi mush kad svajsuje armaturu skida majicu da se iskvarca na brzaka
ja nisam muž.... ,smo jebnik i dojebnik...Leviathan2 wrote:pravi muzh ne treba klimu nit u autu niti u stanu, niti u kontejneru :Dpismejker wrote:Klima -majka..namjestim na 22-23 tops, i uzivam u friskom planinskom zraku...jepte svi svoju crnu magiju..
Guest- Guest
jebes tebe, kak bi ti sekso na livadi a zvjezdan uprzio da mos jaje ispec, il kako bi ti sekso u snijegu, a nedaj boze da te sastavi vjetar i kisha za vrijeme seksa, tib crko :Ppismejker wrote:ja nisam muž.... ,smo jebnik i dojebnik...Leviathan2 wrote:pravi muzh ne treba klimu nit u autu niti u stanu, niti u kontejneru :Dpismejker wrote:Klima -majka..namjestim na 22-23 tops, i uzivam u friskom planinskom zraku...jepte svi svoju crnu magiju..
ihhhhh..znas one 5x1.5 metar bijele zastite za paradajz od jakog sunca...eeee....smontiram instant polushator i nategni curu..ZIMA?'Lajkam..!!Leviathan2 wrote:jebes tebe, kak bi ti sekso na livadi a zvjezdan uprzio da mos jaje ispec, il kako bi ti sekso u snijegu, a nedaj boze da te sastavi vjetar i kisha za vrijeme seksa, tib crko :Ppismejker wrote:ja nisam muž.... ,smo jebnik i dojebnik...Leviathan2 wrote:pravi muzh ne treba klimu nit u autu niti u stanu, niti u kontejneru :Dpismejker wrote:Klima -majka..namjestim na 22-23 tops, i uzivam u friskom planinskom zraku...jepte svi svoju crnu magiju..
treso curu zguza,na klupi,na minus 9..milina..joojca prvoklasno hladjenje imala..
Guest- Guest
Leviathan2 wrote:pravi muzh ne treba klimu nit u autu niti u stanu, niti u kontejneru :Dpismejker wrote:Klima -majka..namjestim na 22-23 tops, i uzivam u friskom planinskom zraku...jepte svi svoju crnu magiju..
Stoji, 26-29 oni skapavaju....
ždoista tehnologija i marketing ljude čine pizdama
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
ih, nijesi ti probao ekstremne uvjete :Dpismejker wrote:ihhhhh..znas one 5x1.5 metar bijele zastite za paradajz od jakog sunca...eeee....smontiram instant polushator i nategni curu..ZIMA?'Lajkam..!!Leviathan2 wrote:jebes tebe, kak bi ti sekso na livadi a zvjezdan uprzio da mos jaje ispec, il kako bi ti sekso u snijegu, a nedaj boze da te sastavi vjetar i kisha za vrijeme seksa, tib crko :Ppismejker wrote:ja nisam muž.... ,smo jebnik i dojebnik...Leviathan2 wrote:pravi muzh ne treba klimu nit u autu niti u stanu, niti u kontejneru :Dpismejker wrote:Klima -majka..namjestim na 22-23 tops, i uzivam u friskom planinskom zraku...jepte svi svoju crnu magiju..
treso curu zguza,na klupi,na minus 9..milina..joojca prvoklasno hladjenje imala..
Ljeti ne treba, ljeti znoj smrdi fuj kaka
Zimi zanima treba dva tijela da ne bude hladno
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
ma sve neki metro nesto, jbte sve manje pravijeh muzeva,epikur37 wrote:Leviathan2 wrote:pravi muzh ne treba klimu nit u autu niti u stanu, niti u kontejneru :Dpismejker wrote:Klima -majka..namjestim na 22-23 tops, i uzivam u friskom planinskom zraku...jepte svi svoju crnu magiju..
Stoji, 26-29 oni skapavaju....
ždoista tehnologija i marketing ljude čine pizdama
nadam se da nece nestat struje na planeti jer bi vise od pola ljudi pokrepalo
a od preostalih bi se pola samoubilo
Sad se svi jebu okolo, ženske daju muški ufuravaju a ti ništa.
fuj kaka i ventilator okrenuo u dupe....
ts-ts
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
malo sam te ispravioRayMabus wrote:Mene seks ne zanima, znoj smrdi fuj kaka
ZIMa kolikogod brutalna bila,nije mi nikad ekstremna..pamtim vrlo ugodan period 2012. februar tri tjedna oko minus 20 do minus 30..milina....Leviathan2 wrote:ih, nijesi ti probao ekstremne uvjete :Dpismejker wrote:ihhhhh..znas one 5x1.5 metar bijele zastite za paradajz od jakog sunca...eeee....smontiram instant polushator i nategni curu..ZIMA?'Lajkam..!!Leviathan2 wrote:jebes tebe, kak bi ti sekso na livadi a zvjezdan uprzio da mos jaje ispec, il kako bi ti sekso u snijegu, a nedaj boze da te sastavi vjetar i kisha za vrijeme seksa, tib crko :Ppismejker wrote:ja nisam muž.... ,smo jebnik i dojebnik...Leviathan2 wrote:
pravi muzh ne treba klimu nit u autu niti u stanu, niti u kontejneru :D
Guest- Guest
neka jebu bolje da oni plaća alimentacija nego jaepikur37 wrote:RayMabus wrote:Mene seks ljeti ne zanima, znoj smrdi fuj kaka
Sad se svi jebu okolo, ženske daju muški ufuravaju a ti ništa.
fuj kaka i ventilator okrenuo u dupe....
ts-ts
Ja znati zašto žene dati ljeto a neće zima zato ja samo zima može seks
2014-04-11
da..kad se po ljeti obilno znojim,tijelo mi je u biti ledeno hladno,cura se nikad nacuditi tome..kic wrote:
i znoj je svojevrsna klima xD
Guest- Guest
ih, zima je nista, a seks u koprivama ili trnju, il na mravinjaku, ahahahapismejker wrote:ZIMa kolikogod brutalna bila,nije mi nikad ekstremna..pamtim vrlo ugodan period 2012. februar tri tjedna oko minus 20 do minus 30..milina....Leviathan2 wrote:ih, nijesi ti probao ekstremne uvjete :Dpismejker wrote:ihhhhh..znas one 5x1.5 metar bijele zastite za paradajz od jakog sunca...eeee....smontiram instant polushator i nategni curu..ZIMA?'Lajkam..!!Leviathan2 wrote:jebes tebe, kak bi ti sekso na livadi a zvjezdan uprzio da mos jaje ispec, il kako bi ti sekso u snijegu, a nedaj boze da te sastavi vjetar i kisha za vrijeme seksa, tib crko :Ppismejker wrote:
ja nisam muž.... ,smo jebnik i dojebnik...
sjecam se jednom kad bijah mladjahan, a zenska se bacaka ko divlji pastuh, reko al je ova zivahna, kad je bilo gotovo ona pocne gazit mrave, ahahaha, al dobra je bila, izdurala je bez zaljenja,
2014-04-11
..a ti mislio da curu razvaljujes,kad li ono Džepna Armija ispod guze...hahahahahahaha..a jbate...Leviathan2 wrote:ih, zima je nista, a seks u koprivama ili trnju, il na mravinjaku, ahahahapismejker wrote:ZIMa kolikogod brutalna bila,nije mi nikad ekstremna..pamtim vrlo ugodan period 2012. februar tri tjedna oko minus 20 do minus 30..milina....Leviathan2 wrote:ih, nijesi ti probao ekstremne uvjete :Dpismejker wrote:ihhhhh..znas one 5x1.5 metar bijele zastite za paradajz od jakog sunca...eeee....smontiram instant polushator i nategni curu..ZIMA?'Lajkam..!!Leviathan2 wrote:
jebes tebe, kak bi ti sekso na livadi a zvjezdan uprzio da mos jaje ispec, il kako bi ti sekso u snijegu, a nedaj boze da te sastavi vjetar i kisha za vrijeme seksa, tib crko :P
sjecam se jednom kad bijah mladjahan, a zenska se bacaka ko divlji pastuh, reko al je ova zivahna, kad je bilo gotovo ona pocne gazit mrave, ahahaha, al dobra je bila, izdurala je bez zaljenja,
Guest- Guest
Ljeto dosadno i vruče samo svira muzika po noći neda spavati
2014-04-11
Najbolje odselit u Glamoč, tamo nije vruće i nema buke
2014-04-11
Pogledao film Davatelj i još vani svira muzika ne daju spavati
2014-04-11
Page 2 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Povijesni toplinski val zahvatio Moskvu
» Toplinski val uništio zasade riže u Bangladešu
» Ekstremni toplinski val zahvatio većinu Europe
» Dalmaciju zahvatio prvi toplinski val, temperature oko 35 stupnjeva
» Portugal se prži na 45 °C, toplinski val kreće prema nama: Evo kada stižu paklene vrućine!
» Toplinski val uništio zasade riže u Bangladešu
» Ekstremni toplinski val zahvatio većinu Europe
» Dalmaciju zahvatio prvi toplinski val, temperature oko 35 stupnjeva
» Portugal se prži na 45 °C, toplinski val kreće prema nama: Evo kada stižu paklene vrućine!
Page 2 of 7