Tramp: Znate li... Kolinda: Da, znam i da kažem Krk VIDEO
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Tramp: Znate li... Kolinda: Da, znam i da kažem Krk VIDEO
Na poslu odises profesionalnoscu,to spojeno sa izuzetnom zenstvenoscu i seksipilom..tu nema da itko postavlja pitanja i ista dovodi u sumnju...ima samo da ti vrata otvaraju...i klanjaju se..Noor wrote:ne trebam se truditi da zaradim pare?! Što bi to točno značilo?pismejker wrote:Regoč wrote:Na osnovi čega ti tvrdiš da Noorči krade, laže, želi tuđu ženu i vara muža?pismejker wrote:sprdam se sa noorkom..ono kao vjernica,ne jede ribu petkom,a sve ostalo dozvoljeno...ali i svi oni POVR PAPE...Regoč wrote:
Ti se ni ovoga za ribu ne držiš, koji se kurac javljaš?
zato sto je prejebeno zgodna,ima markantno lice,i opcenito je cura,koja se ne treba puno truditi da zaradi pare..ne mora raditi..ostaje opcija...
Takve cure(prezgodne) i jebozovne,cesto su san i drugih zena...
E reg,Reg...
FYI...upravo sam došla s posla.
Guest- Guest
guzata, hoćeš fotku pločica, nije još sve gotovo ali se nazire koncepcija.
2014-12-30
Ma daj ne izmišljaj, debela sam, stara, ružna i zločesta..i jedem malu djecu i zločeste forumaše :)pismejker wrote:Čuj,mozemo mi imati suprotne politik stavove,ali ja radi toga nikad necu popljuvati bogomdano remek-djelo bozje...zeno..otkidas po svi mdimenzijama i paralelnim svjetovima...Noor wrote:...nemoj me hvalit svele, sunac ti tvojpismejker wrote:Regoč wrote:Na osnovi čega ti tvrdiš da Noorči krade, laže, želi tuđu ženu i vara muža?pismejker wrote:
sprdam se sa noorkom..ono kao vjernica,ne jede ribu petkom,a sve ostalo dozvoljeno...ali i svi oni POVR PAPE...
zato sto je prejebeno zgodna,ima markantno lice,i opcenito je cura,koja se ne treba puno truditi da zaradi pare..ne mora raditi..ostaje opcija...
E reg,Reg...
Guest- Guest
Moreveber wrote:guzata, hoćeš fotku pločica, nije još sve gotovo ali se nazire koncepcija.
Guest- Guest
Noor wrote:Ma daj ne izmišljaj, debela sam, stara, ružna i zločesta..i jedem malu djecu i zločeste forumaše :)pismejker wrote:Čuj,mozemo mi imati suprotne politik stavove,ali ja radi toga nikad necu popljuvati bogomdano remek-djelo bozje...zeno..otkidas po svi mdimenzijama i paralelnim svjetovima...Noor wrote:...nemoj me hvalit svele, sunac ti tvojpismejker wrote:Regoč wrote:
Na osnovi čega ti tvrdiš da Noorči krade, laže, želi tuđu ženu i vara muža?
E reg,Reg...
sad me podsjeti jna jednu staru drugu...ono s prekidima se "druzimo" oko 25 godina..sve navedeno tebi,vazi i za nju,plus puuuuno zajebanija,škorpija u horoskopu,ali je tako dobra u svemu bila da je covjek jednostavno nije mogao prekriziti...
Krsis sve pred sobom
Guest- Guest
dobro, slomio si mepismejker wrote:Na poslu odises profesionalnoscu,to spojeno sa izuzetnom zenstvenoscu i seksipilom..tu nema da itko postavlja pitanja i ista dovodi u sumnju...ima samo da ti vrata otvaraju...i klanjaju se..Noor wrote:ne trebam se truditi da zaradim pare?! Što bi to točno značilo?pismejker wrote:Regoč wrote:Na osnovi čega ti tvrdiš da Noorči krade, laže, želi tuđu ženu i vara muža?pismejker wrote:
sprdam se sa noorkom..ono kao vjernica,ne jede ribu petkom,a sve ostalo dozvoljeno...ali i svi oni POVR PAPE...
E reg,Reg...
Guest- Guest
Bog daj..sto je dobro,to se mora i reci...Noor wrote:dobro, slomio si mepismejker wrote:Na poslu odises profesionalnoscu,to spojeno sa izuzetnom zenstvenoscu i seksipilom..tu nema da itko postavlja pitanja i ista dovodi u sumnju...ima samo da ti vrata otvaraju...i klanjaju se..Noor wrote:ne trebam se truditi da zaradim pare?! Što bi to točno značilo?pismejker wrote:Regoč wrote:
Na osnovi čega ti tvrdiš da Noorči krade, laže, želi tuđu ženu i vara muža?
E reg,Reg...
Guest- Guest
Jel Witch?!pismejker wrote:Noor wrote:Ma daj ne izmišljaj, debela sam, stara, ružna i zločesta..i jedem malu djecu i zločeste forumaše :)pismejker wrote:Čuj,mozemo mi imati suprotne politik stavove,ali ja radi toga nikad necu popljuvati bogomdano remek-djelo bozje...zeno..otkidas po svi mdimenzijama i paralelnim svjetovima...Noor wrote:...nemoj me hvalit svele, sunac ti tvojpismejker wrote:
E reg,Reg...
sad me podsjeti jna jednu staru drugu...ono s prekidima se "druzimo" oko 25 godina..sve navedeno tebi,vazi i za nju,plus puuuuno zajebanija,škorpija u horoskopu,ali je tako dobra u svemu bila da je covjek jednostavno nije mogao prekriziti...
Krsis sve pred sobom
Guest- Guest
Ma nije,u sustini jako dobra dusa ,cestita i postena..uvije hoce pomoci ako moze,jako emotivna ali to krije ,radije biva onako oštra,ne zeli da izgleda slaba...malo komplicirano djeluje,ali nemogu reci da je loša,daleko od toga...Noor wrote:Jel Witch?!pismejker wrote:Noor wrote:Ma daj ne izmišljaj, debela sam, stara, ružna i zločesta..i jedem malu djecu i zločeste forumaše :)pismejker wrote:Čuj,mozemo mi imati suprotne politik stavove,ali ja radi toga nikad necu popljuvati bogomdano remek-djelo bozje...zeno..otkidas po svi mdimenzijama i paralelnim svjetovima...Noor wrote:
...nemoj me hvalit svele, sunac ti tvoj
Krsis sve pred sobom
Guest- Guest
Mislila sam na jednu meni izuzetnu forumašicu iz Sl.Broda...nick joj je bio witch.
Ako čitaš, Witch...grlim te i ljubim
Gita
Gita
Guest- Guest
Noor wrote:Mislila sam na jednu meni izuzetnu forumašicu iz Sl.Broda...nick joj je bio witch.
Gita
I ja,I ja,OOOOOOOO...
Guest- Guest
Svetac je kao salama. Najbolje mu je u sandwitchu (!).pismejker wrote:Noor wrote:Mislila sam na jednu meni izuzetnu forumašicu iz Sl.Broda...nick joj je bio witch.
Gita
I ja,I ja,OOOOOOOO...
Kad ga rujka omota bedrima..to mu je jedini sendvič :))
Guest- Guest
Nema sendvič ni za ovo piskaranje? Cccc!Noor wrote:Kad ga rujka omota bedrima..to mu je jedini sendvič :))
NjetRegoč wrote:Nema sendvič ni za ovo piskaranje? Cccc!Noor wrote:Kad ga rujka omota bedrima..to mu je jedini sendvič :))
To ima samo jedan, zna se :)))
Guest- Guest
A što je s njim? Je li se stvarno trajno odjavil ili ima novi nadimak?Noor wrote:NjetRegoč wrote:Nema sendvič ni za ovo piskaranje? Cccc!Noor wrote:Kad ga rujka omota bedrima..to mu je jedini sendvič :))
Misliš Tre? Pa obrisao si je nick, ne piše više :(Regoč wrote:A što je s njim? Je li se stvarno trajno odjavil ili ima novi nadimak?Noor wrote:NjetRegoč wrote:Nema sendvič ni za ovo piskaranje? Cccc!Noor wrote:Kad ga rujka omota bedrima..to mu je jedini sendvič :))
Guest- Guest
To sam čul, al zašto?Noor wrote:Misliš Tre? Pa obrisao si je nick, ne piše više :(Regoč wrote:A što je s njim? Je li se stvarno trajno odjavil ili ima novi nadimak?Noor wrote:NjetRegoč wrote:Nema sendvič ni za ovo piskaranje? Cccc!Noor wrote:Kad ga rujka omota bedrima..to mu je jedini sendvič :))
debotoijusto wrote:uzbudljivo za popizdit
Jako.
Inače i drugi stranci imaju problem sa izgovaranjem riječi KRK. Tao mi frend Njemac ( i ostali ) redovito govori Kark
no masna tuka jednostavno mora sebe uzdići ao ona eto zna izgovoriti nešto šta drugi ne mogu jer im nije uobičajeno
izgovarati samo suglasnike
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Vjerojatno razočaranje ponašanjem nekih korisnika..ne znamRegoč wrote:To sam čul, al zašto?Noor wrote:Misliš Tre? Pa obrisao si je nick, ne piše više :(Regoč wrote:A što je s njim? Je li se stvarno trajno odjavil ili ima novi nadimak?Noor wrote:NjetRegoč wrote:
Nema sendvič ni za ovo piskaranje? Cccc!
Guest- Guest
Možda je glupo reći da me rastužil odlazak čovjeka kojega ne poznajem, ali nedostaju mi njegovi komentari i uvidi. Možda se vrati. Živana jest.Noor wrote:Vjerojatno razočaranje ponašanjem nekih korisnika..ne znamRegoč wrote:To sam čul, al zašto?Noor wrote:Misliš Tre? Pa obrisao si je nick, ne piše više :(Regoč wrote:A što je s njim? Je li se stvarno trajno odjavil ili ima novi nadimak?Noor wrote:
Njet
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» '' IZBORNI SKUP U KARLOVCU GRABAR-KITAROVIĆ 'Ja kao vrhovna zapovjednica znam držati pušku u rukama! Uvijek sam u prvim redovima, nisam je nekakva Kolinda i ne znam što' ''
» Letica:Kolinda Pazinska-Kolinda Blajburška-Kolinda Vukovarska-Kolinda Vatrena
» Suljo novinarki:''Znate li gdje je Mauricijus?Ne znate"
» Zbunjena Sabina u Nu2 o Zokiju:'Pa znate...Zoki je u pravu..pa znate i nije bas u pravu u svemu..pa ipak ima nesto u cemu je u pravu..a ima i da nije'
» Najluđi video spot za predsjedničke izbore 2018. u Rusiji (VIDEO)
» Letica:Kolinda Pazinska-Kolinda Blajburška-Kolinda Vukovarska-Kolinda Vatrena
» Suljo novinarki:''Znate li gdje je Mauricijus?Ne znate"
» Zbunjena Sabina u Nu2 o Zokiju:'Pa znate...Zoki je u pravu..pa znate i nije bas u pravu u svemu..pa ipak ima nesto u cemu je u pravu..a ima i da nije'
» Najluđi video spot za predsjedničke izbore 2018. u Rusiji (VIDEO)
Page 3 of 5