Tramp: Znate li... Kolinda: Da, znam i da kažem Krk VIDEO
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Tramp: Znate li... Kolinda: Da, znam i da kažem Krk VIDEO
..Mda..a sto je sa postenjem,cestitoscu,ne-ukradi,ne svjedoci lazno,ne pozeli zenu bliznjeg svojeg..ne varaj,blablabla....Noor wrote:Kršćanska tradicija..tako treba debodebotoijusto wrote:Eroo wrote:Dobio je šta je tražija. Da je prešutila onda bi ti već imao temu o tome...Odi ća, ribe će ti zagorit.debotoijusto wrote:uzbudljivo za popizdit
riba je petkon , nesrico
Bitno da se riba ne jede petkom...
Guest- Guest
Ti se ni ovoga za ribu ne držiš, koji se kurac javljaš?pismejker wrote:..Mda..a sto je sa postenjem,cestitoscu,ne-ukradi,ne svjedoci lazno,ne pozeli zenu bliznjeg svojeg..ne varaj,blablabla....Noor wrote:Kršćanska tradicija..tako treba debodebotoijusto wrote:Eroo wrote:Dobio je šta je tražija. Da je prešutila onda bi ti već imao temu o tome...Odi ća, ribe će ti zagorit.debotoijusto wrote:uzbudljivo za popizdit
riba je petkon , nesrico
Da, otpad koji smo pobacali po Istri, a opet da ne prljamo tu krasnu hrvatsku zemlju.Gnječ wrote:Regoč wrote:Otpad je u fojbi.Gnječ wrote:Regoč wrote:Pati, Mletčiću!Gnječ wrote:
Trump joj se obraća ko čistačici Fati. jel Fato jesčula ti bona sve otome krku i gasu?? jesam vala mogu to i pičkom slovkat.
puca mi kurac za vas parazite čardaklije nižu rasu genetski otpad...
tvoj otpad iz 1945.
svetac kakvu ti ribu jedes?pismejker wrote:..Mda..a sto je sa postenjem,cestitoscu,ne-ukradi,ne svjedoci lazno,ne pozeli zenu bliznjeg svojeg..ne varaj,blablabla....Noor wrote:Kršćanska tradicija..tako treba debodebotoijusto wrote:Eroo wrote:Dobio je šta je tražija. Da je prešutila onda bi ti već imao temu o tome...Odi ća, ribe će ti zagorit.debotoijusto wrote:uzbudljivo za popizdit
riba je petkon , nesrico
My Brother Billo- Posts : 2237
2017-04-17
sprdam se sa noorkom..ono kao vjernica,ne jede ribu petkom,a sve ostalo dozvoljeno...ali i svi oni POVR PAPE...Regoč wrote:Ti se ni ovoga za ribu ne držiš, koji se kurac javljaš?pismejker wrote:..Mda..a sto je sa postenjem,cestitoscu,ne-ukradi,ne svjedoci lazno,ne pozeli zenu bliznjeg svojeg..ne varaj,blablabla....Noor wrote:Kršćanska tradicija..tako treba debodebotoijusto wrote:Eroo wrote:
Dobio je šta je tražija. Da je prešutila onda bi ti već imao temu o tome...Odi ća, ribe će ti zagorit.
riba je petkon , nesrico
Guest- Guest
skoro pa i ne...smrdi mi..jedino sestrina kci zna napraviti brutaln škarpinu sa rizom..no to je posebna kategorija ribe..My Brother Billo wrote:svetac kakvu ti ribu jedes?pismejker wrote:..Mda..a sto je sa postenjem,cestitoscu,ne-ukradi,ne svjedoci lazno,ne pozeli zenu bliznjeg svojeg..ne varaj,blablabla....Noor wrote:Kršćanska tradicija..tako treba debodebotoijusto wrote:Eroo wrote:
Dobio je šta je tražija. Da je prešutila onda bi ti već imao temu o tome...Odi ća, ribe će ti zagorit.
riba je petkon , nesrico
Guest- Guest
ja mislio da ti jedes rusku ribu
My Brother Billo- Posts : 2237
2017-04-17
Na osnovi čega ti tvrdiš da Noorči krade, laže, želi tuđu ženu i vara muža?pismejker wrote:sprdam se sa noorkom..ono kao vjernica,ne jede ribu petkom,a sve ostalo dozvoljeno...ali i svi oni POVR PAPE...Regoč wrote:Ti se ni ovoga za ribu ne držiš, koji se kurac javljaš?pismejker wrote:..Mda..a sto je sa postenjem,cestitoscu,ne-ukradi,ne svjedoci lazno,ne pozeli zenu bliznjeg svojeg..ne varaj,blablabla....Noor wrote:Kršćanska tradicija..tako treba debodebotoijusto wrote:
riba je petkon , nesrico
D ili b?My Brother Billo wrote:ja mislio da ti jedes rusku ribu
A štaš..deboto kaže riba petkom, šta mu ti to sad spočitavaš, bzvzpismejker wrote:..Mda..a sto je sa postenjem,cestitoscu,ne-ukradi,ne svjedoci lazno,ne pozeli zenu bliznjeg svojeg..ne varaj,blablabla....Noor wrote:Kršćanska tradicija..tako treba debodebotoijusto wrote:Eroo wrote:Dobio je šta je tražija. Da je prešutila onda bi ti već imao temu o tome...Odi ća, ribe će ti zagorit.debotoijusto wrote:uzbudljivo za popizdit
riba je petkon , nesrico
Guest- Guest
a moram ga moralno ispravljati,kao i ove druge...Noor wrote:A štaš..deboto kaže riba petkom, šta mu ti to sad spočitavaš, bzvzpismejker wrote:..Mda..a sto je sa postenjem,cestitoscu,ne-ukradi,ne svjedoci lazno,ne pozeli zenu bliznjeg svojeg..ne varaj,blablabla....Noor wrote:Kršćanska tradicija..tako treba debodebotoijusto wrote:Eroo wrote:
riba je petkon , nesrico
Guest- Guest
bože dragi, pa ti si stvaaarno glup ko kuracpismejker wrote:sprdam se sa noorkom..ono kao vjernica,ne jede ribu petkom,a sve ostalo dozvoljeno...ali i svi oni POVR PAPE...Regoč wrote:Ti se ni ovoga za ribu ne držiš, koji se kurac javljaš?pismejker wrote:..Mda..a sto je sa postenjem,cestitoscu,ne-ukradi,ne svjedoci lazno,ne pozeli zenu bliznjeg svojeg..ne varaj,blablabla....Noor wrote:Kršćanska tradicija..tako treba debodebotoijusto wrote:
riba je petkon , nesrico
ne shvaćaš koliko stane pod nokat ...
Guest- Guest
Regoč wrote:Na osnovi čega ti tvrdiš da Noorči krade, laže, želi tuđu ženu i vara muža?pismejker wrote:sprdam se sa noorkom..ono kao vjernica,ne jede ribu petkom,a sve ostalo dozvoljeno...ali i svi oni POVR PAPE...Regoč wrote:Ti se ni ovoga za ribu ne držiš, koji se kurac javljaš?pismejker wrote:..Mda..a sto je sa postenjem,cestitoscu,ne-ukradi,ne svjedoci lazno,ne pozeli zenu bliznjeg svojeg..ne varaj,blablabla....Noor wrote:
Kršćanska tradicija..tako treba debo
zato sto je prejebeno zgodna,ima markantno lice,i opcenito je cura,koja se ne treba puno truditi da zaradi pare..ne mora raditi..ostaje opcija...
Takve cure(prezgodne) i jebozovne,cesto su san i drugih zena...
E reg,Reg...
Guest- Guest
a pusti..lik ne zna gdje mu dupe, a gdje glavaRegoč wrote:Na osnovi čega ti tvrdiš da Noorči krade, laže, želi tuđu ženu i vara muža?pismejker wrote:sprdam se sa noorkom..ono kao vjernica,ne jede ribu petkom,a sve ostalo dozvoljeno...ali i svi oni POVR PAPE...Regoč wrote:Ti se ni ovoga za ribu ne držiš, koji se kurac javljaš?pismejker wrote:..Mda..a sto je sa postenjem,cestitoscu,ne-ukradi,ne svjedoci lazno,ne pozeli zenu bliznjeg svojeg..ne varaj,blablabla....Noor wrote:
Kršćanska tradicija..tako treba debo
Guest- Guest
izzy bejb,izzy,...Noor wrote:a pusti..lik ne zna gdje mu dupe, a gdje glavaRegoč wrote:Na osnovi čega ti tvrdiš da Noorči krade, laže, želi tuđu ženu i vara muža?pismejker wrote:sprdam se sa noorkom..ono kao vjernica,ne jede ribu petkom,a sve ostalo dozvoljeno...ali i svi oni POVR PAPE...Regoč wrote:Ti se ni ovoga za ribu ne držiš, koji se kurac javljaš?pismejker wrote:
..Mda..a sto je sa postenjem,cestitoscu,ne-ukradi,ne svjedoci lazno,ne pozeli zenu bliznjeg svojeg..ne varaj,blablabla....
Guest- Guest
...nemoj me hvalit svele, sunac ti tvojpismejker wrote:Regoč wrote:Na osnovi čega ti tvrdiš da Noorči krade, laže, želi tuđu ženu i vara muža?pismejker wrote:sprdam se sa noorkom..ono kao vjernica,ne jede ribu petkom,a sve ostalo dozvoljeno...ali i svi oni POVR PAPE...Regoč wrote:Ti se ni ovoga za ribu ne držiš, koji se kurac javljaš?pismejker wrote:
..Mda..a sto je sa postenjem,cestitoscu,ne-ukradi,ne svjedoci lazno,ne pozeli zenu bliznjeg svojeg..ne varaj,blablabla....
zato sto je prejebeno zgodna,ima markantno lice,i opcenito je cura,koja se ne treba puno truditi da zaradi pare..ne mora raditi..ostaje opcija...
E reg,Reg...
Guest- Guest
nisam ti ja bejbpismejker wrote:izzy bejb,izzy,...Noor wrote:a pusti..lik ne zna gdje mu dupe, a gdje glavaRegoč wrote:Na osnovi čega ti tvrdiš da Noorči krade, laže, želi tuđu ženu i vara muža?pismejker wrote:sprdam se sa noorkom..ono kao vjernica,ne jede ribu petkom,a sve ostalo dozvoljeno...ali i svi oni POVR PAPE...Regoč wrote:
Ti se ni ovoga za ribu ne držiš, koji se kurac javljaš?
Guest- Guest
Čuj,mozemo mi imati suprotne politik stavove,ali ja radi toga nikad necu popljuvati bogomdano remek-djelo bozje...zeno..otkidas po svi mdimenzijama i paralelnim svjetovima...Noor wrote:...nemoj me hvalit svele, sunac ti tvojpismejker wrote:Regoč wrote:Na osnovi čega ti tvrdiš da Noorči krade, laže, želi tuđu ženu i vara muža?pismejker wrote:sprdam se sa noorkom..ono kao vjernica,ne jede ribu petkom,a sve ostalo dozvoljeno...ali i svi oni POVR PAPE...Regoč wrote:
E reg,Reg...
Guest- Guest
bejb(medju ostalim i naziv za "savrsenstvo" od zene),Noor wrote:nisam ti ja bejbpismejker wrote:izzy bejb,izzy,...Noor wrote:a pusti..lik ne zna gdje mu dupe, a gdje glavaRegoč wrote:Na osnovi čega ti tvrdiš da Noorči krade, laže, želi tuđu ženu i vara muža?pismejker wrote:
sprdam se sa noorkom..ono kao vjernica,ne jede ribu petkom,a sve ostalo dozvoljeno...ali i svi oni POVR PAPE...
Guest- Guest
ne trebam se truditi da zaradim pare?! Što bi to točno značilo?pismejker wrote:Regoč wrote:Na osnovi čega ti tvrdiš da Noorči krade, laže, želi tuđu ženu i vara muža?pismejker wrote:sprdam se sa noorkom..ono kao vjernica,ne jede ribu petkom,a sve ostalo dozvoljeno...ali i svi oni POVR PAPE...Regoč wrote:Ti se ni ovoga za ribu ne držiš, koji se kurac javljaš?pismejker wrote:
E reg,Reg...
FYI...upravo sam došla s posla.
Guest- Guest
Na poslu odises profesionalnoscu,to spojeno sa izuzetnom zenstvenoscu i seksipilom..tu nema da itko postavlja pitanja i ista dovodi u sumnju...ima samo da ti vrata otvaraju...i klanjaju se..Noor wrote:ne trebam se truditi da zaradim pare?! Što bi to točno značilo?pismejker wrote:Regoč wrote:Na osnovi čega ti tvrdiš da Noorči krade, laže, želi tuđu ženu i vara muža?pismejker wrote:sprdam se sa noorkom..ono kao vjernica,ne jede ribu petkom,a sve ostalo dozvoljeno...ali i svi oni POVR PAPE...Regoč wrote:
E reg,Reg...
FYI...upravo sam došla s posla.
Guest- Guest
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» '' IZBORNI SKUP U KARLOVCU GRABAR-KITAROVIĆ 'Ja kao vrhovna zapovjednica znam držati pušku u rukama! Uvijek sam u prvim redovima, nisam je nekakva Kolinda i ne znam što' ''
» Letica:Kolinda Pazinska-Kolinda Blajburška-Kolinda Vukovarska-Kolinda Vatrena
» Suljo novinarki:''Znate li gdje je Mauricijus?Ne znate"
» Zbunjena Sabina u Nu2 o Zokiju:'Pa znate...Zoki je u pravu..pa znate i nije bas u pravu u svemu..pa ipak ima nesto u cemu je u pravu..a ima i da nije'
» Najluđi video spot za predsjedničke izbore 2018. u Rusiji (VIDEO)
» Letica:Kolinda Pazinska-Kolinda Blajburška-Kolinda Vukovarska-Kolinda Vatrena
» Suljo novinarki:''Znate li gdje je Mauricijus?Ne znate"
» Zbunjena Sabina u Nu2 o Zokiju:'Pa znate...Zoki je u pravu..pa znate i nije bas u pravu u svemu..pa ipak ima nesto u cemu je u pravu..a ima i da nije'
» Najluđi video spot za predsjedničke izbore 2018. u Rusiji (VIDEO)
Page 2 of 5