Tramp: Znate li... Kolinda: Da, znam i da kažem Krk VIDEO
Page 1 of 5
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Varšava -- Hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović dobro se snašla u kraćem razgovoru sa američkim predsednikom Donaldom Trampom u Varšavi.
Izvor: B92, Beta, Tanjug četvrtak, 6.07.2017. | 17:05
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2017&mm=07&dd=06&nav_category=167&nav_id=1280178
Varšava -- Hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović dobro se snašla u kraćem razgovoru sa američkim predsednikom Donaldom Trampom u Varšavi.
Izvor: B92, Beta, Tanjug četvrtak, 6.07.2017. | 17:05
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2017&mm=07&dd=06&nav_category=167&nav_id=1280178
Eroo- Posts : 78939
2016-07-22
Re: Tramp: Znate li... Kolinda: Da, znam i da kažem Krk VIDEO
Tramp je govoreći o energetskim projektima u regionu Kitarovićevu pitao da li je čula za projekat plutajućeg terminala LNG na Krku i zna li sve o tome, ali je ime ostrva Krk jedva izgovorio.
"Da, a mogu to i izgovoriti", odgovorila mu je hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović aludirajući na Trampov izgovor reči Krk.
Kraljica. Ko s'nokta..vražje ženske..
"Da, a mogu to i izgovoriti", odgovorila mu je hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović aludirajući na Trampov izgovor reči Krk.
2016-07-22
uzbudljivo za popizdit
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
2016-07-22
Dobio je šta je tražija. Da je prešutila onda bi ti već imao temu o tome...Odi ća, ribe će ti zagorit.debotoijusto wrote:uzbudljivo za popizdit
2016-07-22
Eroo wrote:Dobio je šta je tražija. Da je prešutila onda bi ti već imao temu o tome...Odi ća, ribe će ti zagorit.debotoijusto wrote:uzbudljivo za popizdit
riba je petkon , nesrico
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
Ja svaki dan konzumiran ribu...Super Omega 3.....debotoijusto wrote:Eroo wrote:Dobio je šta je tražija. Da je prešutila onda bi ti već imao temu o tome...Odi ća, ribe će ti zagorit.debotoijusto wrote:uzbudljivo za popizdit
riba je petkon , nesrico
2016-07-22
Kršćanska tradicija..tako treba debodebotoijusto wrote:Eroo wrote:Dobio je šta je tražija. Da je prešutila onda bi ti već imao temu o tome...Odi ća, ribe će ti zagorit.debotoijusto wrote:uzbudljivo za popizdit
riba je petkon , nesrico
Guest- Guest
Ubi me tradicija. Jel nisu mogli propisat teletinu petkom?Noor wrote:Kršćanska tradicija..tako treba debodebotoijusto wrote:Eroo wrote:Dobio je šta je tražija. Da je prešutila onda bi ti već imao temu o tome...Odi ća, ribe će ti zagorit.debotoijusto wrote:uzbudljivo za popizdit
riba je petkon , nesrico
Za bacit drkicu.debotoijusto wrote:uzbudljivo za popizdit
Pretpostavljam onu iz Savudrijske vale.Eroo wrote:
Ja svaki dan konzumiran ribu...Super Omega 3.....
I točno znaš koja je naša Rvatcka a koja je slovenska.
Eroo wrote:Tramp je govoreći o energetskim projektima u regionu Kitarovićevu pitao da li je čula za projekat plutajućeg terminala LNG na Krku i zna li sve o tome, ali je ime ostrva Krk jedva izgovorio.
Trump joj se obraća ko čistačici Fati. jel Fato jesčula ti bona sve otome krku i gasu?? jesam vala mogu to i pičkom slovkat.
Guest- Guest
Pati, Mletčiću!Gnječ wrote:Eroo wrote:Tramp je govoreći o energetskim projektima u regionu Kitarovićevu pitao da li je čula za projekat plutajućeg terminala LNG na Krku i zna li sve o tome, ali je ime ostrva Krk jedva izgovorio.
Trump joj se obraća ko čistačici Fati. jel Fato jesčula ti bona sve otome krku i gasu?? jesam vala mogu to i pičkom slovkat.
Regoč wrote:Pati, Mletčiću!Gnječ wrote:Eroo wrote:Tramp je govoreći o energetskim projektima u regionu Kitarovićevu pitao da li je čula za projekat plutajućeg terminala LNG na Krku i zna li sve o tome, ali je ime ostrva Krk jedva izgovorio.
puca mi kurac za vas parazite čardaklije nižu rasu genetski otpad...
Guest- Guest
Meni je Kolinda baš guba... Sjećam se kako je na svečanoj sjednici Hrvatskog sabora gordo poručila da "hrvatski narod više nikada neće živjeti u integracijama ili tvorevinama u kojima ne bi bio suveren i samosvojan, u kojima ne bi mogao, poštujući druge, slobodno afirmirati svoj identitet".
E da je uz nju bio Sova iliti Vladimir Šeks on bi joj zasigurno objasnio da smo Ustavom prenijeli dio suvereniteta na EU, a u Bruxellesu se pišu zakoni koji nam kroje gaće. A kao članica NATO-a, ako bilo koja zemlja iz te alijanse zarati, i Hrvatska je automatski u ratu.
Npr., krasno zvuči njezin intervju za austrijski Kleine Zeitung koji obiluje mudrolijama pa je teško izvući najsjajniji biser. u oko pada ustrajno i nepokolebljivo ratovanje s Jugoslavijom. A vrijedna je i poruka koju je uputila svojim građanima: "Razlika u odnosu na prošlu državu je u tome što ljudi imaju slobodan izbor. Onaj tko misli da mu kod nas nije dovoljno dobro može otići". Na tragu Milijana Brkića koji je to poručio Srbima, a ona proširila na opću populaciju. Uglavnom, na mlade i nezaposlene.
Bravo!
Posebno nas oduševljava i zabavlja neinventivnim i ridikuloznim uvođenjem novih, čistih hrvatskih riječi u politički i opći vokabular. Hoćeš bespridržajno, hoćeš uspravnicu, dalje da ne nabrajamo.
E da je uz nju bio Sova iliti Vladimir Šeks on bi joj zasigurno objasnio da smo Ustavom prenijeli dio suvereniteta na EU, a u Bruxellesu se pišu zakoni koji nam kroje gaće. A kao članica NATO-a, ako bilo koja zemlja iz te alijanse zarati, i Hrvatska je automatski u ratu.
Npr., krasno zvuči njezin intervju za austrijski Kleine Zeitung koji obiluje mudrolijama pa je teško izvući najsjajniji biser. u oko pada ustrajno i nepokolebljivo ratovanje s Jugoslavijom. A vrijedna je i poruka koju je uputila svojim građanima: "Razlika u odnosu na prošlu državu je u tome što ljudi imaju slobodan izbor. Onaj tko misli da mu kod nas nije dovoljno dobro može otići". Na tragu Milijana Brkića koji je to poručio Srbima, a ona proširila na opću populaciju. Uglavnom, na mlade i nezaposlene.
Bravo!
Posebno nas oduševljava i zabavlja neinventivnim i ridikuloznim uvođenjem novih, čistih hrvatskih riječi u politički i opći vokabular. Hoćeš bespridržajno, hoćeš uspravnicu, dalje da ne nabrajamo.
Otpad je u fojbi.Gnječ wrote:Regoč wrote:Pati, Mletčiću!Gnječ wrote:Eroo wrote:Tramp je govoreći o energetskim projektima u regionu Kitarovićevu pitao da li je čula za projekat plutajućeg terminala LNG na Krku i zna li sve o tome, ali je ime ostrva Krk jedva izgovorio.
Blago vama. Samo i dalje vjerujte u Jugoslaviju.provocator wrote:Meni je Kolinda baš guba... Sjećam se kako je na svečanoj sjednici Hrvatskog sabora gordo poručila da "hrvatski narod više nikada neće živjeti u integracijama ili tvorevinama u kojima ne bi bio suveren i samosvojan, u kojima ne bi mogao, poštujući druge, slobodno afirmirati svoj identitet".
Bravo!
Regoč wrote:Otpad je u fojbi.Gnječ wrote:Regoč wrote:Pati, Mletčiću!Gnječ wrote:Eroo wrote:Tramp je govoreći o energetskim projektima u regionu Kitarovićevu pitao da li je čula za projekat plutajućeg terminala LNG na Krku i zna li sve o tome, ali je ime ostrva Krk jedva izgovorio.
tvoj otpad iz 1945.
Guest- Guest
bosanac opet svršava.
i bavi se tuđim poslom.niti je slovenac, niti hrvat, a hecegovci ga ne mogu smislit.
i bavi se tuđim poslom.niti je slovenac, niti hrvat, a hecegovci ga ne mogu smislit.
2014-12-30
..Mda..a sto je sa postenjem,cestitoscu,ne-ukradi,ne svjedoci lazno,ne pozeli zenu bliznjeg svojeg..ne varaj,blablabla....Noor wrote:Kršćanska tradicija..tako treba debodebotoijusto wrote:Eroo wrote:Dobio je šta je tražija. Da je prešutila onda bi ti već imao temu o tome...Odi ća, ribe će ti zagorit.debotoijusto wrote:uzbudljivo za popizdit
riba je petkon , nesrico
Bitno da se riba ne jede petkom...
Guest- Guest
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» '' IZBORNI SKUP U KARLOVCU GRABAR-KITAROVIĆ 'Ja kao vrhovna zapovjednica znam držati pušku u rukama! Uvijek sam u prvim redovima, nisam je nekakva Kolinda i ne znam što' ''
» Letica:Kolinda Pazinska-Kolinda Blajburška-Kolinda Vukovarska-Kolinda Vatrena
» Suljo novinarki:''Znate li gdje je Mauricijus?Ne znate"
» Zbunjena Sabina u Nu2 o Zokiju:'Pa znate...Zoki je u pravu..pa znate i nije bas u pravu u svemu..pa ipak ima nesto u cemu je u pravu..a ima i da nije'
» Najluđi video spot za predsjedničke izbore 2018. u Rusiji (VIDEO)
» Letica:Kolinda Pazinska-Kolinda Blajburška-Kolinda Vukovarska-Kolinda Vatrena
» Suljo novinarki:''Znate li gdje je Mauricijus?Ne znate"
» Zbunjena Sabina u Nu2 o Zokiju:'Pa znate...Zoki je u pravu..pa znate i nije bas u pravu u svemu..pa ipak ima nesto u cemu je u pravu..a ima i da nije'
» Najluđi video spot za predsjedničke izbore 2018. u Rusiji (VIDEO)
Page 1 of 5